Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuklara pizza yapayım diyorum bugün degişiklik olur:26::26:
ama yermiyim bilmiyorum tebi![]()
valla iyi sayılırım topal aksak gidiyor işte ....akşamki menümü çok güzel ayarladım yemekten sonra tutan tatlı krizimi 1 tane halleyle tamamladım ,koca kafamb-fit iyi gidiyor oraya gidince herşey başka ,çok iyi antrenörüm var,beni seviyor ,ilgileniyor,ayol orda başka bi gülay oluyorum
![]()
salonu beğenmene sevindim,kasların şişmiştir gerçekten 15 gün içinde normale dönersin,hiç düşünme,bırakmadan yola devammmmmmm
herkese günaydın millettttt.iyi hafta sonları bugün benim kızımın doğum günü,çok heyecanlıyım.uyansın hemen kutlucam .tam 5.yılı yaşının,sağlıkla huzurla nice 5 ler görür insallah![]()
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR İYİ TATİLLER
dün akşam arkadaşıma iftara gitmek üzereyken reql oldum:84::84::84: çok üzüldüm orucum yarıda kaldıokadar üzüldümki başım aqrımaya başladı ve hala devam ediyor...kahvaltımı yapıp ilaç içtim...
bu arada laptopuma yeni yazılım yükletti eşim....windows'7 yüklemişler son yazılım sistemi...çok beqendim..masaüstündeki duvar kaqıdı bikaç dakika aralıklarla kendi kendine deqişiyor..ve daha beni şaşırtan birsürü yenilik...yazılımını deqiştirmek isteyenlere öneririm çok mükemmel bir yazılım...ben daha önce vista kullanıyordum....zor bir yazılım sistemi...hatta alırken bana kullanamayabilirsin dediler herkes kullanamıyormuş...bana okadar zor gelmedi zaten ayrıntılı pc kursuna gidip sertifika almıştım...ama şimdiki yazılımı çok beqendim...herkese tavsiye ederim...
güzelim hamilelik gibi bi ihtimal varsa sakın öyle hoplayıp zıplayıp tepinme
düşük yaparsın allah muhafaza.......
bilerek hoplayıp zıplayan düşsün diye yapanın düşmezzz
sen bilmeden yaparsın düşer falann amann haaaa
şüphen oldugu zamanlar öyle tepinme kuzumm emi ama yürüşten bişi olmaz
tabi zaten diyelim hamilesin rahim kasların saglam degil diyelim (allah korusun)
doktor sana der hep dinleniceksin mümkün oldugun kalkma diyee.......
az cok biliyondur annem senn,, ne zaman hamile olma riskin olup olmadığınıı![]()
selam kızlar herkese güzel bir haftasonu diliyorum geçmişe tam bakamadım ama gördüğüm kadarıyla
gülay kızının dogum günüymüş Rabbim sevdikleriyle annesiyle babasıyla uzun hayırlı ömürler yaşatsın inşallah canım
kızlar yaa ne güzel genel olarak bicogumuz spor yapıyor bi totoyu ben mi kaldıramıyorum neee
bu arada haftaya cumartesi taşınıyorum nasipse kızlar bu hafta çok yogun geçecek işyerindeki işleri toparlamam lazım çünkü evi yerleştiresiye kadar bikaç gün işe gitmeyeceğim ev temizlenecek 2 bayan tutacagım özel eşyalar kolilenecek gerisini taşıma firması hallediyor zaten.çok yorulacagım belki ama çok şükür bitiyor düşünmekten canım çıktı bataryasından elektrik prizine boyasından parkesine fayansından kapısına kadar herşeye koşturduk hazır yeni ev almak daha rahatmış gerçi bundada herşey benim zevkim diyorsun oda ayrı bi zevk Rabbim herkese nasip etsin kiradan kurtulmayı inşallah
dün çocukları bahçeye çıkardıgımda bi çocuk geldi annesiyle
bahçeye gelin oynasınlar dedimm. anne 26 yaşında 16 yaşında evlenmiş bu 2. çocugu ilk çocuk 3. sınıfa gidiyorr
ve köyde büyümüş buraya gelin gelmiş gayet dünyası küçük bir hatun.nerede oturyorsun deidm arka binada dedii
oralar çok küçük ve 2 odaa dedimm 2 çocuklar zor olmuyormu dediigmde
biz 9 kişiyiz dedi.iki elti ve kv-kp-eşler çocuklar hepsi bir evde
odalar gelinleirn dedii kv-kp salonda yatıyorlar büyük ogluma yer yatagı yapıyorum salona
küçük oglum yanımd ayatıyor eltiminkide yanınd ayatıyor dedii
ben hayretle dinleidm tabii...........
belliki hiç bir özel yaşantı yok,gezmek tozmak vs biri iş yapıyormuş digeri çocukları dışarı çıkartıyormuş
haftda bir pazar yaılıyormuş,biri yemek yapsa digeri bulaaşık yıkıyormuş
banyo günleir aynı,ertesi gün çamaşır günüymüş vs vs vss ve ben şoklardayımm...
ama okadard amutlu vemmemundu halinden eltisiyle çok iyi anlaşıyorlarmış bu yıl taşıncam yaza diyor
vallahi bravo dedimmm ve küçük olan dünyasınada özenmeidm degil.....
çok uzattım okumayabiliriisnizzz duygusalaa bagladım yineee...........
valla iyi sayılırım topal aksak gidiyor işte ....akşamki menümü çok güzel ayarladım yemekten sonra tutan tatlı krizimi 1 tane halleyle tamamladım ,koca kafamb-fit iyi gidiyor oraya gidince herşey başka ,çok iyi antrenörüm var,beni seviyor ,ilgileniyor,ayol orda başka bi gülay oluyorum
![]()
salonu beğenmene sevindim,kasların şişmiştir gerçekten 15 gün içinde normale dönersin,hiç düşünme,bırakmadan yola devammmmmmm
herkese günaydın millettttt.iyi hafta sonları bugün benim kızımın doğum günü,çok heyecanlıyım.uyansın hemen kutlucam .tam 5.yılı yaşının,sağlıkla huzurla nice 5 ler görür insallah![]()
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR İYİ TATİLLER
dün akşam arkadaşıma iftara gitmek üzereyken reql oldum:84::84::84: çok üzüldüm orucum yarıda kaldıokadar üzüldümki başım aqrımaya başladı ve hala devam ediyor...kahvaltımı yapıp ilaç içtim...
bu arada laptopuma yeni yazılım yükletti eşim....windows'7 yüklemişler son yazılım sistemi...çok beqendim..masaüstündeki duvar kaqıdı bikaç dakika aralıklarla kendi kendine deqişiyor..ve daha beni şaşırtan birsürü yenilik...yazılımını deqiştirmek isteyenlere öneririm çok mükemmel bir yazılım...ben daha önce vista kullanıyordum....zor bir yazılım sistemi...hatta alırken bana kullanamayabilirsin dediler herkes kullanamıyormuş...bana okadar zor gelmedi zaten ayrıntılı pc kursuna gidip sertifika almıştım...ama şimdiki yazılımı çok beqendim...herkese tavsiye ederim...
dün yapamadığım kilo bildirimimi bugün yapayım.
başlangıç:84,500
geçen hafta:78.900
bu hafta:77,500
bu hafta giden: 1,400
toplamda giden:7 kilo
hedef:şimdilik 60 :97:
spor:yürüyüş bazen de dans
ya işe böyle arkadaşlar.inşallah gidecek bu kilolar.kaçamaksız bir 24 günün sonucudur bu.
75 kiloya üdşünce canımın çok istediği birşeyi yemeyi düşünüyorum.mesela öğle yemeği olarak porsiyon döner veya scuk.ya da ara öğün olarak 3-4 top dondurma.son 5 gündür genelde evdeydim bu hafta okulda dersler yoğun yürüyerek gidip geleceğim için daha fazla hareket etmiş olucam.inşallah en kısa zamanda gider bu kilolar
![]()
haydin kızlar ben kaçtım hazırlanıp çıkayım. bi 10 dk yürüyüş yapmış olucam dönüşte 10 dk.![]()
canım ya hazır meyva suyu diyon sulandırsanda ana madde bozulmazki sadece seyreltilmiş olurr
sende işe yaramışmıydıı
benim göbek zaten tekerlek kadar bide daha fazla yaglanmasın?
sen denediğinde neydi güzelim sonuçç?
Kilo bildirimi yapayim..
başlangıç:93
geçen hafta:78
bu hafta:78.5
gelen :500
toplamda giden:14.500
hedef:58
boy:1.67
beden:42
spor:300 dakika
marrtan beri ilk defa bu kadar güzel menüler ve bu kadar inancım vardı ama olmadı dünden beri saldımmm..
spor var
kaçamaklar yok
azim var
enerji var
motivasyon var
ama kilo verimi yok
canım sıkkın dünden beri tatlı krizlerindeyim ve reglime daha 10 gün var anlamadımmmmm
ben nerde yanlış yapıyorum bilemedimmm...
bölede olunca hemen koyveriyorum
aylardır içmediğim nescafemi içiyorum şimdi...
kilo verenleri tebrik ediyorum
vermeyenler de umarım haftaya veririsss....
herkese ii gecelerrrr
sevdacım birkaç gündür canımm sıkkın böle üzerimde bir rehavet kilo verimim de kötü geçen hafta 78 iken 77.5 e kadar düştüm ondan sonra hızlı bir çıkışa geçti yani anlamadım noldu
bazen hiç ben o hedeflediğim kiloları göremeyecekmiyim diye üzülüyorummmm
menülerim kaçamaksız bence idealdi bugün okula ton balıkla salata götürdüm herkes azmime hayran ama akşamları canım çok sıkılıyo bu gidişata ve iki gündür akşamları yemek te değil ama ara ara gereksiz şeyler tırtıklıyorum
amannn neyse daha da böle uzayıp gidecek pek keyifsizim işte galiba beni anca spor salonu paklayacak amaaa okuldan sonra çok yorgun oluyorum bugün bi arkadaşa perde bakmaya gttik eve 8 de geldim annemde koltuğun üstünde uyuyup kalmışım yani şu ann o kadar sersemimki okul ev o kadar yorucu oluyorki hiçbişeye hayrım yok ama salmak yok tabiki
omu inat ben mi inat göreceğiz er geç olacakkkk....
![]()
selam kızlar herkese güzel bir haftasonu diliyorum geçmişe tam bakamadım ama gördüğüm kadarıyla
gülay kızının dogum günüymüş Rabbim sevdikleriyle annesiyle babasıyla uzun hayırlı ömürler yaşatsın inşallah canım
kızlar yaa ne güzel genel olarak bicogumuz spor yapıyor bi totoyu ben mi kaldıramıyorum neee
bu arada haftaya cumartesi taşınıyorum nasipse kızlar bu hafta çok yogun geçecek işyerindeki işleri toparlamam lazım çünkü evi yerleştiresiye kadar bikaç gün işe gitmeyeceğim ev temizlenecek 2 bayan tutacagım özel eşyalar kolilenecek gerisini taşıma firması hallediyor zaten.çok yorulacagım belki ama çok şükür bitiyor düşünmekten canım çıktı bataryasından elektrik prizine boyasından parkesine fayansından kapısına kadar herşeye koşturduk hazır yeni ev almak daha rahatmış gerçi bundada herşey benim zevkim diyorsun oda ayrı bi zevk Rabbim herkese nasip etsin kiradan kurtulmayı inşallah
arkadaşım pizzayı tam buğday yada kepek unundan yapma ihtimali varsa bence öyle dene.bir de incecik ac hamuru.hatta büyük tepsi değilde herkese ufak ufak hazırlayacaksan daha iyi.kendikinine domates biber kaşar sebze koyarsın.belki bir kaç parca sucuk
tabi öyle bir şansın yoksa bir dilim yeyip 2 saat spor yaparsın:44: