• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sayfaları doldurmak bİzİm elİmİzdee burada 2 kİŞİ bİle olsa sohbet edebİlİyor amaa 1 kİŞİ olunca kendİ kendİmİze ne yazsak kİ...
canım sen yazarsın diger arkadaşta gelince cevap yazar . bu böyle her zaman hepiniz onlayn olamassınız ....:kedi:

Aslında benn 65 olmam lazımmmm...ama okadar verememm ben bı 75-73 falan olsam yeter bana....yorumun ıÇın Çok teŞekkÜr ederÜm azracıĞımmm

azrasıla kaptanım geliyom bakıyom kimse yok valla bende yazıp cıkıyom sürekli giriyom geziyom geliyom bakıyom yooook bende konusamıyom tek basıma

huuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuu kimse yokmu benim eşimin eniştesi bayagı kiloluymus sonra sogan suyu ve düzenli yemek hareketle 2.5 ayda 20 kilo vermiş bende mi baslasam acaba ama tadı kötüüüüüüüüüüüüüüüü:1no2:

sonra 74 iken 20 kilo verip 54 düsüyomus abooooooooowwwwwwwwwwww boyum 1.71 hortlakkkkk gibim olurumkafamçokkarıştı

ALLAH SENı OSManiyeee.....güldürdün beni...

benim boyum 171 ama kemiklerim iridirr ben 58 kg. da 34 beden bile büyük geliyordu düşünün....

şimdi kışınn 88 olduğumda bile 44 giydimmm heppp...

şimdi eteklerde 42 oluyorr ama pant. kalıbı küçük olduğu için bol giyinmeyi sevdiğim için 44 alıyorummm

neyse canlarr benim mesaim bitti çıkıyorumm akşama evden girerim öptüm sizi....

azrasıla kaptanım geliyom bakıyom kimse yok valla bende yazıp cıkıyom sürekli giriyom geziyom geliyom bakıyom yooook bende konusamıyom tek basıma
sen gel en azımdan bn geldiim de kimse yokken bile oka.s

huuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuu kimse yokmu benim eşimin eniştesi bayagı kiloluymus sonra sogan suyu ve düzenli yemek hareketle 2.5 ayda 20 kilo vermiş bende mi baslasam acaba ama tadı kötüüüüüüüüüüüüüüüü:1no2:
:1shok::1shok::1shok:bünye işte

ALLAH SENİ OSManiyeee.....güldürdün beni...

benim boyum 171 ama kemiklerim iridirr ben 58 kg. da 34 beden bile büyük geliyordu düşünün....

kız nasıl o0luoo 60 kiloyken 34 beden hmde kmklerin iriyken bn örnğin boyum 175 kilom 75 olduğumda bile 42 44 giyodum bnmde kmklerim iri die
analamdıım:uhm:

bende gideyim bariiiiiiiii
:gitme::gitme::gitme::gitme:

iyi akşamlar arkadaşlar kimse yokmuuuuuuuuuuuuuu :1shok:yokmuşşşş ben şimdi yemek yiyip gelicem ama azcııkkkk :oklava:yoksa gece acıkırım valla kafamçokkarıştı

ya arkadaşlar ben 91 takıldım kaldım ben mayıs ayında diete başladım 97 kilo idim spora başlayınca bayağı bi sıkılaştım önce 50 beden giyiyordum şimdi 46 bedene düştüm süper bişi yaaa ama dediğim gibi 91 de takıldım kaldım gerçi arada yiyorum ilk zaman ki gibi sıksam veririm galiba :oklava::oklava:ama başladım artık baoağzımı tutmayaa kararlıyım bayrama kadar 5 kilo daha vermeyi istiyorummhihoyyythihoyyyt

Back
X