kızlarrrrrrrrrr boğaızm çok kötü yaaaa sesim de giderek kısılıyor..sabahtan beri 2 fincan adaçayı 2 fincan ayvalı ıhlamur 2 fincan da zencefil limon çayı içtim...ama yok valla hala çok kötü..sizi de çok takip edemedim kızlarvalla kusuruma bakmayın
niahlcim geçmiş olsun balla zencefili karıştır yee
ewet adacm akşam yapıcamm streç filimede sararım ama kururmu bilemiyorum işte
kızlarrrrrrrrrr boğaızm çok kötü yaaaa sesim de giderek kısılıyor..sabahtan beri 2 fincan adaçayı 2 fincan ayvalı ıhlamur 2 fincan da zencefil limon çayı içtim...ama yok valla hala çok kötü..sizi de çok takip edemedim kızlarvalla kusuruma bakmayın
narincim yazmak istediğim çoook şey varda iş teyim dönmek demeyelim biz buna akşam yazcam geri kalanını byyy
ben menüyü dgeiştiridm kıslar
sigara böregi
elmalı pasta
kuru patlıcan dolma(akşamdan hazırlasamd abişiy olmas)
buda az mı olu dersiniz
yanına bi irmik tatlısımı yapsam
çikolata soslu
günaydın kıslarrr
oh be sitemis açıldı ne güsel degilmi
izlemcim süpersin cnmmm çok güsle görünüyorsun
COLOR]
izlemcim bayıldım saçlarına da montunada sanada çok yakışmış şeker güle güle kullan canım benim.olumunekankayizsmile
QUOTE]
teşekkür ederimm denizcim saol, eminim sende çok güzelsindir ama ben seni hiç görmedim şimdiye kadar :kedi:
kızlar alakasız mı olacak ne ama ben hiç kot giymiyorum daha doğrusu kot almaya çekiniyorum
bel 88 kalça 108 di sanırım bu ölçülere göre kaç beden kot pantalon olur bana
canım ben 44 giyiyorum kot bedeninde 46 dan 44e düştüm etekler 42 oluyor bel ve kalçaya bağlı yani, sanada o civarda bişiy olur, bence önce siyah bir kot al alış sonra lacivert ve maviden devam edersin zemuszemus
günaydın ben geldim....nasılsınız topiğimin hatunları...artık diyet modundan iyice çıktım.
ne zaman girerim bilmiyorum.
adet oldumm
diyete şu andan itibaren son gaz tekrar başlıyorum
canım ben egeyi 9 haftalıkken öğrenmiştim, adet olduğum halde hamileymişim idrarda bile çıkmadı bence bir kan tahlili yaptır ne olur ne olmaz olumunekankayizsmilemercmek köfteyide bugündne yapıcam
kokmaz dimi
bencede akşamdan yapma hemen yoğuruversin yarın olumunekankayizsmileyaa kızlar bugün kimsecikler yok zaten gelen giden burda olan hiçbirşey gözükmüyor.sema, izlem ,ortim tülay ,handerya selma abla , ve digerleri acaba hala siteye giremiyorlarmı acaba :uhm:
geldim geldiimmmm kaydirigubbakcemile2
izlemcimmm menümü gördünmü cnm
kuru patlıcan dolma
elmalı pasta
pataes salatası
sigara böregii
ben patates salatası yerine
irmik tatlısı yapıyım diyorumm
nasılsa börek ve dolma doyurucuu
nihalcim dolma tarifini vereyim ben sana
patlıcanları kaynar suya atıp 5 dk bekledikten sonra alıyorsun içine
sogan
pirinç
kıyma
salça
nar ekşisi
bier salçası
baharat atıp bildiigmiz dolma gibi hazırlıyorsun
bunun özelligi
acılı ve ekşili olması
sonra doldurup pişiriyorsun bukadarr
inşallah canım bakayım da bi
bebis bidahaki ay insallah
annemde adet olmus ama hamile cikmisti
yinede baktir ne olur ne olmaz
bu ilginç ya nasıl bakayımda..normal kanama gibi mi:teselli: canım bidahaki aya inşallah. bu arada seni ümitlendirmek istemem ama benim annem 3 çocugun 3ündede ilk aylar adet oluyormuş canım.bikaç gün bekle bakalım normal bi adet gibi mi leke gibi mi:uhm:
ayyyy...inşallah hem 7 kilo hem de bebiş ballı kıymık olur vallihibence bebiş seni bekliyor :) 7 kilonu daha verince bebiş olacaktır belki de
orticimm hayırlısı cnm yaa umarım bidahaki aya gelir bebişşş
amin canım inşallah senin gibi tatlı bi kızım olsun ne isterimMELOCUM ÇOK ÜZÜLDÜM CANIM İNŞALLAH GELECEK AY CANIM OLUR..:ecrin_bebek:
sağol adacım belki sen de bana yetişirsin aynı anda teyze olurusss :jeyyar: :jeyyar:bak şimdi,hayırlısı olsun diyeyim ama hayallerim suya düştü,bilmeden şartlandırmışım kendimi sanal teyze olmaya
canım...nihalim geçmiş olsun ben o durumda tantum sprey kullanıyorumkızlarrrrrrrrrr boğaızm çok kötü yaaaa sesim de giderek kısılıyor..sabahtan beri 2 fincan adaçayı 2 fincan ayvalı ıhlamur 2 fincan da zencefil limon çayı içtim...ama yok valla hala çok kötü..sizi de çok takip edemedim kızlarvalla kusuruma bakmayın
ben menüyü dgeiştiridm kıslar
sigara böregi
elmalı pasta
kuru patlıcan dolma(akşamdan hazırlasamd abişiy olmas)
buda az mı olu dersiniz
yanına bi irmik tatlısımı yapsam
çikolata soslu
izlemcimmm menümü gördünmü cnm
kuru patlıcan dolma
elmalı pasta
pataes salatası
sigara böregii
ben patates salatası yerine
irmik tatlısı yapıyım diyorumm
nasılsa börek ve dolma doyurucuu
anladım tatlım çok tşk edeerim kıymalı olması gerek sanırım di mi..ben dolmada kıymayı hiç sevmem de bu yediğimde de vardı deidğin gibi bol ekşiliydi bayılmıştım..kardeşlerim geliyor ya haftasonuna sarma yapamazsam bunu yapayım dediydim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?