- Konu Sahibi aycanilayda
-
bence gayet güzel bir sayı önemli olan çokluk değil kalite al bende en aşağı 20-30 tane var çektiğim acıyı görmelisin ve ohss riskim var 20-30 tane oluyorda ne oluyor kaliteli olmazsa hiçbiri işe yaramazönemli olan döllenmeleri canım şimdiden böyle kara kara düşünüpde strese girmenin alemi yok 1 yumurta 1 sperm yeter canım Şeniz
dıptıs korkuyom ben senin şu profil resminden yaaaaaaaaaaa anne gözlere bak zaten herif 20 gün yok zor yatyom geceleri
:1ninca::1ninca::1ninca:
kızlar ben de yeni karar verdim tüp bebeğe önümüzdeki ay inşallah. bana aşamalarından biraz bahseder misiniz? mesela rahim filmi çektirmek mecburi mi? ben daha önce çektirmiştim ama taşınırken kayboldu. şimdi de korkuyorum bi de anestezi olmadan yumurta toplanmıyo mu nasıl oluyo? kokuyorum açıkçası ben
İdilcim tüp bebek öncesinde rahim filmi çektirdim ben. Ama bildiğim kadarıyla istiyorlar. Muaeyene ediyorlar ilk görüşmede eğer bir problem görmezse doktorun reglin 2. günü çağıryorlar. Ve ilaçlara başlıyorsun. Herkesin durumuna göre değişiyor ilaç dozu değişiyor tabi biraz zahmetli oluyor ama allah sonunu güzel eylesin inşallah..Göbekten ve kalçadan iğeneler veriliyor. Sonra kontrole çağırıyorlar..Hazır olduğunda yumurtaların toplanıyor ve duruma göre transfer gününü haber veriyorlarmış. Hemşirenin dediğine göre 14 gün sonra test günü yani büyük gün...İnşşallah allahım hakkımızda hayırlısını nasip eder
Arkadaşlar yumurta sayım az mı gerçi yarın öğle 12 den sonra belli olacak kaliteleri nasıl...İnşallah kaliteli olduklarının haberini alırım..
teşekkürler canım peki anestezi yapıyolar mı rahim filminde ben çok acı çektim bi daha yaşamak istemiyorum zor oldu mu senin?
benden 8 yumurtam toplandı. topu topu 4 tanesi döllendi. 3 transfer edildi ve üçüde tuttu . üstelik sperm problemi vadı bizde. ama döllendi.
sayı gayet güzel. Çok yumurta demek başarı demek değil canım. İçini ferah tut.
Başarılar diliyorum.
Merhaba canım ,
kalbini ferah tut benim de 9 tane yumurta toplanmıştı 4ü döllendi hatta üzülmüştüm az diye 3 tane transfer ettiler. Şimdilik tuttu İnşallah bakalım keseyi görmeyi bekliyoruz. Hiç üzülme moralini yüksek tut olacağı varsa oluyor. Şimdiden bolşanslar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?