nalcy yani neslicim gerçekten müthiş bir metabolizmaya ve iradeye sahipsin.senin gibi bir insan nasıl okadar kiloluydu bir zamanlar hayret dogrusu.eger bu iraden sonradan olduysa lütfen anlatırmısın seni böyle herhafta hiç sekmeden kilo verdiren motivasyonunun sebebi nedir.seni başından beri tanıyorum tatlım herhafta tıkır tıkır verdin maşallah hiç seni ümitsizliğe düşmüş sıkılmış bunalmış görmedim azmine hayranım inşallah hedefine ulaşacaksın tatlım aman nazar değmesin maşallah maşallah
ya çok güzel gözüküyorsun sen ne kadar zamanda verdin bu kiloları
herkese merhaba kilo veren herkesi canı gönülden tebrik ediyorum :hooray: cumanız mübarek olsun inşallah.tülaycım monti yaramış sana tatlım olumunekankayizsmile
bende kilo bildirimimi yapayım
başlangıç kilo : 86.000
geçen hafta : 73.400
bu hafta : 72.100
giden : 1.300 gr.:lepi:
sorduğum soruyu kimse dikkate dahi almamış aşkolsun herkese senağlama senağlama
merhaba kizlar,
iki haftadir katilamiyorum buraya yani iki haftadirda rejimi bozdum...
ama ne kadar yapilmayacak sey varsa yaptim ne kadar yenmeyecek varsa yedim :S
ve fena sekilde artidayim olacagi buydu 78,2 kg ye ciktim bir dur demem lazim yoksa yaptigim rejimler hep bosa gitti demektiranladimki sadece sizlerle paylasimda bulununca yapabiliyorum rejimi yoksa acaip iradesizim...
malesef derslerimin laboratuar sinavlar raporlar derken buraya paylasimdada bulunamiyorum rejimde yapamiyorum
birde bir haftadir felaket uyku uyuyorum neden kaynaklanabilir haberiniz varmi? yani böyle 12 saat uyuyorum kafayida kaldiramiyorum saat caliyor 5 defa ard arda onu bile duymuyorum... okuldan geliyorum tekrar ikindi vakti uykuya yatiyorum, bir care söyleyin bana ya lütfen
sorduğum soruyu kimse dikkate dahi almamış aşkolsun herkese senağlama senağlama
izloş tülay banu bahar deniz yagmur gözlüm nalcy aylin çıtırlar nasılsınız bakalım.çok özledim sizi.biraz geçmişe baktım maaşallh güzel kilolar verilmiş.ben aynı bıraktıgım gibiyim 74 yani.ama hiç diyet ve spor yapmadım neyseki artıda degilim.ama tekrar sizinleyim.çok kilo verme amacım yok.memnunum aslında halimden ama sizin sohbetinizi özledim.öptüm hepinizi
ADATOPRAK
DARKOLIVE sanirim tartilamiyor, annesinin evindeki tartiya güvenmiyor... bencede... 0 yazarim
NEMESIS
BAHARNAZ
bildirim yapmadiniz daha... bekliyorum yarina kadar...
digerleri haftaya listeye girer insallah, 1 hafta daha paylasim yapmak zorundasiniz
ya ben kilo az veriyorum hemen hemen herkes 1kğ kaybediyo bende tık yok neden acaba
kan tahlillerimi yaptırdım herşey normal sadece trigırıselit çok yüksek ve b12 vitamin eksikliğim var ama diyetsyen bunla ilgili bişiy slemedi çok moralim bozuluyo yaacanım bir sağlık sorunun vardır belki.kan testi fln yaptır bence yaptırmadıysan.benim bir rahatsızlığım var mesela o yüzden cok yavas veriyorum.2 haftada 1 kilo verebilmişim.
Nalcyyy canimm 5,5 ayda 22 kilo süperr yaaa, bide benim bildiigm sen hep azar azar yedin, kahvaltini normal yaptin felan filan...
karbonhidrati biraktim... yani o rejimi... veremedim onla...
kepek ekmek de hic yemedim 3 haftadir... yavas yavas 1 dilim yemekle baslayip vüdumun alismasina yardimci olucam, kilo almiyimde...
ama yinede makarna pilav birakiyorum yani cokkkkkkkk az yicem...
nisanima 4 ay var daha...
ramazanda oruc tutamicam okadar dayanamiyorumm burda aksam 22 de aciliyor iftar... ölürüm o saate kadar allah affetsin.. 1 günde olsa denicem bakalim nolcak...
hayirlisi olsun...
sencede ben 75 olurmuyum?
aylin ben spor yapamıyorum cokta kacamak yapıyorum buhalimle 2 ayda 12kilo verdim sende istersen rahat rahat verirsin cnm
yeterki iste
kan tahlillerimi yaptırdım herşey normal sadece trigırıselit çok yüksek ve b12 vitamin eksikliğim var ama diyetsyen bunla ilgili bişiy slemedi çok moralim bozuluyo yaa
kan tahlillerimi yaptırdım herşey normal sadece trigırıselit çok yüksek ve b12 vitamin eksikliğim var ama diyetsyen bunla ilgili bişiy slemedi çok moralim bozuluyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?