Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Valla aç kalmadık ama benim büyük kız dünden beri midem bulanıyor diye tutturuyor :D kullandığı yağ mi farklı nedir kızın mide gurul gurul :D
Mercimekle sütü bende pek bagdastiramadim ondan hiç denemedim. Bugun bende iyi degilim midem bulaniyor ögürüyorum

Selamın Aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler ;)

Malum bugün ilk orucum :D Şükür şu ana kadar hiç açlık hissetmedim ama böyle bir tuhafim ;) bağırsaklar benimde bozulmuş hatta ufaklık hariç hepimizin :D

Artık kullandığı yağdan herhalde ;)

Sabah ufaktan eşimle tartistim :D zaten orucluyum aman kadincagizi el ustunde tutayim demiyorsun, aksine benim yapmak istediğim bir şeye daha sonra diyip beni uzuyorsun diye başladım ağlamaya :D Sanırım ağlamaya bahane ariyormusum :D

İnternette durumu hiç iyi olmayan kanser hastası bir gençle alakali bir Video izledim ona uzulmustum ;) bizler ona kıyasla resmen saraydan oturuyoruz :( onun buzdolabı yokken bizimkinin kapısı zor kapanıyor yeri gelince :( kendimden utandım üzüldüm ;)
Şimdi millet ihtiyaç sahibi iftara davet edeceğine aman Ayse bizi çağırdı bende cagirayim o 3 çeşit yapti ben altta kalmayayim 4 yapayım diyor maalesef insanlar :( kendi insanligimdan utandım :(

Mercimekle sütü bende pek bagdastiramadim ondan hiç denemedim. Bugun bende iyi degilim midem bulaniyor ögürüyorum

Sorma valla birazda kendimi. kastim diye mi zor tuttum kendimi kusmamak için ;)
Kirk yılın başı oruç tutuyorum oda güme gidecekti :D

Bugun saat kac gibi tartilsam net kgumu öğrenirim?

Bence 3 - 4 gibi daha sonra vücut ödem toplamaya başlayabilir aksam oldukça

Back
X