• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben bu hafta yaaa çok kaçamak yaptım sanki yaa dün sadece patetes salatası yedim ama baya bir yemişim bir baktım tabak bitmiş çokta koymuşum :)
ama bugün az yedim öğlen sadece çorba içtim sabahta çok az yedim ama akşamı bilemiyorum

kız buralardaydım ben sayfa yenilensin diye bakıp dönüyordum hemen sendemi kaçtın şimdi bu takımın kaderi bu zaten

günaydın kızlar,

dün akşam sadece karpuz ve beyaz peynir yedim. doğadan form çayı içtim kayısı ile.

bu sabah wcden önce tartıldım. sonuç 99.0.

günaydın arkadaşlar dün giremedim misafirlilteyim akşama kadar geç gelince bakamadım şimdi tartıldım 91 birazda çıkıcam spora giicem bugün ceza vercem bol bol mekik çekicem kilo veren herkesi tebrik ediyorummm:lepi::1hug:a.s.:nazar:

günaydın arkadaşlar dün giremedim misafirlilteyim akşama kadar geç gelince bakamadım şimdi tartıldım 91 birazda çıkıcam spora giicem bugün ceza vercem bol bol mekik çekicem kilo veren herkesi tebrik ediyorummm:lepi::1hug:a.s.:nazar:

geçen hafta neydi kilon:uhm:

günaydın arkadaşlar bneim buğun çok işim var hemen bildirimimi yapıp gidecem kusura bakmayın
sabah tartıldım 72,5 geldim yine iyi geldi bu hafta yediklerime göre ( ama ishal oldum kesin onun etkisi var ) çaktırmayın rejim felan değil yani bu 200-300 gr sebebi

Back
X