• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar bnde az önce dua ettim
hepimize
ilterim neslişim siizn için ayrıca ettim
rabbim tüm dualarımızı kabul eyleyee
bu gece tüm dua kapıları açık
rabbim geri çevirmez
yaa allah rızası içinde biri bana dua etrsin
gülden hayırlısıyla şu kilocuklarından kurtulsun die :D
allah razı olsun kaptanım inşallah dualarımız kabul olur
ama ben senin için dua etmedim sıla için dua ettim inşallah yüce rabbim kabul eder dualarımızı

kaptanım ne güzel ismin varmış memnun oldum:)
kızlar ben de Allah kabul etsin hepinize ama özellikle kaptanın ve huseln kızları için ve ilterler nesli için ayrı dua ettim..

amin canım işallah:)
kızlar kim ne kaçak yapacaksa şu birkaç günde yapsın bayram sonra sıkıyönetime girelim diyorum ne dersiniz??

GÜNAYDINNNN CANLARIMMMMMMMMMM
:asigim::asigim:a.s.

çok bunaldım kızlar ya neden bilmem içim daralıyor

HAYIRDIR BİRTANEMM BİŞİ Mİ OLDU?

kızlar bnde az önce dua ettim
hepimize
ilterim neslişim siizn için ayrıca ettim
rabbim tüm dualarımızı kabul eyleyee
bu gece tüm dua kapıları açık
rabbim geri çevirmez
yaa allah rızası içinde biri bana dua etrsin
gülden hayırlısıyla şu kilocuklarından kurtulsun die :D

AMİNNN DUALARIMIZ KABUL OLSUNNN İNŞŞ...BENDE ÖNCE GENEL DUA EDİP SONRA HUSELCİM VE AZRAMIZ İÇİN DUA ETTİMMM....RABBİM HERŞEYİ GÖNÜLLERİMİZE GÖRE VERSİN İNŞŞ....

günaydın kıslar

opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız

opuyorumnanaktan

kaptanım ne güzel ismin varmış memnun oldum:)
kızlar ben de Allah kabul etsin hepinize ama özellikle kaptanın ve huseln kızları için ve ilterler nesli için ayrı dua ettim..

SAĞOL CANIM BENİM...

İLTERİMM BAK CANMIMM BİZ BU DUALARLA EN YAKIN ZAMANDA BEBEK HABERLERİNİ VERİRİZ İNŞŞŞ.....:1hug: Şeniz

kızlar kim ne kaçak yapacaksa şu birkaç günde yapsın bayram sonra sıkıyönetime girelim diyorum ne dersiniz??

günaydın millet,
kesinlikle katılıorum şirketin tam karşısında süper bi fırın var saat 4den sonra inanılmaz pide kokusu sarıo heryeri inanın buna dayanmak çok güç oluyo ayrıca 1-2gün içinde hastalanıcam inanılmaz şişkinim herşeyi yemek istiorum bu nedenle bayram sonrası sıkı yönetime girelim derim bende

BEN ZATEN YİYMİYORUM ÇOK İŞTAHIM KAPANDIII...

AMA ŞUNA SÖZ VEREMEMMM BAYRAMI 4 GÖZLE BEKLİYORUMMM....BAKLAVA+DOLMA :1ninca: İKRAM EDİYORLAR BİZDE HERKESTEEE YEMEM DİYEMEMMMM...yerimseniben akannehir

SONRA BAYRAMDAN SONRADA TEKRAR SIKI DEVAMMMMMM :lepi:

GÜNAYDINNNN CANLARIMMMMMMMMMM:asigim::asigim:a.s.

İLTERİMM BAK CANMIMM BİZ BU DUALARLA EN YAKIN ZAMANDA BEBEK HABERLERİNİ VERİRİZ İNŞŞŞ.....:1hug: Şeniz
günaydın canım
inşallah yüce rabbim hayırlısıysa versin demekten başka elimden birşey gelmiyor zaten
BEN ZATEN YİYMİYORUM ÇOK İŞTAHIM KAPANDIII...

AMA ŞUNA SÖZ VEREMEMMM BAYRAMI 4 GÖZLE BEKLİYORUMMM....BAKLAVA+DOLMA :1ninca: İKRAM EDİYORLAR BİZDE HERKESTEEE YEMEM DİYEMEMMMM...yerimseniben akannehir

SONRA BAYRAMDAN SONRADA TEKRAR SIKI DEVAMMMMMM :lepi:
ben bayramda pek yimem zaten bu bayram fazla gezmiyecem çalışıcam zaten 2 günü felan ama yinede kaçak yapa bilirim söz veremiyorum yani :1ninca:

günaydın arkadaşlar nasılsınız bende artık temızlıge başlıyacagım bu gün baklava acacagız arkadaşlarla yarında sarma sararız sonra cok işlerım var bayram geldı nerdeyse bakalım artık bu gün oruc degılım reglı oldum dün gece bayram sonrası başlarız artık sıkmaya bende cok ac gözlü oluyorum oruc olunca

oyyy ne güzel sizde bayram bayram gibi yaşanıo valla bizde pek öle değil ama bis yinede yaprak sarma fln yapcas hepimize kolay gelsinnnnzemuszemus

kızlarrr Çok kÖtÜ uykum varrrrrrrrrrrrr

gece Çok geÇ yattımmm ve erken kalktımmm ÖlÜyorum uykusuzluktannn allaım bugÜn ne olur Çabuk geÇsınnn

HEHEHEHE

BEN GELıN OLDUĞUM ıÇıN BANA GELEN YOK BEN GıDıCıYıMMM OYÜZDEN BEN BAKLAVA+SARMA YAPMIYORUMM GıTTıĞıM HERYERDEDE YAPILMIŞ OLUP YıYıCı OLUYORUMMM....
zemuszemus :lepi:

Back
X