Kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var
Ben işletme mezunuyum daha önce bilgisayarlı muhasebe kursuna gitmiştim 2006 yılında orda eta ve lks görmüştüm ama girdiğim iş yerlerinde farklı programlarda çalıştım pratikte eta ve lks kullanamadım unuttum gitti
Kpss sınavına girdim atama bekliyorum geçici olarakta şimdiki bulunduğum işe girdim
Hani ismek kursları varya işe girmeden önce kayıt yaptırmıştım iş ararken yardımcı olur yeni çıkan muhasebe programlarına aşinalığım olsun diye dün kurstan aradılar
Cumartesi tanışma toplantısı varmış normalde derslerde saat 8.30-13.00 arasıymış
Sabah çok erken olması kafamı karıştırıyor zaten hafta içi 7 de kalkıyorum tabiri caizse sürünerek haftasonlarım tek teselliydi şimdi yine 7 de kalkmam gerekicek

Mayısta atanamazsam kasıma kadar bişe değiştiririm gibi geliyor işimden memnunum ama ücretten memnun değilim sigortamda yok
Dişimi sıkıp kursa gitsemmi ekstra tecrübe iyimidir,yoksa boşversemmi bilmiyorum :18:
Bide işin haftasonları nerden baksan 2 saat fazladan yürümesi var tabi buda olumlu bi özellik gibi geliyo diyetime faydası olur sanırım