• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 yılın sonunda yalnız kaldım tekrar nasıl başlarım

gozdetmky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
14
5
3
40
Merhabalar 6 yıllık evliliğim bitti ve artık tekrar hayata dönmek istiyorum ( mümkünse annesi ölmüş biriyle :) ) ancak kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim.

çok empati kuramayabilirim ama yaşa göre normale dönme süreci değişiyor..
kaç yaşındasınız?

Merhabalar 6 yıllık evliliğim bitti ve artık tekrar hayata dönmek istiyorum ( mümkünse annesi ölmüş biriyle :) ) ancak kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
Annesi ölmüş biriyle derken:KK57: kısmet mi arıyorsun

bahsettiğiniz amaç için burası pek uygun değil:D. Ben birden bire tek kalmanın getirdiği kendini savunmasız hissetme duygusundan dertliyim

Ben bu kısmı anlamadım ??

Bir gun bir evlenme programina bir kadin cikti, annesi olmus, kizkardesi olmayan biriyle evlenmek istiyorum , dedi :KK70::KK70::KK70: Aklima onu getirdiniz :KK70:

Bosanan kadinlarin dayanisma topigi yok mu? Sitede eminim vardir.

her ne olursa olsun insanların ölümünü isteyebiliyor olmak çok acı..

esra erol buraya üye değil be ablam !
ben en çok annesi ölmüş birine lafına takıldım..
şaka bile olsa nasıl bir vicdan var sizde birisinin annesinin olmuş olmasını istiyosunuz..
yazık ya insanlar bencillikleri uğruna ne hale geldi..

Bir gun bir evlenme programina bir kadin cikti, annesi olmus, kizkardesi olmayan biriyle evlenmek istiyorum , dedi :KK70::KK70::KK70: Aklima onu getirdiniz :KK70:

Bosanan kadinlarin dayanisma topigi yok mu? Sitede eminim vardir.
bizimde bir akrabamız sürekli söyler büyük nasihatı istiyorsanız ya hiç evlenmeyin yada anası ölmüş kız kardeşi olmayan biriyle evlenin diye.

esra erol buraya üye değil be ablam !
ben en çok annesi ölmüş birine lafına takıldım..
şaka bile olsa nasıl bir vicdan var sizde birisinin annesinin olmuş olmasını istiyosunuz..
yazık ya insanlar bencillikleri uğruna ne hale geldi..
yani kaynanadan demekki ne kadar çok çektiyse artık bu sözü söyletmiş konu sahibine. bencillikle bir alakasını göremedim.

Oncelikle evliliginiz ne kadar zaman once bitti? Tekrar hayata umarim kisa zamanda donersiniz, ancak yeni esinizin annesinin olu olmasini istemeniz cok acimasizca.
Sudan cikmis balik gibi hissediyorsaniz kendinize zaman ayirin ve yeni birini almayin hayatiniza

Gozde hayata donmek yeni koca mi bulmak "tekrar hayata donmek istiyorum mumkunse annesi ölmüs biriyle" diyerek ne anlatiyosun burasi evlilik sitesi degil seker

ne alakası var bencıllıkle annesi ölmüş birisi olsun dıyor yasayan annesı ölsün demiyor nedemek ıstedıgını ıyı anlıyorsunuz da sırf muhalefet olalım dıye yazıyorsunuz bazen kadın çok çekmiş kaynanadan demekkı çöpsuz uzum arıyor bunun neresı bencıllık ayrıca sıze bana koca bulun demıyor bundan sonra nassıl davranmalıyım dıyor

Bencillikle ne alakası var ya? Hemen bir yargılama, ayıplama..

Neler çektirdiler kim bilir o da bezmiş canından, latife yapıyor işte.

İnşallah en kısa sürede toparlanırsınız. Bu süreçte yapamadıklarınızı yapın, gezin, tozun, çalışın, eğlenin. Bekarlığın tadına varın. Düzgün bir insanla da tanışırsınız elbet, zamanı gelince. :)

Belkide evliliğini kayınvalidesi bitirdi. Arkadaş bunun üzerinden espiri yapıyor alt tarafı niye celallenip ciddiye aldınız bu kadar?

Back
X