80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eller ensede yatıyosun ve kalkmaya çalışıyorsunnn

ha tamam tamam ama onunla sadece karninin ön kaslarini calistirabiliyorsun
kendi yaparsan bütün kaslarini calistirabilirsin. misal kalkarken 5 defa saga doru 5 defa sola dogru gibi. ama ön kaslar icin faydasi oluyor benden söylemesi birden fazala yüklenme kendine sonra 2 gün gülemessin bileyerimseniben

selamm kızlar ayy ne üzülmüştüm ya site kapandı diyee inanmassınız gece 4buçukta akannehir bebeğe kalktım o zaman bilem denedim gene açılmıyordu ohaoldumsmile

çok mutluyumm kapanmasın burası yaa bu boşluğu neyle doldurucam vallahi alıştım ben buraya çok tam 3 ayım doldu :kedi:

bu arada ceketim ve saçlarım için yorum yapıp beğenen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim değiştirmedim güne gittim ceketimlee herkes çok beğendi altına da aynı renk botlarımı giydim zemuszemus süper oldu teşekkürler herkese opuyorumnanaktan

Ohhh nihayet yaa ...
Dünden beri giremedim bende siz gibi.Artık kendi pcden şüphe etmeye başlamıştım ohaoldumsmile.Tüm çerezleri ve gereksz dosyaları temizledim .. İyi oldu çıkmış oldu aradan sempatiksalakcinni
izlem bende sen gibi öyle alışmışımki buraya sanki sürekli sizlerleymişimde aniden ayrılmışım gibi bir boşluğa düştüm ..
Aman foruma iyi bakalım bura olmazsa naparız yaaa eyvahedigeldismile
Sevdemer hoşgeldin canım . Şu spor olayını ihmal etme bence .bol ıslak mendille falan silinirsin hiç olmazsa .2 günde olsa yap bence ..
Adacımm iyi geceler canım opuyorumnanaktan
masum ,bitanem sizlerede sobee

Kızlar 2 gündür menü yazmıyorum unuttum bile ne yediğimi.
Gerçeği diyet açısından çokta ideal olmadı ama çok aşırıya kaçmamaya çalıştım.Yarından itibaren sıkı yönetime devam ...
hepinizi Seviyorum iyi geceler herkese opuyorumnanaktan

slm kızlar

izlemcim saçların güzel olmuş,ceket ise süper bende böyle bişey almak istiyorum..

buğünü menüm

SABAH:
1 yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,1 dilim ekmek

ARA.
yarım muz

ÖĞLE&AKŞAM
3 şiş ızgara (((tavuk,kuş başı et,ciğer her birinden birer şiş)
soğan salatası ve mevsim salatası bolcana..
1 kase yoğurt.
1 dilim ekmek

bugün fazla gibi oldu ara yapmadım...

iyi gecelerrrrrr
burasi olmadan ne kadar da eksik hissediyormusuz meger kendimizi
iyiki varsiniz kizlar
sizleri ozlemisim yahu :)))

menümü gene iftiharla sunamayacağım kızlar malum pazar gezmesi

sabah
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim hellim peyniri(yağsız kızarmış) süzme yoğurt 2 dilim çavdar ekmeği

ara 1 eti form bisküvi

5gibi de 1 hamburger menü 1 ayran

3saat filan yürümüşümdür su neredeyse hiç yok anca 1 lt

bugün recep ivedik3 e gittik kızlar süperdi iyi stres attık yarın sporda fırtına gibi olurum artık
opuyorumnanaktan

ada, tülay size katılıyorum eşim bana gülüyor, neden bu kadar üzülüyorsun ki sitenin kapanmasına diye, olurmu ya dedimi orası olmadan zayıflayamam... sempatiksalakcinni

neslişim teşekkürler canım güzel yorumların için eğer tarzına uygunsa kaçırma al derim çok tarz duruyor insan kendini iyi hissediyor bayanssulusmile

ee bütün kış ewe kapalı kaldık biraz süslenip gezmek bizimde hakkımız ayol
kaydirigubbakcemile3

bugün böyleydim kızlar pazar gezmesinde :))) o yelek yoktu içimde son anda üşüdüm diye giydim o da ordan fırlamış :))) resimleri ekliyorum ki canlanın sizde diye, bahar geldi vallahi, banada bir değişim geld,i evde oturmak istemiyorum yaa, kaydirigubbakcemile3 zaten 1 haftam kaldı aklinialirimsmile

eteğim nasıl kızlar, olduğumdan fazla göstermemiştir inşallah, 1 beden küçük aldım, beli fazla inmiyor aşağıya kaydirigubbakcemile3 o yüzden kabarık görünebilir, 1haftaya kadar tam olur inşallah, iyiki siyahla değiştirmemişim montumu, bu renkde süper duruyor yaa, tavsiye ederim

sositososito

Son düzenleme:
günaydın kıslarrr
oh be sitemis açıldı ne güsel degilmi

izlemcim süpersin cnmmm çok güsle görünüyorsun

kızlar ben mekik aleti aldımmm yorumlarınızı ekliyorumm
bitanemm cnm ben sezeryanla dogum yaptımm karnım sarktı onun toparlanması için aldım o aletidee en kendim çekemiyorum mekik

günaydınnnnn
kimin olduğunu görememek kötü bir his
sanki bir başınaymış gibi geliyor insana
güzel bir hafta diliyorum hepimize :)

herkese günaydııınnn a.s. hele şükür site açıldı biran panige kapıldım bende izlem gibi :1shok: acaba hiçmi açılmayacak diye neyseki halledilmiş sorun.hihoyyyt kızlar ve sevgili ortim birazdan söyleyeceklerim karşısında ne yorum yapsanız hakediyorum.haftasonu resmen cozurttum.bu sabah ki rakamı söylemeye utanıyorum mafoldumben bir ileri bir geri neolacak bu halim haftanın 5 günü harika giden diyetim 2 günde mahvoluyor.lütfen bana bir akıl verin ne yapmalıyım bu 2 gün sürekli aynı şey her haftasonu aynı senorya

izlemcim bayıldım saçlarına da montunada sanada çok yakışmış şeker güle güle kullan canım benim.olumunekankayizsmile

sevdemer seni görmek ne güzel.özlettin kendini.üzülme canım eminimki istediğin hedefe ulaşırsın :1hug:

aylinnn bak cnmm mimlencen orti konusunda benceee sen artık orti yorumu yapmaa

[/B]

yapmicam merak etmeyin, orti morti de istemiyorum. yorum da yapmam. kendim basaririm mirmirmirmir

pardon ama ben nezaman yazdim kactim????? ve YINE ORTADA YOK nedemek? ben herzaman burdayim eflatun. takip ettiysen benim hazirligim cok tu hafta sonu, tanismaya geldiklerini söyledim!
anlayisiniz icin de tsk ederim gercekten... bi orti konusu icin yerden yere vurmadiginiz kaldi.
kendim basaririm ortiye ihtiyacim yok kafamçokkarıştı

cok tsk ederim canim yorumun icin... malesef söz icin 1 buck ayim yok... daha erken istiolar, hemde baya bi erken.... bakicam artik ALISVERIS yapilicak.

stüdyo foto icinde düsünmem lazim. bakariz artik, tskler. ha bide benim saclarim BOB kisa yani, topuz imkansiz hehe :1hug:

ben sadece sözüm icin orti bulma telasindaydim. baska hicbir niyetim yoktu, kirma niyetimde yoktu. cigdem yeni girmisti topige. ve 1 hafta girmedi. böle kisiler cok gelio gidiyor. ben keyfime orti aramiyorum, ama istemiyorumda artik. kendim basaririm.
masum un dedigi gibide yorum yapmam!
hic alinma felan filan demeyin.... ben günümün nasil gectigini anlatmaya geldim, ama kursagimda kaldi bunlari okuyunca....kimsede sormamis zaten.

Son düzenleme:
günaydın kızlar..herkese iyi haftalar..ben tüm haftasonu hasta yattım hiç giremedim..boğazım bademciklerim kötü kuru kuru öksürüyorum ve halsizdim tabş bu duurmda dişçiye de kadın doğumcuya da gidemedim..cuma akşamı iyi hissediyordum eşim de iş yemeğindeydi bir gaza gelip evi temizledim mutfk halısını yıkadım falan derken sanırım iyice şifayı kaptım..
haftasonu kardeşim ve yengeö geliyor yatılı..ve ben hiçbir hazırlık yapamadım

gecmis olsun ablam, temizleyip terleyip soguk aldin herhalde. ceyranda felanmi kaldin eve havalandircam diye?
dikkat et :1hug: hallolur yaparsin sen, yardim da ederler

günaydın arkadaşlar... hafta sonu hiç girmedim siteye neler oldu anlayamadım. bıraktığım gibi buldum çünkü :)

aylin90 canım, ne bu öfke, bu şiddet, bu celal :kedi: :kedi: ortak olma konusunda başka zaman ne yazıştınız, ne oldu bilmiyorum ama ben sadece takıldım sana. geçmişi okuyayım dedim ve tüm keyfim kaçtı yazdıklarını gördükten sonra. mafoldumben

hele şükür yazanlar olmuş yahuuu

narin cnm ya nedne yedinkii adetin bittimi benim bitmedi henü bu saba tartıldım 82 çıktımm
bend edün ev oturmasına gittim arkadaşa ama yemeidmm minicik bir kek ve minik bir poça dışında

aylincim cnm kırılmanı istemem şaka yapıyoruz biz sana ayrca herkes yorum yaptı nedne benim yazımı alıntı yaptık birtek onuda anlamadım ama

biz hepmizi sana destegiz cnmm sen beyninde bitirdin zaten bu işi gerisi teoriye kaldı cnm tabiki başarıcaksınnn
söz içind ehayırlı olsun şimdiden cnm

nihalcimm geçmiş olsun canım.dinlenmeye çalış.haftasonuna daha çok var olmadı bi gün temizliğe yardımcı kadın tutarsın saglıgından önemli mi tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…