80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar benide alın aranıza .... 89 kiloyum ... Cushing ve hipotiroit hastasıyım ... Sağlığım için acilen zayıflamam lazım. Kendi başıma kilo veremiyorum ..DEsteklerinize ihtiyacım var . Fizikten çok bir sağlık meselesi oldu .. :( Lütfen yardım edin :(

canım nasıl verdiğini anlatırmısın bana da

Canım bir defa hergün yarım saat evdeki yürüyüş bandında yürüyorum.
Sabah çok az beyaz peynir ve Eti formun o disk şeklinde olanında yiyorum.
arada mutlaka bitki çayları içiyorum.
özellikle rezene ve adaçayına bayılıyorum.Ve bağırsakları da yumuşattığı için rejim yaparken kabızlık sorunu çekmiyroum.Ki bence kabızlık kilo vermeyi en çok etkileyen hususlardan biri.
Öğlen ya ızgara köfte ya da tavuk yiyorum tabi yanında salata ile..
Arada ise meyve yiyorum.
Akşam ise daha hafif bir şekilde salata yiyorum.
Ve hergün 25 sabah kalkar kalkmaz akşam ise yemekten önce 25'er mekik çekiyorum.
2 hafta boyunca bunları yaptım.
Pes etmeden bunları yaparsam kilo verememek gbi bir ihtimal olduğunu düşünmüyorum.
İlk hedefim 85'ti. az kaldı ikinci hedefim ise 80 kilo olmak.
Hadi kızlar başaralım şunu hihoyyyt

Ya kızlar ben 85 kiloydum,bugün tartıldım 86,5 geldim:bbo:
Ne olduğunu anlamadım bilee, bana neler oluyor? :1shok::1shok:

Ocean,

3 ihtimal var;

1-Adet dönemin başlamak üzere ve vücudun su topluyor.
2-Kabızlık gibi bir probleminin olması
3-''Bundan birşey olmaz'' diyerek atıştırdığın abur cuburlar

Canım bir defa hergün yarım saat evdeki yürüyüş bandında yürüyorum.
Sabah çok az beyaz peynir ve Eti formun o disk şeklinde olanında yiyorum.
arada mutlaka bitki çayları içiyorum.
özellikle rezene ve adaçayına bayılıyorum.Ve bağırsakları da yumuşattığı için rejim yaparken kabızlık sorunu çekmiyroum.Ki bence kabızlık kilo vermeyi en çok etkileyen hususlardan biri.
Öğlen ya ızgara köfte ya da tavuk yiyorum tabi yanında salata ile..
Arada ise meyve yiyorum.
Akşam ise daha hafif bir şekilde salata yiyorum.
Ve hergün 25 sabah kalkar kalkmaz akşam ise yemekten önce 25'er mekik çekiyorum.
2 hafta boyunca bunları yaptım.
Pes etmeden bunları yaparsam kilo verememek gbi bir ihtimal olduğunu düşünmüyorum.
İlk hedefim 85'ti. az kaldı ikinci hedefim ise 80 kilo olmak.
Hadi kızlar başaralım şunu hihoyyyt

güzelim tebrik ederim maşallah
ama diyetinde hiç ekmek yok acıkmıyormusun hem ekmeği tamamen kesmek de iyi değil diye biliyorum ya da ne bilim çok acıkırsan napıyorsun ben mesela karnım açsa kendimi işe veremem zaten hemen kan şekerim düşer

Kızlar ben bu rar yoğunluktan giremedim sıkı bi diyete başladım dolaptaki giysilerin olması lazım üstüme
sizden ricam bana özelden grup listesini ve aldığınız kurallar varsa onları gönderebilir misinz
çalıştığım ve küçük çocuğm olduğu için nete sık giremiyoym

Ocean,

3 ihtimal var;

1-Adet dönemin başlamak üzere ve vücudun su topluyor.
2-Kabızlık gibi bir probleminin olması
3-''Bundan birşey olmaz'' diyerek atıştırdığın abur cuburlar

canım adet düzensizliği var zaten ben de.
En son 14 kasımda olmuştum ve hala olmadım..
Sanırım su topladı vücudum..
Bir an önce adet olmam gerek anlaşılan..

selam kızlar bugün aşure yaptım yaparken üzerinden olmuş mu diye tadına baktım sadece, canım tekrar yemek istemiyo bile sizin sayenizde motivasyonum süper:lepi:

sabah 2 dilim ekmek peynir domates öğlen kıymalı pazı 1 dilim ekmek ve yoğurt yedim akşam salata yemeği düşünüyorum bakalım

ekmeğimi evde kendim yapıyorum dönüşümlü olarak tam buğday, kepek ve çavdar böylece aynı şeyden sıkılmamış oluyorum. Bitki çayı olarakta günde 3 fincan yeşil çay içmeye çalışıyorum.

Bir şey sorucam sizlere peyniri light mı alıyorsunuz?

Kızlar benide alın aranıza .... 89 kiloyum ... Cushing ve hipotiroit hastasıyım ... Sağlığım için acilen zayıflamam lazım. Kendi başıma kilo veremiyorum ..DEsteklerinize ihtiyacım var . Fizikten çok bir sağlık meselesi oldu .. :( Lütfen yardım edin :(

Hoşgeldin aramıza kilo zaten başlı başına bir hastalık canım şimdi hasta olmasak bile hastalığa açık davetiye,normal kiloda olanlara göre bir çok hastalığa yakalanma riskimiz daha fazla kısaca hepimiz sağlığımız için elele verip zayıflamalıyız.

selam kızlar bugün aşure yaptım yaparken üzerinden olmuş mu diye tadına baktım sadece, canım tekrar yemek istemiyo bile sizin sayenizde motivasyonum süper:lepi:

sabah 2 dilim ekmek peynir domates öğlen kıymalı pazı 1 dilim ekmek ve yoğurt yedim akşam salata yemeği düşünüyorum bakalım

ekmeğimi evde kendim yapıyorum dönüşümlü olarak tam buğday, kepek ve çavdar böylece aynı şeyden sıkılmamış oluyorum. Bitki çayı olarakta günde 3 fincan yeşil çay içmeye çalışıyorum.

Evet canım ben light peynir alıyorum.
Zaten besin değerlerinde de kalsiyum oranı daha yüksektir light peynirde...

Merhaba kızlar. ben bugün üye oldum aranıza katılmak istiyorum.92 kiloydum şimdi 88 kiloyum.yıllardır diyet yaparım.Artık diyet yaptığımı saklıyorum.çünki herkes alaycı bir edayla bakıyor.Artık kimseye hesap vermek istemiyorum.Bu sefer özel bir diyet yapmıyorum,kendimce yediklerimden bir miktar azaltıyorum.Böylece kendimde diyet sıkıntısına girmiyorum.Hayatımda ilk defa acele etmeden bir iş yapıyorum 2 ayda 4 kilo oldu çok rahatım böyle daha başarılı olacağıma inanıyorum. Sizler ne dersiniz bu konuda .Herkese başarılar.

Son düzenleme:
Bravo diyorum canım iyi yapıyorsun acelen yoksa yavaş ve kalıcı vermen en iyisi ben de ayda 4 kilo versem diyorum yaza kadar incecik oluruz hadi hayırlısı...

aslan8141.....82
BörtüBöcek....84
ecrin...........85
eylülce..............85
dilek86..............89
fguler................88.9
gamzeli............85
guide................86
güldemir............81
hidennisko.........84
letafet................88
ocean................85
paresnamka.......86
periza................88
pinarim..............84
raebzeh.............89
silvara2..............86
sevgi-liebe..........89
tinkimi...............87
yayla güzeli.......84

sevgi-liebe ve letafet hoşgeldinizz a.s. azmederek hep birlikte vericezz kiloları..başarılar

Merhaba kızlar. ben bugün üye oldum aranıza katılmak istiyorum.92 kiloydum şimdi 88 kiloyum.yıllardır diyet yaparım.Artık diyet yaptığımı saklıyorum.çünki herkes alaycı bir edayla bakıyor.Artık kimseye hesap vermek istemiyorum.Bu sefer özel bir diyet yapmıyorum,kendimce yediklerimden bir miktar azaltıyorum.Böylece kendimde diyet sıkıntısına girmiyorum.Hayatımda ilk defa acele etmeden bir iş yapıyorum 2 ayda 4 kilo oldu çok rahatım böyle daha başarılı olacağıma inanıyorum. Sizler ne dersiniz bu konuda .Herkese başarılar.

öncelikle hoşgeldin diyorum ve tamamiyle katılıyorum söylediklerine birincisi insanların yine mi diyettesin lafından bıktım çok iyi yapmışsın söylememekle, ikincisi hızla giden kilolr aynı hızla geri geliyor yavaş yavaş vermek en iyisi en fazla ayda 4-5 kilo hepimize kolay gelsin.

Ya kızlar ben 85 kiloydum,bugün tartıldım 86,5 geldim:bbo:
Ne olduğunu anlamadım bilee, bana neler oluyor? :1shok::1shok:

sorma canım o banada oldu,85 küsür geldim,o yüzden bu haftayı baz almayalım herkez yarın kilolarını bildirsin haftaya kimin kazanıp en çok kiloyu verdiğine bakarız..kabul edenler?

peyniri kesinlikle lıght kullanmam,kahvaltıya önem veririm,yani kahvaltımı güzelce yapıp güniçinde kısmaktan yanayım canım....

kızlar şaka gibi ama ben hiç bir şey yemememe ragmen kilo veremiyorum
oysa bu yaşıma kadar hep öyle verirdim
listeyi düzeltirseniz sevinirim gene 85 im
dün egzersize de basladım ..bakalım...

cumadan cumaya tartılıyorum
kesin sonucu yarın yazarım..
oooof oooof

ben bugün dediğimi yaptım ve kaçırmadım,yani dietim iyi gitti,akşam meyve suyu ve elma yedim,2-3 çatal makarna tırtıkladım ve hareketlerimi yaptım....zaten dün tartıldım ve fazla çıktım artık yarın gerçek kilomu tartılır yazarım,iyi akşamlar....

iyi geceler arkadaşlar ben de yarın spor salonunda tartılıcam öğleye kadar yazarım kilomu, cumadan cumaya bildiririz bundan sonra bana uyar...

pınarım sağol canım.kızlar selahattin dönemzin metabolizma hızlandırıcı çayı vardır.bn diyet yaparken içerdim çok faydasını görmüştüm onu da deneyebilirsiniz
tarifi yazıyorum .1 elma 4 e böl
1 limon 4 e böl
1 tatlı kaşığı tane karabiber.
1 dal tarçın
bunları 2-3 litre suda düdüklü tencerede kaynatıyoruz. ve gün içinde içebildiğimiz kadar içiyoruz sıcak soğuk farketmez .tadı hoştur.

bende varım cuma tartılmaya ama tartım komşuda ondan alıp tartılcam daha benim bir hafta olmadı 4 gün oldu ama ii gidiyorum bakalım verebilecekmiyim kendime kilo çizelgesi hazırlayacam

Back
X