80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:64::64::64: birincilikmiiiiiii ilk defaaaaaa bu listeye bende bayıldım ellerine gözlerine sağlık :16:

Ortim harika değil mi birinci olmak,nasıl bir motivasyon :64::64::64:

Kızlar dikkat ettim de kilosu benden yüksekler bile 44 beden ya.Neden benim kemiklerim böyle :14:
En uzun olmama rağmen şu totom beden düşmedi ben anlamıyorum bu işi.Yanlarına dokunsanız resmen kemiği hissedersiniz yani kalçanın yanlarında yağ yok.Anca baseni ve bacağı inceltip beden düşebilirim sanırım :26:

Kaptanım emeğine,uğraşına sağlık,bedenlerle boylarla daha bir harika olmuş.. 2 hafta sonra liste görmek harika,resimler de tam gaz olmuş :52::52:

Ama ben 5. sıradayım :47: Hiç hazmedemedim bu durumu. :14:
Bu sabah 80,5 çıkmanın verdiği gazla bu cuma görürsünüz siz diyorum :63::63:

hahahhahhahaha
kız boşuna mı işte bu haftaya kar kaldı :1::1::1::1:

sen bu hafta benden sonra 1.sin şekerüüümmm
bu hafta hızıma kimse yetüşemüyecekkkk :52::52::52:

heee damla onu anlatıyordum
kucaklarımızda bilgisayarlar
bana bişiy diyomuş bende telde müşteriyle konuşuyor sanıyorum
bana oyundan bişiy anlatıyormuş meğerr, işte öle sen dinleme
garılar gulübü daha önemli tabii :63::63:diyor

ayyy yok duymadım filan didim artın :27::27:
bazen gülüyorum, hayırdır ne olmuş gene diyor boşver bizim aramızda diyorum
bi yerden geliyo oluruzz meselaa, aman geç kaldın hemen aç garılar gulübü merak etmiştir sen diyor
sanırım kıskanıyor :60::60::60::60:

lilium bu tarçın çayın nasıl hazırlıyorsun? bende denemek istiyorum. yazarmısın

Yazayım canım ;

Yarım kabuk tarçın (küçükse bir bütün)
ceviz büyüklüğünde kök zencefil
5-6 tane "tane" karanfil

Bunların hepsini 2,5 kupa suyla 10 dakika kaynat.Sonra altını üstünü kapat bir 10 dakika da öyle demlensin.Sabah ve akşamları yemeklerden önce iç.Yemekten sonra da içebilirsin ama önce içsen daha iyi.Yalnız ilk bardağını aldıktan sonra içindeki posasını çıkar.Posayla beklerse acılaşır ikinci bardağı içemezsin.

Bu sefer kopyaladım bu yazdıklarımı isteyene direk yapıştıracağım :52::52:

Son düzenleme:
günaydın cnm :16::16: kızım uyansın senin için öperim cnm koluma dokunamıyoum kesilen bilek deqilde aşı yapılan yerin dirseqe doqru olan kısma dokunamıyorum acısı çok fazla hemde o kolumda anlayamadıqım bir aqırlık var kaldıramıyorum hareket ettirmem mümkün deqil canım çok yanıyor..

amin cnm teşekkürler sol kolum kullanılamaz durumda ve çok aqır vücudum bir yan sol kolumun aqırlıqı diqer yana dayanılacak gibi deqil..

günaydın cnm ..

wisper canım inşallah eşimle aran biran önce düzelir bolbol dua et cnm senin için bende dua edicem :34:

sağol senacığım sen boşver beni.önemli olan senin sağlığın.sen dikkat et iyileş başka şey istemem şu an.

caillou caillou caillou......basladigi an derin bir sessizlik basliyor evde....bende gideyim kahvalti hazirlayim...ay üzerimizde nazarmi ne vardir anlamadim,esim cumartesi geceleri sokak gazaeteleri oluyor burda onlarin posetini takmaya gidiyor ek is yani,dün gece bu kezde teker patlamis ,sürekli biryerden bisey cikiyor.allahim sen koru bizi(cümlemizi) kem gözlerden:53::53:

bizimkilerde de bi dönem vardı artık azaldı.eşin için de geçmiş olsun sen de bi kan akıt istersen.

hafta sonu aldığım şort kapanmıyor önü demiştim yaa
bu sabah denedim tam oldu, iyiki bir beden büyük almamışım yahuu :32::32::32:

bu cumaaa patlama yaşıycammmm, canını seven kaçsııııınnnnnnnnnnnnnnnn :52::52::52::52::52:
açuluuuunnnnnnnnnnnnnnn :64::64::64::64::64::64::64::64::64:

ne güzel.bi de bir azim ilacı çıkarsan da ondan alsak senin kadar azimli olsak nasıl olur ..

canım benim nekadar güzelsinn nazara geliyon :nazar: ayakta şöyle boy boy fotolarınıda koyacaksın inş görünür görünmez kazalardan korusun mevlam ....

öyle deme bende çok başarısızdım ipin ucunu bırakınca arkasını toparlayamıyor insan kaçamak yapsakta telafiyle diyete devam
Sağlığımız için en önemlisi ...
desteklerin için çok teşekkürler başımın üstünde yerin var :16:

kaptaaaaaaaan heryerde eğitime devam

nesinir bozucu değil mi 3 gün net yoktu buraya giremedim diye kafayı yiyordum
hoşgelin canım bizler eriyoruz günbegün :1: sen nasılsın asıll

ütüyle kurtulmak yokk bu hafta herkaçamağında 1 km yürüyüş :62::62:

inş canım ayyy beraber başlaşaydık bende alcaktım hala alacağım bak tembelliğim burdada su yüzüne çıktı :59:

teşekkürler canım paylaşımın için

ah çok güzel bir duyguu farkedilmek taktir görmek :46::46:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

bırakmıyrum zaten düşe kalka ilerliyorum.2 gündür callanetics yapıyorum .bugünden itibaren de koşu bandında yarımşar saat iki tur halinde koşayım diyorum.önceleri tam 1 saat yapıyordum ama şimdi 1 saat fikri beni bunalttığı için yarım saat yaparım dedim.hiç yapmamaktan iyidir.

günaydın kızlar nasılsınız keyifler nasıl

sena abla ne oldu sana anlayamadım ben iğnemi vuruldun kolundan ah en korktuğum şey asla vurduramam ya çok geçmiş olsun sanada

izlem abla valla sen nesin ya böyle azimli hatun süpersin 3 günde oldunmu şorta güle güle giyin:9:

saolasın nilgün ablacım umarım her çaba harcayanın hakkını boşa çıkarmaz allahım.. umarım seninde eşinle aran düzelir en yakın zamanda dediğin gibi bence aldatma olmadan düzelebilir..

kızlar ya bu aralar bende çok yeme isteği var ama hiç kısmıyorum gece gündüz yiyiyorum ve 69 kiloya çıktım tekrar:25: napayım herzaman diyet yapılır ama sınava şurda 1 hafta kalmış kendimi çok kasmak istemiyorum doğrusu 70 te olsam yicem bi hafta sonra çok sıkı bi şekilde gelicem inşallah yaza kadar durmak yok sonra

canım senanın koluna bıçak saplandı.ciddi tehlike atlattı.üstüne de ne olu olmaz diye tetanoz aşısı oldu.onun da ağrısı ekleneince kadın yataklara düştü.şimdi dinlniyor anlayacağın.allah esirgedi onu çok şükür.
yemek olyaını düşünme.zaten sınavın var bi de ay onu yedim bunu yememeliyim stresi olmasın.nasıl olsa dikkat edersin sınav sonrası..

günaydın arkadaşlar diyet nasıl gidiyor günaydin dediğime bakmayın ben sabah sporumu yaptım da geldim :62::8::8::8::8::8:

:46::46:

Ben onu da denedim :60::60:
Yanmasına dayanamadım 2 gün sürdüm bıraktım :19:

Yok canım hiç kızarıklık filan olmadı.Dedim ya ben geçen sene direk biber yağını sürüyordum :27:
Gece yatmadan çıkardım toplamda 4- 4,5 saat durdu üzerimde..E o da bir şeydir..Havalar düzelmediği sürece böyle akşamları paketleyeceğim gene kendimi :1:
Yalnız dün böyle midemde ağrı oldu ama deriden içeriden böyle midem bozulmuş gibiydi.Belki de yediğim bir şey dokundu dedim yormadım hiç :44:

Aramıza hoşgeldin :71:
1. hamileliğin de verdiğin gibi yine verirsin,belli ki azimli birisin..Burayı takip ettiğin sürece de azmin artacaktır.

Günaydın canım :16:

Nilgüncüm o kadar aç bırakma kendini,o da zararlı..Hemen bir şeyler atıştır..

Hemen de öyle ne yaptın diye sorarlar..Halbu ki kendileri de bilir bunun sadece tek bir yolu var :82:
Tabi bu sözler baya şımartıyor insanı :69:

Sevgicim photoshopla 2,5 yıldır ilgiliyim,kendime göre fotoğraf düzenleme,vektörel düzenleme,renk ayarları filan kısaca kendime yetecek kadar biliyorum.Herkes çok iyi bildiğimi söylüyor,bir sorun olunca bana geliyorlar sağolsunlar ama ne ustalar varken ben iyi biliyorum diyemem.Ama ben de senin gibi çok seviyorum.
Zaten en büyük keyfim fotoğraf çekip onlarla photoshopta oynamak :81:

Delüüüü :60::60:

Feryalim olur o kadar bak önünde sınavlar var zaten,şöyle bir zamanda diyet mi düşünülür. Bu sınavın stresini yaşamasam da tahmin edebiliyorum.Boşver sen diyeti şimdi sınavına yoğunlaş.Elbet stres bitince yine aramıza döner verirsin kilolarını..Bence şu an bunu düşünmen saçma olur.

yedim canım merak etme.2 dilim tb ekmeği,domates,zeytin yedim.kahvaltıyı çok seviyorum hep kahvaltı yapmak istiyorum.

kizima 2-3 tane cizgifilm indirdim netten almanca ögrensin az,hic istemiyor anasinifinda bir tek bu konusmayan.türkceyi cok güzel konusuyor burda cogu cocuk yari almanca yari türkce konusuryor buda tek türkce konusunca aa nasilda konusuyor diyenler var,ama almanca anlama süper, konusma sifir.:59: okulda zorlanmaz insallah.

biz cocuklardan dolayi sinemaya gidemedigimiz icin bagzi filmleri indirip dvd den izliyoruz esimle maglum orijinal türkce filmde dvd burda bulmak zor ,türk filmleride binde bir geliyor sinemalara .2-3 senede bir film anca .acaba indirip izlerken emege saygizilik etmis oluyormuyum:27: ,yani sebebim var gidemiyorum sinemaya:1:....

herkes seyrediyor takma kafana..

haa kızlar ilkayın selamı vardı size
annesi gelecekti, hazırlık filan yapmıştır

birde huriye söyle saçları çok güzel olmuş didiii :23::23:

sen de slm söyle..

Ohh afiyet olsun,bizim için de ye :16:
Tabi ki tatlım şimdi diyet düşünülecek zaman değil, sınavın başarılı geçsin önemli olan o :29:

O zaman biz yandık desene gece gündüz film indiriyoruz kafe için :92::92:
E bir dvdyi 45-50 lira yaparlarsa indiririz yani.Onlar da tüketici hakkı düşünsünler biraz :47:

Kızlar bu arada muhabbeti geçmiş akılma geldi şimdi bu tatlandırıcı olayını anlattım mesuta geçen gün,o da arkadaşlarına söyle bir şekerim var ondan uzak dursunlar dedi :9::9:
Ay nasıl güldüm ya ben böyle değiştim ya suçlu sizi görüyor :9:
Ama yağma yok çok inat etti ama illa deneyecek o tatlandırıcıyı :36:
Kızlar her akşam 4 kupa çay içiyor 6 şekerden 24 şeker her akşam :53::53:
Çok değil diyor bir de beyefendi :19::19:

Bir de ben bu sabah 80,5 çıktım,anlayan beri gelsin :53::53:
Dünyanın böreğini yedim daha cuma günü :53:

ay ne güzel ..ama belli vereceğin tatlım.düzenli bitki çayı,su içiyorsun.illaki mükafatını alacaktın.çok sevindim..

ahahahaha teşekkür ettim,mercüü...
ay pazar pazar havaya bak yaaa,önümüzde ki cumartesi değil öteki cumartesi sınav var...
şu vizeleri bir atlatsan yüksek puanlar alsam başka bişeycik istemem yaaaa...öffff :55::36:

kolay gelsin.inşallah istediğin gibi geçer sınavların..saçın ne oldu bu arada?aktı mı biraz..

ben de bi call yapayım geleyim..
Bizim burasi da suan 5 derece ama gel görki günesin sayesinde evin ici hamam..
Allah yardimcin olsun seker.
InsAllah alirsin..

Bende 6,4 Km yürüdüm de geldim uhuuuuu:66::66::66:
Bir dusa giriyim ardindan, kahvaltimi hazirliyim. :56:
Kizimla bugün yalniziz, esim sirketi ile beraber seminer vermeye gitti.
Ondan istiade etmek gerek:61:

Kızlar dikkat ettim de kilosu benden yüksekler bile 44 beden ya.Neden benim kemiklerim böyle :14:
En uzun olmama rağmen şu totom beden düşmedi ben anlamıyorum bu işi.Yanlarına dokunsanız resmen kemiği hissedersiniz yani kalçanın yanlarında yağ yok.Anca baseni ve bacağı inceltip beden düşebilirim sanırım :26:

evet lilicim benimde kemiklerim çok belli belimdeki
yatınca filan çıkıyor direk ama
az simit bölge popo ve basenden eriyince daha da oturuyor beden :68::68:

az sabır şekeriimmmm
nilgün filan 44 giyiyor sevgi 68lerle 40 giyiyor
vallahi bravooo, ben 61re düşücem hala 40 giyiyorum :57::57::57:
ama iyi oluyor yaaa şimdi 38 giyersem 56-57ye düşünce 36 mı giymiş olucam yanii :60::60:
56-57 gibi 38 beden giyim yeter bana :82::82:

bende hazırlanayım hanımlar
az dışarı çıkıcaz hava kapalı ama avm ye gideriz
değişiklik iyi oluyor 2 insan görürük :27::27::27:

birde kafama taktığım bi ayakkabı var
kocayı kandırabilirsem ondan alıcam :52::52::52:

Canım sen her gün düzenli spor yapıyorsun,ne ham kalması.Ben cidden dedim senin 1,5 ayda kondisyon tavan yapmıştır :1:
Ama cidden spor salonunda incecik hatunlar olursa gaza gelir insan :23::23:

Ayyy balim inan, heregün azimim(iz)in nedeni, eski beni cok özledigimdendir...

Gaza gelmek ne kelime, uhuuuuuu cozuturum cozutur:37::37::37::37:

listemiz hanımlarrrrr :nazar::nazar::nazar:

2 haftadır listeyi yapmıyorduk hazırlarken çok hoşuma gitti
kilolar 2şer 3çer düştü hep maşşaallahhhhhh :66::66::66::66::66:

damla, gülçin ve sevgi tekrar tekrar tebrikler harikasınızzz :16::16::16::16::16:

alttaki 1. resimden 2. resime terfi edicez az kaldı :1::1::1:

Allllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh beeeee tesekkür ederim tatlim benim:69::69::69::69:
O alttaki resime de bittim, bittim insAllaaaahhhhhhhhhhhhh :16::16::16::16:
Ellerine, kollarina saglik güzelim..:65::65::65::65:

az sabır şekeriimmmm
ama iyi oluyor yaaa şimdi 38 giyersem 56-57ye düşünce 36 mı giymiş olucam yanii :60::60:

Hele bu sefer hicmi hiiiccc kiskanmadim, icin rahat olsun :63::63::63::63::63::63::63::63::63:

bende hazırlanayım hanımlar
az dışarı çıkıcaz hava kapalı ama avm ye gideriz
değişiklik iyi oluyor 2 insan görürük :27::27::27:

birde kafama taktığım bi ayakkabı var
kocayı kandırabilirsem ondan alıcam :52::52::52:

Benim icinde gez kuzum,
Almanya Pazar günleri ÖLÜ SEHIR :37:
Her yer kapali, kimseye de gitmek istemiyorum.
Ondan gezerken,kulagimi cinlat :24::24:

damla, gülçin ve sevgi tekrar tekrar tebrikler harikasınızzz :16::16::16::16::16:

ellerine sağlık.sonuncu olmuşum ama sıkmıyorum canımı çünkü reglim.ama ilginç olan bir şey var ki kendimi çok esnek ve ince hissediyorum.buna ne neden oluyor bilmiyorum.ama yine ilginç olan bir şey varki 44 giymem.lcw klasik siyah pantolonda 46 bol geliyor.44 oluyor rahatlıkla.inşallah gelecek hafta daha iyi bir sonuç alırım.

az sabır şekeriimmmm

ben de anlamıyorum kalıplar galiba canım.36 ya az kaldı ne güzel..

tarçın çayımı yapayım ben de..derya sen kabuk tarçını bir defa mı kullanıyorsun.yani bugün yaptım çaydan çıkardım.yarınki çay için de kullanabilir miyim?ne dersin..

ellerine sağlık.sonuncu olmuşum ama sıkmıyorum canımı çünkü reglim.ama ilginç olan bir şey var ki kendimi çok esnek ve ince hissediyorum.buna ne neden oluyor bilmiyorum.ama yine ilginç olan bir şey varki 44 giymem.lcw klasik siyah pantolonda 46 bol geliyor.44 oluyor rahatlıkla.inşallah gelecek hafta daha iyi bir sonuç alırım.

ben de anlamıyorum kalıplar galiba canım.36 ya az kaldı ne güzel..

tarçın çayımı yapayım ben de..derya sen kabuk tarçını bir defa mı kullanıyorsun.yani bugün yaptım çaydan çıkardım.yarınki çay için de kullanabilir miyim?ne dersin..

Canım ben tek seferlik kullanıyorum hiç denemedim öyle :44:Ama etkisi azalır mutlaka..

liste çok güzel olmuş eline sağlık
tşkr ederim

kızlar selam

bu günlerde gelen giden misafirim çok,geçmişin son sayfalarını artık okuyamadım mutfağa geçmem lazım yarın akşam hatun arkadaşlar bana gelecekler ,dünde misafirim vardı önceki gün annemler gelmiştii,derken giremedim

izlem

listeyi yapmışsın ellerine sağlık beni çok iyi almışsın kuşum teşekkür ederim bildirim yapayım dedim ama bilgisayar elime geçmedi dostumm...

sena

canım benim,çok ama çok büyük geçmişler olsun canım...vallahi kalbim çarparak okudum birde öyle bir yazmışsın ki....kurban kesmeizde iyi olmuş nazar olabilir..nazara inanırım bilimsel olarak ta gerçekliği olduğu için...geçmiş olsun allah korusun beterlerinden canım...

kilo verenleri tebrik edeiyorum....yeni gelen varsa hoşgeldiniz diyorummmm veee mutfağa (ait olduğum yere):63: kaçıyorummmmmmmmm .....:86::86:

arkadaşlar mrb ya bişe sorcam ben 80 kilodan 71 400e düştüm peki ben şimdi başka bir yeremi yazmalıyım paylaşımlarımı yardımcı olurmusunuz:58:

inanılmaz motive oldum ve 5 mil yaptım hemencik eşimzade suböreği ve mantı talebinde bulundu ama asla bir çatal dahi almayacağım bu hafta regl dönemim artı olmak istemiyorum :26:
hakikaten benimde dikkatimi çekti resimlerdede öyle totoşlu diilsin gayet hoşsun :95::95:

az sabır şekeriimmmm

benim basenler yağdan oluşuyor resmen :30:

sporumu yaptım geldim neskafemi içiyorum..akşamı hafif geçiririm inşallah gerçi tavuk var ama onu da az yağda tencerede yaptım hani kekik tuz soteledim ama benim için yağlı olur.akşama daha hafif bir şeyler bulayım..

hahahhahhahaha
kız boşuna mı işte bu haftaya kar kaldı :1::1::1::1:

sen bu hafta benden sonra 1.sin şekerüüümmm
bu hafta hızıma kimse yetüşemüyecekkkk :52::52::52:

liliiiiiiiiii liliiiiiiiiiiiiii liliiiiiiiiiiii
:1:

heee damla onu anlatıyordum
kucaklarımızda bilgisayarlar
bana bişiy diyomuş bende telde müşteriyle konuşuyor sanıyorum
bana oyundan bişiy anlatıyormuş meğerr, işte öle sen dinleme
garılar gulübü daha önemli tabii :63::63:diyor

ayyy yok duymadım filan didim artın :27::27:
bazen gülüyorum, hayırdır ne olmuş gene diyor boşver bizim aramızda diyorum
bi yerden geliyo oluruzz meselaa, aman geç kaldın hemen aç garılar gulübü merak etmiştir sen diyor
sanırım kıskanıyor :60::60::60::60:
aç garilar :60::60: aç ama fit olma yolundaa
kıskanıyorlar şekerim benim ki remen itiraf etti evet kıskanıyorum dedi bunlarda bi alem

sporumu yaptım geldim neskafemi içiyorum..akşamı hafif geçiririm inşallah gerçi tavuk var ama onu da az yağda tencerede yaptım hani kekik tuz soteledim ama benim için yağlı olur.akşama daha hafif bir şeyler bulayım..

hoşgeldin ohh daim olsuuun spor üzerine kahvede afiyet olsun

Back
X