8 yil kandirildim

Öyle bir algı var ki sanki bu konuda bilgi sahibi olmak, konuşmak bile günahmış gibi, kirleneceklermiş gibi hissediyorlar.

Geçenlerde konusu açıldı üstünkörü geyik yaptık. Arkadaşımın tepki şu "ay neyse bu konularla temiz kalbimi kirletemem" :KK57:
Yahu ne yaptık adam mı öldürdük, tecavüz mü ettik?
Şimdi olsa cevap verirdim o an sadece güldüm nedense..
Cahillik işte.
Konuyla pek ilgisi yok da bir gün güvenlik birimiyle bir transeksüel kadin arasında kavga çıktı,bıçak gibi bir şeyle yaralanmış kadın kanı da güvenliğe bulaşmış gömlek kısmına,guvenlikci kendini yerden yere attıydı aids oldum ben diye .
Işte hep bilgisizlikten...

Cahillik işte.
Konuyla pek ilgisi yok da bir gün güvenlik birimiyle bir transeksüel kadin arasında kavga çıktı,bıçak gibi bir şeyle yaralanmış kadın kanı da güvenliğe bulaşmış gömlek kısmına,guvenlikci kendini yerden yere attıydı aids oldum ben diye .
Işte hep bilgisizlikten...
:KK57::KK57: Bu gerçek olmasın lütfen ya

Yık iftira olduğunu düşünmedim zaten, sizi de eşinizi de tanımıyoruz, bize yalan borcunuz yok. Ama davada öne sürerseniz veya ailesine rezil edeyim derseniz büyük ihtimal işe yaramaz, çünkü totalde 11 sene, yeni mi anladın derler, doğru olduğuna inanmazlar kanıt yoksa. Evet çocuk kesinlikle şimdi veya sonra duymasın sonuçta babası ve etkilenebilir de...
bence söylese mahkeme anlayabilir. çok kadın var susan. dayak yiyip işkenceye ugrayıp susan kadın varsa bu durumada susan kadının varlığı mahkemeyi şaşırtmaz bence

Arkadaslar bir insan gay'sa veya escinselse karsi cinsten zevk almayabilir ama bu birlikte olamaz anlamina gelmez. Sonucta başka seyker hayal ederek bu isi cozebilir.

Ayrica bu tip erkeklerde ozellikle is hayati olanlarda paravan evlilikler çok sık görünüyor. Liseden erkek bir arkadasim da ayni durumdaydi gay oldugunu bilen azinlk bir gruptuk gelecekle ilgili ne yapacagini sordugumuzda bize utanmadan paravan bir evlilil yapip hayatina devam edecegini söyledi. O gunden sonra iliskimi kestim. Yani maalesef acimadan başkasıni kullanabiliyorlar.

Malesef buna toplum sebep oluyor. Ötekileştiriliyorlar, iş bulamıyorlar bedenlerini satmak zorunda kalıyolar , hatta şiddet görüp öldürülüyorlar. İfşa olduktan sonra Normal bi hayat yaşamaları neredeyse imkansız gibi.

bence söylese mahkeme anlayabilir. çok kadın var susan. dayak yiyip işkenceye ugrayıp susan kadın varsa bu durumada susan kadının varlığı mahkemeyi şaşırtmaz bence
Bilemem ama kanıt yoksa zor gibi. Şiddet bi şekilde komşular falan şahitlik yapabilir ama bu konu daha kapalı kapılar ardında. Boşandığı için iftira atıyor pozisyonuna düşebilir. Çok da bilmiyorum kadının beyanı belki yeterlidir araştırmak lazım.

Malesef buna toplum sebep oluyor. Ötekileştiriliyorlar, iş bulamıyorlar bedenlerini satmak zorunda kalıyolar , hatta şiddet görüp öldürülüyorlar. İfşa olduktan sonra Normal bi hayat yaşamaları neredeyse imkansız gibi.
Ben bu kadar iyi niyetli ve insafli değilim bu konuda ya. Sonuçta bu kişinin tercihi cinselligini rahat rahat yasayacak diye baska birinin hayatini karartmaya kandirmaya kimsenin hakki yok. Ayrıca bu ülkede günah diye ahlaksizlik diye cogu kadın evlenene kadar seks yasamiyor yaslari 30 lara da 40 lara da gelse. Nasil bir kadin cinsel durtulerini bastırabiliyorsa erkek de bastirabilir eger toplumdan korkuyorsa yasamasin cinsel kimligini a seksuel olsun.

sevmeyi nasıl becerdiniz.size dokunmayan teninizi bile görmeyen bir adama nasıl sevgi ile baglandınız.
mutlu bile degilmişken ailesine sizi ezdirmişken hangi sevgidir bu.
kusura bakmayın siz kendinizi kandirmasına izin vermişsiniz
üstelik boşanmayı karşı taraf açmasa gene umrunuz olmadan devam edecekdiniz size dokunmayan bir adama.
izine ayrılmışsa çocugun velayeti sende kalacak ben bakamam diyin hemen işe geri döner hatta merdiven silip bakar.
eş cinsel bir insan 11 yıl süren bir hayat pes rol yapılırda aktör olmalık mış adam
Ulkemizde genel olarak homoseksuellik hakkinda bilgi yetersizligi oldugu icin konunuza inanmayanlar olmus. Oysa ki cok klasik bir paravan evlilik ornegisiniz. Kendim LGBT destekcisiyim ve en yakin iki arkadasim gay. Esiniz sizinle beraber olabilir - aktif bir gayse eger cok basit bir mekanizma ile malesef beraber olabilir. Hosuna gitmesi gerekmiyor, amac size bir sey hissettirmemek. Aslinda sizin en buyuk kanitiniz esinizin asiri derecede homofobik olmasiymis. Ulkemizdeki paravan gaylerin en buyuk ortak ozelligi homoseksuellikten nefret etmeleri ve disariya bunu ofke ile yansitmalari. Kendilerinin yonelimlerinden o kadar rahatsizlar ki (toplum baskisi, dini ogeler sebebiyle) bunu ters psikoloji ile yansitirlar.

Bu konuda en magdur sizsiniz, kesinlikle kandirilan tarafsiniz ama bence ofkenizi bir kenara birakip esinizle bu konuyu konusun. Ortak bir cocugunuz var, esiniz yasi ilerledikce ozguven kazanip kendini kabullendiyse eger bu konuyu cocugunuza en dogru sekilde aktarmak durumundasiniz. Homoseksuellik bir hastalik veya tercih degil, yonelimdir. Babasini tu pis kaka olarak aktarmayin lutfen cocugunuza.

Son olarak onerim size HIV ve Hepatit B icin test yaptirmaniz. Esinizin hastaliklardan bu kadar korkmasinin sebebi escinseller arasinda ozellikle HIV' in cok yaygin olmasi olabilir. Isinizi sansa birakmayin derim.
Cok tesekkurler gercekten insanlar bunca seyi uyduruldugunu dusunuyorlar benim tek diyebielcegim keske yalab olsaydi yillarim gencligim gitti kendi kendime mi ettim evet ettim ama karsi hep cok kibardi asla parasiz birakmadi asla kufur etmedi hakarrt etmedi tek kusuru yatak odasiydi onuda goz ardi ettim malasef. Yetisirilme tarzimdan dolayi unursamadim aile asiri tutucu bir aile öğretilmedi ki bana . Cocuguma ben asla bu durumu yansitmam ogrenmesini istemem su yasinda ilerleyen yaslarda babasi kendisi demek isterse kendi bilir ama statusu ve dogulu bir ailenin cocugu olmasindan dolayi asla aciklamayamAz simdi cocugu goruntulu aradi oglum baba nerdesin diyo su arkadssimin evindeyim diyor. Benim icin cok aci verici birdey cunku rakibim bir kadin degil. Ayrica pazartesi gidip butun testleri yaptiricam haklisiniz aksam bu konu hakkinda mesajlar aldim cok tesekkurler konuya guzel bir aciklama yaptiniz

Eğer zamanında evdeyken telefonunda o beraber kaldığı kişiyle olan yazışmalarına bakıp ekran görüntüsü alsaydınız elinizde delil olurdu.

Şu aşamada ne desem bilemedim. Davanız çekişmeli olacak büyük ihtimalle. Sizi ağır şeylerle itham ederse siz de eşcinsel eğilimi olduğunu söyleyin. Ama nasıl ispat edersiniz bilemem..

Ücretsiz izinde olması geliri olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Kaç ay kaç yıl izin kullabilir ki? Geliri sabit sonuçta..
Ben telefonun 1 ay once istedim hemen bana simdi o telefonu veriyrosun dedim aninda verdi ama ben salak gibi kadin emalleri kadin mesajları aradim 2 hafta once jeton dustu benden onun evine tasininca benim ona aldigim esyalarinyere atmis kendine ait olan herseyi alip gitmis

Arkadaslar bir insan gay'sa veya escinselse karsi cinsten zevk almayabilir ama bu birlikte olamaz anlamina gelmez. Sonucta başka seyker hayal ederek bu isi cozebilir.

Ayrica bu tip erkeklerde ozellikle is hayati olanlarda paravan evlilikler çok sık görünüyor. Liseden erkek bir arkadasim da ayni durumdaydi gay oldugunu bilen azinlk bir gruptuk gelecekle ilgili ne yapacagini sordugumuzda bize utanmadan paravan bir evlilil yapip hayatina devam edecegini söyledi. O gunden sonra iliskimi kestim. Yani maalesef acimadan başkasıni kullanabiliyorlar.
Malasef ve ben susmak zorundayim oglu olduktan sonra 3 yil benimle cocugu hamileligi bahane ederek ayni odada bile uyumadi hep bahanesi vardi cok kotuyum hemde cok bana kadin haklarini savuncak tutugunu koparicak birnavukat lazim

2 yılda tanımadınız da mı evlendiniz veya 8 sene neden sabrettiniz? böyle konulara anlam veremiyorum. sabretmişsiniz ve sonunda boşanıyorsunuz şimdi mi aklınıza ev almadığı vs geliyor?
Yoo hep israrla istedim ama 8 yil boyinca yok avrupada is bulucam avrupaya tasinicaz bize para lazim diye oyaladi malased

sevmeyi nasıl becerdiniz.size dokunmayan teninizi bile görmeyen bir adama nasıl sevgi ile baglandınız.
mutlu bile degilmişken ailesine sizi ezdirmişken hangi sevgidir bu.
kusura bakmayın siz kendinizi kandirmasına izin vermişsiniz
üstelik boşanmayı karşı taraf açmasa gene umrunuz olmadan devam edecekdiniz size dokunmayan bir adama.
izine ayrılmışsa çocugun velayeti sende kalacak ben bakamam diyin hemen işe geri döner hatta merdiven silip bakar.
eş cinsel bir insan 11 yıl süren bir hayat pes rol yapılırda aktör olmalık mış adam
Benim neler çektiğimi biliyor musnuz bu konuyu aileme defalarca gundeme getirdifimde nolucak bir annesi bir bacisi bir babasi var dayan nolucak sana kotu davranmio ne kocalar var dayak atio bilmem ne diyerek arkamda durmadilar. Simdi bosanmayi o istiyor annem babam yanima geldi :) bana daha once neden anlatmadin diuolar ben hep anlattim ama siz gormediniz dedim

Merhaba arkadaslar, esimle 11.yildir birlikteyiz 8 yildir evliyiz. 1 oglumuz oldu. Evlenmeden once bana delilee gibi asik olan esim evlenir evlenmez bir öküze dönmüştü. Asla bana dokunmak istemiyordu sevisirken elbiseleeimi çıkarmıyordu evlendigimizde 27 yasinda hic kimseyle yatmamisti... aileside pisligin teki bu 8 yilda bana yapmadiklari kalmadi hic huzur vermediler. Bu esim olucak adam herseye goz yumdu,annem o ne diyim annem o ben gelme diyemem diye diye 8 yil sürdürürdük ama simdi bosaniyoruz. Ve benim emin oldugum birsey var ki o kesinlikle escinsel... Benim bu adamdan birde cocugum var. Simdi bizi birakmis gitmis kankam.dedigi adamla yasio ama hayatinin son 1 yilini bu adamla gecirdi... beni bosanmak icin oyle komik seylerle sucluyor ki ustelik evliligimiz boyunca buyuk sirkette mudur ve cok kazaniyor buna ragmen hic ev almadi, aldigi.luks arabasida enistesi adina ayricada isinden ucretsiz izin almis yani bosanmada bana birsey vermemek icin elinden geleni yapiyor. Cok doluyom o kadar cok sey var ki bunu yanina birakmak istemiyorum. Escinselsen benim sucum neydi 11 senemo gencligimi yedin . Birde cocuk yaptin beni her anlamafa kullandi psikolojim altust kizlar kimseye derdimi anlatamiyorum :KK43: bosanmada bu uyanik icin onerleriniz nelerdir. Ayrica escinsel oldugunj bildigimi ona belli edim mi
Bence 11 yılla yırttım dıye dua et
40 yıl sonra ogrenseydın
Bu mesaj absürd gelebılır belkı ama beterın beterı var öyle düşün

Duygu Asena'nin Paramparça diye bir biyografik romanı var fırsat bulursanız göz gezdirin derim tam olarak sizin durumunuzu anlatıyor.
Evet Türkiyede pek çok biseksüel erkek özellikle muhafazakar bir toplumda yetiştiyse paravan evlilik yapıyor. Ayşe Arman'ın bu konuyla ilgili yaptığı bir röportaj vardı ve kadın eşindeki bazı tuhaf davranışları anlatıyordu mesela adam kadının giysilerini kıskanıyordu .Havlu ile sarınıp saatlerce koltukta oturuyordu,bardaktan su içerken serçe parmağı istemsizce havaya kalkıyordu vs gibi...
Tabi bunlar net kanıtlar falan değil ama sizin de gözlemlediğiniz bazı davranışlar olabilir.
Benzer bir örnek de benim cevremde vardı adam eşinden çok çok çok daha fazla alışveriş ve makyaj tutkunuydu.
Eşine sürekli talep etmediği halde kıyafet ve makyaj malzemesi alır bazen ortak giyeriz diye unisex olduğunu iddia ettiği kadınlara mahsus kıyafetlerle eve gelirdi .
benim durumum cok farkliydi asiri homofobikti , ve hic kadinsi degildi 10 yil boyunca hep pacoz gibi gorunutdu ama son 1 yildir gunde 3 kez dusa girerdi seker ve un yemeyi birskti spora basladi vucudunda ki killari almaya basladi o adamla arkadas olmaya basladiktan sonra cok degismisti

Ulkemizde genel olarak homoseksuellik hakkinda bilgi yetersizligi oldugu icin konunuza inanmayanlar olmus. Oysa ki cok klasik bir paravan evlilik ornegisiniz. Kendim LGBT destekcisiyim ve en yakin iki arkadasim gay. Esiniz sizinle beraber olabilir - aktif bir gayse eger cok basit bir mekanizma ile malesef beraber olabilir. Hosuna gitmesi gerekmiyor, amac size bir sey hissettirmemek. Aslinda sizin en buyuk kanitiniz esinizin asiri derecede homofobik olmasiymis. Ulkemizdeki paravan gaylerin en buyuk ortak ozelligi homoseksuellikten nefret etmeleri ve disariya bunu ofke ile yansitmalari. Kendilerinin yonelimlerinden o kadar rahatsizlar ki (toplum baskisi, dini ogeler sebebiyle) bunu ters psikoloji ile yansitirlar.

Bu konuda en magdur sizsiniz, kesinlikle kandirilan tarafsiniz ama bence ofkenizi bir kenara birakip esinizle bu konuyu konusun. Ortak bir cocugunuz var, esiniz yasi ilerledikce ozguven kazanip kendini kabullendiyse eger bu konuyu cocugunuza en dogru sekilde aktarmak durumundasiniz. Homoseksuellik bir hastalik veya tercih degil, yonelimdir. Babasini tu pis kaka olarak aktarmayin lutfen cocugunuza.

Son olarak onerim size HIV ve Hepatit B icin test yaptirmaniz. Esinizin hastaliklardan bu kadar korkmasinin sebebi escinseller arasinda ozellikle HIV' in cok yaygin olmasi olabilir. Isinizi sansa birakmayin derim.

Direkt aktif olmasına bile gerek yok, bu da yanlış bir bilgi aslında. Hem aktif hem pasif olan gayler de bulunduğu gibi pasif gayler de ereksiyon sahibi olabiliyorlar, pasifler cinsel organlarında bir sorun olduğundan veya sertleşemediklerinden pasif değiller yani. Sadece öyle daha çok zevk alıyorlar ki aktif pasiflik sadece davranış kalıplarıyla açıklanacak bir durum değil, yani aşırı efemine bir erkek de aktif role girebilir hatta zorlarsa kadınlarla birlikte olabilir.

Ben kadın da olsam kendim de LGBT bir bireyim ve az çok bu konularda bir birikimim var. Konu sahibine gelirsek yazık olmuş ama mahkemeye giderse ve iyi bir avukat bulursa nafakasını alır. Bence hakkını sonuna kadar aramalı, kimsenin bir başkasını bu kadar sömürmesi hakka ve adalete uygun değil. Ücretsiz izinde, arabası eniştesinin üstünde bunların hepsi kanıtlanabilecek şeyler. Moralinizi bozmayıp kendiniz ve çocuğunuz için savaşın lütfen, kesinlikle karşılığını alırsınız.

Back
X