• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 yaşındaki kız gerdek gecesinde öldü!

Genelolarak çok şaşırılmış, fakat o bölgelerde altı yaşından itibaren evlilik çok yaygın. Ve aileleri kızı verirken para aldığı için de genelde orta yaş ve üstü adamlara veriliyorlar, bu da yaygın.
Onlara göre bunun normal olmasının sebebi, Hz. Muhammed'in altı yaşında Aişe evlenmiş ve dokuz yaşındayken gerdeğe girmiş olması.
Cahillik bazen affedilebilir oluyor dolayısıyla.

Valla su sahisa okkali bir hakaret etmek istiyorum. Agzima neler neler geliyor ama kendimi tutuyorum. Allah bildigi gibi yapsin. Asiri derecede sinirlendim su an ve elim ayagima dolandi .

@Mune abla @iskenderun31 adli üye bir onceki sayfada Peygamber Efendimize hakaret etmis bulunmakta. Hem de igrenc bir hakaret. Insallah gereken yapilir cok uzgunum :KK42::KK42:
kastettiği kişi peygamber efendimiz mi :57: :57:

Genelolarak çok şaşırılmış, fakat o bölgelerde altı yaşından itibaren evlilik çok yaygın. Ve aileleri kızı verirken para aldığı için de genelde orta yaş ve üstü adamlara veriliyorlar, bu da yaygın.
Onlara göre bunun normal olmasının sebebi, Hz. Muhammed'in altı yaşında Aişe evlenmiş ve dokuz yaşındayken gerdeğe girmiş olması.
Cahillik bazen affedilebilir oluyor dolayısıyla.
bu yanlış bir bilgidir..
haberiniz olsun istedim..

İDDİAların kesin bilgi olmasını istiyorsanız biraz araştırabilirsiniz..
aklınızda soru işareti kalmaz enazından
Araştırmadığımı nereden çıkardınız ki? Sizin bildiklerinizle uyuşmayan her görüşü"araştırılmamış" veya "yanlış" olarak nitelendirmeyiniz.
Neticede benim okuduğum kaynaklar da, sizinkiler de bin yıllık rivayetler. Hiç kimse emin olmamalı. ;)
İyi akşamlar.

Araştırmadığımı nereden çıkardınız ki? Sizin bildiklerinizle uyuşmayan her görüşü"araştırılmamış" veya "yanlış" olarak nitelendirmeyiniz.
Neticede benim okuduğum kaynaklar da, sizinkiler de bin yıllık rivayetler. Hiç kimse emin olmamalı. ;)
İyi akşamlar.
rivayet, iddia ... Anlıyorum sizii..
iyi akşamlar!!!

pedofili maho o yaştaki kız çocuğuyla halvet olursa uygulayanda çok olur..erkeklerin işine geliyor..

Açık açık yazsaydın da insanlar mesajını teğet geçmeseydi..

Terbiyesizliğin ve saygısızlığın lüzumu yok, pedofili dediğin insan, bir kesim insanın inandığı dinin peygamberi..Ben dahil..

Ateistlere ve deistlere küfür ve hakaret eden şuursuz yobazlardan hiç bir farkın yok ..
Şayet deist ya da ateistsen, onların yüz karasısın şu mesajınla.

Madem pedofili diyorsun, iyice bir araştır bakalım Hz Ayşe'nin evlilik yaşını..

Öyle bilgi olmadan fikir yürütmece olmaz, okuyup araştıracaksın.

Bende anlamamistim ne demek istedigini cok dikkat etmemistim.
Allah senin bin turlu belani versin.
O yaziyi yazan ellerin kökünden kopsun.
En buyuk beddua neyse senin icin onu diliyorum rabbimden belki bazilarina inancsizlara komik gelecek ama benim icin gayet anlamli bir yorumdu.
Heralde bedduadan ban yemem olsun o kadar.

Burda hz aisenim yasinin kac oldugu o gunki toplumsal sosyolojik biyolojik durumun ne oldugunu anlatan bi suru yazi koysak ne olacak!!
Onun amaci belli hakaret begenmiyorsan cekil bir kenara inanamak zorlami ama senin gibi cehennem odunlarina bu dunyada bunlari soylemek duser.

Back
X