80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkür ederim ablam :16:
Kiloları verelim de sıkılaşmaya da gelecek sıra :8:

Özlemcim ben eskiden hiç tartıya çıkmazdım bile şimdi bakıyorum da fotolarıma hep zayıfmışım zaten.Sadece bel fıtığı yüzünden bir sene yatalaktım sonra ameliyat oldum o dönemde çok almıştım.Sonra yine vermiştim ama asıl her şey bu kafeyi açtıktan sonra oldu.Oturarak yapılan iş bir de abur cuburun önü kesilmeyince hayatımda ilk defa gördüm 92 yi.
Neyse bu hikayelerimizin hepsi mazide kalacak inşallah azmimiz sayesinde.
Canım boyun uzun bence 65 çok az olur ama sen bilirsin :26: Hep diyorum zaten ben balık etli seviyorum öyle çok zayıf hiç hoş gelmiyor :9:
Ama önemli olan nasıl mutlu olduğun.Sen hangi kiloda mutlu olacaksan ona inmen en doğrusu tabi ki :34:
[/QUOT

bakıcam canım bi 70 kilo olim nasıl durcam uzun zamandır kiloluyum çünkü

mutlu olacagın kilo kelimesii çok dogru deryacım
benim lt komşum 65 kilo
ona nasıl hayran kalırdım 90 kilo iken
ah bir 65 olsma derdim şimdiide 65 de mutlu degilim:25::25::25:
çevremdeki insanlar he rne kadar yeter artık deselerde ben kendimi mutlu hissedemiyorum:26:

Tabi ki banucum her insanın zevki kriterleri ayrı ama mesela bu yüzden sağlıksız diyetler yapanlara kızıyorum ben.Kardeşim gibi sevdiğim bir kız arkadaşım vardı görsen nasıl zayıf ama hala basenlerim var derdi aç bırakırdı kendini düzensiz diyet yapardı anlatamazdım bir türlü ne kadar güzel göründüğünü.
Yani insan sağlıklı olup vücuduna zarar vermedikçe istediği gibi görünmek hakkı.
Ama şunu da bil son halin harika görünüyordu.Sadece hepimiz gibi göbek bölgesine çalışma lazım.Yoksa o aklımdan çıkmayan fotoğrafına bak bir de bu haline,inan bu halinle de güzelsin :69:

Tabi ki banucum her insanın zevki kriterleri ayrı ama mesela bu yüzden sağlıksız diyetler yapanlara kızıyorum ben.Kardeşim gibi sevdiğim bir kız arkadaşım vardı görsen nasıl zayıf ama hala basenlerim var derdi aç bırakırdı kendini düzensiz diyet yapardı anlatamazdım bir türlü ne kadar güzel göründüğünü.
Yani insan sağlıklı olup vücuduna zarar vermedikçe istediği gibi görünmek hakkı.
Ama şunu da bil son halin harika görünüyordu.Sadece hepimiz gibi göbek bölgesine çalışma lazım.Yoksa o aklımdan çıkmayan fotoğrafına bak bir de bu haline,inan bu halinle de güzelsin :69:

saol tatlışımmm
ya benim için bu günler hayaldi hep diyorum
ya birdne bire iki çocuk annesi olmuştumm ve şişkoydum her gece aglardımm:43::43::43:

evet cnm benim üst kısmım var mekik çekiyorumm ama sne çok hoş görünüyorsun deryacım tam sevdigim model balık etli:8::8:

saol tatlışımmm
ya benim için bu günler hayaldi hep diyorum
ya birdne bire iki çocuk annesi olmuştumm ve şişkoydum her gece aglardımm:43::43::43:

evet cnm benim üst kısmım var mekik çekiyorumm ama sne çok hoş görünüyorsun deryacım tam sevdigim model balık etli:8::8:

Ben bile neler yaşadım ne gözyaşları ne bunalımlar..Bir de bunun üstüne çocuk sorumluluğu,ağırlığı..Tahmin edebiliyorum sadece tabi... :5: :5:

Yaz gelsin de parktaki mekik aletleri ilk durağım olacak :64:

sisko olmak kötü bisey gercekten hele hele her cikintini kafayan takan biriyseniz ben gibi ,yaz kis gri-siyah .lacivert bu tonlar giymekten vazgecemiyordum,sürekli hirkayla felan kapatmaya calisiyordum yanlarimi midemi göbegimi.düsük bel imkansiz zaten oluyordu resmen simitler ortada,yüksek beldede mide löp diye düsüyordu pantolonun üstüne,cok alisverise esimle bu yüzden gitmedim liste verip yolladim :9:......gecti artik bu günler arada yine var yakistiramadigim kendime kiyafetler moralimin bozuldugu var ama eskiden tabi daha kötüydü

ay derya abla çok hoşsun biliyomusun çok beğendim ikimizin vücudu benziyo ayrıca bende eskiden böyleydim hiç çıkıntın kalmayınca mükemmel olcaksın çok beğendim belin ince bak seninde:nazar::nazar:

günaydın arkadaşlarrr :16::16: sabah 5.5ta kalkıp poça yaptım eşimde yiyebilsin diye kahvaltıya yetiştirdim 1 tanede ben yedim öqlen kursta hiçbişey yemicem ya yanıma pırasa alıp onu yerim yada dışarda ızgara türü bişeyler yerim bu hafta kilo almamış bile olmak bnm için yeterli çünkü haftanın 4 günü full kaçamak yapıp diyetin dışına çıktım dün dikkat ettim bugün yine açılışı poça ile yaptım :58: ay bide akşam eşim iş dönüşü tel açıyor olıvıumda buluşup bişeyler yiyelim diye:53: ay yok dedim kalsın :19: zor kurtuldum elinden :9: geçen gün tutmuş bana azcık kilo al sarıldıqımda kemiklerin geliyo elime diyo :60::60: e okadarda deqil artık yanii 57 olunca napıcak koçiş :76: çok sıkı sarılırsa kemiklerimi deqil böbreklerimi bile hissederr :52: neyse canlar birazda öbür topiqe bakayım sonrasında kursa gidicem akşama kadar yokum hepinize güzel ve hayırlı birgün diliyorum :79:

Son düzenleme:
merhaba bende 87 kiloyum acil zayıflamalıyım,daha fazlaydım geçe sene bu zamanları elmakrom içmiştim öyle 4 kilo vermiştim bi kutuda,ama bi daha alamadım,hiç bi yan etkisini görmedim aksine çok zinde oluyordum,sadece çok susuyordum,imkansızlıktan bi daha alamadım,şimdi acil zayıflamalıyım bebiş için ama olmuyo işte :((( gitmiyo çok seviyo beni bırakmıyo minimum %5 vermeliyim en kısa zamanda ooofff off :14::14:

karlı bir ankara sabahındna günaydınnnnn herkese

feyza
hoşgeldin cnm istedikten sonra başaşırırsın
herşey istemekle ve uygulamaktan geçiyor cnm

Deminden beri kilotakibi.com'un açılmasını bekliyorum ama yok açılmayacak..Yazayım bari menümü ne yapayım yarın hesaplarım.

:87:Bugünkü Menüm :87:

Sabah

1 kupa tarçın çayı
5 ceviz

Ara

1 kupada 2 tane kayısılı form :27:

Öğle

2 dilim uno çok tahıllı
50 gr labne
3 yeşil zeytin
4 ince dilim salam
10 gr tahin helvası
1 şişe soda

Ara

2 haşlanmış yumurta
1 portakal
40 gr kuru üzüm

Akşam

2 kabak 3 havuçtan dereotlu kavurma
80 gr diyet yoğurt
1 kupa tarçın çayı
1 kupa form çayı

1.5 litre su

Spor : Yok

canım günaydın çok dengeli yemişsin ne güzel ama tahin helvası nereden çıktı?çok mu canın çekti :34:

günaydın arkadaşlarrr :16::16: sabah 5.5ta kalkıp poça yaptım eşimde yiyebilsin diye kahvaltıya yetiştirdim 1 tanede ben yedim öqlen kursta hiçbişey yemicem ya yanıma pırasa alıp onu yerim yada dışarda ızgara türü bişeyler yerim bu hafta kilo almamış bile olmak bnm için yeterli çünkü haftanın 4 günü full kaçamak yapıp diyetin dışına çıktım dün dikkat ettim bugün yine açılışı poça ile yaptım :58: ay bide akşam eşim iş dönüşü tel açıyor olıvıumda buluşup bişeyler yiyelim diye:53: ay yok dedim kalsın :19: zor kurtuldum elinden :9: geçen gün tutmuş bana azcık kilo al sarıldıqımda kemiklerin geliyo elime diyo :60::60: e okadarda deqil artık yanii 57 olunca napıcak koçiş :76: çok sıkı sarılırsa kemiklerimi deqil böbreklerimi bile hissederr :52: neyse canlar birazda öbür topiqe bakayım sonrasında kursa gidicem akşama kadar yokum hepinize güzel ve hayırlı birgün diliyorum :79:

günaydın canım ellerine sağlık sabah sabah döktürmüşsün yine.ben de olsam sıcak sıcak yerdim mis gibi poğaçayı.aslında biz etraftan çekiniyoruz ya -yani ben- hata yapıyoruz aslında.millet en başta ye yine devam edersin falan diyor ama sonra bakıyor karşıdaki kararlı o da uyum sağlıyıor sana.ısrar etmiyor sana göre bir şeyler hazırlamaya çalışıyor.aksi olursa sadece yediğinle kalıyorsun emeklerini heba ediyorsun.

bugün yine tatilim ben de yatak keyfi yapıyorum.tv açtım laptopu kucağıma aldım ohh değmeyin keyfime.bi de kahve mi yapsaydım :68::68::68:

neden bilmem bu smile bana izlemi hatırlatıyor.bi de bu :92::92:(sabah sabah kafayı yedim :60::60:)

kızlar günaydın dün akşam giremedim hiç dünkü menümü yazayım

Kahvaltı 166 cal.
simit 0.5 ad. 140 cal.
karper peynir (üçgen) 1 ad. 26 cal.
İlk Ara Ogun 33 cal.
kuru kayısı 2 ad. 33 cal.
Öğle Yemeği 386 cal.
salatalar (yağsız) 0.5 por. 35 cal.
patlıcan oturtma 0.5 por. 120 cal.
mantı (sade ve pişmiş) 0.25 por. 103 cal.
danone doğal yoğurt 50 gr. 38 cal.
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.
İkinci Ara Öğün 33 cal.
Akşam Yemeği 455 cal.
ıspanak yemeği 1 por. 210 cal.
pirinç pilavı 0.25 por. 80 cal.
yoğurt (az yağlı) 50 gr. 31 cal.
light ekmek 0.5 dilim 24 cal.
Ara 110 cal
muz 0.5 ad. 50 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
TOPLAM KALORİ 1073 cal.

p.tesiden beri gram veremedim yaaa sabah 85.2 çıktım :43:

merhaba bende 87 kiloyum acil zayıflamalıyım,daha fazlaydım geçe sene bu zamanları elmakrom içmiştim öyle 4 kilo vermiştim bi kutuda,ama bi daha alamadım,hiç bi yan etkisini görmedim aksine çok zinde oluyordum,sadece çok susuyordum,imkansızlıktan bi daha alamadım,şimdi acil zayıflamalıyım bebiş için ama olmuyo işte :((( gitmiyo çok seviyo beni bırakmıyo minimum %5 vermeliyim en kısa zamanda ooofff off :14::14:

hoş geldin bol şans..

banu günaydınnnnnnnnnn :16::16::16:

Kahvaltı 166 cal.
simit 0.5 ad. 140 cal.
İlk Ara Ogun 33 cal.
Öğle Yemeği 386 cal.
İkinci Ara Öğün 33 cal.
Akşam Yemeği 455 cal.
Ara 110 cal
muz 0.5 ad. 50 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
TOPLAM KALORİ 1073 cal.

canım günaydın banu daha güzel değerlendirr ama ben naçizane bir şeyle söyleyeyim.akşam pirinçpilavı ve muz olmamış.öğle hem ekmek hem mantı var .miktarları az bile olsa yenmemmesi lazım.

karlı bir ankara sabahındna günaydınnnnn herkese

feyza
hoşgeldin cnm istedikten sonra başaşırırsın
herşey istemekle ve uygulamaktan geçiyor cnm

inşallah başarırım,ama eşime bişeyler hazırlarken benm zayıflamam çok zor gibi kendisi pek yer :) ama kilo tutmaz e bende evde kalınca öyle şişiyoruz tabi,sabahları plates yapıyodum ama bi haftadır hastaydım yapamadım :(

wc ye çıkamıyorum yine ya fom çaylaır etki etmiyor artık
acı çehre çayını aldırayım eşime bugün nehircim
alabilirse yada akşama bekunis içeyim çünkü
wc ye çıkmazsam yrın alıcaım sonuçç
ii olmaya bilir 2 gün oldu bugün:5::5:

inşallah başarırım,ama eşime bişeyler hazırlarken benm zayıflamam çok zor gibi kendisi pek yer :) ama kilo tutmaz e bende evde kalınca öyle şişiyoruz tabi,sabahları plates yapıyodum ama bi haftadır hastaydım yapamadım :(

egerki kafada biterse yemezsin
benimde ikizleirm var 14 aylıklardı iyete başladıgımda
şimdi kekler poçalar abur cuburlar havada uçuşuyorr
eşimde sever öle şeyleri
yememeyi ögrendim:)

herkese günaydın..
kaç gündür giremedim hastalıktan..
evde de değildim zaten iki gün annemde kaldım.
saolsun bana da çocuklara da baktı annem
Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin...
biraz daha iyiyim gece geldim eve..
bu arada önüme ne geldiyse yedim..çok değil ama yedim işte..
ama sabah bi tartıldım 83.6...
hayret içindeyim nasıl almadım..inşallah yarın da böyle çıkarım..
biraz geçmişe de bakayım neler kaynatmışsınız....

Kahvaltı 166 cal.
simit 0.5 ad. 140 cal.
İlk Ara Ogun 33 cal.
Öğle Yemeği 386 cal.
İkinci Ara Öğün 33 cal.
Akşam Yemeği 455 cal.
Ara 110 cal
muz 0.5 ad. 50 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
TOPLAM KALORİ 1073 cal.

l

lamama
cnm bu menü çok kh lı bir menü olmuş
sabah simit
öglen hem ekmeki beyaz ekmek hem mantı
akşam hem pilav hem ekmekk

akşam ki arada 3 poriyon meyve:53::53:
1 muz = myve
1 d elma yemişsin etti 3

1 simit dilim ekmege eşit
sen yarım simit yemişsin 1.5 dlm ekmek desek ii
ama öglenki mantı çok olmuş ki diyette yemeni çok önermem
öglen yeidign ekmekt çavdar vs olsa daha ii olurdu cnm

akşamda
hem pilav var menünd hemde ekmek:20::20::20::20:

diger günlerdede menün buna eşitse kilo verememen nomal cnm

canım günaydın banu daha güzel değerlendirr ama ben naçizane bir şeyle söyleyeyim.akşam pirinçpilavı ve muz olmamış.öğle hem ekmek hem mantı var .miktarları az bile olsa yenmemmesi lazım.

evet haklısınız canım ekmek ve mantı hiç olmadı akşamda pirinç pilavına dayanamadım meyve olarakda sadece elma yiyecektim ama tatlı isteği ağır basınca muzla bastırmak istedim. Bu hafta motivasyonum biraz düştü zaten p.tesiden beri 1 gram dahi veremedim :43: su içemiyorum fazla belki ondandır diye düşünüyorum.

Back
X