• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Yaşındaki Gelin Gerdek Gecesinde Öldü

• Konu Sahibi Konu Sahibi Caddy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Kendisinden 32 yaş büyük biriyle evlendirilen 8 yaşındaki kız çocuğu gerdek gecesi cinsel organında meydana gelen kanama sonucu hayatını kaybetti.
sdsdfs.webp

Kuveyt gazetesi El Vatan'ın haberine göre, 'Rawan' adındaki 8 yaşınaki bir kız çocuğu, gerdek gecesi sonrasında cinsel organına meydana gelen kanama sonucu hayatını kaybetti.

Yemenli kız, yaşı kendisinden 5 kat büyük olan adamla evlilik gecesinde yaşadığı cinsel ilişki ardından cinsel organının yırtılması sonucunda oluşan kanamadan öldü.

Kuveytliler adama ve kızın evlenmesine izin veren ailesine karşı ayaklandılar. Olay Yemen'in Suudi Arabistan'a sınır olan Hardh bölgesinde meydana geldi.

Bildirilene göre Yemendeki kızların yüzde 25'i, 15 yaşın altında evlilik yapıyor.

Ülkede 2009 yılında evlilik yaşı yasal olarak 17 olarak belirlenmişti. Ancak düzenleme 'islami kurallara uygun değil' diyerek sonradan yürürlükten kaldırılmıştı.

Kaynak: Kuveyt gazetesi El Vatan

Çocuk Gelinler Hakkında Bilmediğiniz, Yürek Burkan 13 Gerçek için tıklayınız !

Ne kadar acı ,
Bir aile 8 yasindaki yavrusuna nasıl kıyar , yediği iki lokma mı fazla geldi ? Nasıl içleri el verdi razı oldular da minik yavruyu , sapığın tekine teslim edebildiler ?
Yaşadıklarını düşünmek bile istemiyorum .
Hakkı kalmasın hiç biriniz de o masum meleğin ...

Bu haber 1 yıllık daha önce kadınlar kulubünde açıldı diye hatırlıyorum.

Eski bir haber.eger tekra yenisi yasanmadiysa.nasil bir zihniyet nasil bir vicdan.hicmi allahtan korkmazlar.allah hepsinden tek tek sorsun hesabini.mikroplar.

ayyyy o kadar kötü oldum kiii, üstteki yazıdan sonra devamını getiremedim... offf

bu haberin asparagas olduğunu açıkladılar.

günah ama ya çocuk o daha çocuk bu nedir Allah'ım ya koru yavrularımızı zalimlerden.

8 yaşındaki kızla gerdeği girene kadar şişme bebekle girseydin.
Hayvan herif,aklınız sadece orada..
Ana baba sizlerede yazıklar olsun,evlat acısı yaşıyorsunuz şimdi.
Belkide umurlarında bile değildir,para aldıkları kesindir..

Benim kızımda 10 yaşında Esra..Daha bebeklerle oynuyor.
Çocuk ne yapıldığını bile anlamamıştır,kabus gibi.......
gerçekten öyle hem fiziksel hem ruhen canı yanmış çok üzücü ya:KK43:...

Back
X