nerden nasıl başlayacagımı bılmıorum cok fazla sevdım asırı güvendim ilk aldatıldıgımı öğrendiğimde günlılerce nefessiz agladım kızda benımle aldattıgını bılıordu ama o onu affetti. benım ıcın bundan sonrası önemlı bı hata yapıs kabul edıorm dedı ve 2 aydır sevgılıler sözlendiler temmuzdada düğünleri bvar esyalar alındı sımdıde ev bakıyorlarmıs bunları duydujca daha cok aglıyorum kendıme engel olamıyorum oysakı bız evlenecektik bunlar benım hayalimdi.. benı aldattıgını ogrenelı 1 ay olmadı daha ortak facebbok ınstagram adresı acmıslar fotograflarını atıyorlar mutluyz su bu vs. hala inanamıyorum ben evlenm ek için 7 yıl bekledim o ise beni 2 aydır tanıdıgı kıza degıstı.. arkadaslar hıc aranızda bu durumu yasayan varmı ben unutamıyorum cok kötüyüm benım ah ımla mutlu olamaz desemde o cok mutlu syanda bende hergun sabaha kadar aglıyorum bna bıkere bıle senı sevmıyorum demedı.. bu yaptıklarına pişman olurmu? yoksa ömür boyu bi baskasıyla mutlu mu olur ? benım ne yaomam lazım.. nolur yardım edın hıc ıyı degılım