80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba ben de buradan aldığım destekle diyetime güç katmak istiyorum :)
24 nisan'da düğünüm var ve gelinlik provalarından önce kilo vermek istiyorum.En az 10kg.İnanıyorum ama vereceğim.
Sevgiler...

ben de üşenmedim ilk mesajımı aradım buldum 14 ekim 2009 :) güleyim mi ağlayayım mı bilemedim daha 6 kg. gitmiş

selam kızlar..naısl keyifler..sabahtan beri yanımda eği.timde bir arkadaş vardı yazamadım sizlere..şimdi de çok yoğunlaştık...off ya sıkıldım..cuma akşamı diyetisyene gittim 1.100 kg vermişim..gayet iyi dedi..ben yok sanıyordum ama listeden çıktı bir ev poğaçası ve bir de dondurmalı irmik tatlısı kaçakarım varmış))meyve ve süt ürünlerini yeterince yememişsin bir akşam da yemek yememişsin dedi ben de o gün kaçırmıştım ondan yemedim dedim..kaçak yaptığınızda artı spor yapacaksınız yemekten kısmayacaksınız dedi..ben elma portakal yemekten bıktım deyince akşamları iki meyve yerine bir muz da yiyebilirsiniz ama eğer wc probleminiz yoksa dedi..spor pek yapmamışsınız artırmanız gerek dedi..böyle işte kızlar...c.tesi halı sildim dip temel temizlik yaptım pazar da deyim yerindeyse yerimden kalkamadım kollarım kopmuş..tüm gün yattım nerdeyse yeme düzenimi de bozdum..pazar akşamı da evliliğe gelince isimli oyuna gittik..eşim ve kuzenimle eve gelişimiz 12 yi geçiyordu yine yoruldum p.tesi sabah da iş yoğunluğu derken hala kendime gelemedim..geçmişe de bakamadım..ne var ne yok??

ben de üşenmedim ilk mesajımı aradım buldum 14 ekim 2009 :) güleyim mi ağlayayım mı bilemedim daha 6 kg. gitmiş

6 kg az mı gülüm..haksızlık etme kendine..ya ben ne edeyim temmuz 12 de başladım 80.5 kg a dek düştüm ama burdan ayrıldığımda 82.5 dum..90 a çıktım şimdi anca 87 e indim..bana bak haline şükret tatlım..kaydirigubbakcemile3

Öğlen yemeğini daha yeni yiyebildim, bebişle uğraşmaktan Yeme sorunlu bir bebğim var, o yüzden küçük bir kase mamayı oynaya oynaya yarım saatte bitirebildik. Sonrasında biraz oyun ve uyutma çalışması. Yarım saatte uyutma ritüelimiz olunca yemeğim sarktı.

Bir küçük kase yoğurt
bir kase yağsız salata
1 dilim ekmek
Bir tabak çok az yağda sotelediğim soğan ve domatese katarak pişirdiğim kabak yemeği.

tüm geçmiş olsun diyenlere çok teşekkür ederim.opuyorumnanaktan.şuan daha iyiyim çok şükür.bugün şu ana kadar beslenme düzenim gayet iyi gidiyor inşallah akşamıda kaçamaksız bi şekilde kapatırım

c.tesi sabah:tam buğday ekmekten sandviç+3 ceviz (saat 09.00)
saat 12.00 de öğle yemek:z.yağlı portakallı kereviz
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 kase yoğurt
domates
ara:1 muz(2 meyve yerine)
akşam:buğulama balık+ salata+2 dilim ekmek
ara:süt+1 paket eti form

pazar:1 dilim ekmek+ 1 dilim peynirle sanviç
sonra uyu uyu
kalkınca 1 dilim ekmek 3 ceviz
1 muz
akşam da tiyatrodan önce tavuk dürüm döner+ayran
yatmadan önce de zero..saçmasapan bir gün oldu maalesef

canım hasta mıydın çok geçmiş olsun geçmişe bakamadım henüz...iyi olmana sevindim canım..

ben bu hafta yeni bi yöntem uygulamaya başladım bi yerde okumuştum ama nerde hatırlamıyorum.yemekten önce 1 bardak yemek arasında bir bardak ve yemekten sonra 1 bardak su içeceğim.eger işe yararsa sizlere haber veririm kızlar.birde yediklerime bakıp ne kadar az diye canım sıkılıyordu halbuki her insanın midesi kendi yumrugu kadar mış gerçi biz bunu bi şekilde esnetip bikaç yumruk katına çıkartsakta ohaoldumsmile , bende yemek yerken midemin boyutunu düşünüp midem dolmuştur aç olan beynim kalk artık masadan diye kendime bunu destur edinmeye çalışacagım inşallah

canım hasta mıydın çok geçmiş olsun geçmişe bakamadım henüz...iyi olmana sevindim canım..

olsun tatlım yogunsun biliyorum.hasta değilimde sanki olacakmışım gibi.birazda diyetisyenle ilgili canım sıkkındı ama çok şükür şuan bi karar aldıgım için daha rahatım.inşallah hakkımda hayırlısı . canım listeni okudumda ekmek biraz fazla değil mi gün boyu

canım bana sabah 2 öğlen 2 akşam da bir dilim olmak üzere 5 dilim veriyor..bana göre de çok da yiceksin diyor napim:)sonralarında ekmek yerine pilav makarna vercek sanırım ama şimdilik onlar yok..senin neden diyetisyenle ilgili canın sıkıldı?ya ben de gittim cuma akşamı yine aynı şey ..önce tarttı sonuçları söyledi..sonra yediklerimi yazmıştım onlara baktı..ne eksik ne fazla onları söyledi..akşam yemeğiyle ilgili her akşam evde çorba ve sebze yapamıyorum alternatfi ne falan diye sordum onları söyledi 15 dk bile sürmedi kapıyı gösterdi işte:))çok da bişi beklememek gerek işte..kon trol altında olayım diye gidiyorum canım..bu hafta gitmicem çok yoğunum..önümüzdeki hafta perşembeye dek 2 kg vermem gerek..

kızlar selam
daha önce bu guruba katılıp 4 kilo falan vermiştim ama bıraktım bu sefer kararlıyım zayıflamaya burası beni çok motive etmişti umarım bu kez başarırım

merhaba arkadaşlar bende izmirden. aranıza yeni katıldım benimde kilolarımla sorunum var ve bir türlü motive olamadım ama cumartesiden bu yana azalttım yediklerimi. umarım bende szinle beraber zayıflarım lütfen banada yardım edin :)

selam şekerler hemen bugünkü menümü yazayım

sabah kalkınca 1 bardak su
kahvaltı : 1 kase meyveli müsli
ara:1 adet sarma + 1 türk kahvesi + 1 bardak su
öğle:1 kase çorba + 1 tabak karışık salata (yanında 1 yemek kaşığı piyaz vardı)+ 2 kuru köfte + 3 yemek kaşığı patates püresi
ara:malesef geç kaldığım için işe acele ile çıkınca işten yanıma meyve almamıştım öğlen yemeğine gelen köfteden kalan varmış 1 tane ondan yedim + yine öğle yemeği için gelen pudingten de 2 yemek kaşığı (bunu yapmamlıydım değil mi tüh ya )

hoşgeldin arkadaşım,karamsarlığa düşme burası seninle aynı duyguları paylaşanlarla dolu o yüzden inan kendini çok daha rahat hissedeceksin ayrıca hemen tartıl ve hedef kg. ne onu belirle sonrasında da burada paylaşımda bulunmaya başla.

kızlar selam
daha önce bu guruba katılıp 4 kilo falan vermiştim ama bıraktım bu sefer kararlıyım zayıflamaya burası beni çok motive etmişti umarım bu kez başarırım

sen de hoşgeldin canım daha önce katıldığına göre topiğin kurallarını ve işleyişini biliyorsundur o halde sana kolay gelsin diyorum.Şimdiden bollll ve sağlıklı kilo vermeler tatlım

vayyy toprağım gelmiş:)kendi kendine yardım edecek olan sensin cnm ..burdaki arkadaşlarla birbirimize yrd olmak için vesile oluyoruz..hepsi bu..hoşgeldin aramıza..Ben Nihal..

izlemmmmmmmmmm benim yerime de uyu olur mu :)

ayy canım çok isterdim ama benim sıpa beni uyuturmu hiç tam 10dk geçmiş uyuyordum ki ege kalktı üffff kalktık oynadık artık napalım kaydirigubbakcemile3

kızlar selam

hep beraber başarmak dileğiyle canım hoşeldin tekrarkaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canım. tartıldım 83,7 kiloyum hedef kilom 60 sizinle beraber vereceğim 23 kilom var. cumartesiden buyana diyet yapıyorum kendime göre. bugünkü yediklermi paylaşmak istiyorum ,

Sabah: kepekli ekmekle tost kaşarlı çok ince sucuk vardı içinde
ayran

öğlen: 2 servis kaşığı pilav üzerine nohut 1çk yoğurt

ara: 1 parça çikolata

akşam: turp otu salatası ve 1 kase yoğurt yiyeceğim :)

şimdilik çok sağlıklı değil farkındayım ama yarından itibaren daha sağlıklı menülerle geleceğim....

canım bende izmirdeyim başlamak yolun yarısı ben bir kez pesettim ama bu sefer kararlıyım burada olursan kilo verirsin birlikte olmak güç veriyo insana ben 3 yılda 20 kilo aldım ama bu sefer vericem önemli olan bence sabır ben biraz tez canlıyım hemen olsun istiyorum ama bu sefer burda başarı öyküsü yazmaya karalıyım hem bu gece tombul göbişimin falan resimlerini çekip dolaba asıcam umarım işe yarar hoşgeldin aramıza diyen herkeze hoşbulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…