8 yıldan sonra terkedildim

8 yıl sadece tek düze sevgililik için bence çok uzun bir süre .
İleride sadece birinizi gördüğünüzden dolayı sıkıntılar çıkacaktı emin ol .
PP den belli olduğu üzere tesettürlü bir bayanım ama sırf biriyle evleneceksin diye açılıp kapanmayı kabul edemem bu senin içinden gelmeli . İyi ki kabul etmemişsin . Diğer kızlara örnek olsun bir davranışın .

Mühendissin mesleğin çok güzel . Sen Çalışmayacaksan neden okudun ?
Annen boşu boşuna mı o kadar emek verdi sana .
Bence bu adam seni küçükken kandırmış yoksa sen bu adamla olmazdın .
Baksana seni dış görünüşünle yargılayan . Okumanı gereksiz bulan .
Annenin emeklerini gereksiz bulan bir adam . Yoo hayır ben inanmıyorum . Sen bu adam için değil 8 yılın üzülüyorsun sadece . Ama daha 24 yaşındasın ne 8 yıllar geçer hayatından .
Üzülme şükret tatlım . Erkenden kurtulduğun için şükret .

Cok tesekkur ederim. Kapanmaya karsi bir insan asla olmadim. Benim annemde kapali. Ama ben degilim. Kimse zorla biseyi diretmedi bana. Olursa ne guzel olur dediler ama olmazsada senin kararin dediler. Hic bir zaman bir baski yasamadim ben. Ama ben basortu dusmani oldum. Bilgisiz oldum. Dinden haberim yok oldu. Cok zor okudum cok sukur bitirdim. Isim gucum var Allaha bin.sukur. ailemi elimden geldigince gecindiriyorum. Ama bunlari bilmesine ragmen "calisip napcaksin" diyebilmesi nasil zoruma gitti. Senelerce verdigim emegime saygisizligini iki kelimeye sigdirmasi icime oturdu resmen.

+1

ah canım benim. sakin ol. bazen Allah bizim iyiliğimiz için hayatımızdan birilerini çıkarıyor, ama biz buna ayrılık diyoruz.. Kapan diye baskı yapan, seni eve kapamak isteyen bir yobaz için gözyaşı dökmemelisin.

Biz kadınlar duygusal yaratiklariz herseyden önce hatıralar vede yaşanmış iz bırakmış şeyler bizi sizlatir...
Zamanla geçecek herkes sana bitti kabul et desede bir anda yapamayacaksin

Ama elinde olan tek şey bu süreci kısaltma seni ellerinde git bi destek al sosyalles
Bu arada birinden alacağın en güzel intikam zamanla olur ve eğer yapacağın birsey varsa ona bi hiç olduğunu hissetirmekle başla ve buna kendinide hazırla . Ona eski gunleri hatirlatmak kurtrmaya calismak isteyeceksindir buyuk ihtimalle bu pskolojiyle asla ve asla bu en tehlkeli adimi atma !!!! Sonrasinda da intikam istersin yurek sogutmak istersin bir anda istersin ama bu kimsenin elinde degil ha Allah der hele yanlış şeylerde hiç bulaşma ben suna bir sillemi carpayimda felegi şaşsin o da takdiri ilahi elinde be güzelim. kendinE iyi gelecek şeylerle ugras daha fazla kendini yipratma

Bence hıc 8 yılım gectı vs dusunme ınsan ılk basta o kadar yılına yanıyor haklısın .. Benımde senın gibi uzun ilişkim vardı ben ayrıldm ve su an hayatımda asık oldgm ve emın oldgm bırı var .. Su an boyle duusnmen cok normal ama karsına coook daha fazla sevecegın bırı cıkmayacagı ne malum en onemlısı sana saygı duyacak senı ıstedıgın gıbı kabul edecek ..Belkı senın ıcın hayırlısı bu ama sen bunu smdı degıl sonra anlayacaksın . Su an uzuleceksın tabı ama sora iyi ki diyeceksın .

Kompleksli , sizi aşağıya doğru çeken bir adam için mi sızlıyor kalbiniz.
Defolup gitsin. O yerinde sayarken, sizin , acilariniz dindikten sonra anlayacaksınız ki çok iyi olmuş.
Şimdi ne desek boş . Iyi ki kurtarmış sizi kendisinden.. çok pişman olur , geri döner o belli de umarım siz kabul etmezsiniz.

5 sene beraberdik üni beraber okuduk. İşe başladım çalışma dedi. evlendikten sonra çalışmayacaksın, kapanacaksın dedi. Aynı senin gibi ağladım sızladım. Artık bu baskılara katlanamayıp ayrıldım. ağladı yalvardı hersey senin istediğin gibi olacak dedi istemedim. 5 yıl ayrı kaldık sonra kader yollarımızı kesiştirdi ve şuan evliyiz. Kapandım mı HAYIR. Çalışıyor muyum EVET HEMDE ÇOK YÜKSEK TEMPOYLA benden önce eve gelip yemek yapıyor.

Ha bu dönemde küfür oldu mu ASLA.

bil canım bil ondan başka ne AŞKlar var hayatta

dünya onun etrafında dönmüyor ( bu lafımda birilerine çok koymuştu bir zamanlar hahahayyyy ) ( bak şimdi hahahyy çekerek anıyoruz günlerce göz yaşı döktüğümüzün ardından )

çalışacak kendi ayakalrını üzerinde duracak ve kımseye boyun eğmeyeceksin , kapanmayı da onun isteğiyle yapmayacaksın tabikii

ağla çatlayana patlayana kadar ağla günlerce ağla ama sonra ayağa kalk ,

Yazık 8 yıl boşa gitti ve üstelik de küfürler ederek daha önceden hiçmi görmedin Yada gormek istemedin şahsiyetsiz basiretsiz adam için kendini üzme , artık onu unut...

Yazık 8 yıl boşa gitmiş ve sana küfürler ederek bunun için mi üzülüyorsun?. daha önceden hiçmi görmedin Yada gormek istemedin şahsiyetsiz basiretsiz adam için kendini üzme , artık onu unut...

Ne guzel. Masaallah. Sanslisiniz. Onun bunlari kabul edebilecegine asla inanmiyorum bana en son dediklerinden sonra. Esiniz sizi sevdigini anlamis. Ne olursa olsun sizi istemis. Ama onun bunu yapamayacagi belli. Dediklerini duyunca aklim basimdan gitti. Bu yuzden zerre umudum yok. Hep bekledim degisir diye ama olmadi. Olmicakta. Cok guzel belli etti.

Kimse size zorla farklı bir hayat yaşatamaz. Kimse için mesleğinizi bırakmayın ya da yaşam tarzınızı kökten değiştirmeyin. Hayatınızın, seçimlerinizin arkasında durun. Ancak o zaman kıymetiniz bilinir. Yoksa köleden farksız yaşamaya mahkumsunuz. Şu anda üzülüyorsunuz haklısınız değer vermişsiniz ama ileride böyle bir adamdan kurtulduğunuz için şükredeceksiniz.

Daha evlenmeden sana böyle saçma sapan sınırlamalar getiren adamdan bir b...k olmaz.
Salla gitsin. Paşalar gibi mesleğini yap, sonra da otur dua et böyle geri kafalı hödükten kurtulduğun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…