eller ensede yatıyosun ve kalkmaya çalışıyorsunnn
aylinnn bak cnmm mimlencen orti konusunda benceee sen artık orti yorumu yapmaa
[/B]
göründüğü gibi aylin90 yine yok ortada :) yazıyor ve kaçıyor. şimdi de ismini yanlış yazmışım der :)) ya bu arada sen bebişi emzirmiyor musun? ben bütün gün bunları yesem süt müt kalmaz sırnaşık şey
cok tsk ederim canim yorumun icin... malesef söz icin 1 buck ayim yok... daha erken istiolar, hemde baya bi erken.... bakicam artik ALISVERIS yapilicak.AYLıNNN
canım hem söz hem isteme olacağına göre bu elbise çok uygun ve hoş durur üstünede bolero giyersin sade tek renk olursa mesela siyah altınada siyah ayakkabı çok hoş durur..saçlarınıda enseden topuz yap çok çok hoş durur...
buda benim söz elbisem söz fotolarım diye ayrı bir havası olur..
hatta gidip stüdyo fotosu bile çektir içinde kalmasın..hem erkek tarafına ayrı bir havan olur ki hazırlıklar yaparken daha dikkatli seçimler yapsınlar baştan savma hareket etmesinler ..
bir havan bir ağarlığın olsun bu tür şeylere çok öenm verdiğini vurgulamış olursun..
kih kih kih çok yakışacak sana mutlaka ofot bekliyoruz ..
spiralden canım yenimi oldu benmde 4 ay oldu aynen öyle..
hafta sonu sessizliği topiğimize uğramış yine :)
hepinize merhabalar
dün bütün gün giremedim ofiste net.le ilgili bir problem olmuş bu sebeple net. çalışmıyordu,
sevgili Nihal'im le tlf. da konuştum ve sağolsun kg. bildirimimi yapmış
ben yeniden gözden kaçmasın diye tekrarlamak istiyorum
başlangıç:83 kg
geçen hafta :76 kg
bu hafta :75 kg
giden: 1 kg
tebrik eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
ızlem canım arkadaşların fikrine katılıyor ve saç renginle montunun bu renginin çok hoş olduğunu söylemek istiyorum,siyah renk montun havasını çok belli etmeyebilirdi.Bu arada fıstık gibi görünüyorsun kızzz :)
Ve sevgili Aylin ortak olalım demişsin ancak ben ortağım zilan dan bir haber almadan onu yarı yolda bırakamam,eminim keyfi bir sebeple buraya gelmemezlik yapmıyordur,ben onu merak ettiğim için ortim nerelerde diyordum.Örneğin dün de gelmemiş ciddi ciddi merak etmeye başladım,gerçekten de nereler de ki bu kız.
Sen de ortak konusunda bu kadar takılma bir şekilde buluşursun ortinle,gelir nasılsa,birini bırakıp birini almaya çalışma.Bu karşında ki kişileri de kırabilir bu benim nacizane kendi fikrim sakın alınma emi canım.
olurda ortim zilan gelemezse ya da bundan sonra hiç girmezse duruma bakarız,kaptanım bana da bir ortak bulur nasılsa :)
günaydın kızlar..herkese iyi haftalar..ben tüm haftasonu hasta yattım hiç giremedim..boğazım bademciklerim kötü kuru kuru öksürüyorum ve halsizdim tabş bu duurmda dişçiye de kadın doğumcuya da gidemedim..cuma akşamı iyi hissediyordum eşim de iş yemeğindeydi bir gaza gelip evi temizledim mutfk halısını yıkadım falan derken sanırım iyice şifayı kaptım..
haftasonu kardeşim ve yengeö geliyor yatılı..ve ben hiçbir hazırlık yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?