• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın
azra bende sabah sabah ağladım facede bişey izledim paylaştımda izle bak sende zırılzırılzırladım halaa burnumu çekiyorum
ewt allahım sabır versin o kayıp çoccukların annelereine adanadada bu olaylarddan çok fazla allahım esirgesin kimse ciğer acısıyla yanmasın

bugün misafirim v ar kızlar gelicek bana arkadaşlarım

bana kızmayın ama bi tgarif vereyim sizi yapın ama çocuklarınıza eşinize yedirin siz ucundan accık yiyiin

büskivileri rondodan geçir yarım paket margarin 1 fincan şekerle karıştır ayrı bi kapta ama rondoda deil
kelepçeli kalıba bas üzerine bbildigimiz bi muhallebi yap 200grlık labnelerle karıştır 2 pakette vanılya ama
kalıba dök üzerineden 1 kaşık kakao 1 kaşık kahve ele yada bol ceviz

ben bu tarifi ülker petibör reklamları vardı ya ordan aldım ama degiştirdim

uuufff süper bişeye benzioo cokacimcoook cokacimcoook

kızlar dünki yediklerimi yazıyım çokmu kaçırmışım bi bakın
sabah 5.1yerde çay 1 domates 1 salatalık yağda yumurta 5 zeytin
öğlen biber kurusu yoğurt ve sarımsaklı 1 kase tarhana çorba
akşam 1 kase tarhana çorba 1 tabak taze fasulye salatalık ve domates

günaydın
azra bende sabah sabah ağladım facede bişey izledim paylaştımda izle bak sende zırılzırılzırladım halaa burnumu çekiyorum
ewt allahım sabır versin o kayıp çoccukların annelereine adanadada bu olaylarddan çok fazla allahım esirgesin kimse ciğer acısıyla yanmasın

bana kızmayın ama bi tgarif vereyim sizi yapın ama çocuklarınıza eşinize yedirin siz ucundan accık yiyiin

büskivileri rondodan geçir yarım paket margarin 1 fincan şekerle karıştır ayrı bi kapta ama rondoda deil
kelepçeli kalıba bas üzerine bbildigimiz bi muhallebi yap 200grlık labnelerle karıştır 2 pakette vanılya ama

eminimki çok lezzetlidir denemem lazım oğluş ve eşim yerler artık bende melul melul bakarım

günaydın

tşk ler şebnemcim bunun tadı ceheesecake e benziyordur di mi??kreması da tiramisuya..aman aman ben yapmam valla eşim de yemeyiversin bir süre..:gitme:65 e düşünce yapıp denicem ama söz:)

kızlar dünki yediklerimi yazıyım çokmu kaçırmışım bi bakın
sabah 5.1yerde çay 1 domates 1 salatalık yağda yumurta 5 zeytin
öğlen biber kurusu yoğurt ve sarımsaklı 1 kase tarhana çorba
akşam 1 kase tarhana çorba 1 tabak taze fasulye salatalık ve domates

canım biber kurusu dediğin sadece biber mi yoksa dolma falan mı bana fazla kaçan birşey görünmedi canım..

nihalim aslında cnm sıkkın güne kötü başladım bi rüya dolayısylaa
rüyamda kızımı kaybediyordum daha doğrusu kaçırmışlar
allahım nasıl ağlıyoruum nasıl yanıyorum anlatamam
ne kadar acı birşey rüya dahii olsa
sonra kavuştum burda selamlaştım bi komşumz var güya o kaçırmıış
ama o kayıp çocukların annesini şimdi daha da ii anladııım
allahım öyle birşeyi ne bana nede tüm annelere yaşatsıın
bi anneye dünyada ki ölüm işte:(

rabbım bızlerı evlatlarımızla ımtıhan etme yarabbım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selmacım ben de hala dayımın vefatını üstümde atmış değilim kızı gelip gidiyor arkasından ağlıyorum...dizilerde falan bir kanserli hasta göreyim ağlıyorum ..aklıma geliyor ağlıyorum..kandillerde boş bulunup telefonunu aramaya kalkıyorum aklıma geliyor ağlıyorum vs...zaman tanı canım kendine..bunun tek ilacı o..

allah rahmet eylesın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: evet ölüm cok kötü bırşeymış bende süreklı aglıyorumm bızde eşımle hala numarası var sılmedık sılmeyızde senağlama

kaptanım gördüğün riyayı şimdi gördüm ya atlamışım..aman Allah korusun kimselere vermesin çok zor..Hayrolsun diyorm canım..

Domuz gribinden korunmak için basit fakat etkili önlemler.

Aşağıda okuyacağınız önlemler Dr.Vinay Goyal tarafından herkesin yararlanabilmesi için yayınlanmıştır.
Dr.Vinay Goyal: Yoğun bakım ve Tiroit uzmanıdır. MBBS, DRM DNB.
20 yıldan fazla klinik tecrübesi vardır.
Hinduja Hastanesi, Bombay hastanesi, Saife Hastanesi, Tata Memorial hastanesi gibi önemli kurumlarda görev yapmıştır.
Şu anda Malad’da, Riddhiviayak Cardiac and Critical center’da Nükleer ilaç departmanı ve tiroit klinikleri şefi olarak görev yapmaktadır.
Mikrobun vücuda giriş noktaları yalnızca burun delikleri, ağız ve boğaz yoluyla olmaktadır. Çok bulaşıcı bir yapıya sahip olmasından dolayı her türlü önleme karşı H1N1 virüsüyle temas etmekten kaçınmak veya korunmak imkânsızdır. H1N1 virüsüyle temas etmek virüsün vücutta çoğalması kadar önemli değildir.
Sağlığınız yerinde ve H1N1 hastalık belirtileri göstermiyorken virüsün vücutta üremesini, belirtilerin daha da şiddetlenmesini ve ikincil enfeksiyonların gelişmesini önlemek için dikkatimizi N95 veya tamiflu gibi ilaçları stoklamaya vermek yerine çoğu bildirgelerde bahsedilmeyen bazı çok basit önlemleri uygulayabiliriz.

1.      Ellerin sıklıkla yıkanması ( Bütün bildirgelerde bahsedilmiştir)

2.     “Hands-off-the-face” “Ellerinizle yüzünüze dokunmayın” yaklaşımı. Yemek, banyo ve yara bakımı gibi zorunluluklar dışında yüzünüzün herhangi bir yerine dokunmaktan kaçınınız.

3.     Ilık tuzlu suyla günde iki kere gargara yapınız( tuza güvenmiyorsanız listerin kullanınız).  H1N1 ‘in boğaz ve burun boşluklarında çoğalıp enfeksiyona sebep olarak karakteristik belirtileri göstermesi için 2 -3 güne ihtiyacı vardır.  Sağlıklı bir kişinin ılık, tuzlu suyla gargara yapmasının etkisi hastalığa yakalanmış olan bir kişinin tamiflu kullanması ile aynıdır. Bu basit ucuz fakat güçlü önleyici yöntemi küçümsemeyiniz.

4.     Yukarıdaki 3. Önleme benzer olarak; Burnunuzun içini en az günde bir kere ılık tuzlu suyla temizleyiniz.  *Günde bir kere burnunuzu sümkürün ve sonra ılık tuzlu suya batırılmış pamuk tamponlarla silerek temizleyiniz. Bu yolla burnunuzda bulunak virüs sayısını etkili bir şekilde azaltmış olursunuz.
5.     Narenciye suları gibi C vitamin bakımından zengin olan yiyecekler kullanarak doğal bağışıklığınızı güçlendiriniz. Eğer ilave olarak C vitamin kullanmak zorunda iseniz emilimi artırmak için mutlaka Çinko ile birlikte alınız.

6.     Bitkisel çaylar, çay, kahve gibi sıcak veya ılık içeceklerden içebildiğiniz kadar çok içiniz. * Sıcak içecekler içmek gargara yapmakla aynı etkiye sahiptir fakat ters yöne doğru. Sıcak içecekler virüsleri yaşamaları mümkün olmayan ortama sahip olan mideye doğru yıkayarak götürürler. H1 N1 virüsü mide’de çoğalamaz, herhangi bir zarar veremez ve hayatiyetını devam ettiremez.

Herkesin faydalanabilmesi için bu bilgiyi lütfen e-mail listenizde bulunan herkese iletiniz.

Sağlıklı günler dileğiyle.
Dr.Vinay Goyal

kaptanımmm hayır olsun rÜyannnn....

Sıze genel bır bılgı verecemmm...ben de Çok deĞıŞık rÜyalar gÖren bırısııyımm...ve bunla ılgılı bır araŞtırma yaptım hatta Çok ıı bır hocaya sordum kesınlıkle kımseye anlatma dedı....gÖrdÜĞÜnde kalkıp 3 ıhlas+1 fatıha oku ve hayır olsun rabbım de dedı...ÇÜnkÜ bu rÜyalar Öyle ınanılmaz Şeyler olabılır mıŞkı bazen yoruma gÖre bıle deĞıŞebılırmıŞ....bız bıle yormuyoruz dedı hoca; haddımız deĞıl dedı...

kaptanımmm hayır olsun rÜyannnn....

Sİze genel bİr bİlgİ verecemmm...ben de Çok deĞİŞİk rÜyalar gÖren bİrİsİİyİmm...ve bunla İlgİlİ bİr araŞtırma yaptım hatta Çok İİ bİr hocaya sordum kesİnlİkle kİmseye anlatma dedİ....gÖrdÜĞÜnde kalkıp 3 İhlas+1 fatİha oku ve hayır olsun rabbİm de dedİ...ÇÜnkÜ bu rÜyalar Öyle İnanılmaz Şeyler olabİlİr mİŞkİ bazen yoruma gÖre bİle deĞİŞebİlİrmİŞ....bİz bİle yormuyoruz dedİ hoca; haddİmİz deĞİl dedİ...

evet bunu bende duymuştum rüyanı ilk yorumlıyan kişinin dediği çıkarmış rüyanı herkese anlatma derdiler bize en doğrusu 3ihlas 1 fatihayla allah dua etmekdir. kaptancım rüyan gerçekten korkunç allah kimseye böyle acılar yaşatmasın ve kaldıramayacağı yüklerle sınamasın

hoşgeldin iltercim...iyiyiz seni sormalı sende naısl keyifler??
hoşbulduk canım nasıl olayım ya bildiğin gibi evdeyim eimle ilgileniyorum çok zormuş hastalık allah kimseye vermesin bebek gibi oldu benim adam 5 dk yanlız kalmaya gelmiyor onunla uğraşıyorum ne yapayım canım

evet ya bende rüyamda evımızın yarısının yıkıldıgını gördüm ve kendı kendıme bırısı ölecek galıba demıştım ve akşam kayınvalıdemın ölüm haberını aldık bende böyle olaylar cok yaşarım

Back
X