• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhabalar. Ben de zayıflamak için bu gruba katılmak istiyorum. Boy 1.58, an itibariyle tok kilom 55.4. If beslenme şeklinde ilerliyorum ancak serbest zamanda diyet şeklinde değil de küçük porsiyon şeklinde.ilerliyorum. Paketli, şekerli gıdalar tüketmiyorum. Öğlen 12 de yemeye başlayıp akşam 20.00 de kesiyorum kural olarak ancak çoğu zaman 18- 19 da bırakmış oluyorum. Meyve öğlen saatlerinde yersem yerim yoksa fuzuli şeker olduğu düşüncesiyle tuketmemeye çalışıyorum. Tek sorlandigim sorun su içmek. Ilk mesajım olduğu için çok uzattım:) geri bildirimleriniz ve değerlendirmeler benim icin önemli.
Bugün yediklerim
12.30 da bir yumurta, iki dilim tulum peyniri, 3 adet zeytin, iki dilim ekmek.
Akşam yarim porsiyon ekmeksiz et.doner bolca salata.
gün içinde serbest şekilde sade filtre kahve, bitki çayı, maden suyu.

Tekrar hoşgeldin canım ;)
Biraz geç yazdığın için bu saatten sonra gelen pek olmaz ( normalde bende bu saatlerde fosur fosur uyurum da büyük kız sağ olsun arkadaşına gitmişti onu bekliyorum )

Beslenme konusunda aslında benim.olmam gereken şekilde besleniyorsun tebrikler ;) Bende normalde dikkat etmeye çalışıyorum ama maalesef bazen paketli gidalar tükettiği oluyordu ( tek tük de olsa bundan sonra tüketmeye çalışacağım ;) )
Bende bir kahve delisi olarak ara öğün olarak genelde kahveyi tercih ediyorum ;)

Kızlar eminim sabah geldiklerinde kendilerini tanıtıp senle ve diğer gelen arkadaslarla kaynasirlar ;)

Bu arada ben kendimi az önceki mesajlardan birinde tanıtmıştım ;) gece gece tekrar yazmaya usendim :D

Neyse bu gecelik bana da müsaade ♡
Yarına kadar Allaha emanet olun ;)

Tekrar hoşgeldin canım :KK66:
Biraz geç yazdığın için bu saatten sonra gelen pek olmaz ( normalde bende bu saatlerde fosur fosur uyurum da büyük kız sağ olsun arkadaşına gitmişti onu bekliyorum )

Beslenme konusunda aslında benim.olmam gereken şekilde besleniyorsun tebrikler :KK66: Bende normalde dikkat etmeye çalışıyorum ama maalesef bazen paketli gidalar tükettiği oluyordu ( tek tük de olsa bundan sonra tüketmeye çalışacağım :KK66: )
Bende bir kahve delisi olarak ara öğün olarak genelde kahveyi tercih ediyorum :KK66:

Kızlar eminim sabah geldiklerinde kendilerini tanıtıp senle ve diğer gelen arkadaslarla kaynasirlar :KK66:

Bu arada ben kendimi az önceki mesajlardan birinde tanıtmıştım :KK66: gece gece tekrar yazmaya usendim :KK70:

Neyse bu gecelik bana da müsaade ♡
Yarına kadar Allaha emanet olun :KK66:
Teşekkür ederim tanıttığınız mesajınızı da okumuştum. memnun oldum tanistigimiza iyi geceler:)

Günaydın herkese :KK25:

Dün ki menümü hemen yazıyorum, kalori hesabı yaparak beslendiğim için yediğim şeylerin; paketsiz, şekersiz ve kalorisi çok yüksek olmayan sağlıklı yiyecekler olmasına dikkat ediyorum.

Kahvaltı (09:00) : yarım yağlı 150 ml süt, 1 adet haşlanmış yumurta (168 kcal)
Öğle (12:30) : 2 parça orta boy soslu köfte, yarım porsiyon sebzeli bulgur pilavı, bolca mevsim salata (340 kcal)
Öğle atıştırması (16:00) : 4 adet kayısı (68 kcal)
Akşam (18:00) : 1 porsiyon yağsız menemen, 1 dilim çavdar ekmeği (231 kcal)
Akşam atıştırması (22:00) : 1 kase yarım yağlı yoğurt pul biberli ve limonlu (76 kcal)

Su : 3,5 litreye yakın
Spor : 1 saat 15 dakika tempolu yürüyüş (365 kcal)
Toplam tükettiğim kalori 883 / harcadığım kalori 365

Sabah tartısı:71.600 kilo.

Kızlar kusura bakmayın tam ne güzel sizlere yazarken benim kızın tercihlerine daldım daha doğrusu onlara kafayı yedim :KK70:

Eskiden hep üniversiteyi sehirdisina da yazarım diyordu benim büyük kız ama şimdi hem ufaklık ablasını göndermek istemiyor hemde sehirdisina yapılacak masrafı burada bir özel okulda burslu okursa da verebiliriz diye düşündük :KK66:

Tabi öyleolunca bütün özel okulları inceleyip fiyatlarını da araştırmak zorunda kaldık ( maşallah bazı okullar da pavyonda ek iş yap der gibi fiyat koymuş :KK70: :KK70: :KK70: )
Neyse 5 tanecik tercih olusturdu ( sadece Son tercihi Bursa oda açıkta kalmasın diye )

İnşallah İstanbuldaki ilk tercihi tutar da gözümüzün önünde olur :KK66: Olmadı seneye tekar girsin sinava ne yapayım :KK66:
Dualarını da talibim ♡

Birlikte hallederiz inşallah :KK66:
Eminim bu bayram faslini da kaçamadı yada en azından en az kacamakla atlatirsak daha da motive oluruz :KK66:

Harika demekki cabukçak hedefine ulasabileceksin sende :KK66:

Aslında bende ayağı yanmış kedi gibiyim devamli bir yerlerde ama özel spor yapamiyorum :KK43: Gerci yarın büyük kızı spor salonuna yazdirmaya gittiğimde bende yazilabilirim diye düşünüyorum :KK66: en azından haftada 2 de olsa salonda kızıma arkadaş olurum :KK66: gerçi arada beni deli ediyor ama olsun :KK70:
Ayyy hayırlısı olsun inşaallah kızın için, inşaallah ilerde mutlu icraa edeceği bir mesleği olur :dua:
Bayramda ben de kızımla karadeniz turuna gideceğim ve kuymak dışında hiçbir kaçamağa iznim olmayacak yani inşaallah :halay:

Malum şeker diyetindeyim 21 gün sıfır şeker ile besleniyorum.

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Uyandigimdan beri ancak kendime geldim ;) Gece sağ olsun büyük kız geç geldi ( zaten apartmandaki arkadasindaydi diye ses etmedik ) hatta beklerken koltukta uyuya kalmışım :D

Az bir şey isim kaldı sonra spor salonuna kayıt için gideceğiz ;) bakalım belki bende yazilirim eğer çok fazla sıra olmazsa ;)

Günaydın herkese :KK25:

Dün ki menümü hemen yazıyorum, kalori hesabı yaparak beslendiğim için yediğim şeylerin; paketsiz, şekersiz ve kalorisi çok yüksek olmayan sağlıklı yiyecekler olmasına dikkat ediyorum.

Kahvaltı (09:00) : yarım yağlı 150 ml süt, 1 adet haşlanmış yumurta (168 kcal)
Öğle (12:30) : 2 parça orta boy soslu köfte, yarım porsiyon sebzeli bulgur pilavı, bolca mevsim salata (340 kcal)
Öğle atıştırması (16:00) : 4 adet kayısı (68 kcal)
Akşam (18:00) : 1 porsiyon yağsız menemen, 1 dilim çavdar ekmeği (231 kcal)
Akşam atıştırması (22:00) : 1 kase yarım yağlı yoğurt pul biberli ve limonlu (76 kcal)

Su : 3,5 litreye yakın
Spor : 1 saat 15 dakika tempolu yürüyüş (365 kcal)
Toplam tükettiğim kalori 883 / harcadığım kalori 365

Sabah tartısı:71.600 kilo.

Harika bir menü canım tebrikler ;) inşallah önümüzdeki cuma 6lari ucundan da olsa görürsün ♡♡♡♡

Ayyy hayırlısı olsun inşaallah kızın için, inşaallah ilerde mutlu icraa edeceği bir mesleği olur :dua:
Bayramda ben de kızımla karadeniz turuna gideceğim ve kuymak dışında hiçbir kaçamağa iznim olmayacak yani inşaallah :halay:

Malum şeker diyetindeyim 21 gün sıfır şeker ile besleniyorum.

Ohhh ne güzel ;) Bende aslında karadeniz turu çok istiyorum ama henüz kısmet olmadı ;) oralara gidip de kuymak yemeden dönülmez :D zaten gezerken yakarsiniz onuda ;)

** *8. TAKIM 632. ETAP****

Frytiop ( 69.7 / 68.8 / 0.9 / 1.29 % )

8. Takım Ortalaması; 1.29 %
Liste neden böyle 😮

Mavimli izinlimi ?
Hay Allah üzüldüm ..

Gerekirse bizde dahil olalım listeye grup kapanmasın...

Senin zayıflama nasıl gidiyor banucum ?

İyi olmaya çalışıyorum sağolasın.
Belimi incittim iki haftadır fena ağrım var

çok geçmiş olsun.. Rabbim kalıcı şifa versin inş. bel işi zor aman dikkat et cnm..
ahaaaaaaaa seni ulmuşken sorayım. egeye geçen sene tur yaptık çok beğendik ama tatilcilik çok gelimemiş dedik ve Antalyaya tatile gittik. biz bilemedik belki de kalacak oteli falan. nereye gitsek nerde kalsak bilgin varsa desene cnm. şuraya da kesin gidin diyeceğin yerler var mı??

Back
X