80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nalcy yani neslicim gerçekten müthiş bir metabolizmaya ve iradeye sahipsin.senin gibi bir insan nasıl okadar kiloluydu bir zamanlar hayret dogrusu.eger bu iraden sonradan olduysa lütfen anlatırmısın seni böyle herhafta hiç sekmeden kilo verdiren motivasyonunun sebebi nedir.seni başından beri tanıyorum tatlım herhafta tıkır tıkır verdin maşallah hiç seni ümitsizliğe düşmüş sıkılmış bunalmış görmedim azmine hayranım inşallah hedefine ulaşacaksın tatlım aman nazar değmesin maşallah maşallah

bu hafta cok güzel kilo verilmis süperrr
listeyi yaparken biraz olsun zevkli olacak sanirim hehe

masumcum tmm ayni yazarim seni 0gr olarak

izlem abla kilo bildirimi yapmadin?? nerdesinn :)))

narin ablamm tebriklerr
butterfly sendee
efecagla sendee

tebriklerr

2 ay felan oldu 12 kilo verdim bana az geliyor ama herkez zayıflamışsın diyor ben ekmeyi ve kızartmayı çıkarttım hayatımdan çokta kaçamak yaptım yalan söyleyemem

izloş tülay banu bahar deniz yagmur gözlüm nalcy aylin çıtırlar nasılsınız bakalım.çok özledim sizi.biraz geçmişe baktım maaşallh güzel kilolar verilmiş.ben aynı bıraktıgım gibiyim 74 yani.ama hiç diyet ve spor yapmadım neyseki artıda degilim.ama tekrar sizinleyim.çok kilo verme amacım yok.memnunum aslında halimden ama sizin sohbetinizi özledim.öptüm hepinizi

spor yapamıyorum pek ama bebek emziriyorum oda kalori yaktırıyormuş meyve yiyemiyorum pek günde en fazla4 dilim ekmek yiyorum

kıslar l cartine diye bi tablet duydunuzmu spor yaparken yağların yakılmasını hılandırıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…