8 yil kandirildim

Nasil? Hem escinsel hem de karsi cinsle birlikte mi oluyor? O zaman adam biseksuel veya cinsel kimligini kamufle etmek icin heteroseksuel havasi veriyor kadinla birlikte olarak.

Şimdi bi bilgi paylaşcam ama banlanma sebebi midir ki ? bilemedim.

Eşcinsellerde aktif ve pasif diye ayrılıyorlarmış.
Bir tanesi erkek rolünde bir tanesi kadın.
Mesela şu bi modacı var, onun sevgilisi var. Sevgilisinin eşi ve oğlu var hatta.
Orda modacı pasif, sevgilisi aktif demek gibi.
Bu kadının eşi de , eşcinsel ilişkide erkek olan tarafsa cinsel olarak kadınla bir şey yaşayabilir.
Ama paravan olarak.
Konu sahibiyle Öpüşmemesi, biseksüel olmadığını direk eşcinsel olduğunu gösteriyor.
Adam bence direk paravan olarak kullanmış yazık.

Bu arada ben de bunları şans eseri öğrendim. :olamaz:
Yanlış anlaşılmasın biliyorum diye :KK70: ben erkeklerden hoşlanıyom :oops:

Nasil? Hem escinsel hem de karsi cinsle birlikte mi oluyor? O zaman adam biseksuel veya cinsel kimligini kamufle etmek icin heteroseksuel havasi veriyor kadinla birlikte olarak.

Mesela şu bi modacı var, onun sevgilisi var. Sevgilisinin eşi ve oğlu var hatta.
Bu kadının eşi de , eşcinsel ilişkide erkek olan tarafsa cinsel olarak kadınla bir şey yaşayabilir.
Ama paravan olarak.
Konu sahibiyle Öpüşmemesi, biseksüel olmadığını direk eşcinsel olduğunu gösteriyor.

yahu iki erkek biri aktif biri pasif. kocası aktif olan demek ki.

Ama paravan olarak.

Bunu yeni ogrendim inanin.

Malasef arastirdigimda benim gibi cok kadin oldugunu öğrendim ama bu süreçte asiri homofobikti yani gaylarden nefret ettigini soyluyordu o yuzden aklima gelmiyordu. Adamin butun hayati yalan dolanmis o 11 sene boyunca kibar sandigim adam su anda bosanma surecinde beni hi sevmdgini nasil nefret ettigni gorunce sok oldum o kadar komik bahaneleri varki benden bosanmak icin gay oldugunu soylemek yerine beni sucluyor.

Yatamiyorum uyku haram.oldu oglum var onun o durumunu asla ortaya cikaramam aslada kabul etmez zaten ama bu adam evliligi asla devam.edecegine inanmadigi icin hic mal edinmedi ne salagim 8 yil boyunca oyladi yok avrupaya gidicez yok surda yasiyicZ diye diye 1 ev bile almadi hep kirada oturduk. Gittigimiz her tatile ailesi ile gittik

Bunu yeni ogrendim inanin.

Olsun kız nolcak. Benim de kafam karışırdı yani.
Ben erkek arkadaşıma "çok pasifsin" diyordum.
O da aşırı sinirleniyordu. Meğer bu yüzden erkeklik meselesi haline getiriyormuş.
Bir gün bu durumu birine anlattım, bana , sana anlattıklarımı anlattı :)

İyi de 11 koca sene öpmemiş dokunmamış senelerce hiç yanaşmamış vs anlamış olmanız lazımdı. Yani bi erkeğin bi kadına hele ki karısıysa çok aşık olmasına gerek yok bunları yaşaması için. Onu ispatlayamazsınız artık hem çocuk var hem sana madem eşcinseldi 11 sene ne bekledin derler. Yapacak bir şey yok öyle veya böyle sizi şuanda istemiyor. Bence çocuk da varmış güzellikle ayrılın. Ayrıca babası hakkında böyle şeyler de duymasın size şu saatten sonra bi faydası olmaz, çünkü basit bi dedikodu, hırs almak için iftira gibi duruyor. Çocuğunuzun haklarını almaya çalışıp yolunuza bakın.

İyi de 11 koca sene öpmemiş dokunmamış senelerce hiç yanaşmamış vs anlamış olmanız lazımdı. Yani bi erkeğin bi kadına hele ki karısıysa çok aşık olmasına gerek yok bunları yaşaması için. Onu ispatlayamazsınız artık hem çocuk var hem sana madem eşcinseldi 11 sene ne bekledin derler. Yapacak bir şey yok öyle veya böyle sizi şuanda istemiyor. Bence çocuk da varmış güzellikle ayrılın. Ayrıca babası hakkında böyle şeyler de duymasın size şu saatten sonra bi faydası olmaz, çünkü basit bi dedikodu, hırs almak için iftira gibi duruyor. Çocuğunuzun haklarını almaya çalışıp yolunuza bakın.
Keske iftira olsaydi bende bu fikirde o yuzden icimdekileri buraya yazdim.gidip kimseye anlatamam oglum var ogluma boyle birseyin asla soylenmesini istemem oneriniz icin tesekkur ederim. Sadece icimdekileri.paylasmak istedim .

Keske iftira olsaydi bende bu fikirde o yuzden icimdekileri buraya yazdim.gidip kimseye anlatamam oglum var ogluma boyle birseyin asla soylenmesini istemem oneriniz icin tesekkur ederim. Sadece icimdekileri.paylasmak istedim .
Yık iftira olduğunu düşünmedim zaten, sizi de eşinizi de tanımıyoruz, bize yalan borcunuz yok. Ama davada öne sürerseniz veya ailesine rezil edeyim derseniz büyük ihtimal işe yaramaz, çünkü totalde 11 sene, yeni mi anladın derler, doğru olduğuna inanmazlar kanıt yoksa. Evet çocuk kesinlikle şimdi veya sonra duymasın sonuçta babası ve etkilenebilir de...

Yık iftira olduğunu düşünmedim zaten, sizi de eşinizi de tanımıyoruz, bize yalan borcunuz yok. Ama davada öne sürerseniz veya ailesine rezil edeyim derseniz büyük ihtimal işe yaramaz, çünkü totalde 11 sene, yeni mi anladın derler, doğru olduğuna inanmazlar kanıt yoksa. Evet çocuk kesinlikle şimdi veya sonra duymasın sonuçta babası ve etkilenebilir de...
Ondan ne kadar nefret etsemde bunu ona karsi asla kullanmam avukatla konustum, ailesi surekli bizde kalmasi bilr benim acimdan bosanmak icin yeterli sebep kendide istiyor tek sorun nafaka vermemek icin boyle kirli oyunlar oynamasi benim gencligimi yemis beni yillarca kandirmis ama.hala bu kadar alcabiliyor ..

Bncede psikolojik sorunlarınız var.. eşinle boşanacağına inanamıyorsun sebepler yetersiz geliyor sende hçbirşey bulamadığn içn buna inanıp insanları inandırmaya çalışıyorsun..
Komik duruma düşme bitir hemen ve bunlarla uğraşma YOLUNA BAK..

Merhaba arkadaslar, esimle 11.yildir birlikteyiz 8 yildir evliyiz. 1 oglumuz oldu. Evlenmeden once bana delilee gibi asik olan esim evlenir evlenmez bir öküze dönmüştü. Asla bana dokunmak istemiyordu sevisirken elbiseleeimi çıkarmıyordu evlendigimizde 27 yasinda hic kimseyle yatmamisti... aileside pisligin teki bu 8 yilda bana yapmadiklari kalmadi hic huzur vermediler. Bu esim olucak adam herseye goz yumdu,annem o ne diyim annem o ben gelme diyemem diye diye 8 yil sürdürürdük ama simdi bosaniyoruz. Ve benim emin oldugum birsey var ki o kesinlikle escinsel... Benim bu adamdan birde cocugum var. Simdi bizi birakmis gitmis kankam.dedigi adamla yasio ama hayatinin son 1 yilini bu adamla gecirdi... beni bosanmak icin oyle komik seylerle sucluyor ki ustelik evliligimiz boyunca buyuk sirkette mudur ve cok kazaniyor buna ragmen hic ev almadi, aldigi.luks arabasida enistesi adina ayricada isinden ucretsiz izin almis yani bosanmada bana birsey vermemek icin elinden geleni yapiyor. Cok doluyom o kadar cok sey var ki bunu yanina birakmak istemiyorum. Escinselsen benim sucum neydi 11 senemo gencligimi yedin . Birde cocuk yaptin beni her anlamafa kullandi psikolojim altust kizlar kimseye derdimi anlatamiyorum :KK43: bosanmada bu uyanik icin onerleriniz nelerdir. Ayrica escinsel oldugunj bildigimi ona belli edim mi
İlk yapmanız gereken şey. Bir doktora gitmek bence. Size herhangi bir hastalık bulaştırmış mı onu öğrenin.

Çekin karşınıza oturtup çirlefleşin madem.
Bak ben biliyorum ne olduğunu,kiminle neler yaptığını. Beni bunca sene kandırdın bunun bir bedeli olacak elbet,nafaka ve oğlunun bakım masrafları konusunda gereğini yapmaz,mal kaçırmaya devam edersen,ailende dahil olmak üzere ,ayrıca mahkemede de herkesle konuşulacak bu konu. Gizlemeyeceğim aksine konuşacağım sana maddi manevi tazminat davasıda açacağim çaldığın yıllarım için.
Bunları bil ona göre davran.
Ha adam akıllı gidersin mahkemeye gereğini yaparsın bunlar ölene kadar kalır benimle ama aksi halde ben savaşa hazırım sende hazır ol deyin.
Bunu ciddi olarak söyleyin ama korksun. Ailesi doğuluysa duyulsun istemez.

Eşcinsel demek iki taraflada yatar demek, gay olunca sadece erkeklerle yatar.
hayır eşcinsel kendi cinsinden olanlara ilgi duyan kişidir
homoseksüel ile aynı yani
erkek olanına gay denir
kadınsa lezbiyen
biseksüel hem kadın hem erkekle beraber olabilen ve iki cinse de ilgi duyan kişidir
aseksüel ise hiçbir cinse ilgi duymaz
insanların “normal” olarak kabul ettiği ise heteroseksüelliktir.

Back
X