• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar
dün k.ekmekle kahvaltı yaptım
öğle meyve yedim
akşamda ıspanak yemeği ve brokoli salatası ilerleyen saatlerde meyve yedim

kızlar acayip şişim geçen hafta kilo almıştım artık yeter diee bütün organlaım bağırıo valllaaaa bende bağırıorumm yeter artık vermem lazım şu yemke yemek nasıl bi alışkanlık yaa yemem lazım dedikçe yiorum ooff yaa nese artık bu hafta sıkı sıkı gidicem leslie teyzeyede başladım evde olduğum her akşam leslie teyzeyleyim artık

günaydın kızlar 2 gündür girmiyodu bilgisayar siteye deli oldumdelikafadulden
gelelim dün neler yedim yazayım...
sabah kahvaltı yok 1 muz ve su
öğlen menemen az ekmek ve çay
arada gezmeye gitmiştik küçücük bi poğaca ayıp olmasın diye yedim:jeyyar:
aksam 1 kase çorba ve cılbır yedim yagsız tabiki ve 1 dilim ekmek
1 saat sonra falan elma ve muz yedim bu kadar.....opuyorumnanaktan
unutmadan 20 dk yürüyüş aralarda bebek arabasıyla koşu yaptık eşimlekaydirigubbakcemile3Allahtan gören olmadı gören deli bunlar derdikaydirigubbakcemile3 bunun yanında eve gelince Ceylini hoplatma zıplatma ve oda oda gezdirme sporları yaptım:roflol:

Son düzenleme:
kızlar ben yediklerimi yazıyım kaç gündür aksattım kendimi suçlu hissediyorum :oklava:
dün sabah hiçbişey
öğlen 1dilim ekmek kkpeynir 1domates
ara mandalin
akşam 1tabak bezelye 1tabak pilav 6tane kestane şekeri

Son düzenleme:
levrek ikimizden başka kimse yok sen nasılsın :teselli:şişkinliğin için kuru kayısı öneririm bide 5i1yerde çay iç müthiş rahatlatıyo

fena değilim cnm sen nasılsın nası gidioo
Cnm yatağımın yanında bi kavanoz var içi kayısı dolu her sabah 2 tane yiyip ardından su içiorumm ama bakalım yanlışlıkla bi iğne fln batcak bi yerime balon gibi uçacam ama :)
5i1 yerdenin tadını bi türlü sevemedim ama yeşilçay rezene fln içiorumm

Cnm yatağımın yanında bi kavanoz var içi kayısı dolu her sabah 2 tane yiyip ardından su içiorumm ama bakalım yanlışlıkla bi iğne fln batcak bi yerime balon gibi uçacam ama :)

valla tam gaz diyete devam kaydirigubbakcemile4 şimdi 1saat hızlı yürüdüm acayip başım dönüyo yaaa kafamçokkarıştı ama beni bi görseniz başımdan aşşağı bi kova su dökülmüş gibiyimkaydirigubbakcemile2

günaydın kızlarr
tünaydın

günaydın kızlarr
tünaydın
kızlar acayip şişim geçen hafta kilo almıştım artık yeter diee bütün organlaım bağırıo valllaaaa bende bağırıorumm yeter artık vermem lazım şu yemke yemek nasıl bi alışkanlık yaa yemem lazım dedikçe yiorum ooff yaa nese artık bu hafta sıkı sıkı gidicem leslie teyzeyede başladım evde olduğum her akşam leslie teyzeyleyim artık
iyi etmişsiin
yap bakalım şu lessieyi

buarada sağdaki alış verişlerimizde kalkmışş
evt yaa bnm de dikkatimi çektii

günaydın kızlar 2 gündür girmiyodu bilgisayar siteye deli oldumdelikafadulden
gelelim dün neler yedim yazayım...
sabah kahvaltı yok 1 muz ve su
öğlen menemen az ekmek ve çay
arada gezmeye gitmiştik küçücük bi poğaca ayıp olmasın diye yedim:jeyyar:
aksam 1 kase çorba ve cılbır yedim yagsız tabiki ve 1 dilim ekmek
1 saat sonra falan elma ve muz yedim bu kadar.....opuyorumnanaktan
unutmadan 20 dk yürüyüş aralarda bebek arabasıyla koşu yaptık eşimlekaydirigubbakcemile3Allahtan gören olmadı gören deli bunlar derdikaydirigubbakcemile3 bunun yanında eve gelince Ceylini hoplatma zıplatma ve oda oda gezdirme sporları yaptım:roflol:
eferim kız saaa
kızlar ben yediklerimi yazıyım kaç gündür aksattım kendimi suçlu hissediyorum :oklava:
dün sabah hiçbişey
öğlen 1dilim ekmek kkpeynir 1domates
ara mandalin
akşam 1tabak bezelye 1tabak pilav 6tane kestane şekeri
menün güzel
ama su ve spor yazmamışsın

:olmaz::olmaz::olmaz: anlat bakıyım neler yedindelikafadulden
:kedi::kedi::kedi::kedi:
anlatamam direk takımdan atılırııım
çoook feci
sadece şunu diyiim
ıspanaklı sac böreğii
ama 2 yıldr nerdeyse hiiç yememiştiim

levrek ikimizden başka kimse yok sen nasılsın :teselli:şişkinliğin için kuru kayısı öneririm bide 5i1yerde çay iç müthiş rahatlatıyo

o çay nerde satılıyor marketlerdemii bnmde alcam
birde tadı nasıl
yeşil çay gibi kötü mü

iç iç

bnde spordan geldiim şimdi kıozlar
bu arada adanada soğudu epey bii
üşüyoruuum ama üsütümde yarım kol var normal :)

Back
X