80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gülcin aklimizda canim bugün yarin sadaka isini hal edicez insallah.
sagol.

ben aglayan kek yapmaya gidiyorum kizlar.anneme misafir gelecekmis,annem pastalarni hep bana yaptirir :1: söylemesi ayiptir güzel yaparim:21:... ondan önce tarcinli süt iceyimde tadina bakmam insallah.annem sende gel cocuklarla diyor ,katmer felan yapicakmis of of of .gözlemede keisn yapar :59: diyet yapmazken bile en fazla yedigim pasta tabagi büyüklügünde iki tanedir aksama kadarda beni tok tutmusdur o,bugün avuc ici kadar yicem ,salata olrusa onunla doldurcam midemi:59:

hahhahahha onlardan her evde var şekerimmm
daha şimdi, geçmişi okuyordum yanyana oturuyoruz kucağımızda laptoplar oğlanda
ortamızda onda da oyuncak laptop :60::60::60::60:
çekirdekten bilişimci yetişiyor çocuk :9::9:

zaten vardı bir pit yeniği yaa :63::63::63::63:
o kadar uygun fiyatlı benim ağzım açık kalmıştı :1::1:
kuzummmm ayaklarına sağlık teşekkür ederim :69::69:

feryaaaalllll
keşke 2 gün olsa geçen pazar almıştım
ama önü kattiyyen kapanmamıştı
birde köye gittim artıdaydım regl öncesi filan karnım davul gibiydi
giyinme kabininde bayaa bir cebelleştimm :60::60::60: şekilden şekile girdim :1::1:
allahtan şimdi gene tahta olmaya aday :9::9::9::9:

sen hiç takılmaa yeme içme durumuna nasıl olsa ne yapman gerektiğini biliyorsun :68::68:
birde sıkan bişiy giyme, salaş bir şekilde gir sınava en rahat ettiğin şekilde :29:

tebrklerrr :46::46::46::46:

bizde izliyoruz canım
eşim genelde netten indiriyor, 2 güne bir hatta vizyona girmemiş filmleri
bile izliyoruzz :1:
oğlan doğmadan haftada 2 kez bile gidiyordukk :31::31:
hattaa bi ara türksel kampanyası vardı 1 bilet bedavaydıı
pasooo gidiyorduk ama süperdi yaa
şimdi hiçç gidemiyoruz, binde bir teyzesinin işi olmayacak da bırakıp gidicez :31::31::31::31:

dün fragmanını gördüm nurgül yeşilçayın yeni filmini
ismi çınar ağacıı
fragmanına bilee ağladım, çok içten çok samimi veee çok ders verici bir film :92::92::92:

kiz benim kide öyle sürekli indiriyor ,aktion gerilim bazen korku cok izliyor bende cok sevmem onu,duygusal filmlerini daha cok severim.
hangi siteymis o vizyona girmeden indirilenler benimde merak ettiiklerim varda ask tesadüfleri sever diye,aaa o cinar agacindan nurgülmü oynuyormus bak onada bakim.gündüzler cocuklarin nasilsa geceler bizim :9::9:....

evet haklısın derya abla valla bende saldım aslında sınavdan sonra tartılsam daha iyi olcak kahvaltıda 1 buçuk poğaça 1 tanede boyoz yedim bunlar çok yağlı ama napayım ablam annemler hepsi ye diyor e bende istiyorum yemek :D bide ibrahiç saraçoğlu çıkmış kesinlikle diyet falan yapmasınlar demiş her besinden alsınlar demiş

Ohh afiyet olsun,bizim için de ye :16:
Tabi ki tatlım şimdi diyet düşünülecek zaman değil, sınavın başarılı geçsin önemli olan o :29:

kizima 2-3 tane cizgifilm indirdim netten almanca ögrensin az,hic istemiyor anasinifinda bir tek bu konusmayan.türkceyi cok güzel konusuyor burda cogu cocuk yari almanca yari türkce konusuryor buda tek türkce konusunca aa nasilda konusuyor diyenler var,ama almanca anlama süper, konusma sifir.:59: okulda zorlanmaz insallah.

biz cocuklardan dolayi sinemaya gidemedigimiz icin bagzi filmleri indirip dvd den izliyoruz esimle maglum orijinal türkce filmde dvd burda bulmak zor ,türk filmleride binde bir geliyor sinemalara .2-3 senede bir film anca .acaba indirip izlerken emege saygizilik etmis oluyormuyum:27: ,yani sebebim var gidemiyorum sinemaya:1:....

O zaman biz yandık desene gece gündüz film indiriyoruz kafe için :92::92:
E bir dvdyi 45-50 lira yaparlarsa indiririz yani.Onlar da tüketici hakkı düşünsünler biraz :47:

Kızlar bu arada muhabbeti geçmiş akılma geldi şimdi bu tatlandırıcı olayını anlattım mesuta geçen gün,o da arkadaşlarına söyle bir şekerim var ondan uzak dursunlar dedi :9::9:
Ay nasıl güldüm ya ben böyle değiştim ya suçlu sizi görüyor :9:
Ama yağma yok çok inat etti ama illa deneyecek o tatlandırıcıyı :36:
Kızlar her akşam 4 kupa çay içiyor 6 şekerden 24 şeker her akşam :53::53:
Çok değil diyor bir de beyefendi :19::19:

Bir de ben bu sabah 80,5 çıktım,anlayan beri gelsin :53::53:
Dünyanın böreğini yedim daha cuma günü :53:

Selam Kizlar :8:
Gülcin'cim Sagol Cnm Cevapin icin :70:

Dün Aksam Misafirlige Gittim ,, Millet Valla Yedigine Ictigine hic Dikkat Etmiyor Yaa :59:
Burada Diyet Yapiyoruz Dimi :9: Aksam 22.00'de Adanalar .. Urfalar filan yiyorlar
zor tuttum kendimi ve birtanecik ufak isirik aldim :17: onuda göz hakki diye yoksa
hicccc yermiydim :37: Bidaha Diyetim Bitmeden Kimseciklere Gitmicem Sofra Önünde Hazir Dururken Yok Sagol Ben Tokum Diyip Bön Bön Yemeklere Bakmak Zor Oluyor Cidden :68:

Neyse Dün Menümü Yazmayi Unutmustum Bugün Yazayim :

Sabah :
2.Kuru Kayisi

Kahvalti :
2.Dilim Kepek Ekmegi
Domates -Salatalik
2.Kk Peynir
4.Yesil Zeytin
1.tk Bal
2.Kupa Bitki Cayi

Ara:
1.Elma

Öglen:
2.Etsiz Biber Dolmasi
1.Kase Light Diye Yogurt

Ara:
Yok

Aksam :
1.isirik Adana Kebapi :59:
Karisik Meyve

derya masallah cok iyi gidiyorsun,tatli yemiyormusun sen hic .bende sabah toz tarcini kaynattim suda onu ictim normalde bu saatlerde cikolata felan siterdi canim ama hic istemiyor....insallah böyle gider,cikolata,kizartma sirf göbek yagi yaparmis benimde ondan oldu sanrim:59:

haa kızlar ilkayın selamı vardı size
annesi gelecekti, hazırlık filan yapmıştır

birde huriye söyle saçları çok güzel olmuş didiii :23::23:

ahahahaha teşekkür ettim,mercüü...
ay pazar pazar havaya bak yaaa,önümüzde ki cumartesi değil öteki cumartesi sınav var...
şu vizeleri bir atlatsan yüksek puanlar alsam başka bişeycik istemem yaaaa...öffff :55::36:

Selam Kizlar :8:
Gülcin'cim Sagol Cnm Cevapin icin :70:

Dün Aksam Misafirlige Gittim ,, Millet Valla Yedigine Ictigine hic Dikkat Etmiyor Yaa :59:
Burada Diyet Yapiyoruz Dimi :9: Aksam 22.00'de Adanalar .. Urfalar filan yiyorlar
zor tuttum kendimi ve birtanecik ufak isirik aldim :17: onuda göz hakki diye yoksa
hicccc yermiydim :37: Bidaha Diyetim Bitmeden Kimseciklere Gitmicem Sofra Önünde Hazir Dururken Yok Sagol Ben Tokum Diyip Bön Bön Yemeklere Bakmak Zor Oluyor Cidden :68:

Neyse Dün Menümü Yazmayi Unutmustum Bugün Yazayim :

Sabah :
2.Kuru Kayisi

Kahvalti :
2.Dilim Kepek Ekmegi
Domates -Salatalik
2.Kk Peynir
4.Yesil Zeytin
1.tk Bal
2.Kupa Bitki Cayi

Ara:
1.Elma

Öglen:
2.Etsiz Biber Dolmasi
1.Kase Light Diye Yogurt

Ara:
Yok

Aksam :
1.isirik Adana Kebapi :59:
Karisik Meyve

Maaşallah burcu sana :nazar::nazar:
İrade budur işte :46::46:
O ısırıkta göz hakkı artık,ölelim mi yani :19:

derya masallah cok iyi gidiyorsun,tatli yemiyormusun sen hic .bende sabah toz tarcini kaynattim suda onu ictim normalde bu saatlerde cikolata felan siterdi canim ama hic istemiyor....insallah böyle gider,cikolata,kizartma sirf göbek yagi yaparmis benimde ondan oldu sanrim:59:

Sağol canım inan hepsi tarçın çayı sayesinde.Yoksa ben de kızartmalar ve özellikle tatlılar olmadan hayatta duramazdım.Evet göbek yağlarımız hep onlar yüzünden ve işin kötüsü zor gidiyorlar böyle normal kilo gibi değiller :59:

Toz tarçından yapmışsın ama izlemin dediği gibi mideni bulandırmasın canım dikkat et.Ve bence tek içmektense mutlaka çayını yap.Bak zayıflarken altın değerinde besinler varmış.
Bunlar zencefil,greyfurt,yeşil çay,tarçın ve bir kaç tane daha vardı.Ben hep bunları tüketmeye çalışıyorum.Greyfurt zindelik veriyor özellikle tavsiye ederim.Yağ parçalayıcı özelliği var.
Ama tatlı konusundaki sabrım tarçın çayından ona eminim.Bir ara bırakmıştım oradan biliyorum :1:

Son düzenleme:

[/COLOR][/I][/B]

Canim Valla Öyle Yaaa .. Hatta Kuzenimide Spor Salonuna Yazilmayi Ikna Ettim :9:
Diyeti Herkeze Sevdirmeye Basliyorum Yavas Yavas :66:
Kizi Dün Gaza Getirdim Bak Dedim 1.Haftada 2.Kilo Verdim
Neler Yiyip Ictigimi Anlattim 1.Saat :9: Oda Heveslendi Veee Ablacim Bende Yazilayim
Spor Salonuna Hem Yanliz Olmayiz Birbirimize Destek Oluruz Dedi ..
Eeee Benim Canima Minnet Yanliz Gitmekten SIKILMISTIM .. :82:
Bu Gidisle Cevremdeki Herkez Saglikli Beslenecek ..
Yengemle Annem Bana Baka Baka Basladilar Yediklerine Dikkat Etmeye ..
Benimde Isime Geliyor Dogrusu , Bana Kolaylik Sagliyorlar :8:

ahahahaha teşekkür ettim,mercüü...
ay pazar pazar havaya bak yaaa,önümüzde ki cumartesi değil öteki cumartesi sınav var...
şu vizeleri bir atlatsan yüksek puanlar alsam başka bişeycik istemem yaaaa...öffff :55::36:

Bizim burasi da suan 5 derece ama gel görki günesin sayesinde evin ici hamam..
Allah yardimcin olsun seker.
InsAllah alirsin..

Bende 6,4 Km yürüdüm de geldim uhuuuuu:66::66::66:
Bir dusa giriyim ardindan, kahvaltimi hazirliyim. :56:
Kizimla bugün yalniziz, esim sirketi ile beraber seminer vermeye gitti.
Ondan istiade etmek gerek:61:

Canim Valla Öyle Yaaa .. Hatta Kuzenimide Spor Salonuna Yazilmayi Ikna Ettim :9:
Diyeti Herkeze Sevdirmeye Basliyorum Yavas Yavas :66:
Kizi Dün Gaza Getirdim Bak Dedim 1.Haftada 2.Kilo Verdim
Neler Yiyip Ictigimi Anlattim 1.Saat :9: Oda Heveslendi Veee Ablacim Bende Yazilayim
Spor Salonuna Hem Yanliz Olmayiz Birbirimize Destek Oluruz Dedi ..
Eeee Benim Canima Minnet Yanliz Gitmekten SIKILMISTIM .. :82:
Bu Gidisle Cevremdeki Herkez Saglikli Beslenecek ..
Yengemle Annem Bana Baka Baka Basladilar Yediklerine Dikkat Etmeye ..
Benimde Isime Geliyor Dogrusu , Bana Kolaylik Sagliyorlar :8:

Ohh ne güzel, bende spora yazilmak istiyorum ama,
yalniz olmuyor ya..
Birde sirf bayanlarin oldugu yere gitmek istiyorum..
Bakalim hayirlisi olsun..

:60::60::60::60:
Ham kalirim ben onlarin yaninda be balim..
Ama onlara bakar bakar daha da azimlenirim.
Düsünsene önde iki dene kase gibi popo, incecik bel :23::23::23::23::23:

Canım sen her gün düzenli spor yapıyorsun,ne ham kalması.Ben cidden dedim senin 1,5 ayda kondisyon tavan yapmıştır :1:
Ama cidden spor salonunda incecik hatunlar olursa gaza gelir insan :23::23:

benim kıza küçük diye almıyorum ki 3 yaşında :P laptop çıkarır tuşlarnı diye ii seninki yamyam değil benim kız bildiğin gibi diil hem kız hem babası başımda ama ben yinede burada

rica ederim canım adam verseydi 6 adet birden alcaktım ama onuda kabul etmedi :47:

listemiz hanımlarrrrr :nazar::nazar::nazar:

2 haftadır listeyi yapmıyorduk hazırlarken çok hoşuma gitti
kilolar 2şer 3çer düştü hep maşşaallahhhhhh :66::66::66::66::66:

damla, gülçin ve sevgi tekrar tekrar tebrikler harikasınızzz :16::16::16::16::16:

alttaki 1. resimden 2. resime terfi edicez az kaldı :1::1::1:

kızlar ben şimdi spora kalkıym dünkü gibi gece yapmak istemiyorum yeri göğü inlettim :1:
birde leslie nin 5 milliğinden gözünüz korkmasın çok akıcı :34:

damla, gülçin ve sevgi tekrar tekrar tebrikler harikasınızzz :16::16::16::16::16:

Kaptanım emeğine,uğraşına sağlık,bedenlerle boylarla daha bir harika olmuş.. 2 hafta sonra liste görmek harika,resimler de tam gaz olmuş :52::52:

Ama ben 5. sıradayım :47: Hiç hazmedemedim bu durumu. :14:
Bu sabah 80,5 çıkmanın verdiği gazla bu cuma görürsünüz siz diyorum :63::63:

benim kıza küçük diye almıyorum ki 3 yaşında :P laptop çıkarır tuşlarnı diye ii seninki yamyam değil benim kız bildiğin gibi diil hem kız hem babası başımda ama ben yinede burada

rica ederim canım adam verseydi 6 adet birden alcaktım ama onuda kabul etmedi :47:

oyuncak laptop kız
tuşlarına basında müzik filan çalıyor ya ondan
sürekli vermiyoruz biza rahat vermediği zamanlarda bir taktikk :9::9::9:

allah allaaahh kaç tane alacakmışsınn :63::63::63:
6ya burun kıvırmış :57:

:64::64::64: birincilikmiiiiiii ilk defaaaaaa bu listeye bende bayıldım ellerine gözlerine sağlık :16:

Sağol canım inan hepsi tarçın çayı sayesinde.Yoksa ben de kızartmalar ve özellikle tatlılar olmadan hayatta duramazdım.Evet göbek yağlarımız hep onlar yüzünden ve işin kötüsü zor gidiyorlar böyle normal kilo gibi değiller :59:

Toz tarçından yapmışsın ama izlemin dediği gibi mideni bulandırmasın canım dikkat et.Ve bence tek içmektense mutlaka çayını yap.Bak zayıflarken altın değerinde besinler varmış.
Bunlar zencefil,greyfurt,yeşil çay,tarçın ve bir kaç tane daha vardı.Ben hep bunları tüketmeye çalışıyorum.Greyfurt zindelik veriyor özellikle tavsiye ederim.Yağ parçalayıcı özelliği var.
Ama tatlı konusundaki sabrım tarçın çayından ona eminim.Bir ara bırakmıştım oradan biliyorum :1:

lilium bu tarçın çayın nasıl hazırlıyorsun? bende denemek istiyorum. yazarmısın

Back
X