80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kizlar,

iki haftadir katilamiyorum buraya yani iki haftadirda rejimi bozdum...

ama ne kadar yapilmayacak sey varsa yaptim ne kadar yenmeyecek varsa yedim :S

ve fena sekilde artidayim olacagi buydu 78,2 kg ye ciktim bir dur demem lazim yoksa yaptigim rejimler hep bosa gitti demektir anladimki sadece sizlerle paylasimda bulununca yapabiliyorum rejimi yoksa acaip iradesizim...

malesef derslerimin laboratuar sinavlar raporlar derken buraya paylasimdada bulunamiyorum rejimde yapamiyorum

birde bir haftadir felaket uyku uyuyorum neden kaynaklanabilir haberiniz varmi? yani böyle 12 saat uyuyorum kafayida kaldiramiyorum saat caliyor 5 defa ard arda onu bile duymuyorum... okuldan geliyorum tekrar ikindi vakti uykuya yatiyorum, bir care söyleyin bana ya lütfen

canım benim eskiden hiç iradem yoktu...ne bulursam yerdim...abur cubur benim vazgeçilmezimdi...bir oturuşta 10 paket çikolata yerdim abartısız yani....ne olduysa doğumdan sonra oldu...doğum psikolojisi,,,kaynanamın ilginç bakışları,,,üzerime hiç yakışmayan elbiseler,,,ve tabikide aldatılma korkusu....eşim beni çok seviyor ama kendimi o kadar iğrenç buluyordum ki bi gün eşim beni beyenmez ve aldatırsa diye hep içimde bir şüphe vardı..ve o şüpheyle bu işe başladım....karşılığını aldım....şu an çok mutluyum,,ne giysem yakışıyor...eşim artık zayıflama diyor yeter ama ben daha hedefime ulaşmadım vereceğim 7 kilom var.....kızlar insan istese yapabiliyormuş demekki....benim gibi iradesiz biri bunu başardı ya herkez yapabilir bence...HIRS HIRS HIRSSSS.....

ya çok güzel gözüküyorsun sen ne kadar zamanda verdin bu kiloları

YAKLAŞIK 5.5 AY OLDU CANI 22 KİLO VERDİM....

SÜPER CANIM...TEBRİKLER....:lepi:

canim baya artidasin... kendine hakim ol...

sicaklardan mayismis olabilirsin o yüzden uyuzyorsundur... bende öyleyim
sicaklar yine geldiii
yarin allahtan yagmur ve gewitter bekleniyor, simsek yani

ADATOPRAK
DARKOLIVE sanirim tartilamiyor, annesinin evindeki tartiya güvenmiyor... bencede... 0 yazarim
NEMESIS
BAHARNAZ

bildirim yapmadiniz daha... bekliyorum yarina kadar...

digerleri haftaya listeye girer insallah, 1 hafta daha paylasim yapmak zorundasiniz

kızlar merhaba,bugün diyetisyenimle konuştum 2 haftada ancak 1 kilo verebildim dedim sanırım kalorisini azaltacak diyetin.hastalığından dolayı zor veriyorsun dedi ( polikistik over sendromu var bende) moralim bozuk nolcak benim halim böyleebilmiyorumkismile

bugun yediklerim

sabah 2 dilim kepek ekmeği yumurta 1 kk peynir domates salatalık
öğle yarım kase kısır,semiz otu salatası (misafirlikteydim)
akşam 2 porsiyon meyve (öğlende ki kısırı kamufle edebilmek için) :)

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Nalcyyy canimm 5,5 ayda 22 kilo süperr yaaa, bide benim bildiigm sen hep azar azar yedin, kahvaltini normal yaptin felan filan...

karbonhidrati biraktim... yani o rejimi... veremedim onla...
kepek ekmek de hic yemedim 3 haftadir... yavas yavas 1 dilim yemekle baslayip vüdumun alismasina yardimci olucam, kilo almiyimde...
ama yinede makarna pilav birakiyorum yani cokkkkkkkk az yicem...

nisanima 4 ay var daha...
ramazanda oruc tutamicam okadar dayanamiyorumm burda aksam 22 de aciliyor iftar... ölürüm o saate kadar allah affetsin.. 1 günde olsa denicem bakalim nolcak...
hayirlisi olsun...

sencede ben 75 olurmuyum?

olurum demii ?

ya ben kilo az veriyorum hemen hemen herkes 1kğ kaybediyo bende tık yok neden acaba

ya ben kilo az veriyorum hemen hemen herkes 1kğ kaybediyo bende tık yok neden acaba

canım bir sağlık sorunun vardır belki.kan testi fln yaptır bence yaptırmadıysan.benim bir rahatsızlığım var mesela o yüzden cok yavas veriyorum.2 haftada 1 kilo verebilmişim.

canım bir sağlık sorunun vardır belki.kan testi fln yaptır bence yaptırmadıysan.benim bir rahatsızlığım var mesela o yüzden cok yavas veriyorum.2 haftada 1 kilo verebilmişim.
kan tahlillerimi yaptırdım herşey normal sadece trigırıselit çok yüksek ve b12 vitamin eksikliğim var ama diyetsyen bunla ilgili bişiy slemedi çok moralim bozuluyo yaa

kan tahlillerimi yaptırdım herşey normal sadece trigırıselit çok yüksek ve b12 vitamin eksikliğim var ama diyetsyen bunla ilgili bişiy slemedi çok moralim bozuluyo yaa

anladım.ama bence bu şikayetini diyetisyeninle paylaş belki değiştirir diyetini.benimkini değiştircekmiş bugün konuştum.bende ayda en az 4 kilo vermek istiyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…