• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tamam kaptanım daha çok paylaşım yapacam Şeniz
aslında bende kendimi bu konuda rahatsız hissediyodum yani hani misafir katıldımya kurban bayramına kadar olan takıma..sanki bişeyler yazsam çok bilmişlik olur diye yazamıyodum çoğu zaman yorumları okuyup çıkıyorum
paylaşım yapmamı istiyosan bende yaparım bundan sonra alkisalkisalkis alkisalkisalkis
sen bu takımda misafir değilsin artık kadrolusun takımın listesindesin iki haftadır canım opuyorumnanaktan

ne demek canım cok bılmış sen yaz ne bılıyorsan şakkıdı

öhöö öhöö :kedi: diyet kurabiye yaptım kendime onuda siteye ekledim
tabiki damak tadıma hiç uygun değil sevmedim ama açlık hissettiğim zaman 1-2 alıp açlığımı bastırıyorum sengözlerimebaksanab

bu günkı menum

kahvaltı ıkı dılım ekmek bıraz peynır bır yumurta domates salatalık

öglende bır kepce kadar patates salatası ıkı dılım ekmek

akşam bırşey yemedım

su ıkı lt

tamam kaptanım daha çok paylaşım yapacam Şeniz
aslında bende kendimi bu konuda rahatsız hissediyodum yani hani misafir katıldımya kurban bayramına kadar olan takıma..sanki bişeyler yazsam çok bilmişlik olur diye yazamıyodum çoğu zaman yorumları okuyup çıkıyorum
paylaşım yapmamı istiyosan bende yaparım bundan sonra alkisalkisalkis alkisalkisalkis
anacım sen takımdasın yaaa sölemiştim bn snaaaa cuma günüüü
nese artr paylaşımlaını

delikafadulden delikafadulden yaşasııııııınnnnnnnnn :dance: Şeniz yuppiiiii ay çok sevindim bak şimdi :lepi:

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

bu arada selmay hiç gelmedi bugüüün takımaa:oklava:

anacım sen takımdasın yaaa sölemiştim bn snaaaa cuma günüüü
nese artr paylaşımlaını

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

bu arada selmay hiç gelmedi bugüüün takımaa:oklava:

kaptanım sen bana iyi gidiyosun böyle gidersen seni takıma alırım dememişmiydin :uhm:
ben hala takıma alınacağım günü bekliyordum alındığımdan haberim yok sırnaşık şey

selma12 = eskiye göre çok çok iyisin ama daha iyi olabilrsin bunu sende biliyorsun paylaşım konusunda da aynı şeyi düşünüyorum
takım durumu :iyi
paylaşım durumu:iyi

azra_sila = arkadaşlar kendimi size bıraktım bn kendime yorum yapmıyacam hepinizden ayrı ayrı yorum istiyorum

iltercakir = yardımcım eşin ameliyat olmadan önce hm paylaşım hm de diet konusnda süper gidişatın vardı tabi bu beklenmedik olay ister istemez motiveni düşürdü en kısa zmnda eski günlerine geri dönmen dileğiyle

neslihan165 = neslihancım hm diet konusunda hm de paylaşım konusnda yetrsiz görüyorum seni bi an önce kendine çeki düzen vermeni
her iki konuda da eski nesliş olarak aramıza dönmeni istiyorum
takım durumu:kötü
paylaşım durumu:kötü

elimpiha = nihalcim paylaşım konusunda süpersin diyecek lafım yok yalnız ki yaptığın şok dietler sana bünyene zarar vermekte onun için 6 öğün az ve sık yemenin sana uygun olduğunu düşünmekteyiim dietine özen göstermenei ve mümkünse spor yada yürüyüş yapmanı istiyorum
takım durumu: orta
paylaşım durumu:pekiyi

levrek = levrekcim seni de cnm hm diet hususunda hmde paylaşım konusunda
çok az buluyorum burda neden bulunduğumuzu unutmayalım onun için sana da en kısa zamnda paylaşımını arttrmanı ve dietini daha sıkı tutmanı öneriyorum
takım durumu:orta
paylaşım durumu:orta

sbncsm = şebnemcim kaç haftadr sabitsin bunun sende farkındasın annenin misafr gelişi de haliyle etkilemiştr seni ama şimdi gittiğine göre senden de
bu hafta ve diğer haftalar rekor bekliyorum paylaşımn da oldukça az onuda yükseltmeni istiyorum
takım durumu : kötü
paylaşım durumu: kötü

selmay = selmacım kaç haftadr bi durgunluk vardı geçen hafta silkelendin böle devam et dietine yalnz ki sende de paylaşım az onu görüyorum onu da çoğaltrsan hiç bir problemmz yok demek
takım durumu:iyi

çitos = takıma ara vermek istedğin için yorum da bulunmuyorum en kısa zamnda aramıza daha motiveli dönmn dileğiyle

çiğdem83 = bu hafta mezun ediyoruz gözünaydın cnm darısı bizlere

divinity = diet menülerine ve sporuna birşey demiyorum devam et çok güzel yalnız ki paylaşımn az sadece menü yazıp çıkıyorsun cnmm öle olmaz herşeyi paylaşmalıyız sadece paylaşımını artrmanı istiyorum senden
paylaşım durumu: orta

not:takım durumu(diet,spor.su)
kaptanım öncelikle ellerine sağlık o kadar uğraşıp emek vermişsin önerilerilerine katılıyor ve teşekkür ediyorum bundan sonra belirttiğin konularda daha dikkatli olcağım:içelim:
ellerine sağlık cnm çok güse görünüoocokacimcoook

selma12 = eskiye göre çok çok iyisin ama daha iyi olabilrsin bunu sende biliyorsun paylaşım konusunda da aynı şeyi düşünüyorum

azra_sila = arkadaşlar kendimi size bıraktım bn kendime yorum yapmıyacam hepinizden ayrı ayrı yorum istiyorum

iltercakir = yardımcım eşin ameliyat olmadan önce hm paylaşım hm de diet konusnda süper gidişatın vardı tabi bu beklenmedik olay ister istemez motiveni düşürdü en kısa zmnda eski günlerine geri dönmen dileğiyle

neslihan165 = neslihancım hm diet konusunda hm de paylaşım konusnda yetrsiz görüyorum seni bi an önce kendine çeki düzen vermeni
her iki konuda da eski nesliş olarak aramıza dönmeni istiyorum
takım durumu:kötü
paylaşım durumu:kötü

elimpiha = nihalcim paylaşım konusunda süpersin diyecek lafım yok yalnız ki yaptığın şok dietler sana bünyene zarar vermekte onun için 6 öğün az ve sık yemenin sana uygun olduğunu düşünmekteyiim dietine özen göstermenei ve mümkünse spor yada yürüyüş yapmanı istiyorum
takım durumu: orta
paylaşım durumu:pekiyi

levrek = levrekcim seni de cnm hm diet hususunda hmde paylaşım konusunda
çok az buluyorum burda neden bulunduğumuzu unutmayalım onun için sana da en kısa zamnda paylaşımını arttrmanı ve dietini daha sıkı tutmanı öneriyorum
takım durumu:orta

sbncsm = şebnemcim kaç haftadr sabitsin bunun sende farkındasın annenin misafr gelişi de haliyle etkilemiştr seni ama şimdi gittiğine göre senden de
bu hafta ve diğer haftalar rekor bekliyorum paylaşımn da oldukça az onuda yükseltmeni istiyorum
takım durumu : kötü
paylaşım durumu: kötü

selmay = selmacım kaç haftadr bi durgunluk vardı geçen hafta silkelendin böle devam et dietine yalnz ki sende de paylaşım az onu görüyorum onu da çoğaltrsan hiç bir problemmz yok demek
takım durumu:iyi

çitos = takıma ara vermek istedğin için yorum da bulunmuyorum en kısa zamnda aramıza daha motiveli dönmn dileğiyle

çiğdem83 = bu hafta mezun ediyoruz gözünaydın cnm darısı bizlere

divinity = diet menülerine ve sporuna birşey demiyorum devam et çok güzel yalnız ki paylaşımn az sadece menü yazıp çıkıyorsun cnmm öle olmaz herşeyi paylaşmalıyız sadece paylaşımını artrmanı istiyorum senden
paylaşım durumu: orta

not:takım durumu(diet,spor.su)

HAKLISIN KAPTANIMM...BÖYLE BİR UYARI ASLINDA BEKLEMİYORDUM DESEM YALAN OLUR...

BU ARALAR ORTİMİDE Şeniz ÇOK İHMAL ettim sizide çok ihmal ettim farkındayımm....mafoldumben

o yüzdenn telafi edeceğimmm....kötükedihüso

bu arada bugün çok rahatsızlandım adet olmuşumm... mafoldumben saat 1 gibi izn aldım apar topar taksi ile eve kendimi zor attım ve hemen yattım 1 saat önce kalktımm...ama halen sancım varr....bir sancıdır gitti öldüm öldüm dirildim...ama şuanda iyiymmm inşallah yarın ii olursam gidicem işe...

p.teside kadın doğuma gitmiştim adet olmam için ilaç verdi ama kullanmadan hastalandım ve haftaya çarşamba rahim filmi çektiricem randevumu aldım bugün....inş. hayırlı güsel sonuçlar çıkar...:Saruboceq:

orticimm kayınvalidenin dediği çok kötü bişi çok saçma bişiyi öne sürmüş...Ama sende çok güsel bir şekilde idare etmişsin bu çok büyük bir düşünce ve hayatın boyunca bence unutamazsınn ama boşverrr görüntü yada zayıflık para etmiyor ayrıca biz kimse için değil bebek ve sağlık için kilo vermeye çalışıyoruz..

kaptanımmmm senin için yorum şöyle yapabilirimm diyetin ve sporunla şimdilik ii gidiyorsun ama bence arada kaçamaklarıda kurbana kadar unutmialıyızzz....ayrıcA en sağlıklısı 3 ara 3 ana öğün yiyerek zayıflamakk.....,

Kızlar aslında ben sizlerden çokta uzaklarda değildim .Yalnızca geçmişi okuyayım derken mesaj yazmaya kalmadan KK dan hep kopma durumu yaşadım .Şansımdan olsa gerek.

Back
X