80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güle güle kullan banu.canım kardeşim almış bende alacaktım alma abla dedi.beli çok boşlukta kalıyormuş çok rahatsız ediyor dedi.havlu falan koymaya çalışıyorum yinede çok rahat değil dedi. birde sıkı ayarına getiriyorum yinede birmüddet sonra gevşiyor falan diyordu.seninki hangi modal bilmiyorum ama kardeşiminki su tvlerdede çıkan mavi renkli olandan

orticimm hayırlısı cnm yaa umarım bidahaki aya gelir bebişşş

yagmur gözlümm
ay nirdne bulucma ben yaaa bizim buradaki büütn marketleir dolaştımmm ama yokkk
araştırmalar devam edeyim benn

aybenimkid eöle arkası yaylı yatıyorr filannn
aaa nedne öleki aceop dur bakalım gelsinde bi deneyimmm

benim bugünkü menüm:

kalkınca ılık ballı-sirkeli su

Kahvaltı:
2 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
1 kaşık pekmez
1 dilim ekmek

ara
bir kuru incir, iki kuru kayısı

öğle
6 kaşık sebzeli tavuk
2 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt

ara
1 mandalina
1 elma

akşam
6 kaşık sebze yemeği
2 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek

gece
1 muz
1 mandalina

yatarken
1 bardak süt

bak şimdi,hayırlısı olsun diyeyim ama hayallerim suya düştü,bilmeden şartlandırmışım kendimi sanal teyze olmaya

bencede tadini cikart, hehe hemen bebis olmasin, hakkinda hayirlisi neyse o olsun, ins hep mutlu iolursun

sağol güzelim.Amin inşallah,sen de geçiriyorsun bu evreleri sen de çok mutlu ol

amanınnnn 33 ya da 34 mü yok anacım ben kot falan almayayım,normal beden olarak 42 giyiyorum offf yaaa

selam kızlar nasılsınız benı sorasanız valla kızlar kendımı buraya yazacak kadar ıyı hıssetmıyordum
dıetımı cok guzel uyguladıgım halde kılo aldım 83 kılo oldum bır anda coktum hanı yesem tamam
ama kılo aldım burayada yazamadım neyı yazacaktım kendımı hesaba cektım neyı yanlıs yapıyorum dıye ve anladım cay fasılları aksam butun aıle kızlar cay demlıyolar benı de cagırıyorlar
bende seker kullanmayayım dıye hurmalarla cayı ıcıyorum yok bır dılım pasta ne olur cukulata
ama gectı hergun bır bucuk saat yuruyorum hava guze olursa cokta huzur buluyorum
yemegımı saatınde yıyıyorum suyumu ıcıyorum 1 kılo verdım cok sukur
artık ıyıyım sızlerıde elımde olmadan ıhmal ettım ama ne yapayım utandım cok utandım
arada gırıp bakıyordum ama dayanamayıp hemen cıkıyordum
kendımı oyle boslukta hıssedıyordum kı sıze ne yazacagımı bıle bılmıyordum
gecmısı de okuyamadım ne var ne yok bakalım sızlerı goremesemde sevıyorum

kızlar yarına misafirim gelicek

kek
sigara böregi
elmalı pasta
mercimek köfte yapıcamm

az degil dimi yeterli olur

Banucum mercimek köfteyi geceden yapacaksın değil mi
kokmasından ziyade kurur mu acaba?
ya da yaparsın streç filmle kapatırsın üzerini kuruma da olmaz,buzdolabına koyarsın
ayy bilemedim ki acaba kokar mı
daha deneyimli olanlar cevap verirler bakalım ben de öğrenmiş olurum

ewet adacm akşam yapıcamm streç filimede sararım ama kururmu bilemiyorum işte

KIZLAR KIZLAR KIZLARR HERKESİİİİ ÇOOK ÖZLEDİMM.oku oku bitmedi geçmişş.
ilk masum: köfteyi akşamdan yapma hepsini akşamdan yapabilirsin ama köfteye yeşillkte giriyo hem soluyo ertesi güne hem kuruyor bide bulgur şişer :)

aylin ne güzel telaşlar bunlar allah dvmınıda getirsin

adacım aklımdasın umarım herşey istediğin gibi olur az kaldı yaa tadını çıkar bu tatalı telaşların

elimpia geçmiş olsun .

darkolive süpersin

yağmurgözlü bravo sana

melocum vardır bundada bir hayır üzülme ve kasma asla kendini olumsuz düşünp çekme sakın olmszluğu üstüne

işteyim yazamadım nese gerikalanı sonrayaa

Son düzenleme:

tşk ederim cnm cevabın için sabahtan yaparım ben ozmannn mercimek köfteyi

banucum hayatım akşamdan bişeyler yapıp ertesi güne yükünü hafifletmek istiyorsan sigara böreğini sar yarın pişirirsin amam sakın köfteyi yapma hem kurur hemde soganlar kokar canım :sinifsinif:

çokbilmiş nasılsın canım dönmene çok sevindim nasıl gidiyor hayat işyerinde yoluna girdimi herşey :1hug:

kızlarrrrrrrrrr boğaızm çok kötü yaaaa sesim de giderek kısılıyor..sabahtan beri 2 fincan adaçayı 2 fincan ayvalı ıhlamur 2 fincan da zencefil limon çayı içtim...ama yok valla hala çok kötü..sizi de çok takip edemedim kızlarvalla kusuruma bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…