- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
puanlı olmasada güzel bi menü olmuş bitanem ..
menünü okurken aklıma geldi ..Şimdi sen meyve sebze sevmediğin için yemiyorsun .
Ama ben yapmış olsam bu puanlı diyeti ..Meyvesiz duramam .Bide sınırsız diyorsun ben akşama kadar 3 kilo meyve yerim .Bu sıfır puan olanlardada bi sınır varmı onu merak ettim.
Sonuçta 100 grmlık bir elma 60 kalori.Ben 5 tane yedim diyelim oldumu sana 300 kalri akannehir
Düzenli yapıldığı zaman duraklama olsada kilo alımı falan olmuyor en azından .İnş hep böyle güzel gider kilocukların kaydirigubbakcemile2
ekle bakalım merak ettim şimdi??
hangi renk boyadın saçlarını???
izlemmm menün çok az değilmi şeker dikkat et bu koşuşturmacanın içinde hastalanma.güle güle giy derimontunu saçlarını bende merak ettim ne renk yaptırdın
göründüğü gibi aylin90 yine yok ortada :) yazıyor ve kaçıyor. şimdi de ismini yanlış yazmışım der :)) ya bu arada sen bebişi emzirmiyor musun? ben bütün gün bunları yesem süt müt kalmaz sırnaşık şey
Merhaba'laaar!
Çok çok çok çok çok özledim ben burayı, araya çok fazla gün girdi, paylaşım yapamadım hiç. O kadar da alışmışım ki, bu topicle uyanmaya yazılar yazmaya, koca bir boşluk hissettim resmen.
Şu anda da iki arada bir derede giriyorum buraya, çıkmam lazım hemencecik.
Kilomu bildirmek için gireyim dedim, biraz geç de olsa. En azından ben buralardayım ve hala diyetteyim onu bildirmiş olayım.
Herkese çok selam, kendinize ve diyetinize çok dikkat edin!
En kısa zamanda görüşmek üzere...
Bu hafta giden de birşey değil, topu topu 100gram verebilmişim. Kilomla savaş veriyorum resmen, ama bunu da aşacağım inşallah bir şekilde...
Bu hafta: 77,5
ben kim yürüyüş yapmak kim.bi yürüyüş yapayım dedim sevgili görümcecim nette konuşmaya başladı muhabbet muhabbeti açtı derken bu saatten sonra acayip ses çıkarır diye bu seferde ondan yürüyemeyeceğim yok :sinifsinif:
İzlemm nerelerde kaldın yaa Resimleri eklede görelim güzellikleri :jeyyar:
günde 3 ögün meyve yeniyo
aslinda yenmelide
trafik lambasi gibi düsün kirmizi olan meyvelerden
sonra sari tutuncu olan renkten
sonrada yesil
ama bu renkler mecburi degil degisiklik olsun diye bu siralama yapilabilir
izlem cok güzel montun güzel günlerde gıy canım rengıde güzel sıyah o kadar göstermez bence bu renk cok sık
yorumlarınızı bekliyorum kızlar bu da saç rengim kendi rengi siyah biraz açıldı zaten karameldi ama bayaa akmıştı
birde etek aldım çok hoşuma gitti onuda yarın eklerim olumunekankayizsmile
baharnaz, BuTTeRfLy86 hoşgeldiniz canlarım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?