80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günde 3 ögün meyve yeniyo
aslinda yenmelide
trafik lambasi gibi düsün kirmizi olan meyvelerden
sonra sari tutuncu olan renkten
sonrada yesil
ama bu renkler mecburi degil degisiklik olsun diye bu siralama yapilabilir

Son düzenleme:

Düzenli yapıldığı zaman duraklama olsada kilo alımı falan olmuyor en azından .İnş hep böyle güzel gider kilocukların kaydirigubbakcemile2

inşallah canım inşallah..ben çok ümitliyim ...
yaptığım tek şey
beyaz ekmeği kestim
akşam 7den sonra bişey yemek yok
tatlıyı çikolatayı kestim
kızartma yok
ot gibi yaşamaya başladım yaneee...

bu kadar bebek emzriyorum şu an..
bide spro yapsam demek gidecek epey..
yerleşmesinden korkuyorum..neyse ben kaçar canım...saol...iyi geceler..

ekle bakalım merak ettim şimdi??
hangi renk boyadın saçlarını???

karamele boyattım canım yaa, biraz böyle kullanayım sonra 1 ton daha açığını boyatımcam iyi oldu zemuszemus
izlemmm menün çok az değilmi şeker dikkat et bu koşuşturmacanın içinde hastalanma.güle güle giy derimontunu saçlarını bende merak ettim ne renk yaptırdın

ewet canım dışarda olduğum için maleseff :umursamaz:

yok canım 1 aydır emmiyor ege beni kafasını bir çevirdi bi daha döndüremedim memeye :sinifsinif:

hoşgeldin evrelcim sen özlemiştik bizde, artı çıkmaman ne kadar sevindirici misafir olunca insan dikkat edemiyor hadi bakalım senide sahalara bekliyoruzz :jeyyar:
lmaz: lmaz: lmaz:lmaz:
İzlemm nerelerde kaldın yaa Resimleri eklede görelim güzellikleri :jeyyar:

eklicem şekerim şimdi beni bekleyin anacımm zemuszemus

günde 3 ögün meyve yeniyo
aslinda yenmelide
trafik lambasi gibi düsün kirmizi olan meyvelerden
sonra sari tutuncu olan renkten
sonrada yesil
ama bu renkler mecburi degil degisiklik olsun diye bu siralama yapilabilir

ben ttuttum bu meyvede renk işini çok mantıklı kırmızı sarı yeşil CADIARZU CADIARZU

gene kimse kalmamışş iyi aldım elime gece kuşluğunu haa kaydirigubbakcemile3

şık şıkırdım hatunlar bir bakın bakalım nasıl olmuşum sakın yanlış anlamayın resmi alıp başka sitelere koyuyorlar bakın hemen silicem demek istemiyorum o yüzden çizdim ağzımı yüzümü :))) isteyen istediği gibi alıntı ypabilir lülülülülülübu renk botlarımda var o yüzden satıcı kızında ısrarlarıyla bu rengi aldım çok severim zaten ama siyahı da çok hoş duruyordu 2 şekil alıyor yakası bakın bakam bayanssulusmile

sizce değiştireyim mii bu renk mi kalsın...saçlarıma filan çok uydu ama kaydirigubbakcemile

yorumlarınızı bekliyorum kızlar bu da saç rengim kendi rengi siyah biraz açıldı zaten karameldi ama bayaa akmıştı
birde etek aldım çok hoşuma gitti onuda yarın eklerim olumunekankayizsmile

izlem cok güzel montun güzel günlerde gıy canım rengıde güzel sıyah o kadar göstermez bence bu renk cok sık

Son düzenleme:
izlem cok güzel montun güzel günlerde gıy canım rengıde güzel sıyah o kadar göstermez bence bu renk cok sık

aaa teşekkür ederim selmamm yarın güne gidicem botlarımla filan güzel durur sanırım gene resim eklerim iyi alıştım bende haa, ne alırsam size gösterip fikirinizi alıyorum ben çok alışmışım buraya haa :kedi:

evet şık durur ben artık kendımı cezalandırıyorum hayata ve hayattakı herşeye küstüm o yüzden kıyafet almıyorum artık cünkı ne alsam irenc ötesı duruyor üstümde gercı artık benden önçe arkadaşlarım isyan cıkarmaya başladı ne bu halın dıye ama kararlıyım hıc bırşey almayacagım ceza bana

bende kendıme ıkı tane elbıse almıştım ama daha etıketını bıle koparmadım ya cünkı hıc yakışmadı

Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım.
Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış,
Kendi yolumu çizdiğimde anladım..
Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil..
Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım..
Yüreğinde aşk olmadan geçen her gün kayıpmış,
Aşk peşinden neden yalınayak koştuğunu anladım..
Acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden,
Neden hiç ağlamadığını anladım..
Ağlayanı güldürebilmek,ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş,
Gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde anladım..
Bir insanı herhangi biri kırabilir,ama bir tek en çok sevdiği, acıtabilirmiş,
Çok acıttığında anladım..
Fakat,hak edermiş sevilen onun için dökülen her damla gözyaşını,
Gözyaşlarıyla birlikte sevinçler terk ettiğinde anladım..
Yalan söylememek değil, gerçeği gizlememekmiş marifet,
Yüreğini elime koyduğunda anladım..
''Sana ihtiyacım var, gel ! '' diyebilmekmiş güçlü olmak,
Sana ''git'' dediğimde anladım..
Biri sana ''git'' dediğinde, ''kalmak istiyorum'' diyebilmekmiş sevmek,
Git dediklerinde gittiğimde anladım..
Sana sevgim şımarık bir çocukmuş,her düştüğünde zırıl zırıl ağlayan,
Büyüyüp bana sımsıkı sarıldığında anladım..
Özür dilemek değil, ''affet beni'' diye haykırmak istemekmiş pişman
olmak, Gerçekten pişman olduğumda anladım..
Ve gurur, kaybedenlerin,acizlerin maskesiymiş,
Sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış,
Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım..
Ölürcesine isteyen,beklemez,sadece umut edermiş bir gün affedilmeyi,
Beni af etmeni ölürcesine istediğimde anladım..
Sevgi emekmiş,
Emek ise vazgeçmeyecek kadar, ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş...

Can YüceL
Digg Kadın Kategorisine Ekledel.icio.us Kadın Kategorisine EkleTechnorati Kadın Kategorisine EkleFurl Kadın Kategorisine Ekle
Alıntı ile Cevapla Bu mesajdan Alıntı Hızlı Cevap
~CaNo~
Kullanıcının Profilini Göster
~CaNo~ kullanıcısına özel mesaj gönder
~CaNo~ isimli kullanıcının Web Sitesini ziyaret edin
~CaNo~ kullanıcısına ait bütün mesajları ara
ırtibat listesine ~CaNo~ üyesini ekle
Konu Sahibi :mune #40 iklimce isimli kullanıcının yazdığı bu Mesajı değerlendirin. Mesajı Moderatöre bildir
Eski 23-03-2007, 15:19
iklimce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
iklimce iklimce kullanıcısı çevrimdışı
Papatya
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: ---Çalışmıyorum
Yaşadığınız Yer: Kastamonu

yorumlarınızı bekliyorum kızlar bu da saç rengim kendi rengi siyah biraz açıldı zaten karameldi ama bayaa akmıştı
birde etek aldım çok hoşuma gitti onuda yarın eklerim olumunekankayizsmile

vallah bence montunun bu rengi daha güzel siyah olan bu kadar göstertmez kendini hem bu renkler simdi moda. hatta seninel bide bu renkteden deri canta alir. yerimseniben

sac renginde ten rengine uyum saglamis
bal ve karamel rengi, daha cok böyle bal gibi

kisacasi beyendim gözel mis:dilcikar:

kilonuda pek göstertmiyon kiz boyun kacdi senin

kız daha tükkan açılmamış .Sabah açılmayan dükkanlarda bereket olmazmış kayınpederim eşimi 6 da gönderirdi önceden bereketi kaçırmadan sempatiksalakcinni

Günaydınlar herkesleree

İzlemcim saçlarınada montunada bayıldım canım. Sanada ayrı bi yakışmış yani ..
Bence rengi gayt güzel ama sen bilirsin yinede tabi .Saç renginde gitmiş yüzüne Ama sana daha açık renklerde çok yakışır canım esmer tenlerde çok güzel duruyor ..

Bitanem anladım canım . Gayet mantıklıymış bu renk işleri ..

Selma abla noluyoruz yine ümitsizlikler falan .Sen kendini nasıl görürsen çevrendekilerde seni öyle görürler.Güven kendine ablacım yaa biraz kilon var diye bu ümitsizlik neden .Bak hepimiz seninle aynı durumdayız .kilolarımız aşağı yukarı aynı yani .Üzülme sıkma kendini vericeksin inş .Hepimiz vericez

Ortiiim sobeee .. bugün 1 saat yürüyüşün var unutma sakın heee klava:

hafta sonu sessizliği topiğimize uğramış yine :)
hepinize merhabalar
dün bütün gün giremedim ofiste net.le ilgili bir problem olmuş bu sebeple net. çalışmıyordu,
sevgili
Nihal'im le tlf. da konuştum ve sağolsun kg. bildirimimi yapmış
ben yeniden gözden kaçmasın diye tekrarlamak istiyorum

başlangıç:83 kg
geçen hafta :76 kg
bu hafta :75 kg
giden: 1 kg

tebrik eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
ızlem canım arkadaşların fikrine katılıyor ve saç renginle montunun bu renginin çok hoş olduğunu söylemek istiyorum,siyah renk montun havasını çok belli etmeyebilirdi.Bu arada fıstık gibi görünüyorsun kızzz :)

Ve sevgili Aylin ortak olalım demişsin ancak ben ortağım zilan dan bir haber almadan onu yarı yolda bırakamam,eminim keyfi bir sebeple buraya gelmemezlik yapmıyordur,ben onu merak ettiğim için ortim nerelerde diyordum.Örneğin dün de gelmemiş ciddi ciddi merak etmeye başladım,gerçekten de nereler de ki bu kız.
Sen de ortak konusunda bu kadar takılma bir şekilde buluşursun ortinle,gelir nasılsa,birini bırakıp birini almaya çalışma.Bu karşında ki kişileri de kırabilir bu benim nacizane kendi fikrim sakın alınma emi canım.

olurda ortim zilan gelemezse ya da bundan sonra hiç girmezse duruma bakarız,kaptanım bana da bir ortak bulur nasılsa :)

darkolive ın saçlarına ve montuna bakıyordum
çok yakışmış ve çok ince görünüyorsun canım ya ( her ikisini de güle güle kullan)

melocumm sana iyi tatiller

applecharry inşallah isteklerimize en kısa zamanda kavuşuruz

selma canım ümitsizliklere kapılma canım :1hug:vereliniortak aynen bende senin yaşadıklarını yaşıyorum kıyafetler istediğim gibi olmuyor her alışverişimin sonu hüsran oluyıor ama az kaldı artık olmuycak diyorum arada kaçamak olsa da iyi gittiğimi düşünüyorum

baharnazım iyidir canım ne olsun,ofisteyim eşyalarım gelecekti bugün gelmiyormuş 30 mart ta gelecek ben de fırsat bu fırsat gelinlikçimi aradım dedim gelinlik boyu provası yapacaktım ben aldım ayakkabımı geliyorum bugün tamam dediler,çıkıp oraya gideceğim
Baban nasıl canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…