çok bunaldım kızlar ya neden bilmem içim daralıyor
hayırdır husel cim nolduu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah razı olsun kaptanım inşallah dualarımız kabul olurkızlar bnde az önce dua ettim
hepimize
ilterim neslişim siizn için ayrıca ettim
rabbim tüm dualarımızı kabul eyleyee
bu gece tüm dua kapıları açık
rabbim geri çevirmez
yaa allah rızası içinde biri bana dua etrsin
gülden hayırlısıyla şu kilocuklarından kurtulsun die![]()
allah kabul etsin canım inşallah hepimizin duaları kabul olurkaptanım ne güzel ismin varmış memnun oldum:)
kızlar ben de Allah kabul etsin hepinize ama özellikle kaptanın ve huseln kızları için ve ilterler nesli için ayrı dua ettim..
tamamen katılıyorum sana canımamin canım işallah:)
kızlar kim ne kaçak yapacaksa şu birkaç günde yapsın bayram sonra sıkıyönetime girelim diyorum ne dersiniz??
kızlar bnde az önce dua ettim
hepimize
ilterim neslişim siizn için ayrıca ettim
rabbim tüm dualarımızı kabul eyleyee
bu gece tüm dua kapıları açık
rabbim geri çevirmez
yaa allah rızası içinde biri bana dua etrsin
gülden hayırlısıyla şu kilocuklarından kurtulsun die![]()
günaydın kıslar
günaydın
günaydın kızlar nasılsınız
kaptanım ne güzel ismin varmış memnun oldum:)
kızlar ben de Allah kabul etsin hepinize ama özellikle kaptanın ve huseln kızları için ve ilterler nesli için ayrı dua ettim..
amin canım işallah:)
kızlar kim ne kaçak yapacaksa şu birkaç günde yapsın bayram sonra sıkıyönetime girelim diyorum ne dersiniz??
amin canım işallah:)
günaydın canımGÜNAYDINNNN CANLARIMMMMMMMMMM:asigim::asigim:a.s.
İLTERİMM BAK CANMIMM BİZ BU DUALARLA EN YAKIN ZAMANDA BEBEK HABERLERİNİ VERİRİZ İNŞŞŞ.....:1hug: Şeniz
ben bayramda pek yimem zaten bu bayram fazla gezmiyecem çalışıcam zaten 2 günü felan ama yinede kaçak yapa bilirim söz veremiyorum yani :1ninca:BEN ZATEN YİYMİYORUM ÇOK İŞTAHIM KAPANDIII...
AMA ŞUNA SÖZ VEREMEMMM BAYRAMI 4 GÖZLE BEKLİYORUMMM....BAKLAVA+DOLMA :1ninca: İKRAM EDİYORLAR BİZDE HERKESTEEE YEMEM DİYEMEMMMM...yerimseniben akannehir
SONRA BAYRAMDAN SONRADA TEKRAR SIKI DEVAMMMMMM :lepi: