- 18 Mart 2009
- 8.660
- 3.741
- 373
eh arada cok fark olmasada yine zugurt tesellisi dileyim sevgili paresnamka cim. Sen de lutfen moralini bozma sadece yememege odaklanalim. Belki de kizlar biz burda yanlis yapiyoruz. Hep gozumuz tartida ah verdik yasasin of veremedik tuh tuh.Aslinda sadece yediklerimize odaklansak. Kilo sadece cuma gunu tartilmadan tartilmaya gelse bence daha saglikli olacak diye dusunuyorum. Kendi hevesimizi kendimiz kiriyoruz. Hadi canlanalim kizlar... Bu arada en son biraktigimda syf 202 deydi sabah bir actim 208 olmus. hepsini okuyamadim. Oglumu disciye goturup gelecegim ogleden sonra okurum ama korkuyorum siz bu hizla sayfalari biriktirirsiniz. Bak ben yokken cok kaynatmayin kizlar gelince hep beraber kaynatiriz tamam mi? simdilik hoscakalin hepinizi optum bye
evet bende diyecektim, ben tartilmiyorum, sadece cumadan cumaya tartiliyorum, hem daha heycanli oluyor :) hergün tartilirsam hevesim kirilir.
pogaca filan...bir de yarimmis!! kiz bana bak bir daha gormiym! neden kilo veremiyorum diyor bir de..neyse yeter bu kadar,canim bak gerekirse gitmeyin bir yere,kiloyu verene kadar sabredin.neyse.umarim bundan sonra daha iyi olur..