lütfen bu adam için üzülmeyin .ne demek çalışmanı istemiyor siz onca sene boşuna baskıcı dar kafalı bi adama köle olmak için okudunuz .. adam olsa ayrılırken küfür etmezdi en azından .. kurtulduğunuza sevinin lütfen umarım ilerde sizi siz olduğunuz için seven değerinizi bilen biri çıkar karşınıza ..
ayy çok üzüldüm bu erkekler bazen çok gaddar olabiliyorlarKızkardesiminde benzer bir ilişkisi oldu ,kapanır ve evde oturursan evlenebilirim aileme kabullendiririm dedi.Kızkardesimde kabul etmedi kapanirsam bu Allah rizasi icin olur,meslegimide kimse yapmama karsi gelemez, bu emeği boşa harcamadim dedi ve ayrildi.Beyefendi cok gecmedi evlendi ne komiktir ki kıza dışardan uni okuttu,hatta ismini bile daha modern bir isimle mahkemeye verip değistirtti.Simdi ortak tanidiklar kadina gerizekali diye herkesin icinde hakaret ettigini soyluyor.Diyeceğim o ki senin kendine saygın olacak ki baskasi da saygı duysun.....
Narsistin önde gideni bir öküzle hayat geçirecek olan kim olursa olsun bende üzülürüm.ayy çok üzüldüm bu erkekler bazen çok gaddar olabiliyorlar
ablana sevindim ama evlendiği eşine çok üzüldüm
işiniz çok kolay sakın yıkıldığınızı göstermeyin ve daha mutlu olun ilk başlarda rolmüş giibi geliyor ama bir bakıyorsun öyle hissediyorsun acını yalnızken yaşa emin oloda seni gizliden takip edecektirOnunda tek derdi meslegimdi.muhendis olmami erkeklerle dolu bir sektorde ayakta oldugumu gormeyi istemiyordu.
Ben hep bunu savundum. Allah rizasi icin yapmadigim seyi biri istedi diye yapmak haşa Allah tan oteye koymak gibi bence. O nnun dedigi degilde senin dedigin daha kiymetli demek gibi. Ama ben bunu anlatamadim.
Haklisiniz. Tesekkur ederim
Valla zararın neresinden dönsen kardır. Böyle bir adamla sekiz seneni heba etmişsin. Bari bundan sonra kurtulmuş say kendini. Üzülecek bir şey yok yani. Böyle bir adamla neyi umut edebildin, neyi hayal edebildin ki çalsın. Resmen sana umutlarını ve hayallerini geri vermiş. Şükret.Sizlerle konuşmak azda olsa acımı dindirmek için katıldım aranıza. Kusuruma bakmayin pek iyi bi ilk mesaj olmicak sanirim :'(
Ilk ve tek sevgilim.. 8 senem.. Hayatimin geri kalani dedigim insan dun beni terketti.
Liseden beri birlikteydik. Universiteyi ayni yerde okuduk. Hep kavga ederdik ama 8 sene kotu anilar olsada iyide gecti.
Yada ben oyle sandim bilmiyorum.
Oyle doluyum. Oyle kotuyumki.
Aglamaktan gozlerim sizlar oldu artik. Biliyorum neden ayrildi diyorsunuz. Inanin bende bilmiyorum. Tek bildigim hatta tahmin ettigim meslegimi yapmak istemem. Senelerce ailemin beni cok zor sartlarda okutmus olmasini unutup eve kapanmam. Bunu kabul etmiyorum diye gecen hafta buyuk bir tartisma yasadik. Benimle gunlerce konusmadi.defok git dedi. Gene ben yazdim bu lafina ragmen. Bu seferde cok ozur diliyorum s.. git dedi. Terketti beni. Kapanmazsan evlenmeyizde demisti yazin. Onu astigimizi dusunuyodum ama oda etken diye dusunuyorum. Bence artik kafasinda oturttu herseyi ve beni terketti. Onun icin yapmadigim sey kalmadi ama beni terketti. Herkes karsi cikarken bile arkasinda durdum ama beni terketti. Bir dedigini iki etmedim ama beni terketti. Hemde s.. git kime gidiyosan git diye diye terketti beni. Hayatimi caldi benden. Umutlarimi caldi. Hayallerimi caldi. Heyecanlarimi caldi. Bana sadece gozyasi ve aci birakti. Asla ama asla yapmam dedigi seyi yapti ve terketti.
Yaza evlilik planlari yaparken, esya ev gelinlik bakarken terketti beni.
Kufur ede ede, basindan ata ata terketti beni...
ne demek ne demek siz mutlu olun bir insan mutlu olsun bu bana yeter faydam olduysa size ne mutluBeni oyle mutlu ettinizki. Size ne kadar tesekkur etsem az. Ablam konusur gibi konustunuz resmen. Ablamdan duydugum cumleleri bire bir kurdunuz bana. Insallah. Tek istegim bu.
Anliyorum 8 yilini vermissin ve bunun getirdigi aliskanliklar vs seni oldukca hirpaliyordur ama inan ki kurtulmussun.Benim de bi arkadasim 13 yil sonra ayrilmisti sevgilisinden.uzun yillik iliskilerde sevgilin hayatinin olmazsa olmazi gibi oluyor ama
Oyle haklisinki. Sonsuz tesekkurler.Ben de 22 yaşında mühendislik okuyorum ve annem 55 yaşında beni okutabilmek için hala iki büklüm çalışıyor. Şimdi dangalağın biri gelecek diyecek ki annenin emekleri çok GEREKSİZ. Ben o adamın(!) bir daha adını dahi anmam bırak onun için üzülmeyi..
O istiyor ki çalışma eve kapan kendini de kapat sadece onun eline bak o ne derse onu yap. Seni istediği gibi yönlendirebilsin kölesi ol. Yok öyle dünya!
Hatta o şu an bekliyor ki "sensiz yapamıyorum seni çok özledim tamam dediklerini kabul ediyorum nolur beni bırakma" falan deyip geri döneceksin. Emin ol şu anda bunu bekliyor. Aman diyim sakın sakıııın. Asla bu hataya düşme. Onu tamamen çıkar hayatından. Emin ol acısı geçtiğinde unuttuğunda ayrıldığınıza binlerce kere şükredeceksin.
Bak burda herkes aynı şeyi yazmış, hatta bir kısmı yaşamış. Bu tecrübeleri sakın küçümseme ve geri adım atma. Çok güzel bi mesleğin ve işin var genceciksin. Bu ilişkinden edindiğin tecrübeyle sana saygı duyan ve seni sen olduğun için seven birini bulacaksın emin ol.
Benimde böyle bir arkadaşım vardı liseden beri sevgililerdi 7/8 sene üniversite vs bitti ayrıldılar.O an göremiyorsun acından ama şu an arkadaşım evli aslan gibi bir kocası mutlu evliliği ve bir de evladı var.İyi ki de olmamış onunla diyor.Olsa kesin ilerde patlak verir boşanırdık anlaşamazdık diyor.Emin ol ilerde sende iyi ki olmamış diyeceksin .Hayat karşına daha ne güzellikler çıkarıcaktır kim bilebilir ?
Kesinlikle haklisiniz.işiniz çok kolay sakın yıkıldığınızı göstermeyin ve daha mutlu olun ilk başlarda rolmüş giibi geliyor ama bir bakıyorsun öyle hissediyorsun acını yalnızken yaşa emin oloda seni gizliden takip edecektir
deli olur çıldırır biz kadınlar biraz soğukkanlı olduğumuzda erkekleri zavallıya çevirebiliriz bence
Cok tesekkur ederim. Insallah insallah.sizi oldugunuz gibi kabullenmeyen zorbalikla degistirmeye calisan insanlardan uzak durun.yillarca okumus emek vermissiniz sizi gercekten seven deger veren insan destek olur köstek degil.uzulmeyi birakin bence giden 8 yiliniz olsun daha genceciksin onundeki yillara bak.hayatina sana saygi duyacak insanlari al.umarim mutlu bir hayat yasarsin..
ne demek ne demek siz mutlu olun bir insan mutlu olsun bu bana yeter faydam olduysa size ne mutlu
ablanız sizi çok seviyor ve düşünüyor belli ne güzel konusmus sizinle
inanın böyle olucak unutun su silik kişiyi adını bile anmayın mesleginize saygı duymuyor szie saygı duymuyor kapatmak ne demek yaaa size saygısı olsa bunu yaptırmak istermi dermi size
kesinlikle saygısız düşünce yoksunu gerikafalı
bırakın gitsin arkanıza bile bakmayın
biliyorum 8 sene ama insan alışkanlık yaptıgı için önce zor geliyor
hayatınıza bakın önünüze bakın basarılı olup paranızı kazanın kendinize güvenin
atlayın arabanıza gezin varsa:)) ben simdi kendime araba aldım yaa essakta bişey degildi havalara girdim
neyse yoksa almaya calsın yeni kıyafet yeni birikimler vss.basarılar kariyer hedefler derken hayatınıza biri mutlaka girer emin olun tecrübeyle sabit
bende ayrıldıgımda 25 yasındaydm senle aynı yaslardaydm aynı seyleri yasadım şimdi ben ablamı oldum yaaa zman nasıl geciyorbeni o körpe günlere götürdün.
neyse işte böyle kendimi gördüm sende ve birçok kişide bunları yasadı bizleri dinle hayatını su kişiliksizle yıpratma.sakın
degmez
olmadı ben sana adayda bulurum.hadi yine iyisin iyi günüme denk geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?