Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam Özlem vala bız daha yemek yemedık eŞım altıda gelırım dedı hala gelecek cok acıktım ya
slm kızlar moralim çok bozuk eşim çiğköfte yaptı ve ben tam 15tane yedim offff çok pişmanım yaa resmen vicdana azabı çekiyorum ve midem ağrıyo ne yapsamki
yesılcay ıc. leslie yle yuru super![]()
yeşil çayım yok ama 2 şişe soda içtim leslie teyzeyi çok aradım ama ne yazıkki indiremedim koşu bandında yürüycem aqrtık çokda yorgunum ama ceza olsun bu bana
he kosu bandın varsa bosver ama cok eglencelı ben baska bı sıteden bulup ındırdım bugun basladım
öncelikle selammm kikikikihe kosu bandın varsa bosver ama cok eglencelı ben baska bı sıteden bulup ındırdım bugun basladım
öncelikle selammm kikikiki
birden konuya dalacam ama kusuruma bakmayın lüfen
nasıl bişi bu hangi siteden indirdiniz
yada şöyle sorayım googlede nasıl araştırabilirim
Özlem sİİİte ısmı vermek yasakmıŞ canım dıkkat et dÜn bİİİİİzde bulduk ama sankı cok kıaydı anlayamadık
doğum günün kutlu olsun canımmm sen daha çok tazeymişsin yaa çoçuklarınıda kendinle bereber getirdin sanırım dünyaya kafamçokkarıştı laelaelaelaelaeALOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Bugün benim yaşgünüm kızlar 15 'imden gün alıyoruuum ya
nee sen inşallah bu saatten sonra yemek yemeği planlamıyorsundur helede çiğ köfte asla yeme küserimselam Özlem vala bız daha yemek yemedık eŞım altıda gelırım dedı hala gelecek cok acıktım ya
kaptanım geç kalmışım ama umyorum güzel geçmişdir görüşmenkızlar bir görüşmeye gidiyorum
bn ve bnm hayatım için önmli bi görüşmee
lütfen bana dua edin
çok kolay geçsin sorunsuz geçsin
hakkınızı da helal edin
doğum günün kutlu nice mutlu yılaraaaaopuyorumnanaktanALOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Bugün benim yaşgünüm kızlar 15 'imden gün alıyoruuum ya
google da leslie sansone ile yürü ve incel yazarsanız bulursunz