Sizlerle konuşmak azda olsa acımı dindirmek için katıldım aranıza. Kusuruma bakmayin pek iyi bi ilk mesaj olmicak sanirim :'(
Ilk ve tek sevgilim.. 8 senem.. Hayatimin geri kalani dedigim insan dun beni terketti.
Liseden beri birlikteydik. Universiteyi ayni yerde okuduk. Hep kavga ederdik ama 8 sene kotu anilar olsada iyide gecti.
Yada ben oyle sandim bilmiyorum.
Oyle doluyum. Oyle kotuyumki.
Aglamaktan gozlerim sizlar oldu artik. Biliyorum neden ayrildi diyorsunuz. Inanin bende bilmiyorum. Tek bildigim hatta tahmin ettigim meslegimi yapmak istemem. Senelerce ailemin beni cok zor sartlarda okutmus olmasini unutup eve kapanmam. Bunu kabul etmiyorum diye gecen hafta buyuk bir tartisma yasadik. Benimle gunlerce konusmadi.defok git dedi. Gene ben yazdim bu lafina ragmen. Bu seferde cok ozur diliyorum s.. git dedi. Terketti beni. Kapanmazsan evlenmeyizde demisti yazin. Onu astigimizi dusunuyodum ama oda etken diye dusunuyorum. Bence artik kafasinda oturttu herseyi ve beni terketti. Onun icin yapmadigim sey kalmadi ama beni terketti. Herkes karsi cikarken bile arkasinda durdum ama beni terketti. Bir dedigini iki etmedim ama beni terketti. Hemde s.. git kime gidiyosan git diye diye terketti beni. Hayatimi caldi benden. Umutlarimi caldi. Hayallerimi caldi. Heyecanlarimi caldi. Bana sadece gozyasi ve aci birakti. Asla ama asla yapmam dedigi seyi yapti ve terketti.
Yaza evlilik planlari yaparken, esya ev gelinlik bakarken terketti beni.
Kufur ede ede, basindan ata ata terketti beni...