8 yaş küçük sevgili

Nasıl bir çil ki toplumdan dışlanasanız aklım almıyor boy fizik on numara ama -çillisin çirkinsin- e mi çıkıyor tüm yollar..:silah:
Ben de çilliyim foto atsana ben de sana atarım çiltoşluk dostluğu :KK53::KK70:

kendinizden 15 yaş küçük biriyle nasıl evlendiniz sorun oldu mu
5-10 değil 15
Ben erkeğinde 15 yaş büyük olmasını fazla buluyorum o yüzden sordum
Aranızda sorun oldu mu yaş
Bizim aramizda sorun olmadi,cocuklarimiz oldu ,toplam 3 yildir beraberiz ,

Öpmeye yeltenen ınsanlar ya da opusen ınsanlar cıddı degıldır dusuncesı dogru degıl yalnız.
@Nnyop nıcklı arkadas yukarıda bısey sormus bende sorayım, maddi durumunuz ıyı mı?

Hatta bence tam tersi insan sevdiğini öpmek ister. Öpmüyorsa sıkıntı var derim.

Konu sahibi kesinlikle lafım size değil ama 1 yıllık sevgilim beni öpmese ben onun sevgisinden şüphe edip ayrılırdım. 1 yıl bekleyemezdim bile.

Aslın da son 1 yıla kadar mutlu ve umutlu değildim. Tenimdeki noktalar ve çillerden dolayı çalıştığım yerler de hep küçümsendim, bu yüzden sürekli iş değiştirmek zorun da kaldım. Benim ile konuşmak, gezmek isteyenlerin de tek amacı ilişkiye girmekti. Şuan çalıştığım yer de böyle bir sorun yaşamadım.
Annemin bir arkadaşı komple çilliydi aklıma o geldi, acaba siz de mi öylesiniz... yüzü, elleri, kolları açık kahverengi noktalarla kaplıydı. küçükken bana garip gelirdi, farklıydı herkesten. Çirkin falan değildi tabii. evli çocuklu öğretmen kadındı annem yaşlarında. Büyüdükçe dış görünüşün önemsizliğini anladım elbette.

İllaki evlilik yapmam gerekli tarzında düşünüp .Yanlış kararlar vermeyin ,şimdiki anı değil bundan bir beş on sene sonrasını düşünün .Arada çok büyük aşk ,ve birbirini tanımışlık yoksa .Kadın açısından 8 yaş büyük olmak ,bence bir dezavantaj.Adam belki çocuk isteyecek ,sizin yaş çocuk yapma açısından biraz riskli.Belki olabilir,sizi ümitsizliğe düşürmek istemem .Ancak şöyle bir durumda var ,Kadın zaten normalde erkekten daha çabuk çöküyor .Birde bu kadar yaş farkı pek sağlıklı gelmiyor ,bana .Kendimden 6 yaş küçük sevgilim olmuştu .2 yıl sonra beni aldattığını öğrendim .Altı ay beni ayakta uyutmuş .Erkeklerin geneli ,kendilerinin yaşı geçse dahi .Gözleri genç kızlarda oluyor .Ailenizde onay vermemiş ,acele etmeyin bence zaman verin .Fakat iyi düşünün .
Kendine bakan kadınlar yıllar geçtikçe güzellesiyorlar. Aldatan adam her türlü aldatır. Sanki kadın küçük olunca aldatilmiyor. Karakter meselesi bu.
Konu sahibi sen kalbinin sesini dinle.

Annesi ailesi sorunlu bı komsum var.ıkk kızınvar.bı kzı cokk guzel.ıkısı de ewlenemedi ailesi yuzunden.herkese bir kulp buldular.sımdı evde bırbırlerını yiyorlar kabga kıyamet . Amme babalar her zaman haklı degildir.koskoca kadknsınız.guwenılır bırı ise kımseyi umursamayın.ailenizi ıkna edin derim

Evlen bacım.
Ailen, bu yaşa kadar evlenmedi artık evlenmez diye düşünüyordu sanki. Yaşlılığa yatırım gibi bakıyorlardı sana.
Planları değişecek ondan kabul etmiyorlar.
Alışırlar dert etme evlen sen.

Evlenmek için gayet uygun yaşlar
Aradaki yaş farkı rakamdan ibaret 30 üstü olunca iki taraf
Yalnız bende arkadaşlar gibi öpme olayına takıldım ?
Hiç mi yeltenmedi yahu ? 🤔

Ben 42 yaşındayım. Bu zaman kadar hiç gerçek anlam da sevgilim olmadı. Yazıştıklarımın derdi de ilişkiydi. Sevgilimimin olmama nedeni biraz çirkin olmam. Tenim de çok fazla çil var. Aslın da fiziğim iyi ama güzel değilim işte. Şimdiler de konuştuğum bir genç var 34 yaşında. Elbet te bize karşı toplumda dedikodular, ayıplanmalar olacaktır. Ailemiz kafayı nufüs kağıdına taktığı için onay vermiyorlar. Bu yaşıma kadar ilk defa ciddi görüştüğüm adamı elimden kaçırmak istemiyorum. Bu benim son fırsatım gibi geliyor. Ailemi dinlersem bu yaştan sonra evlenemem gibi. Sevgilimin ciddi olduğunu düşünüyorum çünkü hiç öpmeye bile yeltenmedi. Sadece el ele tutuştuk o kadar. Sevgilim ailelerimizi dinlemeyip evlenelim diyor. Çünkü aylardır ikna etmeye uğraşıyoruz ama sonuç alamadık. Bende artık mutlu olmak istiyorum. Görüşlerinizi bekliyorum.
Ona ve kendinize güveniyorsaniz bence olur.30lu yaşlarda sevgiliniz madem ayar tutar diye düşünüyorum

Ben 42 yaşındayım. Bu zaman kadar hiç gerçek anlam da sevgilim olmadı. Yazıştıklarımın derdi de ilişkiydi. Sevgilimimin olmama nedeni biraz çirkin olmam. Tenim de çok fazla çil var. Aslın da fiziğim iyi ama güzel değilim işte. Şimdiler de konuştuğum bir genç var 34 yaşında. Elbet te bize karşı toplumda dedikodular, ayıplanmalar olacaktır. Ailemiz kafayı nufüs kağıdına taktığı için onay vermiyorlar. Bu yaşıma kadar ilk defa ciddi görüştüğüm adamı elimden kaçırmak istemiyorum. Bu benim son fırsatım gibi geliyor. Ailemi dinlersem bu yaştan sonra evlenemem gibi. Sevgilimin ciddi olduğunu düşünüyorum çünkü hiç öpmeye bile yeltenmedi. Sadece el ele tutuştuk o kadar. Sevgilim ailelerimizi dinlemeyip evlenelim diyor. Çünkü aylardır ikna etmeye uğraşıyoruz ama sonuç alamadık. Bende artık mutlu olmak istiyorum. Görüşlerinizi bekliyorum.

benim Eşim 35 ben 42 Yaşımdayım , 3 yıllık evliyim hiç bir sorun yaşamadım, gene olsa gene evlenirim..

Back
X