Malesef yavrumun vücudunda çok sayıda kesici delici alet izi bir ayağı kırılmış istismar edilmiş boğularak offff batsın böyle adalet. Versinler o şerefsizleri o ana babaya. Ömür boyu hapiste mi bakacağız lanet gelsin hepsinin üstüne :/Çok üzüldüm bende Allah kahretsın sunları artık..
Fakat nasıl öldürmüş ondan haberim yok yani haberleri izlemedim kaldıramıyorum.. Sadece öldürüldüğünü duydum
Malesef yavrumun vücudunda çok sayıda kesici delici alet izi bir ayağı kırılmış istismar edilmiş boğularak offff batsın böyle adalet versinler o şerefsizlere ömür boyu hapiste mi bakacağız lanet gelsin hepsinin üstüne :/
Ah Allahım bu kaçıncı konum neden ya neden diye sormaktan kendi kendimi yedim kaç saattir nefesim ciğerlerimi yakıyor boğuluyorum
Ankara da günahsız masum bir evladımız daha vahşete pedofiliye kurban gittiKazen Mune lütfen beni banlamayın çünkü o şerefsizler haysiyetsizler o boktan kafalarının içinde bit kadar beyin olmayan şeytanlara ağız dolusu küfür kusmak istiyorum :#
Yeter artık ya o sapığı versinler bize yemin ediyorum onun her bir zerresine işkence edip bogurte bogurte gebertmek istiyorum benim 2 evladım var biri karnimda ve böyle adi iğrenç şerefsiz şeytanlar la aynı oksijeni soluyoruz boğuluyorum ya :/
Ah yavrumun çektiği acıyı aklım hayalim almıyor ah kuzum ah birtanem nasıl kıydılar sana ve senin gibi masumlara
Umarim misliyle fazlasını yaşlarda Rabbim kolay ölüm vermez ona.Ah kıyamam.. Umarım içeride aynısını yasatırlar ona pislik
neden banlandın ki şimdiAh kıyamam.. Umarım içeride aynısını yasatırlar ona pislik
Eylül güzel kızım. Belki leyla belki nicesiEylülden mı bahsediyorsunuz yoksa yeni bir olay mı? Artık haber izlemek istemiyorum bu masum yavruların çektikleri ne böyle
Bu ayrıntıları bilmiyordum ama Allah belasını versin böylelerinin ya. Nasıl yaparsın küçücük yavruya neyinden tahrik olursunuz,neresi hoş gelir o hastalıklı beyninize? Yavrum benim.. Bazen diyorum ki allahım bana evlat verme,çünkü koruyamamaktan korkuyorum. Tövbe tövbe. Ama bu dünyaya çocuk getiriyorsak onları çok güzel eğitmeliyiz,böyle sapık pis zihniyetli insanlardan uzak dursun bizim evlatlarımız! Rabbim evlatlarımızı,Leylarımızı,Eylüllerimizi,kızlarımızı,nicelerimizin yavrularını korusun!Malesef yavrumun vücudunda çok sayıda kesici delici alet izi bir ayağı kırılmış istismar edilmiş boğularak offff batsın böyle adalet versinler o şerefsizlere ömür boyu hapiste mi bakacağız lanet gelsin hepsinin üstüne :/
Eylül güzel kızım. Belki leyla belki nicesi
Ölmesin nolur yavrularımız dünyada o kadar pislik şerefsiz varken ölmesin masum kuzularimiz
Asla akillanmazlar bu onlara ders olmaz yeter ki evde kafaları rahat etsin kusura bakmayın ama disarda çocuklar ne b...k yerse yesin zihniyeti var halen.Şu çocukları bırakmayın artık sokaklara tek başlarına.
Aç kurtlar gibi kapmak için hazır bekliyor bunun gibiler.
Kesinlikle.Okullar kapandı evde gürültü yapmasında ne yaparsa yapsın kafasında çoğu.Asla akillanmazlar bu onlara ders olmaz yeter ki evde kafaları rahat etsin kusura bakmayın ama disarda çocuklar ne b...k yerse yesin zihniyeti var halen.
Benim bulunduğum sokakta çok var sabahın köründen akşamın körüne kadar o çocuklar perişan oluyor birbirlerine girip kavga ediyorlar bir tanesi kafasını uzatıp bakmazlar önlüyor diye ben müdahale ediyorum.
Cidden akıllanmayacak hiç kimse bakmıyorsun sahip çıkmıyorsun peşine dönmüyorsun yapma doğurma kardeşim. Hayvanlar bile sahip çıkıyor bebeklerine güya en üstün varlık insan bir tane evladına sahip çıkmıyor yazıklar olsun hepsine.
Ve bu pisliğin bir karısı bir sevgilisi 3 de çocuğu var işin içinde orospu anası bile var :/ gerçekten ağzım bozuldu artık tutamıyorum kendimi. O çocukların derhal devletin korumasına alınması lazım geri kalanını bize versinler ya cidden ben bir karıncaya bile kiyamiyorken o mahlukat a ne işkenceler düşünüyorum inanamazsın. Rabbim o mikropların bogurte bogurte alsın canını.Bu ayrıntıları bilmiyordum ama Allah belasını versin böylelerinin ya. Nasıl yaparsın küçücük yavruya neyinden tahrik olursunuz,neresi hoş gelir o hastalıklı beyninize? Yavrum benim.. Bazen diyorum ki allahım bana evlat verme,çünkü koruyamamaktan korkuyorum. Tövbe tövbe. Ama bu dünyaya çocuk getiriyorsak onları çok güzel eğitmeliyiz,böyle sapık pis zihniyetli insanlardan uzak dursun bizim evlatlarımız! Rabbim evlatlarımızı,Leylarımızı,Eylüllerimizi,kızlarımızı,nicelerimizin yavrularını korusun!
Allah belalarini versin bu kadarına da pes pislik serefsizlerVe bu pisliğin bir karısı bir sevgilisi 3 de çocuğu var işin içinde orospu anası bile var :/ gerçekten ağzım bozuldu artık tutamıyorum kendimi. O çocukların derhal devletin korumasına alınması lazım geri kalanını bize versinler ya cidden ben bir karıncaya bile kiyamiyorken o mahlukat a ne işkenceler düşünüyorum inanamazsın. Rabbim o mikropların bogurte bogurte alsın canını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?