kaydirigubbakcemile5 70 sositososito
inanamıyom valla eski kiloma döndüm 18 günde delikafadulden
süpersin canım çok tebrik ederim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile5 70 sositososito
günaydın canlarım geldim azracım kilom 74,10 malesef 75 bulmuştum hafta başı iki günde anca bu kadar verebildim malesef almak çok kolay ama vermek çok zor mafoldumbenmafoldumbenselmay selma12 ve ilterim kaldıı
maşallah cnaım tebrik ederim seni opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 70 sositososito
teşekkür ederim canım Şenizsüpersin canım çok tebrik ederim..
günaydın canlarım geldim azracım kilom 74,10 malesef 75 bulmuştum hafta başı iki günde anca bu kadar verebildim malesef almak çok kolay ama vermek çok zor mafoldumbenmafoldumben
maşallah cnaım tebrik ederim seni opuyorumnanaktan
bende yazayım kg 82200 olmuşum galıba gıden yanlış hesaplamadımsa 600/COLOR]
bende yazayım kg 82200 olmuşum galıba gıden yanlış hesaplamadımsa 600/COLOR]
bencede güze canım tbklerben geldım cok uyumusum ya neyse kı yetıstım oglene kadar ozur dılerım bu kadar gec kaldıgım ıcın.. 57,0 benım kılo bu sabah ıtıbarıyle, tabı ayrıldgm kıloya gore yazılacak sanırım bu yuzden artı gozukcem. ama bu benım ıcın gene de basarı bu hafta. pazartesı sabah 57.8 ıdım ustelık hastalandım dun. 57 odum ama hedefıme ulasamadım 56.9 da olsa 56 lı rakam gormek ıstemıstım![]()
merhaba cnaım kilon kaçArkadaşlar merhaba
saol cnaım eşim iyi bu gün dikişleri alında daha iyi artıkİlter canım senin eşin nasıl oldu umarım iyidir.
kızlar bn çıktıım
çitos arkadaşımz geri dönmk üzeer ayrıldı
çiğdem mezun
yeni üye de yan eski üye oslem takıma girdiiii
Kızlar bana dua eder misiniz?
Sinirden sıkıntıdan ölebilirim.
kızlar bn çıktıım
çitos arkadaşımz geri dönmk üzeer ayrıldı
çiğdem mezun
yeni üye de yan eski üye oslem takıma girdiiii