• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çocuklara pizza yapayım diyorum bugün degişiklik olur:26::26:
ama yermiyim bilmiyorum tebi:(

canım kahvaltıda yapmak istemedi bugün bi türk kahvesi içip dışarı çıkarıcam çocukları birazcık
çok garip cnm bişiy istemiyorrr:9::9::9::9:

çocuklara pizza yapayım diyorum bugün degişiklik olur:26::26:
ama yermiyim bilmiyorum tebi:(

arkadaşım pizzayı tam buğday yada kepek unundan yapma ihtimali varsa bence öyle dene.bir de incecik ac hamuru.hatta büyük tepsi değilde herkese ufak ufak hazırlayacaksan daha iyi.kendikinine domates biber kaşar sebze koyarsın.belki bir kaç parca sucuk:61:

tabi öyle bir şansın yoksa bir dilim yeyip 2 saat spor yaparsın:44:

valla iyi sayılırım topal aksak gidiyor işte ....akşamki menümü çok güzel ayarladım yemekten sonra tutan tatlı krizimi 1 tane halleyle tamamladım ,koca kafam:57: b-fit iyi gidiyor oraya gidince herşey başka ,çok iyi antrenörüm var,beni seviyor ,ilgileniyor,ayol orda başka bi gülay oluyorum :9:

salonu beğenmene sevindim,kasların şişmiştir gerçekten 15 gün içinde normale dönersin,hiç düşünme,bırakmadan yola devammmmmmm

herkese günaydın millettttt.iyi hafta sonları bugün benim kızımın doğum günü,çok heyecanlıyım.uyansın hemen kutlucam .tam 5.yılı yaşının,sağlıkla huzurla nice 5 ler görür insallah :69::69:

kızının dogum günü kutlu olsun canım. saglıklı huzurlu ve sizinle nice güzel yaslar görür inş.

günaydın kızlar. bugün arkadaşa gidicem oturmaya. her seferinde sakın bişey hazılarlama desemde dinlemiyor hazırlıyor. ben de yarım yarım yiyorum. :26: öglen yemek yemeden gitmeyi düşünüyorum. akşamda meyva yerim 1-2 tane dengelerim inş. buguün güneşi görünce çamaşır attım makineye. ya havalar nasılda etkiliyor insanı keyifliyim çok şükür. birde lesli 2mil nasıl sizce benim için. çocuk olma ihtimalini göz önünde tutarak spor yapmıyorum. 2mil yapsam diyorum kar kardır. birde artık verdigim kilonun bende iyice oturmasını istiyorum bunun içinde spor şart. ilerleyen zamanlarda 3 mil e yukseltirim. uygun oldugum zamanlarda ise kosu bandında yururum. ama riskli günlerde 2 mille idare ederim. bi sakıncası olmaz degilmi kızlar sizler daha bilgilisiniz bu konuda

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR İYİ TATİLLER:16::16::16::16:
dün akşam arkadaşıma iftara gitmek üzereyken reql oldum:84::84::84: çok üzüldüm orucum yarıda kaldı:14::14::14: okadar üzüldümki başım aqrımaya başladı ve hala devam ediyor...kahvaltımı yapıp ilaç içtim...
bu arada laptopuma yeni yazılım yükletti eşim....windows'7 yüklemişler son yazılım sistemi...çok beqendim..masaüstündeki duvar kaqıdı bikaç dakika aralıklarla kendi kendine deqişiyor..ve daha beni şaşırtan birsürü yenilik...yazılımını deqiştirmek isteyenlere öneririm çok mükemmel bir yazılım...ben daha önce vista kullanıyordum....zor bir yazılım sistemi...hatta alırken bana kullanamayabilirsin dediler herkes kullanamıyormuş...bana okadar zor gelmedi zaten ayrıntılı pc kursuna gidip sertifika almıştım...ama şimdiki yazılımı çok beqendim...herkese tavsiye ederim...

dün yapamadığım kilo bildirimimi bugün yapayım.

başlangıç:84,500:20:
geçen hafta:78.900
bu hafta:77,500
bu hafta giden: 1,400
toplamda giden:7 kilo:21:
hedef:şimdilik 60 :97:

spor:yürüyüş bazen de dans

ya işe böyle arkadaşlar.inşallah gidecek bu kilolar.kaçamaksız bir 24 günün sonucudur bu.:65:
75 kiloya üdşünce canımın çok istediği birşeyi yemeyi düşünüyorum.mesela öğle yemeği olarak porsiyon döner veya scuk.:56: ya da ara öğün olarak 3-4 top dondurma.son 5 gündür genelde evdeydim bu hafta okulda dersler yoğun yürüyerek gidip geleceğim için daha fazla hareket etmiş olucam.inşallah en kısa zamanda gider bu kilolar:59:

sagol canımmm benimm evett çok begendimm çokkk memnunummm harika harika spor harika hocalar harika
arkadaslar harika ben harikayımm ee daha ne olsunnn:66::66::66::66:

canımmmm Rabbimmm daha nice nice senelere erdirsinn,
sana babasına vatanına hayırlı bir evlat etsin inşşşş.

ömrünü uzunn ve bereketli kılsınn, kaderi şansı güzel olsun inşşşş.

Rabbim cümlemizin evladına hayırlı yazılar yazsın inşşşş.
iyiki dogmuşş, iyiki senin gibi onu çok seven bir annesi varrr
dogum günü kutlu olsunnnn inşşşşşşş.:71::71::71::71::71::71:

http://sl.glitter-graphics.net/pub/529/529624dgtzmz33zz.gif

bunlarda sevda teyzesinden fıstığımaaa..........:54:

güzelim hamilelik gibi bi ihtimal varsa sakın öyle hoplayıp zıplayıp tepinme :20::20:
düşük yaparsın allah muhafaza.......
bilerek hoplayıp zıplayan düşsün diye yapanın düşmezzz
sen bilmeden yaparsın düşer falann amann haaaa:57:
şüphen oldugu zamanlar öyle tepinme kuzumm emi ama yürüşten bişi olmaz :16::16:
tabi zaten diyelim hamilesin rahim kasların saglam degil diyelim (allah korusun)
doktor sana der hep dinleniceksin mümkün oldugun kalkma diyee.......
az cok biliyondur annem senn,, ne zaman hamile olma riskin olup olmadığınıı:23::23:

Son düzenleme:
dün akşam arkadaşıma iftara gitmek üzereyken reql oldum:84::84::84: çok üzüldüm orucum yarıda kaldı:14::14::14: okadar üzüldümki başım aqrımaya başladı ve hala devam ediyor...kahvaltımı yapıp ilaç içtim...
bu arada laptopuma yeni yazılım yükletti eşim....windows'7 yüklemişler son yazılım sistemi...çok beqendim..masaüstündeki duvar kaqıdı bikaç dakika aralıklarla kendi kendine deqişiyor..ve daha beni şaşırtan birsürü yenilik...yazılımını deqiştirmek isteyenlere öneririm çok mükemmel bir yazılım...ben daha önce vista kullanıyordum....zor bir yazılım sistemi...hatta alırken bana kullanamayabilirsin dediler herkes kullanamıyormuş...bana okadar zor gelmedi zaten ayrıntılı pc kursuna gidip sertifika almıştım...ama şimdiki yazılımı çok beqendim...herkese tavsiye ederim...

sena bunda üzülecek bişi yokk bunlar çok normal şeyler
başına agrı girecek kadar niçin üzüldün kii
eminim rabbim onun sevabını yazmıştır inşş.
hem reglinde rabbimden sanki sen kendi kendine mi başlattın oruç tutmiyim diye
hayırr dimi :) o yüzden hayırlısı olsun....
yazılımınıda güle güle kullanırsın inş.

seninkilerinde mi dogum günü geliyooo:16::16::16:
maşallahhhhh rabbim onların ömrünüde hayırlı ve uzun etsinn inşşşş.
annesi yavrularını sana bagışlasın rabbimm
ne şanslılar ki senin gibi fıstık bi anneleri varrrr:23::23::23:

Son düzenleme:
selam kızlar herkese güzel bir haftasonu diliyorum geçmişe tam bakamadım ama gördüğüm kadarıyla

gülay kızının dogum günüymüş Rabbim sevdikleriyle annesiyle babasıyla uzun hayırlı ömürler yaşatsın inşallah canım

kızlar yaa ne güzel genel olarak bicogumuz spor yapıyor bi totoyu ben mi kaldıramıyorum neee

bu arada haftaya cumartesi taşınıyorum nasipse kızlar bu hafta çok yogun geçecek işyerindeki işleri toparlamam lazım çünkü evi yerleştiresiye kadar bikaç gün işe gitmeyeceğim ev temizlenecek 2 bayan tutacagım özel eşyalar kolilenecek gerisini taşıma firması hallediyor zaten.çok yorulacagım belki ama çok şükür bitiyor düşünmekten canım çıktı bataryasından elektrik prizine boyasından parkesine fayansından kapısına kadar herşeye koşturduk hazır yeni ev almak daha rahatmış gerçi bundada herşey benim zevkim diyorsun oda ayrı bi zevk Rabbim herkese nasip etsin kiradan kurtulmayı inşallah

güzelim hamilelik gibi bi ihtimal varsa sakın öyle hoplayıp zıplayıp tepinme :20::20:
düşük yaparsın allah muhafaza.......
bilerek hoplayıp zıplayan düşsün diye yapanın düşmezzz
sen bilmeden yaparsın düşer falann amann haaaa:57:
şüphen oldugu zamanlar öyle tepinme kuzumm emi ama yürüşten bişi olmaz :16::16:
tabi zaten diyelim hamilesin rahim kasların saglam degil diyelim (allah korusun)
doktor sana der hep dinleniceksin mümkün oldugun kalkma diyee.......
az cok biliyondur annem senn,, ne zaman hamile olma riskin olup olmadığınıı:23::23:

yarım ay spor yapıcam yarımındada yapmıycam ozaman. :9: az önce lesli yaptım 2 mil. ilk defa ve cok hosuma gitti. aslında kosu bandı beni daha cok yoruyor. ama bu 2 mil beni çok zorlamadı ama acayip ter attırdı. sanırım arkadasların dedigi gibi leslie yürüyüşten daha etkili. valla bilmiyorum bi yandan spor yapmak istiyorum bi yandan korkuyorum. en iyi ara ara kendimi cok yormadan istedikce yapayım. yada ayın yarısıı yapayım. kilo verimi hızlandırmak istiyorum artık. dedigin gibi bilmeden oyle bi sonuçla karşılaşmak istemem. daha tedbirli olmak lazım sanırım.

selam kızlar herkese güzel bir haftasonu diliyorum geçmişe tam bakamadım ama gördüğüm kadarıyla

gülay kızının dogum günüymüş Rabbim sevdikleriyle annesiyle babasıyla uzun hayırlı ömürler yaşatsın inşallah canım

kızlar yaa ne güzel genel olarak bicogumuz spor yapıyor bi totoyu ben mi kaldıramıyorum neee

bu arada haftaya cumartesi taşınıyorum nasipse kızlar bu hafta çok yogun geçecek işyerindeki işleri toparlamam lazım çünkü evi yerleştiresiye kadar bikaç gün işe gitmeyeceğim ev temizlenecek 2 bayan tutacagım özel eşyalar kolilenecek gerisini taşıma firması hallediyor zaten.çok yorulacagım belki ama çok şükür bitiyor düşünmekten canım çıktı bataryasından elektrik prizine boyasından parkesine fayansından kapısına kadar herşeye koşturduk hazır yeni ev almak daha rahatmış gerçi bundada herşey benim zevkim diyorsun oda ayrı bi zevk Rabbim herkese nasip etsin kiradan kurtulmayı inşallah

ne güzel canım yorulsanda tatlı kokuşuşturmalar bunlar. inş huzurlu mutlu saglıklı günler geçirirsiniz yeni evinizde. bence herşeyin istedigin gibi olması daha güzel. sonucta bunlar para harcatan seyler. uzun yıllar kullanıcaksın. istedigin gibi olsun. hayırlı olsun canım. rabbim isteyen herkese nasip etsin banada:1:

günaydın kızlar nivea body yaptım inş işe yarar.yediklerime dikkat ediyorum
sabah:domates,salatalık,peynir,zeytin ve şekersiz çay
öğlen gezmeye gitcem inş pasta falan yemem
akşam kabak yemeği yemeyi düşünyrm

dün çocukları bahçeye çıkardıgımda bi çocuk geldi annesiyle
bahçeye gelin oynasınlar dedimm. anne 26 yaşında 16 yaşında evlenmiş bu 2. çocugu ilk çocuk 3. sınıfa gidiyorr
ve köyde büyümüş buraya gelin gelmiş gayet dünyası küçük bir hatun.nerede oturyorsun deidm arka binada dedii
oralar çok küçük ve 2 odaa dedimm 2 çocuklar zor olmuyormu dediigmde
biz 9 kişiyiz dedi.iki elti ve kv-kp-eşler çocuklar hepsi bir evde :53::53::53::53::53:
odalar gelinleirn dedii kv-kp salonda yatıyorlar büyük ogluma yer yatagı yapıyorum salona
küçük oglum yanımd ayatıyor eltiminkide yanınd ayatıyor dedii:52::52::52::52::52::52:
ben hayretle dinleidm tabii...........

belliki hiç bir özel yaşantı yok,gezmek tozmak vs biri iş yapıyormuş digeri çocukları dışarı çıkartıyormuş
haftda bir pazar yaılıyormuş,biri yemek yapsa digeri bulaaşık yıkıyormuş
banyo günleir aynı,ertesi gün çamaşır günüymüş vs vs vss ve ben şoklardayımm...

ama okadard amutlu vemmemundu halinden eltisiyle çok iyi anlaşıyorlarmış bu yıl taşıncam yaza diyor
vallahi bravo dedimmm ve küçük olan dünyasınada özenmeidm degil.....

çok uzattım okumayabiliriisnizzz duygusalaa bagladım yineee...........

vay be :53:

valla iyi sayılırım topal aksak gidiyor işte ....akşamki menümü çok güzel ayarladım yemekten sonra tutan tatlı krizimi 1 tane halleyle tamamladım ,koca kafam:57: b-fit iyi gidiyor oraya gidince herşey başka ,çok iyi antrenörüm var,beni seviyor ,ilgileniyor,ayol orda başka bi gülay oluyorum :9:

salonu beğenmene sevindim,kasların şişmiştir gerçekten 15 gün içinde normale dönersin,hiç düşünme,bırakmadan yola devammmmmmm

herkese günaydın millettttt.iyi hafta sonları bugün benim kızımın doğum günü,çok heyecanlıyım.uyansın hemen kutlucam .tam 5.yılı yaşının,sağlıkla huzurla nice 5 ler görür insallah :69::69:

dogum günü kutlu olsun bütün güzellikler onunla olsun :71:

gecmis olsun canim... yapacak sey yok hepimizin basina gelen seyler bunlar :34:

windows 7i bende seviyorum

dün yapamadığım kilo bildirimimi bugün yapayım.

başlangıç:84,500:20:
geçen hafta:78.900
bu hafta:77,500
bu hafta giden: 1,400
toplamda giden:7 kilo:21:
hedef:şimdilik 60 :97:

spor:yürüyüş bazen de dans

ya işe böyle arkadaşlar.inşallah gidecek bu kilolar.kaçamaksız bir 24 günün sonucudur bu.:65:
75 kiloya üdşünce canımın çok istediği birşeyi yemeyi düşünüyorum.mesela öğle yemeği olarak porsiyon döner veya scuk.:56: ya da ara öğün olarak 3-4 top dondurma.son 5 gündür genelde evdeydim bu hafta okulda dersler yoğun yürüyerek gidip geleceğim için daha fazla hareket etmiş olucam.inşallah en kısa zamanda gider bu kilolar:59:

masallah cok azimli gördüm seni umarim bizede yansir :9:

haydin kızlar ben kaçtım hazırlanıp çıkayım. bi 10 dk yürüyüş yapmış olucam dönüşte 10 dk.:9:

kolay gelsiiin:62:

kızlar bi gezmeye gittiğimde diyette old.söylemiyrm tabi yemek istemeyince çakıyolar bugün diyeti bırak yarın başla.sinir oluyrm bu muhabbete.offf ev görmeye gezmeye gitcez mutlaka çeşit çeşit pasta vardır nasıl dayanacam fikir verin ???

canım ya hazır meyva suyu diyon sulandırsanda ana madde bozulmazki sadece seyreltilmiş olurr

sende işe yaramışmıydıı
benim göbek zaten tekerlek kadar bide daha fazla yaglanmasın?
sen denediğinde neydi güzelim sonuçç?

canım denediğimde harika oldu tabiki 4 günde 2 kilo gitmişti.ama sağlıklı değil.sabahtan beri çok mücadele ettim kendimle.yap yapma diye.sonra boşver dedim sağlıksız giden sağlıksız gelir diye.güzel bir kahvaltı yaptım.

Kilo bildirimi yapayim..

başlangıç:93
geçen hafta:78
bu hafta:78.5
gelen :500
toplamda giden:14.500
hedef:58
boy:1.67
beden:42
spor:300 dakika

marrtan beri ilk defa bu kadar güzel menüler ve bu kadar inancım vardı ama olmadı dünden beri saldımmm..
spor var
kaçamaklar yok
azim var
enerji var
motivasyon var
ama kilo verimi yok
canım sıkkın dünden beri tatlı krizlerindeyim ve reglime daha 10 gün var anlamadımmmmm

ben nerde yanlış yapıyorum bilemedimmm...

bölede olunca hemen koyveriyorum
aylardır içmediğim nescafemi içiyorum şimdi...

kilo verenleri tebrik ediyorum
vermeyenler de umarım haftaya veririsss....

ah canım ya çok üzüldüm.düzgün beslendin kaçamak yapmadın niye böyle oldu değil mi?insanın canı sıkılıyor.benim de herşeyimle kısmam lazım zayıflamam için.yazın ne güzeldi..ama şimdi mümkün mü o kadar yemekle ayakta kalmak.senin dersler ne zaman tam gün mü okulun?
benim sabah ve ara öğün harika ama öğleden sonra sapıtıyorum.sonra akşam yemeğinde toparlıyorum sonra ara öğün de yine coşmuşum.halim olmasa da akşam spor yapmam lazım yoksa kaçamak yapıyorum oturunca..

herkese ii gecelerrrr

sevdacım birkaç gündür canımm sıkkın böle üzerimde bir rehavet kilo verimim de kötü geçen hafta 78 iken 77.5 e kadar düştüm ondan sonra hızlı bir çıkışa geçti yani anlamadım noldu
bazen hiç ben o hedeflediğim kiloları göremeyecekmiyim diye üzülüyorummmm
menülerim kaçamaksız bence idealdi bugün okula ton balıkla salata götürdüm herkes azmime hayran ama akşamları canım çok sıkılıyo bu gidişata ve iki gündür akşamları yemek te değil ama ara ara gereksiz şeyler tırtıklıyorum

amannn neyse daha da böle uzayıp gidecek pek keyifsizim işte galiba beni anca spor salonu paklayacak amaaa okuldan sonra çok yorgun oluyorum bugün bi arkadaşa perde bakmaya gttik eve 8 de geldim annemde koltuğun üstünde uyuyup kalmışım yani şu ann o kadar sersemimki okul ev o kadar yorucu oluyorki hiçbişeye hayrım yok ama salmak yok tabiki
omu inat ben mi inat göreceğiz er geç olacakkkk....

inatlaşman güzel.ben de yorgunum ya.halim yok.canım sıkkın.o kadar koşturmacaya neden verilmiyor anlamıyorum.sabah 5.30 dan öğle 1 e kadar ayaktayım.derste sadece defteri imzalarken oturuyorum.tenefüste bile fotokopi yok veliyle öğrenci ile konuş oturamıyorum.insanlar bu kadar koşturmaya kilo vermen lazım diyor.ya kaçamak yapıyorum ama kebepler,ekmekler börekler götürmüyorum ki..tatlı yemiyorum.bi de özellkle akşam yemiyorum.uzun süredir ilk defa dün gece dondurma yedim.form çayı içmeklten gına geldi.dolapları açınca biberiye,form çayı,5 i 1 yerde vs var.allahım neden bunlar var ortada bir şeyde yok diyorum.bitki çyı içmekten sıkıldım.eşim sabah kaymak bal yiyor keyifli keyifli.sen de ye diyor.yiyemem ki ben senin gibi.zehir ederim kendime dedim.

aman neyse...

kızının yeni yaşı hayırlı olsun canım.Allah sağlıklı ömürler nasip etsin.

ne güzel telaşlar bunlar.güle güle otur canım..kolay gelsin.

asuman zeynep ara ara görüyorum seni okuyorsun sadece galiba..neden yazmıyorsun canım?yaz ki birbirimize destek olalım..

arkadaşım pizzayı tam buğday yada kepek unundan yapma ihtimali varsa bence öyle dene.bir de incecik ac hamuru.hatta büyük tepsi değilde herkese ufak ufak hazırlayacaksan daha iyi.kendikinine domates biber kaşar sebze koyarsın.belki bir kaç parca sucuk:61:

tabi öyle bir şansın yoksa bir dilim yeyip 2 saat spor yaparsın:44:

1.5 yıldır hamur işleirmi hep t. bugday unu ile yapıyorumm
poça ,simit,pizza hatta gözleme filann:34::34::34:
pizzanın içinede şeker katmıyorum
minik minik yapıcammm yani 2 tane yerim sanırım:81::81:

Back
X