80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaainanmıyorum ne kadar çabuk ilerlemiş sayfalar

ben gelemedim 2 saat diş çıkarıyoru< huysuzuzda onendele

eee kızlar ben imdi cuma günümü tartılcamm salı yı nasıl degiştircem salı günü bi birde cuma mı tartılayımm

sevender ve melocum tam benim kilomdasınız ve ideallerşmşzde aynı
ama s,izler sona yaklaşmışsınız nasıl oldu neler yapıyosunuz anlata bilirmisinizzz

ha unutmadan benim bugün bi kaçamagım olcak söleyim hemen kuzuşlara mozaik pasta yapıcam ve birazda yiycem:kedi:

kızlarrr nasılsınız .. Geçmişi okumaya sabrım yoktu hemen muhabbete dalıyorum :))

sabah 3 yemek kaşığı menemen , 2 dilim kepekli ekmek ,2 zeytin ve çayy

öğlene ıspanak ve yoğurt yemeyi düşünüyorum

akşama sporum var kaydirigubbakcemile2 sporumu bu haftadan itibaren 3 güne çıkardım kızlar .2 gün az geldi bana 3 iyi olur inş..

cokbilmişcimmm bişiy sorucam sen malatyalısınya canım kayısı çekirdeği yağı kremi varmış cilt için çok faydalıymış sizin oralarda yaygın mı canım

biliyormusunuz kaş topiğinde okudum bariz belirgin bir şekilde bu krem kaş ve kirpikleri uzatıyormuş denemişler vallahi ben onların yalancısıyım aklinialirimsmile

kızlar ben hastamı oluyorum anlamadım.sabahtan beri gözkapaklarım kapanıyor , üşüyorum .canım hiç çalışmak istemiyor.acayip bi bitkinlik var üzerimde :sinifsinif:

valla ben habir yazıyorum birazdan yazamam benimkiler uyanır yeek saatleri falan filand erken birde ark gelicek bu gün
ögle yemegimi yedim ben bu arada
1 dilim ekmek
4 kaşık ciger (dünden kalanın devamı)
yarım kase şehriye çorbası
yarım bardak vişne suyu

sebze pişirmeidm bugün üşendim
bu kez bukadar istikrarlı olma sebebim çocuklar aslında birde
çünkü onlar için sebze yemegi ve çorba yapıyorum
bende dengeli besleniyorummm

ha bu arada indna burada yazınca kontrol altınd aoluyor yahuu

yemekten geldim menümü yazayım
sabah evden çıkmadan 2 bardak su tiroid ilacı
yolda 4 kuru kayısı ( açlığımı bastırıyor kahvaltıya saldırmıyorum )...))))))
kahvaltı
1 dilim dil peyniri
1 dilim ekmek ( tam buğday )
şekersiz çay
ara
türk kahvesi+1 elma
öğle
1 kase çorba
4 kaşık kıymalı bezelye yemeği (yemeklerin suyunu yemiyorum )
1 dilim ekmek
ara
portakal+girissini
akşama beli değil ton balıklı salata olabilir
yatmadan sirkeli ballı su
yapabilirsem 45 dk yürüyüş

kızlar ben hastamı oluyorum anlamadım.sabahtan beri gözkapaklarım kapanıyor , üşüyorum .canım hiç çalışmak istemiyor.acayip bi bitkinlik var üzerimde :sinifsinif:

narincim selmanında dediği gibi salgın var .dikkat et kendine .Limonlu ıhlamur içme şansın varsa iç kırıklığını alır biraz .

Masum evet canım burdan kopunca kaçamaklarda artıyor burası motive ediyor insanı kaydirigubbakcemile5

ADACIM dılerım oyle cok kılo verırsınkı ıncecık bır prenses olursun
herkes sana ımrenerek bakar evlılıgın daım olsun cok mutlu ol
kederler sana hıc ugramasın

tatlım ne kadar güzel şeyler yazmışsın böyle,çok duygulandım ya çok ama çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

ben de çok merak ediyorum canım ya evet bu gelinlik deneme işi bana çok iyi geldi :kedi:

olabilir narinim aman diyeyim hasta olma ufaktan belirtiler işte bunlar,vallahi ne buluyorsan iç,bol bol meyve tüket tatlım

arkadaşlar ben ne kadar cok yemek yedıgıme karar verdım şşşman manıfestoyu okuyorumda örnegın şu menüsü 98 99 cıvarıyken yedıklerı ne kadar aSabah: 2 dilim ekmek, 60 gr peynir, 6 zeytin,1 bardak süt

Ara: yarım muz

Öğle: 100 gr kepekli makarna, 100 gram haşlanmış tavuk

Ara: 1 şeftali

Akşam: 5 kaşık kıymalı kabak yemeği, 3 kaşık yoğurt, salata

Aktivite: 1 saat tempolu yürüyüş

ıçecek: 3 lt. su, 1 maden suyu, 1 bardak tarçın ça
zyemış baksanıza

ooffff hiçç mi hiççç spor yapasım yok uyumak istiyor canım egeciği uyutup azıcık uzanayım bari ama kendime söz verdim bugün spor yapıcam kesinn kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…