- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
adet oldumm
adet oldumm
diyete şu andan itibaren son gaz tekrar başlıyorum
ortim h.g nasılsın nasıl geçti hafta sonu
yarın test günün degilmiii inşşş ii haberler alırız cnm yaa
diyet içinde toparlarsın cnm merak etme sen
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sordum ama gözden kaçtı
mekik aleti aldım ben yorumlarınız neler merak eidyorummm
güle güle kullan banu.canım kardeşim almış bende alacaktım alma abla dedi.beli çok boşlukta kalıyormuş çok rahatsız ediyor dedi.havlu falan koymaya çalışıyorum yinede çok rahat değil dedi. birde sıkı ayarına getiriyorum yinede birmüddet sonra gevşiyor falan diyordu.seninki hangi modal bilmiyorum ama kardeşiminki su tvlerdede çıkan mavi renkli olandan
adet oldumm
bencede tadini cikart, hehe hemen bebis olmasin, hakkinda hayirlisi neyse o olsun, ins hep mutlu iolursun
bence 33 ya da 34 beden cuk diye oturur. çekinecek bir şey de yok ölçülerin çok fazla değil bence, birazcık belin kalın :) ben daha yumuşak kotları tercih ediyorum. hemen hemen aynı ölçülerimiz. hem daha iyi topluyor, hem cendere hissi vermiyor :dance:
KIZLAR KIZLAR KIZLARR HERKESİİİİ ÇOOK ÖZLEDİMM.oku oku bitmedi geçmişş.
ilk masum: köfteyi akşamdan yapma hepsini akşamdan yapabilirsin ama köfteye yeşillkte giriyo hem soluyo ertesi güne hem kuruyor bide bulgur şişer :)
aylin ne güzel telaşlar bunlar allah dvmınıda getirsin
adacım aklımdasın umarım herşey istediğin gibi olur az kaldı yaa tadını çıkar bu tatalı telaşların
elimpia geçmiş olsun .
darkolive süpersin
yağmurgözlü bravo sana
melocum vardır bundada bir hayır üzülme ve kasma asla kendini olumsuz düşünp çekme sakın olmszluğu üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?