merhaba ben de buradan aldığım destekle diyetime güç katmak istiyorum :)
24 nisan'da düğünüm var ve gelinlik provalarından önce kilo vermek istiyorum.En az 10kg.İnanıyorum ama vereceğim.
Sevgiler...
ben de üşenmedim ilk mesajımı aradım buldum 14 ekim 2009 :) güleyim miağlayayım mı bilemedim daha 6 kg. gitmiş
tüm geçmiş olsun diyenlere çok teşekkür ederim.opuyorumnanaktan.şuan daha iyiyim çok şükür.bugün şu ana kadar beslenme düzenim gayet iyi gidiyor inşallah akşamıda kaçamaksız bi şekilde kapatırım
selam kızlar..naısl keyifler..sabahtan beri yanımda eği.timde bir arkadaş vardı yazamadım sizlere..şimdi de çok yoğunlaştık...off ya sıkıldım..cuma akşamı diyetisyene gittim 1.100 kg vermişim..gayet iyi dedi..ben yok sanıyordum ama listeden çıktı bir ev poğaçası ve bir de dondurmalı irmik tatlısı kaçakarım varmış))meyve ve süt ürünlerini yeterince yememişsin bir akşam da yemek yememişsin dedi ben de o gün kaçırmıştım ondan yemedim dedim..kaçak yaptığınızda artı spor yapacaksınız yemekten kısmayacaksınız dedi..ben elma portakal yemekten bıktım deyince akşamları iki meyve yerine bir muz da yiyebilirsiniz ama eğer wc probleminiz yoksa dedi..spor pek yapmamışsınız artırmanız gerek dedi..böyle işte kızlar...c.tesi halı sildim dip temel temizlik yaptım pazar da deyim yerindeyse yerimden kalkamadım kollarım kopmuş..tüm gün yattım nerdeyse yeme düzenimi de bozdum..pazar akşamı da evliliğe gelince isimli oyuna gittik..eşim ve kuzenimle eve gelişimiz 12 yi geçiyordu yine yoruldum p.tesi sabah da iş yoğunluğu derken hala kendime gelemedim..geçmişe de bakamadım..ne var ne yok??
canım hasta mıydın çok geçmiş olsun geçmişe bakamadım henüz...iyi olmana sevindim canım..
olsun tatlım yogunsun biliyorum.hasta değilimde sanki olacakmışım gibi.birazda diyetisyenle ilgili canım sıkkındı ama çok şükür şuan bi karar aldıgım için daha rahatım.inşallah hakkımda hayırlısı . canım listeni okudumda ekmek biraz fazla değil mi gün boyu
merhaba arkadaşlar bende izmirden. aranıza yeni katıldım benimde kilolarımla sorunum var ve bir türlü motive olamadım ama cumartesiden bu yana azalttım yediklerimi. umarım bende szinle beraber zayıflarım lütfen banada yardım edin :)
kızlar selam
daha önce bu guruba katılıp 4 kilo falan vermiştim ama bıraktım bu sefer kararlıyım zayıflamaya burası beni çok motive etmişti umarım bu kez başarırım
merhaba arkadaşlar bende izmirden. aranıza yeni katıldım benimde kilolarımla sorunum var ve bir türlü motive olamadım ama cumartesiden bu yana azalttım yediklerimi. umarım bende szinle beraber zayıflarım lütfen banada yardım edin :)
izlemmmmmmmmmm benim yerime de uyu olur mu :)
kızlar selam
daha önce bu guruba katılıp 4 kilo falan vermiştim ama bıraktım bu sefer kararlıyım zayıflamaya burası beni çok motive etmişti umarım bu kez başarırım
hoşgeldin arkadaşım,karamsarlığa düşme burası seninle aynı duyguları paylaşanlarla dolu o yüzden inan kendini çok daha rahat hissedeceksin ayrıca hemen tartıl ve hedef kg. ne onu belirle sonrasında da burada paylaşımda bulunmaya başla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?