- 3 Ekim 2010
- 11.530
- 3.932
- 448
benimde uzun yıllardır devam eden bir ilişkim var.. bende lisedeydim, o üniversitedeydi.. 9. sene oldu bu yıl .. 10. yılımızda evlenmeyi düşünüyoruz nasip olursa inşallah.. aynı zamanda abim ve eşi de 17 yaşında tanıştılar, onların yaş farkıda yok, üniversite okudular, çalıştılar , evlendiler, onlarda tam 9 sene flört ettilerşu anda 10 senelik evliler ve mutlu bir yuvaları var maşallah..
ama uzun yıllar geçince ilişki yıpranır mı bu kişilere ve yaşanılanlara göre farkeder ..
Ne yalan söyleyim bende bundan korktum hep. Ya evlenince sıkılırsak! Bazen evlilige ne kaldı ki? dedim. Ama sonra burda bir topic te uzun flörtlerle ilgilib ri arkadasımızın yazdıgı cok güzel bir söz okudum yüregime su serpildi. Dedim ki, ben neden böyle düsünmemisim ki hic?
Kısa sürede tanısıp, uzatmadan evlenseydik te birsey degismezdi. Sonucta bir sürü evli cift var heyecanın bittiginden yakınan kesinlikle heyecanı öldürmemek, canlı tutmak bizim elimizde. Bu yüzden erken, gec demiyorum artık gec olsunda güc olmasın diyorum. Hersey nasip.