• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kızlarrrrr........
geceleirn yargıcı izlem hatunnnn yoklugun belli oluyor neti arızlaı sanırım gelir p.tesi günü inşşş

denizzz
ayy vallahi okuyunca üzüldüm ya bugün hep iş yaptın
yarınd akalan işlerlee misafiri agırlaaa sonra btün hafta çalış kolay gelsin cnm vallahi
işte adın olmak bir meziyet harbidende yaa:23::23::23::23::23:
amaa bendee çalışmak için can atıyorum yogunluga razıyım yaniii:31::31::31::31:

ayşeee
menün ve spor yinee çok gözelllll cnmmm:24::24::24::24:

güleysaaa
cnm ben leisleyi kkkkkkkkkkkkkkkkıfla diye bi siteden indirmiştim ama şimdi yasaklanmış snaırım
ben indireli 1.5 yıl filan oldu cnm

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ızlar bişiy sorcammm şimdi akşam eşime geliren bulaşık makinası detrjanı al dedimm
bi markette indirim vardı 120 tablet 22 lira ama alırken sor herşeyi içindemii dedimm parlatıcı ve tuzu ben duydum telden kasiyer hatun hepsi içinde dediii bende bakmadan açtım amaa bildiign tablet yanii tuz ve parlatıcı eklemek gerekiyor sanırım degilmi calgonit clasicc yazıyorr :26::26::26::26::26: birde imi diyor tuz kullanmıyorum kimi diyor parlatıcı kullanmıyorum aranızda varmı kullanmayan?????????????????????????

aminnn sevdacımmm teşekür ederim iltifatların içindee:69::69::69::69:

denizicm günaydın cnm
bunlar tatlı telaşlar zor evet ama ben iple çekiyorum taşınacagım zmanııı
heleki bugün daha çok istedimmmm yeni evime taşınıp yeni gardolabımaa kıyafeteiri yerleştirmeyi
işkenc eoldu artık 4 kapılı dolapp:30::30::30::30::30:
güle güle otur cnmm hayırlıı olsun.

hem lesilee abla hemd eyürüyüş yapmış birisi olarak söylüyorum lesilee keisnlikle daha etkilii cnm

cnmm diyetteyim dmeiyceksin midem iyi degill ama yinede seni kırmayım diyip tabagına alıcaksın minik minik
sonra onlarada bir iki çatal batırıp yemiş süsü vericeksin,bol çay içiceksinnnn ayy yemiyorsun ama denilincede
yiyorum yaa vallahi elinee saglık çok güsel olmuş diyip kıvırıcaksınn:34::34::34::34::34:

nilgün yapma cnm ya harbiden çok saglıksız o yaptıgın detoksss:20::20::20::20:
canınaa eziyet etme yazık günahhh

yapmadım canım merak etme..

4 mil lesileee
100 karışık mekik(yan-düz)
70 ip atlama:65::65::65::65::65::65:

süpersin..

canımm yaa sorma evet biraz azmim kırıldı ve ümitsizliğe kapıldım ama biliyorum vazgeçmemem gerekiyor şunu iicee anladım ben mart 15 ten mayıs 15 e kadar full spor full diyet ile bile 7 kilo verebildim yani zor veren bir bünyem var sağlıklı gitsin diye uğraşıyorum başka diyetlerebaşlamıyorum bu seferde böyle duraklamamlar veya artılar oluyor ne yapacağımı bilemedim..
yazılan menülere baktığımda ben o kadar yemiyorum bile ama veremeiyorummmm....
suyu asla ihmal etmiyorum yeşilçayım form çayım seninde yazdığın gibi mutlaka varr ama yok yok
eşin gibi eşimde zaman geliyo anlayışlı davranıyor zaman geliyor önümde neler neler yiyor..
okuldaki koşuşturmam apayrı bizimki 3 te bitiyo tam gün yanii
e teneffüste bile dediğin gibi 3 kat in çık sgr için daha ne olsunn eve gelince küçük çocuk peşinde koşmak hiçte kolay değil elalem derr ben haftada 1 ev süpürüyorum diye ben her günn ev süpürürüm eee onun çamaşırı yemeği döktüğü saçtığı cabasıı saat 10 a kadar mutfaktan çıkamıyorum okula götüreceğim ara öğünümü ve yemeğimi hazırlıyorum yani herşeye yetmeye çalışıyorum ve özenli davranıyorum fakat olmuyooooo
kızm 10 -11 civarı uyuyor ve ben saat 11 den sonra sporumu yapayım ki yaptım geçen haftaaa
kendime mi bakayım foruma mı bakayım uyuyup dinleneyim mi
kiii televizyon falann hiç bakmmammmm.
yani çok doluyum nilgün çokkk

canım istikarınla azminle sabrınla bir harikasınn
tebrikler meslektaşımmm..

kesinlikle evliliği olumsuz yönde etkilediğine katılıyorum
senin özgüvenin bitiyor onunsa ilgisi
yaşamadım diyen de yalan söyler...
evettt seviyo ama beğendiğini söylemeiyo eskisi gibii
yeni yeni kıpırdanmalar başladı bu anlamda....

afferin banuu yaa benimkide uyumak üzere birazdan uyutup bişiler yapayım bende ben 5 mil şu 68 dakikalık olan varya onu çok beğendimmmm

valla tempomuz bu.ya kabul edip hiç veremeyeceğiz yada inatla spor diyet yapacağız.sen benden daha şanslısın.boş günün var.mutlaka sporunu yap.yediklerine güzel dikkat ediyorsun zaten..başarı hikayelerinden birinde okumuştum kızın biri tüm gün çalıştığı için sabah 4.30 -5.30 arası sporunu yapıyordu başka vaktim yok diye.bunları aklımıza getirelim azmimiz artsın..

akşama yemeğimi yapayım bende kızımı uyutayım sonra gelirim tekrarrr
daha çamaşırlar var wc banyo temizlenecek dolaplar elden geçecek işimmm çookk
hafta sonu ama iş doluuu...
evi süpürdüm mutfak elden geçti...

ben de bugün iş yaptım.evi sildim süpürdüm toz aldım.çocukları yıkadım tüm banyoyu temizledim.ütü yaptım 2 makine çamaşır yıkadım astım.kuruyanları yerine koy ütü gerekenleri ütüle yoruldum valla..ama vim tertemiz oldu yarın bir şey yapmam artık..

kizlarr:)) ben de aslinda araniza katilmak istiyorum fakat benim sizin gibi öyle cok zamanim olmuyor.. derslerden vakit bulamiyorum internette girmeye.
ama arada okuyorum yazdiklarinizii :) cok basarilisiniz, masallah!!:nazar:

ben yurt disinda yasiyorum ve 20 yasindayim. Allah izin verirse ocak ayinda Tip okuyacam. Temmuzun 6sinda basladim saglikli yasamima ve su an 6.3 kg vermis durumdayim. Anladigim kadariyla cuma günleri tartiliyorsunuz ve listeye herkesin kilosunu geciriyorsunuz? Acaba diyorum ben de araniza katilip vakit buldugumda birseyler yazsam olur mu? Kabul eder misiniz? =P

Her gün ne yedigimi yazamam cünkü her yedigim lokmayi kafama takmak istemiyorum ve yurtdisinda yasadigim icin buradaki yemekler biraz farkli oluyor:) Ne yedigimi aciklamak zor olur.. ben önceleri hep not alirdim ne yedigimi ama o bende bir ayri stres yaratiyor. onun icin artik yazmiyorum. Ama belki baslarim ilerde.

Her neyse..Temmuzun 6sinda, yani 81 gün önce, 89 kilo civarindaydim simdi ise 82.7 kiloyum:)) boyum 1.68. cok vermis olmassamda ben gayet memnunum:) ama bugün nedense kendimi cok sisko hissetdim.. :( ama üzülmek yok.. yola devam!!=) demii arkadaslar

Bir arkadasim beni haziranda 89 kilo iken gördü (ve beni en son gördügünde 85-86 kilo civariydim) ve ne kadar güzellesmissin dedi, insan 20lere yaklasinca biraz degisiyor güzelligi geri geliyor dedi ama ben kendimi cok sisko hisediyorum. Ne de olsa 3-4 kilo almistim. Ama Gecenlerde yeniden görüstük ve bana söyle dedi.. vayy, her görüstügümuzde bir ayri güzellesmis oluyorsun :1: bilmem artik kilo verisim fark ediliyor mu:) ama sevindirici:61:

ben kendi kendime biraz cene caldim, umarim rahatsiz olmamisinizdir hihi:9:

oh ne güzel senin adına.uğraşıyorsun ve millet farkediyor.geçen gün öğrencilerimden bir kaç kız geldi siz zayıflamışsınız hocsm dedi.ağzım kulaklarımdaydı valla...

ne çabuk bitti güzelim c.tesi:58:
iş yapınca hızlı geçti okul evrakları ve ütü yarına kaldı. yarında öğleden sonra misafirim gelicek. akşam börek sardım dolaba koydum dolmamı pişirdim yarın sabahtan da ıslak kek yapıyım diyorum burda bir arkadaş tarifini vermişti onu not aldım bakalım o tarifi yapıcam yarın.

bol sporlu bir gündü sabah 2 mile, akşam 3 mile yürüdüm.
sevdanın tarif ettiği hareketleri yaptım sabah akşam 10 ar kez.
menüm: sabah
yumurta peynir zeytin yeşilçay 1 dlm ekmek
öğlen: brokoli haşlama 3-4 kaşık yoğurt
akşam: fırın poşetinde pişirilmiş tavuk pirzola ve 3-4 dlm patates
ara: 1 şeftali

kızlar dolmayı pişiriken kontrol amaçlı tadına baktım 2 tane falan :17: (bir ısırıkla anlamadım valla)
bu arada fırın poşetinde baget yapıyordum ama pirzolada bir harika oluyormuş içindeki patateslerde lokumm gibiii off offf şiddetle tavsiye ediyorummm hemde sıfır yağ.

deneriz canım.çok istikrarlı gidiyorsun maşallah..

bugünkü menümü yazayım

sabah 10:30
kaşarlı omlet 3-4 çatal
1 çay kaşığı bal
roka
yarım domates
1 dilim tam buğday ekmeği

ara 1 küçük armut

ara 1 su bardağı süt

18:30
4-5 kaşık ıspanak kavurması
2-3 kaşık taze turşu (ıspanak kökü ve biberden yaptım bol elma sirkesi ve limon koydum birde sarımsak)
1 dilim tam buğday ekmeği

ara
25 tane kadar çekirdeksiz üzüm

ara
1 su bardağı süt

3 litre su
1 naneli yeşilçay
1 kayısılı form çayı
1 tarçın karanfil çayı

1 saat spor ( 45 dakika leslie + 15 dakika twist+pilates)

çok güzel canım..

kızlar sizin azminizi kendiniz için bişeyler yapmaya çalışmanızı gördükçe sizin adınıza çok mutlu oluyorum ama kendi adımada çok utanıyorum çünkü bayramdan beri hep yerimde sayıyorum aslında yaptıgım kaçamaklara yediklerime ragmen bu bile büyük başarı biliyorum ama birtürlü toparlanamıyorum son zamanlarda kafam çok yogun ev kızın okulu iş derken kendimi iyice yemeye verdim ne yapacagımı şaşırdım eskiye dönmekten korkuyorum bugün yediklerimi duysanız şok olursunuz şuan karnım ve başım agrıyor şeker dengem altüst oldu.ne yapsam kızlar bana bi akıl verin yerken aklım yerinde değil yedikten sonra büyük pişmanlık sürekli tatlı krizleri be yapacagımı şaşırdım :14::14::14:

denizzz yemek öncesiii su iç cnm birdee mesela yemen gereken kadar yedin ya
ardından hemen sıcak bişiyler içç bende tatil dönüşü öyleydimm
ama baktım olmuyor yemege otururken . suyu kaynatıyordum
yiyecegimi yiyip hemen yeşil çay dmeliyordum zaten bi tane içsen keser:34::34::34::34::34:

bakalım bende ameliyat sırasınd anasıl olcam hastaneye k ile süt alıcma sanırım en pratik yöntem

geceleirn yargıcı izlem hatunnnn yoklugun belli oluyor neti arızlaı sanırım gelir p.tesi günü inşşş

denizzz
yarınd akalan işlerlee misafiri agırlaaa sonra btün hafta çalış kolay gelsin cnm vallahi

ayşeee

güleysaaa
cnm ben leisleyi kkkkkkkkkkkkkkkkıfla diye bi siteden indirmiştim ama şimdi yasaklanmış snaırım

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ızlar bişiy sorcammm şimdi akşam eşime geliren bulaşık makinası detrjanı al dedimm
bi markette indirim vardı 120 tablet 22 lira ama alırken sor herşeyi içindemii dedimm parlatıcı ve tuzu ben duydum telden kasiyer hatun hepsi içinde dediii bende bakmadan açtım amaa bildiign tablet yanii tuz ve parlatıcı eklemek gerekiyor sanırım degilmi calgonit clasicc yazıyorr :26::26::26::26::26: birde imi diyor tuz kullanmıyorum kimi diyor parlatıcı kullanmıyorum aranızda varmı kullanmayan?????????????????????????

ben koyuyorum ayrıca canım.

iyi geceler kızlar çok uykum geldi sabah erken kalktım yine..

banu canım ben herşey içinde olsada tuz koyuyorum sular çok kreçli bende makinama bişey olmasın diye tuz yinede koyuyorum parlatıcıyıda biraz sirke biraz parlatıcı karıştırıp ekliyorum ama benim yaptıgım bişiy var ben her makinaya mutlaka çamaşır suyu ekliyorum ve bu yüzden mutlaka yıkama bittikten sonra 2.kez durulama yaptırıyorum ancak durulanıyor çünkü.benden size tafsiye kızlar eger makinanıza çamaşır suyu artı tablet koyduysanız makina bittikten sonra durulandı sanmayın bulaşıkları birkez daha durulama yaptırın makina çalışırken bi açıp bakın o durulandıgınızı sandıgınız bulaşıklar nasılda yeniden köpürüyor.ben maalesef her bulaşıga çamaşır suyu koymadan duramıyorummmm

senin adında deniz sanırım dneizler karışmasın o ıslak kek tarifni nilgün vermişti ben 2 kez yaptım muhteşem oluyorr
daha önceki yaptıklarımmm onun yanında fıssss kalır yani gönül rahatlıgıyla yapabilirisin cnm:34::34::34::34::34::34:

banucum keşke yemek yesem benim hep aklım fikrim abur cuburda resmen yediklerimden şuan başım agrıyor.ben nezaman kafayı bişeye taksam böyle oluyor hırsımı yemekten alıyorum.yarından tezi yok kendimi disipline sokmaya çalışacagım size karşıda kendimi suçlu hissediyorum yaaa

banu canım ben herşey içinde olsada tuz koyuyorum sular çok kreçli bende makinama bişey olmasın diye tuz yinede koyuyorum parlatıcıyıda biraz sirke biraz parlatıcı karıştırıp ekliyorum ama benim yaptıgım bişiy var ben her makinaya mutlaka çamaşır suyu ekliyorum ve bu yüzden mutlaka yıkama bittikten sonra 2.kez durulama yaptırıyorum ancak durulanıyor çünkü.benden size tafsiye kızlar eger makinanıza çamaşır suyu artı tablet koyduysanız makina bittikten sonra durulandı sanmayın bulaşıkları birkez daha durulama yaptırın makina çalışırken bi açıp bakın o durulandıgınızı sandıgınız bulaşıklar nasılda yeniden köpürüyor.ben maalesef her bulaşıga çamaşır suyu koymadan duramıyorummmm

deniz bendee koyarım çamaşır suyu ama 2. kez durulatmamm hiççç:26::26::26: bundan sonra bende öle yapayım ama benim durulama kısmı yok yani yagmurlama var onu diyorsun snaırım? birde sen deterjan gözünemi koyuyorsun çamaşır suyunu ben öle kapaga sıkıyorum ve ilk onu alıyorrr .

sirkeeyi nasıl koyuyorsun cnm parlatıyormu oda?:53::53::53::53:

canım bende senin gibi bu gün tüm gün ev çocuk didindim valla. hangi odaya girsem rdan bişe tutuyorum sonra aaa ben bulaşık yıkıyodum ya diyip geri oraya gidiyorum falan böle koşturmacaydı bugünnn...

yarında aynen senin gibi ütü ve belki misafirim olacak

bu arada bu bildiğimiz dolma dimi sarma değil eğer dolmaysa afiyet olsun canımmm:9::9:

kolay gelsin çalışan tüm arkadaşlarımın yoğun haftasonlarınaaa:37:

cnm ya ağız alışkanlığı dolma yazmışım sarma aslında:))

denizzz

banu kadın olmak bazen meziyet bazen eziyet. benimkiyle bugün sürekli kavga ettik mutfak işine karışmasına sinir oluyorum ya. kafasına göre buzluktaki maydonozları atmış tahmin etmemiş benim onları sakladığımı lazım oldu buzluğu açtım maydonoz yok bu birinci kavga sebebi
o kadar rahat ki dışarıdan geliyor kapıyı kilitlemiyor gece ben evde yoksam kapıyı kitlemeden uyuyor bugünde kapı açık kalmış kaç saat düşün ya delirdim yani tamam sitede oturuyoruz ama yinede olabilirmi ya. annem mis gibi ev salçası yapmış göndermiş 4-5 kilo neymiş efendim çok tuzluymuş atcakmış ay bazen çok sinirleniyorum ya.şimdi ayrı odalarda takılıyoruz

cnm tabletler artık parlatıcıda içeriyor diye ben kullanmıyorum ama tuzunu ayrı almak gerekiyor. ben tablet ve tuz kullanıyorum ayrıca parlatıcı kullanmıyorum .

arkakadaşım bu topikteki kızlarımızın bu azmi zaten size hayran olmama sebep oluyor. ben yıllardır bi ileri gidemeyen biriyim tonla para döktüm bu ugurda ama artık yılmayan inatçı insanlar görüyorum senin gibi bu da beni şevke getiriyor.

sana ve senin gibi azimli arkadşlarıma teşekkür canım sakın moralini bozma dmeden de edemiycem bu arada :emir_bebek:

sevgilerr
inşallah bende diğerleri gibi verir de başarı hikayemi yazarım hedefim 20 ocak yani ilk dönemin sonu ama biraz zor gibi görünüyor ....
kızlar sizin azminizi kendiniz için bişeyler yapmaya çalışmanızı gördükçe sizin adınıza çok mutlu oluyorum ama kendi adımada çok utanıyorum çünkü bayramdan beri hep yerimde sayıyorum aslında yaptıgım kaçamaklara yediklerime ragmen bu bile büyük başarı biliyorum ama birtürlü toparlanamıyorum son zamanlarda kafam çok yogun ev kızın okulu iş derken kendimi iyice yemeye verdim ne yapacagımı şaşırdım eskiye dönmekten korkuyorum bugün yediklerimi duysanız şok olursunuz şuan karnım ve başım agrıyor şeker dengem altüst oldu.ne yapsam kızlar bana bi akıl verin yerken aklım yerinde değil yedikten sonra büyük pişmanlık sürekli tatlı krizleri be yapacagımı şaşırdım :14::14::14:
canım eve ıvır zıvır hiç birşey almıyorum sadece evde olan badem fındık kaju cevzi birde damla çikolata çokkk canım çekerse kii uzun zamandır yapmadım bir tane damla çikolata yiyordum birde yemeğin ortasında birden kalk ve oda değiştir bence işe yarar veya herkesten önce ye ben bir kaç gündür öyle yapıyorummm

denizzz

ayşeee

güleysaaa

teşekkürler canım burdan aldığım enerji ile oluyor ne oluyorsa...
bu arada bende tablet kullanıyorum ama tuz ve parlatıcı ekliyorum yinede
bugün baktım parlatıcı bitmiş bende elma sirkesi koydum parlatıcı gözüne bakalım yarın yıkarım sonuç ne olacak en fazla sirke kokar olsun deterjanlı olmasından iidirr..
bazen içime sinmedimi kısa programda deterjansız tekrar çalıştırıyorummm...

iyi geceler kızlar akşam annemlerdeydik daha yeni geldik oğluşumu yatırdım hemen geldim geçmişe hiç bakmadım menümü bildireyim daha sonra üstten bi bakış atarım ...

sabah=iki diim ekmekten kaçşarlı domatesli tost
ara öğün=yarım muz yarım şeftali iki hurma
öğlen=bir kase yoğurt kepekli bisküvi (altınbaşak)
akşam=bir dilim ekmek tavuklu mantar yemeği (6kaşık)
ara öğün=yarım şeftali-iki tane etiformun mısır ve pirinç patlaklı yuvarlakrlrdan

iyi geceler kızlar hepiniz bool bool kilo vermeler, fit ve sağlıklı bir yaşam esen kalınn

tüm arkadaşalrımı seviyoruuuuuuum iyi geceler

senin adında deniz sanırım dneizler karışmasın o ıslak kek tarifni nilgün vermişti ben 2 kez yaptım muhteşem oluyorr
daha önceki yaptıklarımmm onun yanında fıssss kalır yani gönül rahatlıgıyla yapabilirisin cnm:34::34::34::34::34::34:

beğenmene sevindim canım.ben de severek yapıyorum.ama çok yiyorum diye artık yapmıyorum en son 4 ay önce yaptım sanırım..

deniz bendee koyarım çamaşır suyu ama 2. kez durulatmamm hiççç:26::26::26: bundan sonra bende öle yapayım ama benim durulama kısmı yok yani yagmurlama var onu diyorsun snaırım? birde sen deterjan gözünemi koyuyorsun çamaşır suyunu ben öle kapaga sıkıyorum ve ilk onu alıyorrr .

sirkeeyi nasıl koyuyorsun cnm parlatıyormu oda?:53::53::53::53:

ben de durulatmıyordum çamaşır suyundan sonra.içime kurt düştü şimdi.ben de durulatayım artık.ama sadece durulatma programım yok.kısa programda yıkatırım.sirkeyi ben parlatıcı gözüne direk sıkıyorum tatlım.

selam kızlar
5 GÜN DE 5 KİLO diyetini yapan var mı?
tavsiye ediyor musunuz tecrübeli arkadaşlar ?

yıllar önce denemiştim ama sağlıklı değil.uzun süreli yapılmamalı.illa istersen 5 gün yap ama devamını getirme bence.

günaydın kızlar.öğlen yaptığım kaçamağı akşam salata ile telafi ettim ya..işe yaradı sanırım regl de bitti gibi.cuma 80.8 idim şimdi 80.3 üm.yani 500 gr gitmiş.çok sevindim.yeniden 79 lara yakınım.

günaydın kızlarrrrrrr
sıkıcı bir pazar özgürde mesaidee pöfffffff temizlik yapayım dedimmm amaa halimde yok
annem halılarımı yıkıycakkk bend ebi temzilik yapayımdiyorum cam kapı
ameliyat öncesi:30::30::30::30::30:

nilgüncümm
evet cnm çok yediriyor insana bende niyetlendim ama yapmadım
hatta geçen marketee gittim halk kek 18 tanesi 3 liraydı 2 kutu aldım
kendim yapınca yiyorum diye:))
sirke bişiy yapmıyormu cnm makinaya zarar vermiyor degilmi?

benimde cnm sıkıldı yaaa pijama takımıyla tarıldım
65.3 geldim onları çıkamrış olsamda 64.9 filan gelirdimmi
ne oluyor anlayamadım yaa:26::26::26::26: cumaya kadarda tartılmak istemiyorum
en azındann görüpte cnm sıkılmazzz:14::14::14::14:

günaydın kızlar güzel bir pazar sabahı ...
kızlar kahvaltıda bir yumurtadan soğanlı omlet-beyaz peynir-domates-2siyah zeytin

kızlar çok mutluyum hergün yavaş yavaş gram gram gidiyor inşş hep böle devam eder ...banucum bence hergün tartılma canım okadar kilo vermişsin durmuşştur kilo vermen sen bırakma devam eder bence vücut ok kilo verince direniyormuş bir süre kilo vermiyor o yüzden psikolojini bozma tartılma bence kendini üzme zaten fıstık gibi olmuşsun aaaah bende olebilsem...

Back
X