Menumu paylasayim
Elhan
oynakbasi34
Sabah yogurt kurumun resmini atmistim
Bugun ara ogun yapmadim mutfaga karinca gelmis onlari temizlemekle mesgul oldum. Bahane oldu banada mermerini fayanslarini ocagi ve ocagi cekip ara yeri iyice temizledim
Ogle yemeginde dunden kalan kirmizi biber yigurtlamasinin icine dondurucuya attigim karabugdaydan koydum 2 kasik daha yogurt ilave ettim
Eki Görüntüle 2277748
Eki Görüntüle 2277747
Eki Görüntüle 2277746
Helal olsun valla harika bir menü ♡♡♡♡♡
Temizlik de yapılmış ohhh miss

Benimde geçen gün vardı bir yerde karıncalar

ufaklık görmüş Anneciğim bir lokma ekmek verirmisin dedi bende kız şimdi sofrada kalktık ne ekmeği diyince eeee karıncaları besleyecegim onlarda acikmistir dedi de fark ettim

)
Karınca çok olmuyor da kacinciya hamambocegi den geliyorum
Allahın gücüne gitmesin ama hiç sevmiyorum o hayvanları da ( Gerci hiç bir canlı sebepsiz yaratilmamistir ) ama bir yandan da öldürmek zorunda kalınca vicdan yapıyorum

Bu bizim en altta oturanlar kuru erzak koyuyorlarmis boşluğa onlar taşınmadan önce hiç yokken şimdi ara ara çıkıyor
Hayır bocek ilaçı alıp sıktım hayvan benle dalga geçer gibi sırt üstü ilacın içinde yüzdü durdu sonrada tekrar duzelip kaçtı

Şimdi fis fis deterjanlardan ( mr muscle ) aldım çok etkili

hem onlar can çekişiyor hemde temizlik de aynı anda oluyor

Resmen silahima dönüştü

Bu arada Bingonun domestos tarzı olan hakkikate zararsizmis

kıyafete leke yapmıyor ama böcüklerde onu kullanınca bir tek nanik yapmadiklari kalıyor
Benden de gelsin menü
Saat 9
2 yumurtadan menemen kizimla ortak
1 kiraz sapi cayi
2 dilim kadar peynir
3 4 zeytin
Salatalik
Arada turk kahvesi tek sekerli saati animsamiyorum
14.00 civari
Yarim kase mercimek corbasi
16.00 babamlarda icim kiyildi
Dayanamadim 1 tane gofret ama ince bir şeydi
(Bimde buyuk paket satilan)
Ve bombaa DONDURMA (kendime ceza veriyorum cumaya kadar dondurma, tatli, çikolata yasak)
19.00
Yogurt
Ciger-patates
Simdi yesilcay
Oy gene ne yemişim yaaa :'(
Yuruyus parkurda 3 tur. Kizimla allah bilir ne kadar
Canım yazın insanın canı dondurma çekiyor maalesef

ben bir ara diyetisyene gittiğimde bana her gün 1 tane meyveli activya veriyordu probiyotik hesabına

ben onu dondurup dondurma niyetine yiyorum hatta diyetisyen bile duyunca süper fikirmis hiç bir sakıncası yok dondurmadan çok çok daha iyi demişti
İstersen öyle dene yada kendin meyveli yoğurt yapıp dondur