• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 yıllık ilişkim bitti, çok kötüyüm..

Evet ben hatalıyım zaten ve bunun icin cok da ozur diledim ama onun benden bi anda vazgecebilmesi cok icime oturdu.
Mecburdu. Kucuk bi sehir orası ve benim isim muhtemelen burada olacak her gun iki saat git gel yapmak zorunda kalacağım. Benim ailem de onun ailesi de burada. Ve genel olarak imkanlar daha fazla
Peki neden bu şartlar Altın'da uzağa gitmeyi tercih etti oraya mı atandı ? Yoksa baska durumlar mı var acaba
 
Bence o zamana yenilmiş ve sıkılmış.Senin tepkisiz beklemekten başka bişey yapmaman gerek.Bu üstelemelerin daha ters teper bence.Haklısın üzülüyosun ama genede ısrarların daha çok uzaklaştırır.
 
Bence o zamana yenilmiş ve sıkılmış.Senin tepkisiz beklemekten başka bişey yapmaman gerek.Bu üstelemelerin daha ters teper bence.Haklısın üzülüyosun ama genede ısrarların daha çok uzaklaştırır.
 
8 yil masallah ya cok sasiriyorm o kadar yil sevgili nasil kalinir.atesle barut neticesinde :KK76:ben esimle 4 yildir tanisiz.2yil evlilik bir yil nisan.hayranim valla o sabira:KK52:
 
SiZe kötü bir haberim var bu ilişki bitmiş yok zaman istemek yok arkadaş kalmak falan hikaye. Yerinizde olsam asla yalvarıp bir taraflarını kaldırmaZdım. Kimse aşk acısından ölmemiş sizde ölmeZsiniz.
 
Bi süre sende arama soema belli ki boraz dinlenmek ara vermek istemiş. 8 yıl kolay çöpe atılmaz acınızı içinizdeki boşluğu az çok tahmin edebiliyorum.

Ve gerçekten sizi seviyorsa özleyecek dönecektir. Ama şuan üstelemeniz daha çok itiyor sizi.
Allah yar ve yardımcın olsun. Kafanı dağıtmaya çalış bi sure başka şeylere yoğunlaş gez dolaş.
Inşallah oda özleyip dönecektir sana.
 
Bi süre sende arama soema belli ki boraz dinlenmek ara vermek istemiş. 8 yıl kolay çöpe atılmaz acınızı içinizdeki boşluğu az çok tahmin edebiliyorum.

Ve gerçekten sizi seviyorsa özleyecek dönecektir. Ama şuan üstelemeniz daha çok itiyor sizi.
Allah yar ve yardımcın olsun. Kafanı dağıtmaya çalış bi sure başka şeylere yoğunlaş gez dolaş.
Inşallah oda özleyip dönecektir sana.
Cok tesekkurler umarım döner =(
 
Ne dönecek ya. O kadar büyük laf etmişsiniz sonra da ağlayıp sızlamışsınız..ben şahsen sevmem öyle yapamayacağı şeyi yüksekten yüksekten konuşanları...adam iyi etmiş. Aferin ona
 
herkese merhabalar öncelikle.
8 yıllık güzel giden bi ilişkim vardı. evet sorunlarımız da vardı herşey filmlerdeki gibi mükkemmel değildi belki ama birbirimizi çok seviyorduk. seneye evlenmeyi düşünüyorduk. 2 hafta önce ayrıldık, bıraktı gitti beni hiç tereddüt etmeden vazgeçti benden. hiç hata yapmadım demiyorum ama bunu haketmedim ben.
gittikten sonra çok yalvardım çok özür diledim. lütfen gitme konuşalım halledebiliriz diye. ama nuh diyor peygamber demiyor. seni seviyorum ama artık birlikte olabileceğimize inanmıyorum seninle olamam yanında eskisi gibi rahat edemem diyor. mesaj attığımda falan cevap veriyor genelde ama ben atmasam o hiç atmıyor. nasıl dayanıyo nasıl özelemiyo anlamıyorum. benim içim içimi yiyo o kadar çok özledim ki onla konuşmayı onun sıcaklığını hissetmeyi.
bugün buluşmaya ikna ettim geldi yanıma. ama sanki eski o değil gibiydi. daha duygusuzdu. yoruldum sıkıldım bunaldım dedi. bana biraz zaman ver dedi. peki zaman verince nolcak dediğimde bilmiyorum ama böyle de olmuyo sıkıyosun beni dedi. normal konuşmak istersen konuşuruz ama bana geri dön deme daha kötü olcak dedi.
napcağımı bilmiyorum, çok kötüyüm. iki hafta oldu ayrılalı ama her geçen gün acısı daha da artıyo sanki. kalbime bıçak saplanmış gibi hissediyorum. sürekli ağlıyorum, bi türlü sakinleşemiyorum. herşeyimdi o benim. ondan başka kimsem yok. lütfen bi yol gösterin ne yapayım ben nasıl geçer bu acı?
Ya tatlım kimse vazgeçilmez değil lütfen yaaa evet unutmak çok çok zor olacak çok ağlayacaksın ama İnan imkansız değil lütfen arama aradıkça yazdıkça daha kötü edeceksin kendini bırak yaaa tatlım benim. De bir arkadasım vardı swnin gibi sekiz mi dokuz sene mi ne çıktılar çocuk sonradan değişti çok ağladı çok üzüldü mahvetti kendini şimdi başka biri ile evli çok çok mutlu boş yere üzülmüşüm dedi o yüzden önemli olan sensin bırak yaaa hayta bi erkeğin peşinden ağlaması icin çok kısa
 
başka biri olduğunu düşünmüyorum. tartıştık. işiyle alakalı bir durum var. başka bi şehirde çalışıyo. bende orda yaşamak istemediğimi en başından beri söyledim ona. zaman zaman bunun için tartışıyoduk zaten. ben benim olduğum şehirde bi iş bulmaya çalışmamakla suçladım onu. çünkü gerçekten hiç uğraşmıyo gibiydi. sonunda eğer ordaysan ben yokum dedim. son sözün mü dedi evet dedim. o da tamam kendine iyi bak o zaman dedi ve gitti. oysa ben ayrılmak istememiştim sadece benim için bişeyler yaptığını uğraştığını bilmek istedim. onun olduğu yerde de yaşardım zaten yarım saatlik bi yer. çok pişmanım ve canım acıyo.

hiç arayıp sormasam bir süre geri döner mi ?
Hiçbir ilişki de blöf yapmak etik ve doğru değil bence.Arkadaş,sevgili,aile Yani hiçbir ilişkide...Ben yokum demişsiniz o da tamam demiş.niye hala geri gelsin die uğraşıyorsunuz ki.Belli ki o da sizin olduğunuz şehre gelmeyecek bitmesi isabet olmuş gibi.
 
8 yildir ayni kizdan bunalmistir ayrilip baskalariyla birlikte olup hevesini aldiktan sonra size geri dönecektir. Evet erkekler maalesef böyle migdesiz olabiliyor.
keşke okuyup yorum yapsaydınız. kız kendisi terk etmiş. ne heves alıp dönmesi?
 
hak etmişsin. madem burada iş bulmasını o kadar istiyorsun yardım et destek ver. sadece öyle istiyorum öyle yap demeyle olacak şey mi bu? o kadar kavga üstüne bir de ya ben ya iş demişsiniz. az bile.
 
başka biri olduğunu düşünmüyorum. tartıştık. işiyle alakalı bir durum var. başka bi şehirde çalışıyo. bende orda yaşamak istemediğimi en başından beri söyledim ona. zaman zaman bunun için tartışıyoduk zaten. ben benim olduğum şehirde bi iş bulmaya çalışmamakla suçladım onu. çünkü gerçekten hiç uğraşmıyo gibiydi. sonunda eğer ordaysan ben yokum dedim. son sözün mü dedi evet dedim. o da tamam kendine iyi bak o zaman dedi ve gitti. oysa ben ayrılmak istememiştim sadece benim için bişeyler yaptığını uğraştığını bilmek istedim. onun olduğu yerde de yaşardım zaten yarım saatlik bi yer. çok pişmanım ve canım acıyo.

hiç arayıp sormasam bir süre geri döner mi ?

Hatalısınız
Rest çekip blöf yapmışsınız o da reste rest demiş
Ayrılmak istemiyorsanız neden ben yokum diyorsunuz

Şimdi sessiz kalın
Belki tamamen sessiz kalırsanız sizin yokluğunuzu fark edip döner geri
Ama böyle msj falan attıkça iyice bunaltıyosunuzdur
 
son bi kaç yıldır süren bir problemimiz vardı aslında. çalışmak için başka bi şehre gitti. ben de orda yaşamak istemediğimi söyledim. şu an da okulum var ve seneye bitiyo evlenmeyi planlıyoduk. evlenene kadar bişeyler bulacağını ve benim olduğum yere geleceğini söylemişti. en azından deneyeceğini yani. benim olduğum yer dediysem öyle peşimden sürüklüyorum gibi anlaşılmasın. ikimizde buralıyız bütün hayatımız boyunca burada yaşadık ailesi, önceki işi de burdaydı. ve şimdi gittiği yer küçük bi şehir. en son konuştuğumuzda yine bu konu yüzünden kavga ettik. sen benim için hiç bişey yapmıyosun gelcem dedin ama gelmiyosun dedim orda olcaksan ben yokum dedim. o da şu anda elimden gelen bu dedi. ve böyle bitti işte.

ben sadece benim için uğraştığını görmek istedim. sanki gelmek için hiç bişey yapmıyo gibiydi yoksa ben orda da yaşardım onunla. evet yanlış yaptım belki ben yokum dememem gerekirdi ama insanın bunca yıllık sevgilisinden vazgeçmesi bu kadar kolay mıydı

Bunun kac yillik sevgili olmayla alakasi yok ki.
Ben sehir degil kita degistirdim esim icin..
Yanlis yapmissin.
Fazla naz baya baya asik usandirmis.
Arama bnce.
Erkekler yalvaran agit yakan kadinlardan nefret eder haberin olsun
 
Ölüm acisini bile unutuyor insan. Böyle düşunun. Çok takilmayin rahat olun akisina birakin bence. Genel gecer kural kacan kovalanir. Aramayin sormayin. Ortadan kaybolun. Sosyal medya hesaplarini falan dondurun uzun bir süre. Sizden uzun süre haber alamayinca ne oldu buna ne yapiyor diyecektir bence.
 
Eğer başka biri yoksa döner diyorum. Erkekler öyle kolay kolay yalnız kalmayı göze alamazlar tabi çok geçerli bir sebepleri yoksa. Ki anlattığınız konu 8 yıllık bir ilişkiyi bitirecek birşey değil. Eğer bir başkasının varligindan kesinlikle hiç suphelenmediyseniz, bir sure onu kendi haline birakin, bence geri gelecektir. Bu arada her acı unutuluyor üzülmeyin, belki yıllar sürer ama bir gün mutlaka külleniyor.
 
Back
X