8 yıllık sevgılısı baskasıyla evlenenler yardım

selen3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
137
33
43
nerden nasıl başlayacagımı bılmıorum cok fazla sevdım asırı güvendim ilk aldatıldıgımı öğrendiğimde günlılerce nefessiz agladım kızda benımle aldattıgını bılıordu ama o onu affetti. benım ıcın bundan sonrası önemlı bı hata yapıs kabul edıorm dedı ve 2 aydır sevgılıler sözlendiler temmuzdada düğünleri bvar esyalar alındı sımdıde ev bakıyorlarmıs bunları duydujca daha cok aglıyorum kendıme engel olamıyorum oysakı bız evlenecektik bunlar benım hayalimdi.. benı aldattıgını ogrenelı 1 ay olmadı daha ortak facebbok ınstagram adresı acmıslar fotograflarını atıyorlar mutluyz su bu vs. hala inanamıyorum ben evlenm ek için 7 yıl bekledim o ise beni 2 aydır tanıdıgı kıza degıstı.. arkadaslar hıc aranızda bu durumu yasayan varmı ben unutamıyorum cok kötüyüm benım ah ımla mutlu olamaz desemde o cok mutlu syanda bende hergun sabaha kadar aglıyorum bna bıkere bıle senı sevmıyorum demedı.. bu yaptıklarına pişman olurmu? yoksa ömür boyu bi baskasıyla mutlu mu olur ? benım ne yaomam lazım.. nolur yardım edın hıc ıyı degılım

konu acmayı bırakta bi konundan devam etsen şekerim.
bilioz acın var. ama gözlerinde net görmeli kanımca

cnm bolbol dua et.. rabbım senı ondan kurtarmıs aksıne sevınmen lazım.. senı onla onu senle aldatan adamdan hayır gelmez.. yarına kımın ne olcagı belli degıl.. bakarsın sen iyi birini bulmus hatta evlenmısken o gene o kızı aldatmıs olur.. huylu huyundan vazgecmes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…