şeytana uysana
cnm çok geçmiş olsun Rabbim bol bol şifa versin inş.
aynen dediğin gibi hesaplar hiçbir zaman olan şeye uymuyor.
ben de depresifim birazcık. hamile kalamıyorum

arkadaşlarımın hepsi hamile yaaa.. hem de ay korunmayı bıraktık bu ay dedikleri anda.
bu işi biz beceremiyoruz dedim eşime

neyse tabi hayırlısı Allah'dan. Rabbim evlaıdma uzun sağlıklı ömürler versin inş.
bir de baya kilo aldm. ama hiç başlayasım da yok diyete öyle garip hallerdeyim.
psikoloğa başladım 1 kere gidebildim. kadın aradı izne çıkacağım bir hafta erteleyelim dedi tamam dedim. üstüne 3 hafta da rapor aldı. hiç etik değil yani yaptığı. rahatsız olduğunu pek sanmıyorum. çünkü iznin üstüne denk gelmesi falan değişik.
yeni gelen arkadaşlar hoş geldinzi sağlıkla kalıcı kilolar verirsiniz inş.
tek kişilik dev kadromuza da tebrik ediyorum.
@Lilimam kuzucum bir ses et hele nerdesin neler yaparsın özledim valla.
Elhan
sosyal medyalardan takipteyim seni biliyorum canım

heee kaptanım geçmiş olsun bu arada. diyetini asla salma..
benim oğlanda okulun yüzmesine gidiyor nisandan beri acaba öğrenmiş midir?? ben sorunca cevap vermiyyyy sıpa. ıh mıh edip kaçıyor. yüzme hocasını da bilmiyorum ki sorayım. ders arasında yapıyorlar anaokulunda.
haftada 2 saat.
biz Gaziantepteyiz biliyorsun sülalece yüzme yok

oğlumun fotolarını görünce mutlu oluyorum.
bitti mi bitmedi

ehliyet alamıyorum ben yaaaa. yazılıyı geçtim. direksiyonda 4! kere kaldım. stresten panik oldum. hatta sonuncu da kalınca oh beee kurtuldum dedim. kurs hocaları 4 hak daha alabilirsin yazılın emeğin boşa gitmesin dedi ama asla dedim. stresten perişan oluyorum her sınavda dedim bıraktım. park etmeye gelince bacaklarım titriyor engel olamıyorum ve hep parkta kalıyordum. ama benim için lüks değil de ihtiyaç. çünkü eşim evde olmuyor %90 ben de oğlanı okula götür işe gel alış veriş yap farklı bir iş oluyor yağmur yağıyor rezil oluyoruz çocukla. taksiler de yakın mesafeye surat ediyor.
neyse bu arada araba paramı biriktiriyorum. belki de arabayı alınca öğrenirim

ne yazdım di mi? daldan dala daldan dala, dal dal dal! oldu