Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninkilerinde mi dogum günü geliyooo
maşallahhhhh rabbim onların ömrünüde hayırlı ve uzun etsinn inşşşş.
annesi yavrularını sana bagışlasın rabbimm
ne şanslılar ki senin gibi fıstık bi anneleri varrrr![]()
selam kızlar herkese güzel bir haftasonu diliyorum geçmişe tam bakamadım ama gördüğüm kadarıyla
gülay kızının dogum günüymüş Rabbim sevdikleriyle annesiyle babasıyla uzun hayırlı ömürler yaşatsın inşallah canım
kızlar yaa ne güzel genel olarak bicogumuz spor yapıyor bi totoyu ben mi kaldıramıyorum neee
bu arada haftaya cumartesi taşınıyorum nasipse kızlar bu hafta çok yogun geçecek işyerindeki işleri toparlamam lazım çünkü evi yerleştiresiye kadar bikaç gün işe gitmeyeceğim ev temizlenecek 2 bayan tutacagım özel eşyalar kolilenecek gerisini taşıma firması hallediyor zaten.çok yorulacagım belki ama çok şükür bitiyor düşünmekten canım çıktı bataryasından elektrik prizine boyasından parkesine fayansından kapısına kadar herşeye koşturduk hazır yeni ev almak daha rahatmış gerçi bundada herşey benim zevkim diyorsun oda ayrı bi zevk Rabbim herkese nasip etsin kiradan kurtulmayı inşallah
yarım ay spor yapıcam yarımındada yapmıycam ozaman.az önce lesli yaptım 2 mil. ilk defa ve cok hosuma gitti. aslında kosu bandı beni daha cok yoruyor. ama bu 2 mil beni çok zorlamadı ama acayip ter attırdı. sanırım arkadasların dedigi gibi leslie yürüyüşten daha etkili. valla bilmiyorum bi yandan spor yapmak istiyorum bi yandan korkuyorum. en iyi ara ara kendimi cok yormadan istedikce yapayım. yada ayın yarısıı yapayım. kilo verimi hızlandırmak istiyorum artık. dedigin gibi bilmeden oyle bi sonuçla karşılaşmak istemem. daha tedbirli olmak lazım sanırım.
ne güzel canım yorulsanda tatlı kokuşuşturmalar bunlar. inş huzurlu mutlu saglıklı günler geçirirsiniz yeni evinizde. bence herşeyin istedigin gibi olması daha güzel. sonucta bunlar para harcatan seyler. uzun yıllar kullanıcaksın. istedigin gibi olsun. hayırlı olsun canım. rabbim isteyen herkese nasip etsin banada![]()
kızlar bi gezmeye gittiğimde diyette old.söylemiyrm tabi yemek istemeyince çakıyolar bugün diyeti bırak yarın başla.sinir oluyrm bu muhabbete.offf ev görmeye gezmeye gitcez mutlaka çeşit çeşit pasta vardır nasıl dayanacam fikir verin ???
canım denediğimde harika oldu tabiki 4 günde 2 kilo gitmişti.ama sağlıklı değil.sabahtan beri çok mücadele ettim kendimle.yap yapma diye.sonra boşver dedim sağlıksız giden sağlıksız gelir diye.güzel bir kahvaltı yaptım.
ah canım ya çok üzüldüm.düzgün beslendin kaçamak yapmadın niye böyle oldu değil mi?insanın canı sıkılıyor.benim de herşeyimle kısmam lazım zayıflamam için.yazın ne güzeldi..ama şimdi mümkün mü o kadar yemekle ayakta kalmak.senin dersler ne zaman tam gün mü okulun?
benim sabah ve ara öğün harika ama öğleden sonra sapıtıyorum.sonra akşam yemeğinde toparlıyorum sonra ara öğün de yine coşmuşum.halim olmasa da akşam spor yapmam lazım yoksa kaçamak yapıyorum oturunca..
inatlaşman güzel.ben de yorgunum ya.halim yok.canım sıkkın.o kadar koşturmacaya neden verilmiyor anlamıyorum.sabah 5.30 dan öğle 1 e kadar ayaktayım.derste sadece defteri imzalarken oturuyorum.tenefüste bile fotokopi yok veliyle öğrenci ile konuş oturamıyorum.insanlar bu kadar koşturmaya kilo vermen lazım diyor.ya kaçamak yapıyorum ama kebepler,ekmekler börekler götürmüyorum ki..tatlı yemiyorum.bi de özellkle akşam yemiyorum.uzun süredir ilk defa dün gece dondurma yedim.form çayı içmeklten gına geldi.dolapları açınca biberiye,form çayı,5 i 1 yerde vs var.allahım neden bunlar var ortada bir şeyde yok diyorum.bitki çyı içmekten sıkıldım.eşim sabah kaymak bal yiyor keyifli keyifli.sen de ye diyor.yiyemem ki ben senin gibi.zehir ederim kendime dedim.
aman neyse...
kızının yeni yaşı hayırlı olsun canım.Allah sağlıklı ömürler nasip etsin.
ne güzel telaşlar bunlar.güle güle otur canım..kolay gelsin.
asuman zeynep ara ara görüyorum seni okuyorsun sadece galiba..neden yazmıyorsun canım?yaz ki birbirimize destek olalım..
aminnn sevdacımmm teşekür ederim iltifatların içindee
denizicm günaydın cnm
bunlar tatlı telaşlar zor evet ama ben iple çekiyorum taşınacagım zmanııı
heleki bugün daha çok istedimmmm yeni evime taşınıp yeni gardolabımaa kıyafeteiri yerleştirmeyi
işkenc eoldu artık 4 kapılı dolapp
güle güle otur cnmm hayırlıı olsun.
hem lesilee abla hemd eyürüyüş yapmış birisi olarak söylüyorum lesilee keisnlikle daha etkilii cnm
hımmmm evet süpersin canım iyi fikir bugün bende öyle yapayım .akşama bilgi veririm artık![]()
![]()
![]()
![]()
cnmm diyetteyim dmeiyceksin midem iyi degill ama yinede seni kırmayım diyip tabagına alıcaksın minik minik
sonra onlarada bir iki çatal batırıp yemiş süsü vericeksin,bol çay içiceksinnnn ayy yemiyorsun ama denilincede
yiyorum yaa vallahi elinee saglık çok güsel olmuş diyip kıvırıcaksınn
nilgün yapma cnm ya harbiden çok saglıksız o yaptıgın detoksss
canınaa eziyet etme yazık günahhh
Gülay,yavrunuza sağlıklı uzun ömürler diliyorum.
Deniz,güle güle sağlıkla oturun inşallah.
Kilo bildirimim:
başlangıç:91.2
geçen hafta:65.7
bu hafta:64.9
giden :0.8
toplamda giden:26.3
hedef:57
boy:1.65
beden:40-42
spor:120 dakika
echoo güzel fikir 75 gelince istediğini yeme.bende insem 75 ödüllendirirm kendimi.zaten 75 hamile kalmıştım.
1.5 yıldır hamur işleirmi hep t. bugday unu ile yapıyorumm
poça ,simit,pizza hatta gözleme filann
pizzanın içinede şeker katmıyorum
minik minik yapıcammm yani 2 tane yerim sanırım:81::81:
masallah cok azimli gördüm seni umarim bizede yansir![]()
günaydın kızlar nasılsınız bu gün cok gec kalktım yürüyüşten dolayı cok kötü iç bacaklarım sürtmüştü acısı dayanılmaz akşam eşimi ilaç almaya yolladım kırem vermiş eczacı onu sürdüm o yüzdende hafta sonu yürümüyecegim canım acıyor tabi iyileşir iyileşmez yola devam bu gün bende kurutlumuş biber ve patlıcan dolması yapıp yemeyi düşlünüyorum inş sapıtmam cok seviyorum
evet canım arada ödül vermek gerek zaten motivasyon açısından.zaten dengeli yeriz ödülü de dediğim gibisucuksa kahvaltıda et dönerse öğle yemeğinde dondurmaysa ara öğünde felan
çok güzel bir alışkanlık canım ben daha yeni yeni başladım sağlıklı tarifler oluşturmaya
canım valla azimli olmaktan başka çarem yok maelesef.hayatımın en kilolu dönemindeyim.bu işe dur demem lazımdaha yolum uzun en az 17 kilo daha vermeliyim
bu arada ilk çoklu alıntılı cevabım kk dünyasına uğur ve şans getirsin.herkesten bol bol kalori götürsün![]()
hella olsun valla canım zaten seni çok takdir ediyorum maşallah...![]()
Teşekkürler,Banu gerçekten herşey beyinde bitiyor.Ömrümde hiç bu kadar kararlı olup,uzun diyet yapmamıştım.valla tebrik ederim snei isteyişnce herşey oluyor degilmi
yeterki iste:))
Sağol canım.İnşallah hepimiz de hedeflerimize ulaşırızhep menülerine imrenerek bakardım. ögretmen oldunu duyunca dahada cok imrendim sana. ben evde eli boşken bukadar özenemiyorum menülerime. tebrik ederim canım inş hiç bozulmaz düzenin istedigin kiloya ulaşırsın. hakediyorsun çunku
canım kaç yada verdin bu kadar kiloyu?maşallah sana![]()
Teşekkürler,Banu gerçekten herşey beyinde bitiyor.Ömrümde hiç bu kadar kararlı olup,uzun diyet yapmamıştım.
Sağol canım.İnşallah hepimiz de hedeflerimize ulaşırız
Diyete başlayalı 7 ay bitecek.
Filiz,güzel sözlerin için teşekkürler.Evet çevremden çok zayıfladığımı,artık bırakmam gerektiğini söylüyorlar.Hatta hap kullanıp kullanmadığımı,neler yediğimi, her gören soruyor,öğrenciler bile...Gerçekten çok mutluluk verici sözler.Zaten önceki kıyafetlerin üzerinize olması ayrı bir mutluluk.Umarım herkes bu hissi tadar.
canımm yaa sorma evet biraz azmim kırıldı ve ümitsizliğe kapıldım ama biliyorum vazgeçmemem gerekiyor şunu iicee anladım ben mart 15 ten mayıs 15 e kadar full spor full diyet ile bile 7 kilo verebildim yani zor veren bir bünyem var sağlıklı gitsin diye uğraşıyorum başka diyetlerebaşlamıyorum bu seferde böyle duraklamamlar veya artılar oluyor ne yapacağımı bilemedim..canım denediğimde harika oldu tabiki 4 günde 2 kilo gitmişti.ama sağlıklı değil.sabahtan beri çok mücadele ettim kendimle.yap yapma diye.sonra boşver dedim sağlıksız giden sağlıksız gelir diye.güzel bir kahvaltı yaptım.
ah canım ya çok üzüldüm.düzgün beslendin kaçamak yapmadın niye böyle oldu değil mi?insanın canı sıkılıyor.benim de herşeyimle kısmam lazım zayıflamam için.yazın ne güzeldi..ama şimdi mümkün mü o kadar yemekle ayakta kalmak.senin dersler ne zaman tam gün mü okulun?
benim sabah ve ara öğün harika ama öğleden sonra sapıtıyorum.sonra akşam yemeğinde toparlıyorum sonra ara öğün de yine coşmuşum.halim olmasa da akşam spor yapmam lazım yoksa kaçamak yapıyorum oturunca..
inatlaşman güzel.ben de yorgunum ya.halim yok.canım sıkkın.o kadar koşturmacaya neden verilmiyor anlamıyorum.sabah 5.30 dan öğle 1 e kadar ayaktayım.derste sadece defteri imzalarken oturuyorum.tenefüste bile fotokopi yok veliyle öğrenci ile konuş oturamıyorum.insanlar bu kadar koşturmaya kilo vermen lazım diyor.ya kaçamak yapıyorum ama kebepler,ekmekler börekler götürmüyorum ki..tatlı yemiyorum.bi de özellkle akşam yemiyorum.uzun süredir ilk defa dün gece dondurma yedim.form çayı içmeklten gına geldi.dolapları açınca biberiye,form çayı,5 i 1 yerde vs var.allahım neden bunlar var ortada bir şeyde yok diyorum.bitki çyı içmekten sıkıldım.eşim sabah kaymak bal yiyor keyifli keyifli.sen de ye diyor.yiyemem ki ben senin gibi.zehir ederim kendime dedim.
aman neyse...
.
Gülay,yavrunuza sağlıklı uzun ömürler diliyorum.
Deniz,güle güle sağlıkla oturun inşallah.
Kilo bildirimim:
başlangıç:91.2
geçen hafta:65.7
bu hafta:64.9
giden :0.8
toplamda giden:26.3
hedef:57
boy:1.65
beden:40-42
spor:120 dakika
canım istikarınla azminle sabrınla bir harikasınnTeşekkürler,Banu gerçekten herşey beyinde bitiyor.Ömrümde hiç bu kadar kararlı olup,uzun diyet yapmamıştım.
Sağol canım.İnşallah hepimiz de hedeflerimize ulaşırız
Diyete başlayalı 7 ay bitecek.
Filiz,güzel sözlerin için teşekkürler.Evet çevremden çok zayıfladığımı,artık bırakmam gerektiğini söylüyorlar.Hatta hap kullanıp kullanmadığımı,neler yediğimi, her gören soruyor,öğrenciler bile...Gerçekten çok mutluluk verici sözler.Zaten önceki kıyafetlerin üzerinize olması ayrı bir mutluluk.Umarım herkes bu hissi tadar.
kesinlikle evliliği olumsuz yönde etkilediğine katılıyorumumaarım bende bunu yaşarım eski kıyafetlerimi iymeyi çok istiyorum hepsi 38 40 beden inşallah bu duyuyu bende tadarım çoooook kilo vermemlazım yolum çok uzun yolumun uzun olduğunu düşününce üzlüyorum umurarım 23 kilo verene kadar aynı azim ve dirayetle devam edebilirm herkes dilediği kiloya ulaşsın istiyorum..hangi kadın eşini şaşırtmak mutlu etmek istemez üstünü örtsekte fazla kilo evliliği mutluluğunu azaltır kötü etkiler..diye düşünüyorum
afferin banuu yaa benimkide uyumak üzere birazdan uyutup bişiler yapayım bende ben 5 mil şu 68 dakikalık olan varya onu çok beğendimmmm4 mil lesileee
100 karışık mekik(yan-düz)
70 ip atlama![]()
cnm sıkma canını lütfen sen sporunu yap
suyunu ihmal etme ve diyetine devam et yine
vee eni sonu gidecek kilocuklar![]()