• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ya arkadaşlar neden kimse benim hakkımda yorum yapmadı yoruma bile değmiyomuyum ya
birinizde bişey desin di ya saolun ya

günaydın arkadaşlar ben hepinizden özür diliyorum haftalardır sabit geliyorum ve ne takıma ne de kendime bi faydam oluyor ben takımdan ayrı kalmak istemiyorum ama birazcık ara vermek istiyorum bu aradada diyet lafı duymak istemiyorum doktora önümüzdeki ay devam edicegimi söledim formula 7 aldım bekletiyorum çünkü artık rüyalarıma bile giren diyet lafını birazcık unutmak istiyorum
dediğim gibi takımdan ayrılmak istemiyorum ama birazcık ayrı kalmak istiyorum sizce bu mümkünmüdür kaptanım ve arkadaşlarım???
kilom 69.7:((((üzgünüm tartımı doktorun verdiği listeleri formula 7 mi kaldırdım hepsi biarada biraz ara verdikten sonra başlamak istiyorum
hepinizi çok öpüyorum

şebnem cim bn gerekli açıklanyı sana özelden yaptım
bn burda kimseye kolay kolay git diyemem
ama bazen dediğin gibi oluyor
inan bnde diet kilo laflarından çok bıktım
karar senin
gitsende gitmesende takımın kapısı heredaim açık sana

azracım mrb nasılsın?
selmay i sormuşsun iyi canım merak etme bi kç gündür yoğun sanırım ondan grememiştir.. ben kendisine sölerim.. opuyorumnanaktan
söyledim meğerse giremiyormuş kkya şifresni kbl etmyormuşşş..
saol papatyam sen nasılsın cnmm
bebiş nasıl sana zahmet
selmaya söle kazeni eklesin msnine(kazen@kadinlarkulubu.org)
sorsuun öğrensin
olmadı yeni bir üyelk alsın
çünkü 1 kasımdan beri yok

8. TAKIM * *129.ETAP SONUÇLARI** HAFTANIN 6.SI kızlar bakın kacıncı olduk bız böyle gıdersek bayrama zor ıstedıgımız kg ınerız

:delphin::delphin::delphin::delphin::delphin::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:mafoldumbensenağlama

sanırım ben takıma girememişim oysa çok güzel bi hafta geçirdim 1 kilo verdim hemde adet oldugum şiş olduğum halde. kk acılmıyordu yeni düzeldi anneme yazdırmıştım ama azracım görmemiş çok üzgünüm oysa not tutmuştum herşeyi :(

azracım ewt seninle özelden konuşmuştuk
çok teşekkür ederim tekrar dönücem ama dönüşüm muhteşem olucak:))öpüyorum senii

merheba ben ayşeye msj nızı ılettim ama ayşenın neti var ama kk sayfası acılmıyomafoldumben
teşekkürler
ben geldimmmmm kızlar bugün iyiki sabahtan kilo bildirimi yapmışım net gitti yeni geldi
kaydirigubbakcemile5

sanırım ben takıma girememişim oysa çok güzel bi hafta geçirdim 1 kilo verdim hemde adet oldugum şiş olduğum halde. kk acılmıyordu yeni düzeldi anneme yazdırmıştım ama azracım görmemiş çok üzgünüm oysa not tutmuştum herşeyi :(
ayşem bn zaten dün bildirim yapamadım
nese haftay da veririsin al sana 2 kilo
yalnız ki şu paylaşımlarını artır takıma hergün düzenli gir

azracım ewt seninle özelden konuşmuştuk
çok teşekkür ederim tekrar dönücem ama dönüşüm muhteşem olucak:))öpüyorum senii

:gitme::gitme::gitme::gitme:

ılter nerde bu kızlar gene herkes bır yerlere gittı galıba
bilmiyorum canım herkez dağıldı resmen sadece takımda olmamamızın yanı sıra birde kilo kaybımız yok bu beni çok üzüyor

8. TAKIM * *129.ETAP SONUÇLARI** HAFTANIN 6.SI kızlar bakın kacıncı olduk bız böyle gıdersek bayrama zor ıstedıgımız kg ınerız
çok zor çok kurallar boşuna yani
ya arkadaşlar neden kimse benim hakkımda yorum yapmadı yoruma bile değmiyomuyum ya
birinizde bişey desin di ya saolun ya
şebnemcim ben özlelikle yorum yazmadım bunun kararını verecek olan ilk önce sensin sonrasında kaptanımız onun için yorum yapmaya gerek yok bitanem birşeyleri zorlamak düşünmek ters tepebilir bazen onun için kendi haline bırakman senin için belkide daha hayırlı

kızlar nihalin hepinize çok çok slm var dün telde konuştuk kadınlar külübüne girmeye çalışmış fakat girememiş site üyeliğini kabul etmiyormuş sanırıum nedeni bende bilmediğim için yardımcı olamadım eğer aranızda bilen varsa bana söylesin bende ona ileticem
sağlığı konusu gelince kasılmaları daha iyiymiş fakat çok fazla stresse bağlı olarak yüksek tansiyorn çıkmış şimdide onunla uğraşıyormuş allah bir an önce şifasını versin güzel arkadaşımında aramıza dönsün

kızlar nihalin hepinize çok çok slm var dün telde konuştuk kadınlar külübüne girmeye çalışmış fakat girememiş site üyeliğini kabul etmiyormuş sanırıum nedeni bende bilmediğim için yardımcı olamadım eğer aranızda bilen varsa bana söylesin bende ona ileticem
sağlığı konusu gelince kasılmaları daha iyiymiş fakat çok fazla stresse bağlı olarak yüksek tansiyorn çıkmış şimdide onunla uğraşıyormuş allah bir an önce şifasını versin güzel arkadaşımında aramıza dönsün

canım kazene bildirsin msn den bende giremiyordum halloldu şimdialkisalkisalkis

azracım kk ya giremiyordummafoldumben dün halloldualkisalkisalkisartık hergün burdayım... geçen hafta yediklerimi not almıştım ama yazmıyım o zaman şakkıdı
bu haftada 1 kilo verirsem 2 kilo düşülcek benden 1. bile olurum yawwww:hooray::roflol:

kazeni msni ne eklesin
kazen@kadinlarkulubu.org

azracım kk ya giremiyordummafoldumben dün halloldualkisalkisalkisartık hergün burdayım... geçen hafta yediklerimi not almıştım ama yazmıyım o zaman şakkıdı
bu haftada 1 kilo verirsem 2 kilo düşülcek benden 1. bile olurum yawwww:hooray::roflol:

:lepi::hooray::hooray::hooray:

Back
X