Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annesi ölmüş biriyle derkenMerhabalar 6 yıllık evliliğim bitti ve artık tekrar hayata dönmek istiyorum ( mümkünse annesi ölmüş biriyle :) ) ancak kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
bahsettiğiniz amaç için burası pek uygun değilKısmet mi arıyorsun burda?
eski eşimin annesine duyduğum kızgınlık gaibaAnnesi ölmüş biriyle derkenkısmet mi arıyorsun
Merhabalar 6 yıllık evliliğim bitti ve artık tekrar hayata dönmek istiyorum ( mümkünse annesi ölmüş biriyle :) ) ancak kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim.bahsettiğiniz amaç için burası pek uygun değil. Ben birden bire tek kalmanın getirdiği kendini savunmasız hissetme duygusundan dertliyim
Bence kızgınlığı eski eşine duy.eski eşimin annesine duyduğum kızgınlık gaiba
30 yaşındayım yani hayatımın nerdeyse 3 te 1 ni oluşturan bir süreççok empati kuramayabilirim ama yaşa göre normale dönme süreci değişiyor..
kaç yaşındasınız?
bizimde bir akrabamız sürekli söyler büyük nasihatı istiyorsanız ya hiç evlenmeyin yada anası ölmüş kız kardeşi olmayan biriyle evlenin diye.Bir gun bir evlenme programina bir kadin cikti, annesi olmus, kizkardesi olmayan biriyle evlenmek istiyorum , dediAklima onu getirdiniz
Bosanan kadinlarin dayanisma topigi yok mu? Sitede eminim vardir.
yani kaynanadan demekki ne kadar çok çektiyse artık bu sözü söyletmiş konu sahibine. bencillikle bir alakasını göremedim.esra erol buraya üye değil be ablam !
ben en çok annesi ölmüş birine lafına takıldım..
şaka bile olsa nasıl bir vicdan var sizde birisinin annesinin olmuş olmasını istiyosunuz..
yazık ya insanlar bencillikleri uğruna ne hale geldi..
Oncelikle evliliginiz ne kadar zaman once bitti? Tekrar hayata umarim kisa zamanda donersiniz, ancak yeni esinizin annesinin olu olmasini istemeniz cok acimasizca.Merhabalar 6 yıllık evliliğim bitti ve artık tekrar hayata dönmek istiyorum ( mümkünse annesi ölmüş biriyle :) ) ancak kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
Gozde hayata donmek yeni koca mi bulmak "tekrar hayata donmek istiyorum mumkunse annesi ölmüs biriyle" diyerek ne anlatiyosun burasi evlilik sitesi degil sekerMerhabalar 6 yıllık evliliğim bitti ve artık tekrar hayata dönmek istiyorum ( mümkünse annesi ölmüş biriyle :) ) ancak kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim.