8 yıldan sonra terkedildim

Insallah cok tesekkur ederim. Insan kisiligini iliski biterken belli edermis derler ya. Onun kisiligi buymus demekki diyorum artik. Bide agzimi bile actirmadan bagirdi cagirdi kufurler saydirdi. Suratima kapadi. Oda cok oturdu icime. Bisey diyemedim. Aradim kapadi telefonu. Belki icimden gelenleri soyleseydim bende dokseydim icimi bu kadar zorlanmazdim. Ama yapmadim. Bilmiyorum belkide budur dogru olan yani bisey dememem.

ayy çok üzüldüm bu erkekler bazen çok gaddar olabiliyorlar
ablana sevindim ama evlendiği eşine çok üzüldüm

Ben de 22 yaşında mühendislik okuyorum ve annem 55 yaşında beni okutabilmek için hala iki büklüm çalışıyor. Şimdi dangalağın biri gelecek diyecek ki annenin emekleri çok GEREKSİZ. Ben o adamın(!) bir daha adını dahi anmam bırak onun için üzülmeyi..

O istiyor ki çalışma eve kapan kendini de kapat sadece onun eline bak o ne derse onu yap. Seni istediği gibi yönlendirebilsin kölesi ol. Yok öyle dünya!

Hatta o şu an bekliyor ki "sensiz yapamıyorum seni çok özledim tamam dediklerini kabul ediyorum nolur beni bırakma" falan deyip geri döneceksin. Emin ol şu anda bunu bekliyor. Aman diyim sakın sakıııın. Asla bu hataya düşme. Onu tamamen çıkar hayatından. Emin ol acısı geçtiğinde unuttuğunda ayrıldığınıza binlerce kere şükredeceksin.

Bak burda herkes aynı şeyi yazmış, hatta bir kısmı yaşamış. Bu tecrübeleri sakın küçümseme ve geri adım atma. Çok güzel bi mesleğin ve işin var genceciksin. Bu ilişkinden edindiğin tecrübeyle sana saygı duyan ve seni sen olduğun için seven birini bulacaksın emin ol.

Benimde böyle bir arkadaşım vardı liseden beri sevgililerdi 7/8 sene üniversite vs bitti ayrıldılar.O an göremiyorsun acından ama şu an arkadaşım evli aslan gibi bir kocası mutlu evliliği ve bir de evladı var.İyi ki de olmamış onunla diyor.Olsa kesin ilerde patlak verir boşanırdık anlaşamazdık diyor.Emin ol ilerde sende iyi ki olmamış diyeceksin .Hayat karşına daha ne güzellikler çıkarıcaktır kim bilebilir ?

Onunda tek derdi meslegimdi.muhendis olmami erkeklerle dolu bir sektorde ayakta oldugumu gormeyi istemiyordu.
işiniz çok kolay sakın yıkıldığınızı göstermeyin ve daha mutlu olun ilk başlarda rolmüş giibi geliyor ama bir bakıyorsun öyle hissediyorsun acını yalnızken yaşa emin oloda seni gizliden takip edecektir
deli olur çıldırır biz kadınlar biraz soğukkanlı olduğumuzda erkekleri zavallıya çevirebiliriz bence

Ben hep bunu savundum. Allah rizasi icin yapmadigim seyi biri istedi diye yapmak haşa Allah tan oteye koymak gibi bence. O nnun dedigi degilde senin dedigin daha kiymetli demek gibi. Ama ben bunu anlatamadim.

erkek dediği partnerini her sözünü dinletmeye çalışacak buda ondan canım

Valla zararın neresinden dönsen kardır. Böyle bir adamla sekiz seneni heba etmişsin. Bari bundan sonra kurtulmuş say kendini. Üzülecek bir şey yok yani. Böyle bir adamla neyi umut edebildin, neyi hayal edebildin ki çalsın. Resmen sana umutlarını ve hayallerini geri vermiş. Şükret.

sizi oldugunuz gibi kabullenmeyen zorbalikla degistirmeye calisan insanlardan uzak durun.yillarca okumus emek vermissiniz sizi gercekten seven deger veren insan destek olur köstek degil.uzulmeyi birakin bence giden 8 yiliniz olsun daha genceciksin onundeki yillara bak.hayatina sana saygi duyacak insanlari al.umarim mutlu bir hayat yasarsin..

Beni oyle mutlu ettinizki. Size ne kadar tesekkur etsem az. Ablam konusur gibi konustunuz resmen. Ablamdan duydugum cumleleri bire bir kurdunuz bana. Insallah. Tek istegim bu.
ne demek ne demek siz mutlu olun bir insan mutlu olsun bu bana yeter faydam olduysa size ne mutlu
ablanız sizi çok seviyor ve düşünüyor belli ne güzel konusmus sizinle
inanın böyle olucak unutun su silik kişiyi adını bile anmayın mesleginize saygı duymuyor szie saygı duymuyor kapatmak ne demek yaaa size saygısı olsa bunu yaptırmak istermi dermi size
kesinlikle saygısız düşünce yoksunu gerikafalı
bırakın gitsin arkanıza bile bakmayın
biliyorum 8 sene ama insan alışkanlık yaptıgı için önce zor geliyor
hayatınıza bakın önünüze bakın basarılı olup paranızı kazanın kendinize güvenin
atlayın arabanıza gezin varsa:)) ben simdi kendime araba aldım yaa essakta bişey degildi havalara girdim
neyse yoksa almaya calsın yeni kıyafet yeni birikimler vss.basarılar kariyer hedefler derken hayatınıza biri mutlaka girer emin olun tecrübeyle sabit
bende ayrıldıgımda 25 yasındaydm senle aynı yaslardaydm aynı seyleri yasadım şimdi ben ablamı oldum yaaa zman nasıl geciyorbeni o körpe günlere götürdün.
neyse işte böyle kendimi gördüm sende ve birçok kişide bunları yasadı bizleri dinle hayatını su kişiliksizle yıpratma.sakın
degmez

Anliyorum 8 yilini vermissin ve bunun getirdigi aliskanliklar vs seni oldukca hirpaliyordur ama inan ki kurtulmussun.Benim de bi arkadasim 13 yil sonra ayrilmisti sevgilisinden.uzun yillik iliskilerde sevgilin hayatinin olmazsa olmazi gibi oluyor ama
Oyle haklisinki. Sonsuz tesekkurler.

Bu ornekler beni mutlu ediyor. Bir an bosluga dustum. Kafam allak bullak oldu. Sizlerin verdigi ornekler sizlerin yorumlari oyle iyi geldiki. Cok tesekkurler.

Kesinlikle haklisiniz.

Kurtulmussun isteee gobek atacagina hala dramm modundasin din meselesine donmesin diyorum ama erkek arkadas istenildi diye kapanilmazz dini inanclar icin kapanilirr boyle zihniyetteki bi maldan kurtuldugun icin sukrett

Cok tesekkur ederim. Insallah insallah.

Allah hayirlisiyla dahada cok versin insallah :) tecrubeleriniz fikirleriniz cok kiymetli. Merhem gibi geldi. Tekrar tesekkurler. Cok sukur iyiyim. Ilk bi olayin sokuyla kendime gelemedim. Mantigimi tamamen kapatmis olmamdan kaynakli bence. Ama bununda ustesinden gelirim. Sayenizde. Tesekkurler

Olaya birde şu gözle bakın, evlenseydiniz ve yıllar geçseydi, bu durum o zaman ortaya çıksaydı ziyan olan seneleriniz daha fazla olacaktı.
Bu öküzden ayrıldım diye dua edin ve Allah'a şükredin.
Kendine bir eş değil eşya arıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…