80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar
liptonun kiraz saplısından hiç randıman alamıyorum ben yaaa
birde bögürtlenli meyve çayını almıştım tavsiye ederim kıslar çok güselmiş

bugunkü benüm

sabah:
1 parça börek :26:

ara:
1 yeşil elma

öglen:
1 tost
1 bardak ayran

ara: 4 hurma

akşam: salata

1 saatlik yürüyüş
ve tabi 2 form çay

artık çayımı şekersiz içiyorum kalorisine baktım şok oldum. 2 kesme şekerli çay 40 kaloriymiş. günde 6 7 bardak içen biri olarak bugune kadarki yaptıgım en büyük hatamı görmüş oldum

nilgün canımmm ne bırazı harika bir incelme mevcut ilk resimde ki kıyafetin kusurları alenen sergilemişmi bilemiyorum ama iki resim arasındaki fark oldukça fazla

sağol canım moral oldu..

Heyyyyy yavrumm benim heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Vallahi bilahi de mükemmel duruyorsun maasaAllahh sana canim benim..
Azmine de sana da helal olsun valla canim benimmmmm

canımsın sağol ya iyiki varsınız ne güzel şeyler yazmışsın.teşekkürler...

inanmıyorum ya 13 callnetics bukadar fark edermi? bence incelmiş baya. bu spora benimde baslamam lazım bende göbek sorunu var onu ortadan yok etmem lazım nasıl nerden yapıyorsun bu sporu

aslında kıyafette çok önemli burada.bu kıyafeti bugün aldım giyer giymez kadına aynanızda incelticimi var dedim hayır bana bakın bi de aynadan bakın dedi gerçekten farketmedi.belin oyukluğunu çıkardı bu kıyafet.başka bir şey de aldım o da güzel oldu ama bunun gibi belimi ince göstermedi.belim 4 cm incelmiş.ama özellikle belim.yoksa hala karnım var.fakat pantolonlarım bollaşmaya başladı.yani yürürken sanki belim pantolon içinde hareket ediyor sağa sola.kilo verdim evet 200 gr ama daha çok inceldim.

programı indirebilirsin s.zayıfla sitesinden.banu da bir ara yapmak istedi ama sıkıcı diye bıraktı.ben artık ezberden yapıyorum tv karşısında o yüzden sıkılmıyorum.

mutlu yıllar

nilgün abla callanetics nedir hemen topikçe yapmalıyız çok harika olmuş ya çok incelmişsin

sağol canım yapın valla.kk da var bak link bu hatta oraya fotolar koydum yapanlardan..

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri.html

slm kızlar ben topigınızı yeni gördüm hayırlı olsun yaaa ben 100 kıloyum bır tane oglum var uff bende zayıflamak ıstıyiirumm

hoş geldin menülerini yaz yorumlayalım.mesela zayıflamak adına ne yapıyorsun biraz anlatsana?

ay maşallah çok güzelll ben daha yeni başladığım için ne olacak bilmiyorum tekrar gebe kalabilmek içinde bu kiloyu vermem lazım motive ve kilo vermeyi sürekli akılda tutmak şart vazgeçmemek için

hoş geldin..

inşallah derdin hayırlı olacak şekilde sonuçlanır.yakında toparlarsın neleri başardın sen..

ha maşallahh ayy bende ısıom vermek elma sirkesı ıcıyormusunuz arkadaslar

ay ben bir ara içiyordum ama şimdi içemiyorum.sanki faydası olacağına olan inancımı yitirdim..

Canım 65 i görürsün inşallah
hepberaber görürüz inş çok sağolunn
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM SEVDİKLERİNLE MUTLULUK VE HUZURLA NİCE SENELER

kızlar
liptonun kiraz saplısından hiç randıman alamıyorum ben yaaa
birde bögürtlenli meyve çayını almıştım tavsiye ederim kıslar çok güselmiş

ya ben de şeftalili form çayını aldım beş para etmez.1 tane denedim olmadı 2 tane koydum olmadı.en son 1 kupada 3 poşet demledim o da olmadı .attım ben de bir köşeye.asla bi daha almam.

green island form aldım o da tık demedi ben de.biliyor musunuz bu markayı?

artık çok sıkıntı çekersem bitkisel bir müshil aldım.bir içiyorum 10 saat sonra acısız süper çıkıyorum.ama sık kullanmıyorum asla..

tesadüfen gördüm bunu benimde kullandığım bir çay var eczanelerden bulabilirsin adı entschlackungstee alman zayıflama çayı olarak geçiyor gerçekten faydasını gördüm

nilgünnn
şimdi gördüm resimleirni çok incelmişsin ya
ama bu 21 gün olayı balon haber miş ya ölemii
yani yokmuş öyle bir kural?

deryacım tatlı ve makarnadan sonra yine ii verdin canım tebrikler...

Öyle filizcim yine çok şükür.Nedense bu hafta hepimiz az vermişiz topik olarak.Hadi ben azıttım bu hafta da diğerleri neden böyle oldu acaba :26: Demek ki havalar hepimizi etkiledi

önemli değil deryacım, izlem dönünce ekler çizelgeye bizide:)zaten burada kilolarını herkes paylaştığı için biliyoruz...kim kaç kilo vermiş...

Sağol filizcim
O kadar emek veriyorsunuz,kötü hissediyorum ama izloşa danışmadan da yapmak istemiyorum.

Terbiyesizler ya sinir oldum Gördü denen bir şey kalmamı bunlarda.Ya şu hayatta tahammülüm olmayan bir kaç şeyden biridir komşu gürültüsü.Terbiyesizliğe asla katlanamam.Bu yüzden ayrıldım hatta eski evimden
Komşularını saygısı olmayanı sen adam edemezsin burcucum maalesef..

Aramıza hoşgeldin mine
Çok geçmiş olsun.Umarım kilolarını verir tekrar denersin.Azmin daim olsun

selam kızlar, kilo veren arkadaşları tebrik ederim.
kilo bildirimi:
başlangıç:92
geçen hafta:89.6
bu hafta:89.3
bu hafta giden:300 gram
toplamda giden:2.700
hedef:70
boy:1.71
beden:44-46

Tebrikler arzucum.

geçen hafta = 63.3

bu hafta = 62.9

giden = 400 gram

hedef =60

boy 171

benden 40

spor= 210 dk

Tebrikler tülayım

deryaa

geçen hafta içinde bi türlü diyemedm canım liste için ellerine sağlık,bu hafta yapacak olduğun liste içişnde şimdiden teşekkürler ellerine emeğine sağlık canım benimm....

Rica ederim ilkaycım :93:

Ortim vay vay vay
Tebrik ederim seherim maaşallah sana Benim vereceklerimi de vermişin sen

Eşin için de geçmiş olsun,gülçinin de eşi yaralanmış ne oldu size böyle aynı anda.Umarım en kısa sürede iyileşir :26:

başlangıç;85
geçen hafta;70.0
bu hafta;69.7
giden;300 gram
toplamda giden;15.300
hedef;63

boy;173
beden;40
spor yok

Deme öyleee Bırakmak ne demek sen nerelerden geldin buralara.Öyle ya da böyle devam edeceğiz.Ayrıca regl dönemin onu da hesaba kat buna rağmen 300 gram çok iyi öyle düşün.Tebrik ederim

Gülçinim çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir eşin.Teşekkür ederim kuzum :93:
wc çok farkettiriyor kesinlikle kilo bildirimlerin öncesi wc'yi bekle derim.

selam kızlar pc açık ma yazıdm mı bilmyorumm vallaa

kilom bu hafta sabit 64.1

Banuşum böyle durgun olmana hiç alışık değilim,paylaşsana bizimle neyin olduğunu

Aramıza hoşgeldin
Tavsiyem sadece buradan ayrılma,zaten bunu yaptığında kendin için doğru olanları,yararlı şeyleri yavaş yavaş oturtacaksın aklında.Azmin daim olsun..

Nilgünüm tebrik ederim tabi ki bunu yazarım canım wc çok farkettriyor

Baslangic: 87.7
Gecen Hafta: 76.2
Bu Hafta: 76.0
Giden: 200 Gr.
Toplam Giden:11,7
Hedef: 60
Yapilan Spor: 200 Dk
Beden: 42-44
Boy: 1.70

Tebrik ederim gülçinim..Ohh şükür bak korktuğumuz olmadı
Ben dedim sana ödem miydi neydi gitti işte mendebur

tebrik ederim canım wc önemli olmaz olur muuuu basküle çıkarken biz ne var ne yok boşaltıyoruz

Valla ben hic ciplak yada ic camasirlari ile hic tartilmadim:78::78::78::78:

Gülçinim ortimin dediği gibi montla çık istersen Cidden atlet sutyen ile farkediyor kesinlikle çıplak çık.Ben de bir kaç hafta önce başladım öyle tartılmaya.Kıyafetler zannettiğimizden daha ağır kuzum

Öglen yemegi yiyecegim ama ne yapiyim diye kafam allak bullak
Seyyyyyyy birde bugün kacamak günü demi

Eveeettt haketmediğim halde bana da kaçamak günü banane

Nilgünüm çok güzel toparlamış.
İlk fotoğrafta gömleğin dar o da çok farkettirse de yine de belli nasıl toparlandığı.Ben callanetics'i 1 ay yaptım harika sonuçlar aldım ama sıkıldım bir süre sonra fenalık geldi Sabredersen beden düşecek kadar bile incelirsin.Bence platesten daha hızlı sonuç veren harika bir yöntem.Bana benzeme ve peşini bırakma derim

Banuya diyorsun ama sen de durgunsun bu aralar

Ayyy ortim rakam düşmek gibisi var mı
Haftaya 77'leri göreceğim inşallah inadım inat

:81::81:İyi ki doğdun Arzu İyi ki doğdun Arzuuuu :81::81:
Nice mutlu huzurlu yıllara canım..
Eşin uğraşmış öyle yenmez mi ya.Bitir dese bitirilir hatırı için

nilgün abla callanetics nedir hemen topikçe yapmalıyız çok harika olmuş ya çok incelmişsin

Feryalim callanetics harika ama çooook sıkıcı Sonuçları platesten daha hızlı müthiş bir yöntem.Aklına koyarsan dene derim.

slm kızlar ben topigınızı yeni gördüm hayırlı olsun yaaa ben 100 kıloyum bır tane oglum var uff bende zayıflamak ıstıyiirumm

Aramıza hoşgeldin
Önce kararlı ol gerisi gelir.Ben bu işi yapacağım de ve arkana bakma.
Azmin daim olsun

Çok sevindim tebrikler
Yok canım normalde 2 haftasını tamamlayanlar giriyor listeye ama kaptanımız tatilde olduğu için ben yapıyorum listeyi ve o eklesin istiyorum o yüzden beklemeye alındı maalesef.

iyi akşamlar kızlar

başlangıç 85
geçen hafta 81,2
bu hafta 79,7
giden 500 gr.
toplam giden 5,3 gr
hedef 58
her aksam olmamakla beraber 2 km yürüyüş
beden 44
boy 1,66

Tebrik ederim iclal

selam canlar...artık bende buradayım...

Haydi bakalım tekrardan hoşgeldin,azmin daim olsun

bende akşama kadar yaptgım diyeti akşam bozdum yeidmde yeidm
bu hafta protein beni beklesinnn
şu kasvetli havamdan yavaş yaval kurtulupppppp
eski formum dönmek istiyorum artıkkkk

Banuşum herkes aynı şeyi istiyor
Geçen hafta hepimiz düştük ama bu hafta toparlayacağız inşallah.
Ben de proteine ağırlık versem iyi olacak :44:

ortim görmemişim gülçinin eşidemi rahatsızlandı geçmiş olsun:26:
gülçin olan bize oluyor bin naz bin fff lama öyle ilgi istiyolarki şuan bile bana takılıyo sizinle yazışıyom diye yok ayağıma buz yok çevir yok kaldır iyi olsunda yeterki allaha şükür kırık çıkık yok

burcu uuzn zmandır buradasın ama seninle tanılmadık bis anırım ben banu

Evet Canimm Tanismadik Seninle Henüzzz :)

Bende Burcu 20.5 Yasindayim
Yaklasik 1.Aydir Sizlerleyimm Ve Bundan Coooooook Mutluyum Cooookk ..

Topigimizdeki Herkesi Cok Seviyorum Valla Hepiniz Cok Seker Insanlarsiniz
Iyiki Katilmisim Araniza

ana 1 ay oldumu sen geleliii
bende 27 yaşındayım cnm

tesadüfen gördüm bunu benimde kullandığım bir çay var eczanelerden bulabilirsin adı entschlackungstee alman zayıflama çayı olarak geçiyor gerçekten faydasını gördüm

tavsiye için sağol önce 5 i bir yerde çayım bitsin alırım belki..

nilgünnn
şimdi gördüm resimleirni çok incelmişsin ya
ama bu 21 gün olayı balon haber miş ya ölemii
yani yokmuş öyle bir kural?

etkisinin tam görülmesi için en az 21 yapın deniyor tavsiyeydi bu ama herkes kural gibi algıladı.süper call var ya ona geçmek isteyenlere önce bi 21 kez yapın kaslarınız alışsın dendi sz sitesinde.olay bu yani.

sağol bebeğim teşkür ederim.call i seviyorum ve severek yapıyorum.peşini de bırakmayacağım inşallah..ama sorun yok merak etme.artık takılmıyorum bir şeye..

senin fotoğraf makinen ne oldu resim çekiyor musun gönlünce?koysana bir iki resim..

İyi akşamlar kader arkadaşlarım

Bugün haketmesem de kaçamak günümün hakkını verdim.Ama son kez.Bu hafta silkelenip kendime gelmezsem vasat geçen 3. haftam olacak
İki haftada bir 600 bir de 200 verdim.Ne güzel bir bir gidiyordu kilolar.Şu an 77 kilo olabilirdim
Ama şimdi ağlanıp sızlanmanın zamanı değil.
Şimdi spor ve 0 kaçamaklı başarılı günlerin zamanı
Bugün 40 dakika yürüdüm.Hava çoook güzeldi
Dönüşte başıma hemen güneş geçiyor diye beyaz şapka ve bir mat lacivert bir de sütlü kahve oje aldım Sütlü kahvenin tonunu uzun zamandır arıyordum.Çok seviyorum ojeleri ya.Zaman bulup süremesem de orada öylece renk renk durmaları bile mutlu ediyor beni.Hele ki sürünce kendimi çoook iyi hissediyorum

Şimdi haftasonu ne yapsam düşünmem lazım spor arkadaşımla çıkamıyoruz diğer arkadaşları arayıp plan yapmam lazım boş geçirmemek için

Yaşasın yaşasın arkadaşımla konuştuk pikniğe gidiyoruz yarın.Topta alacağım yanıma ufak kızı var onunla bol bol oynarım spor olur
Bu hafta 1-1.5 kilo arası vereceğim söz verdim kendime

deryacım bende kendimi çok saldım buügn ya
haftaya proteine agrılık vercem dışarda yrümeyed ebaşlıycma ama ka syapıpta artı çıkmaktan korkuyorum yaa her 2 kiloda bir takılıyorum kesin sıkıldım artık
umarım cumya görürümm 63 leri bu haftam vasat geçti
ojyi bend eçok seviyorum cnm çocuklardan fırsat bulamıyordum eskşdne ama şimdi fırsat yaratıyorum
oje kurutucu aldım birde acil çıkmamm gerekirken bile sürüp çıkıyorum

nilgün
ben çok sıkılıyorum sevmen ayrı bir olay valla ne güsel
çok faydalı çünkü call

ben de geldim kızlarr kiloları vericem sizlerle beraber hors yaptım valla

79,6 ile başladım bana cetvel nasıl yapılır anlatırmısınız ben de ondan yapmak istiyorum

hepimize başarılar

Yaşasın yaşasın arkadaşımla konuştuk pikniğe gidiyoruz yarın.Topta alacağım yanıma ufak kızı var onunla bol bol oynarım spor olur
Bu hafta 1-1.5 kilo arası vereceğim söz verdim kendime

callanetics i araştırıym bakıym ilk defa duydum desem :26:
buarada derya hani sporun bu hafta epey vardı kaslar su topluyurmuş filan diyolar ya ondan mı kilo vermedin gözüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…