• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kıslar . aranızdan bazılartını taniyorum selam olsun hepsine tabi tanımadıklarımada ..:16::16:

banum pizza tarifimi istiyorsun kıs gördüm yazmadan edemedim ...

ben bukonuda baya iyiyim denebilir :17:
hamuru mayala kabartma tozuda olur ... yapacagın inceligi anlamıssın sanırım ...

sosuna 1 dom. rendeliyorum biraz kekik az bib salçası azda yag ekleyip karıştıtıyorum . bunu hamuru tepsisine açtıkdan sonra sürüyorum ..
diger malzemeler sana kalmış eger sulanacak malzeme varsa(mantar dom .gibi)bunların altınada az kaşar serpip bu malzamanleri onun üstüne seriyorum, bu malzamaeleri hamurlabuluşturmuyorum yoksa biraz hamur oluyor . .diger melzemeleride koyup en son bol kaşarı rendeliyorum ama son yaptıklarımda kaşarı rende yerine ince dl.ler halinde yerleştirdim daha güzel oluyor . bebeler alıştı artık hazır pizadan daha çok seviyorlar.:56:

iyi geceler kıslar . aranızdan bazılartını taniyorum selam olsun hepsine tabi tanımadıklarımada ..:16::16:

banum pizza tarifimi istiyorsun kıs gördüm yazmadan edemedim ...

ben bukonuda baya iyiyim denebilir :17:
hamuru mayala kabartma tozuda olur ... yapacagın inceligi anlamıssın sanırım ...

sosuna 1 dom. rendeliyorum biraz kekik az bib salçası azda yag ekleyip karıştıtıyorum . bunu hamuru tepsisine açtıkdan sonra sürüyorum ..
diger malzemeler sana kalmış eger sulanacak malzeme varsa(mantar dom .gibi)bunların altınada az kaşar serpip bu malzamanleri onun üstüne seriyorum, bu malzamaeleri hamurlabuluşturmuyorum yoksa biraz hamur oluyor . .diger melzemeleride koyup en son bol kaşarı rendeliyorum ama son yaptıklarımda kaşarı rende yerine ince dl.ler halinde yerleştirdim daha güzel oluyor . bebeler alıştı artık hazır pizadan daha çok seviyorlar.:56:

amanda aman kimler gelmiş hoşgelmişşş:)))
demek sende ustasın bu konudaaaa:24::24::24::24::24::24: ne bileyim senden hep diyet tarifleirii
aldıgım için düşünmemiştim hiççç:1::1::1::1:

amanda aman kimler gelmiş hoşgelmişşş:)))
demek sende ustasın bu konudaaaa:24::24::24::24::24::24: ne bileyim senden hep diyet tarifleirii
aldıgım için düşünmemiştim hiççç:1::1::1::1:

bu kiloları diyet tarifleriylemi aldık banum .....:37:

iyi geceler hepinize...:71:

Son düzenleme:
yarım ay spor yapıcam yarımındada yapmıycam ozaman. :9: az önce lesli yaptım 2 mil. ilk defa ve cok hosuma gitti. aslında kosu bandı beni daha cok yoruyor. ama bu 2 mil beni çok zorlamadı ama acayip ter attırdı. sanırım arkadasların dedigi gibi leslie yürüyüşten daha etkili. valla bilmiyorum bi yandan spor yapmak istiyorum bi yandan korkuyorum. en iyi ara ara kendimi cok yormadan istedikce yapayım. yada ayın yarısıı yapayım. kilo verimi hızlandırmak istiyorum artık. dedigin gibi bilmeden oyle bi sonuçla karşılaşmak istemem. daha tedbirli olmak lazım sanırım.

ne güzel canım yorulsanda tatlı kokuşuşturmalar bunlar. inş huzurlu mutlu saglıklı günler geçirirsiniz yeni evinizde. bence herşeyin istedigin gibi olması daha güzel. sonucta bunlar para harcatan seyler. uzun yıllar kullanıcaksın. istedigin gibi olsun. hayırlı olsun canım. rabbim isteyen herkese nasip etsin banada:1:

çok teşekkürler canım daha iyileri senin olsun inşallah

canım denediğimde harika oldu tabiki 4 günde 2 kilo gitmişti.ama sağlıklı değil.sabahtan beri çok mücadele ettim kendimle.yap yapma diye.sonra boşver dedim sağlıksız giden sağlıksız gelir diye.güzel bir kahvaltı yaptım.

ah canım ya çok üzüldüm.düzgün beslendin kaçamak yapmadın niye böyle oldu değil mi?insanın canı sıkılıyor.benim de herşeyimle kısmam lazım zayıflamam için.yazın ne güzeldi..ama şimdi mümkün mü o kadar yemekle ayakta kalmak.senin dersler ne zaman tam gün mü okulun?
benim sabah ve ara öğün harika ama öğleden sonra sapıtıyorum.sonra akşam yemeğinde toparlıyorum sonra ara öğün de yine coşmuşum.halim olmasa da akşam spor yapmam lazım yoksa kaçamak yapıyorum oturunca..

inatlaşman güzel.ben de yorgunum ya.halim yok.canım sıkkın.o kadar koşturmacaya neden verilmiyor anlamıyorum.sabah 5.30 dan öğle 1 e kadar ayaktayım.derste sadece defteri imzalarken oturuyorum.tenefüste bile fotokopi yok veliyle öğrenci ile konuş oturamıyorum.insanlar bu kadar koşturmaya kilo vermen lazım diyor.ya kaçamak yapıyorum ama kebepler,ekmekler börekler götürmüyorum ki..tatlı yemiyorum.bi de özellkle akşam yemiyorum.uzun süredir ilk defa dün gece dondurma yedim.form çayı içmeklten gına geldi.dolapları açınca biberiye,form çayı,5 i 1 yerde vs var.allahım neden bunlar var ortada bir şeyde yok diyorum.bitki çyı içmekten sıkıldım.eşim sabah kaymak bal yiyor keyifli keyifli.sen de ye diyor.yiyemem ki ben senin gibi.zehir ederim kendime dedim.

aman neyse...

kızının yeni yaşı hayırlı olsun canım.Allah sağlıklı ömürler nasip etsin.

ne güzel telaşlar bunlar.güle güle otur canım..kolay gelsin.

asuman zeynep ara ara görüyorum seni okuyorsun sadece galiba..neden yazmıyorsun canım?yaz ki birbirimize destek olalım..

teşekkürler nilgüncüm Allah herkese nasip etsin inşallah özletiyorsun kendini canım

aminnn sevdacımmm teşekür ederim iltifatların içindee:69::69::69::69:

denizicm günaydın cnm
bunlar tatlı telaşlar zor evet ama ben iple çekiyorum taşınacagım zmanııı
heleki bugün daha çok istedimmmm yeni evime taşınıp yeni gardolabımaa kıyafeteiri yerleştirmeyi
işkenc eoldu artık 4 kapılı dolapp:30::30::30::30::30:
güle güle otur cnmm hayırlıı olsun.

hem lesilee abla hemd eyürüyüş yapmış birisi olarak söylüyorum lesilee keisnlikle daha etkilii cnm

cnmm diyetteyim dmeiyceksin midem iyi degill ama yinede seni kırmayım diyip tabagına alıcaksın minik minik
sonra onlarada bir iki çatal batırıp yemiş süsü vericeksin,bol çay içiceksinnnn ayy yemiyorsun ama denilincede
yiyorum yaa vallahi elinee saglık çok güsel olmuş diyip kıvırıcaksınn:34::34::34::34::34:

nilgün yapma cnm ya harbiden çok saglıksız o yaptıgın detoksss:20::20::20::20:
canınaa eziyet etme yazık günahhh
banu inşallah canım sende yeni eve geçip rahat edersin herşey gönlünce olsun
Gülay,yavrunuza sağlıklı uzun ömürler diliyorum.
Deniz,güle güle sağlıkla oturun inşallah.
Kilo bildirimim:
başlangıç:91.2
geçen hafta:65.7
bu hafta:64.9
giden :0.8
toplamda giden:26.3
hedef:57
boy:1.65
beden:40-42
spor:120 dakika

sagol canım benim

günaydın kızlar nasılsınız bu gün cok gec kalktım yürüyüşten dolayı cok kötü iç bacaklarım sürtmüştü acısı dayanılmaz akşam eşimi ilaç almaya yolladım kırem vermiş eczacı onu sürdüm o yüzdende hafta sonu yürümüyecegim canım acıyor tabi iyileşir iyileşmez yola devam bu gün bende kurutlumuş biber ve patlıcan dolması yapıp yemeyi düşlünüyorum inş sapıtmam cok seviyorum

ablacım çok geçmiş olsun yaa
merhabalar arkadaşlar.
gülaycım kızının doğum gününü kutlarım canım.nice yıllara inşallah.
denizcim,seninde taşınma telaşın varmış.kolay gelsin canım.
unuttuklarım vardır mutlaka.özür:16:

sagol ablacım azkaldı bitecek inşallah

canıımmm kaptanım saol desteğin için biliyorum vazgeçmek gibi bir lüksüm yok
er geç olacakkk...
bu arada gezmede söylenebilecek beyaz yalana bayıldım evet ye bugün yarın yeme gibi sözler hep duyulur hoş gezmelerim de yok hiç ama geçen yıl okuldan günüm vardı oda ayda bir idare etmiştim birinde salatalık domates peynir istemiştim birinde hepsinde 1 er çatal ucundan almıştım birinde de ne var ne yoksa hepsinden yemiştim ama bu yıl gün de yok gezme de yokk yani allahtan pasta börek yokkk hayatımda birde onlar olsa tümden gitmez bu kilolar...

bu arada gülaycım kızının doğum günü kutlu olsun allah nicelerini göstersinnn

denizcim allah sağlıkla oturmayı nasip etsin yeni evindee..
allahım bizlere de göstersinnn

sagol bitanem çok teşekkürler daha iyileri sizin olsun canım bu arada sakın pes etme bu azmin karşısında metobolizman eninde sonunda dize gelecektir

ev temizliği bitti çok şükür. haftaiçi çalışınca cumartesileri temizlik günü oluyor malum.
dolmanın içini hazırladım birazdan sarmaya başlıycam bir kızlara bakıyım neler kaynatıyorlar dedim resmen aklım burda kalıyor:))
gülaycım kızının doğum günü kutlu olsunn nice senelere cnm.
denizcim kolay gelsin çok yorucu ama güzel şeyler bunnlar cnm biraz yorulcaksın zamanla düzene giriyor.

kübra sana linki atıyorum burdan bakabilirsin çok enerjik bir bayan evde yürüme ve ağırlıklı bacak egzersizleri yaptırıyor ben seviyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html

neyse deniz kaçar sarılcak bir tencere iç var

sagol canım hamarat kadınsın maşalllah

ilk pizza deneyimim di kızçelerr:)
kendimee ceviz büyüklügündeki hamuru ikiye bölüp inceltip iki tan eyapmıştım gayet iyi olmuş
tabi normal insanlara göre incee amaa bizim gibile riçin ideall:1::1::1:

fakat çocuklarınkide çok kalın olmuşşş tam ikiisnin ortası olmalı demekki
ceviz büyüklügünd ediyordu nette öyle yaptım ama baya kalın begenmedimm:19::19::19:
çocuklar bayıla bayıla yediler tebiii:))

bidahaki sefere ikisinin ortasını bulup teppsiye dizeyim diyorum
birde içine maya yerinee kabartma tozu koydum birdee yarım çaybardagı sıvı yag koydum:))))

kendimi geliştircem bu konudaaa ,emmee bu hafta birde zeytinli ve peynirli poça yapmak istiyorumm
kabartma tozu ile yaparsam çok sorun olmaz sanırım cumaya denk getirip yaparım:)

birdee yemek öncesi 500 adım yüdürümm lesile abla ilee:10::10::10:
aslında akşamları tv izlerken bile plates topumun üzeirne 100 mekik çeksem 100 sabah 100 akşam süper olar:64::64::64:

banu ellerine saglık herzamanki gibi bizi tecrübelerinle bilgilendiriyorsun canım bende tambugday unu alayım bari

sena bunda üzülecek bişi yokk bunlar çok normal şeyler
başına agrı girecek kadar niçin üzüldün kii
eminim rabbim onun sevabını yazmıştır inşş.
hem reglinde rabbimden sanki sen kendi kendine mi başlattın oruç tutmiyim diye
hayırr dimi :) o yüzden hayırlısı olsun....
yazılımınıda güle güle kullanırsın inş.

niye üzüldüm biliyomusun??
pazartesi şevval ayının yani 6 gün oruçlarının son günü...
bende 3. gününü tamamlamak üzereydim...reql olmasaydım pazartesiye kadar 6 günüde tutmuş olacaktım...
reqlimin erken gelmesi orucumun yarım kalmasına neden oldu...normal nafile oruç olsa reqlden sonra telafi ederim diye düşünürüm..ama bu şevval ayına ait bir oruç..tekrar tutabilmek için önümüzdeki yılı beklemem qerekecek...erersem tabii...
yazılım için teşekkür ederim...daha iyileri sizin olsun...

vay be :53:

dogum günü kutlu olsun bütün güzellikler onunla olsun :71:

gecmis olsun canim... yapacak sey yok hepimizin basina gelen seyler bunlar :34:

windows 7i bende seviyorum

masallah cok azimli gördüm seni umarim bizede yansir :9:

kolay gelsiiin:62:
teşekkür ederim cnm evet gerçekten çok güzelmiş...

ozaman cok az bır yag ekleyım yemege.
aa dedıgın cok mantıklı haklısın oyle yapabılırım ama aksam yemegı budurumda saat 9-10a fılan gelır oda gec olur ama 7 de yemek yıyp sonrasında 2 ara ogunu yaparım yada corba ıcerım 9-10 gıbı.yumurta sevmıyorum cnm yedıgımdede bol tuzlu ve karabırberlı anca yıyebılıyorum ve yedıkden snra hemen acıkıyorum ben oyuzden o pek ıyı degıl.türk kahvesi içebiliyormuyuz pekı ?o cok kalorılımıdır?
cay demleyemem ama poset cay yapabılırım ( cayla cokj aram yok benm ama artık ıcerım )
oo cok yardımcı oldun cok tesekkurler.

canım türk kahvesini ben sıfır şekerle içiyorum...başta çok zorlandım ama artık alıştım...şekersiz içemezsen tatlandırıcı kullan dicem ama doktorlar son zamanlarda tatlandırıcı ve light ürünlerin saqlıqa son derece zararlı olduqunu söylüyor...
kendine 2-3 çeşit bitki çayı al...mesela ben kayısılı form yaseminli yeşilçay ve 5i 1 yerde kullanıyorum...dönüşümlü olarak bunları içebilirsin(şekersiz)...bende poşet çay kullanıyorum hatta onların bir kısmını çantamda taşıyıp gittiqim yerdede kendi çaylarımı içiyorum...normal çayla aran yoksa bitki çaylarını dene çok çeşitli çaylar var..mutlaka seninde damak tadına uyan vardır cnm...yardımcı olabildiqime sevindim tatlım...bildiqim bişey olursa yine yardımcı olmaya çalışırım :34:

iyiakşamlar kızlarr :42:
adaparka gittik bugün biraz önce geldik...çok güzel geçti lunaparkta çok eqlendik...gezdik tozduk dondurma alıp kamelyada oturup sohbet ettik...yaz başından beri gitmemiştik deqişiklik oldu..dönüşte oqlumla kızımın okul ihtiyaçlarını tamamladık...közlenmiş mısır ve pamuk şeker alıp eve geldik..mısırımı yedikten sonra makarna ve şakşuka birazda çikolata yedim:36::36::36: neyse hafta sonu bu tür kaçamaklarım hep oluyor hafta içi toparlıyorum...pişman olmadım canım istedi yedim hafta içi sıkarız kemerleri:68:
iyi sohbetler iyi geceler diliyorum kızlar inşallah yarın görüşürüz...

Son düzenleme:
aycann azcık tüyo verseneee ku pizza konusund abenimkiler bayılıyorlar öle şeyleree
mısır alıcma bimden mısır koyayyım diyorumm bidakinee:)))

pizzanın piri varmış burda birisi daha vardıı burada pizza yapann
kimdi çıksın ortayaaaaaaaaaaaa:1::1::1::1::1:

banucum ben arkadaşta anlatmış ama fırından 1 ekmeklik hamur alıyorum ki tabiki daha güzeli eVde yapılanı ama fırından alınan da süper oluyor..
Incecik tepsiye yayıyorum arkasından salçayı sulandırıp ki istersen baharat da ekleyebilirsin sosa..
Fırça yardımıyla sürüyorum arkasından rendelenmiş kaşar koyup
evde ne varsa ki genelde özel istekle yaptıysam sosis sucuk mısır mantar zytin kaşar biber ne varsa koyuyorum domates de koyabilirsin çook ince dilimler halinde veya minik küpler halinde arkasından tekrar kaşarrr ohhh yemede yanında yat aslında..
Dediğim gibi dışarda pizza yiyebileceğin en ii yerde bile kendi yaptığının 10 da birini yiyemezsin az hamur bol malzeme...
Kahtada iken bir kere dışarda yemiştik ve iki gün mide ağrısı çekmiştim mayası yüzünden ...
Ayyy bu kadar anlattım ya canım çekmedi desem yalan olur bari bende yapayım eşime kızıma bende ince bi parça yerim artıkkkk...

Son düzenleme:
banucum ben arkadaşta anlatmış ama fırından 1 ekmeklik hamur alıyorum ki tabiki daha güzeli eVde yapılanı ama fırından alınan da süper oluyor..
Incecik tepsiye yayıyorum arkasından salçayı sulandırıp ki istersen baharat da ekleyebilirsin sosa..
Fırça yardımıyla sürüyorum arkasından rendelenmiş kaşar koyup
evde ne varsa ki genelde özel istekle yaptıysam sosis sucuk mısır mantar zytin kaşar biber ne varsa koyuyorum domates de koyabilirsin çook ince dilimler halinde veya minik küpler halinde arkasından tekrar kaşarrr ohhh yemede yanında yat aslında..
Dediğim gibi dışarda pizza yiyebileceğin en ii yerde bile kendi yaptığının 10 da birini yiyemezsin az hamur bol malzeme...
Kahtada iken bir kere dışarda yemiştik ve iki gün mide ağrısı çekmiştim mayası yüzünden ...
Ayyy bu kadar anlattım ya canım çekmedi desem yalan olur bari bende yapayım eşime kızıma bende ince bi parça yerim artıkkkk...

ah ah kızlar benimde canım istedi ya siz anlattıkca gözümde canlanıyor:9:
ama bugun bi kaç hamur işi yedim musafirlikte bu yuzden bu istegime cvp veremiycem inş. sus zekiye sus herşey istenmez oyle:36:

ah ah kızlar benimde canım istedi ya siz anlattıkca gözümde canlanıyor:9:
ama bugun bi kaç hamur işi yedim musafirlikte bu yuzden bu istegime cvp veremiycem inş. sus zekiye sus herşey istenmez oyle:36:

amanınnn günahına girmeyelim canım yaaaaa
ben öle şeylerin tadını bile unuttum neydi ki oooo...

ne çabuk bitti güzelim c.tesi:58:
iş yapınca hızlı geçti okul evrakları ve ütü yarına kaldı. yarında öğleden sonra misafirim gelicek. akşam börek sardım dolaba koydum dolmamı pişirdim yarın sabahtan da ıslak kek yapıyım diyorum burda bir arkadaş tarifini vermişti onu not aldım bakalım o tarifi yapıcam yarın.

bol sporlu bir gündü sabah 2 mile, akşam 3 mile yürüdüm.
sevdanın tarif ettiği hareketleri yaptım sabah akşam 10 ar kez.
menüm: sabah
yumurta peynir zeytin yeşilçay 1 dlm ekmek
öğlen: brokoli haşlama 3-4 kaşık yoğurt
akşam: fırın poşetinde pişirilmiş tavuk pirzola ve 3-4 dlm patates
ara: 1 şeftali

kızlar dolmayı pişiriken kontrol amaçlı tadına baktım 2 tane falan :17: (bir ısırıkla anlamadım valla)
bu arada fırın poşetinde baget yapıyordum ama pirzolada bir harika oluyormuş içindeki patateslerde lokumm gibiii off offf şiddetle tavsiye ediyorummm hemde sıfır yağ.

selam kızlar

menümü yazıp geçmişe uzayımmmm

kahvaltı

1 kase tarçınlı yogurt

yarım saat sonra

1 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
beyaz peynir domates salata maydanoz

öglen

3 kaşık yayla çorbası
1 ısırık içli köfte
2 sarma
1 kase nektarili yoğurt

ara

1 avuç patlamış mısır
yarım nektari

akşam

1 kaşık pilav
4 yk kırmızı et sote
bol slata
1 dilim kepek

ara 2 adet ceviz

biraz saçma bi menü oldu ama nese artık idare edin diyet kuşlarıııııı:14::15:

yok kuzum yaaa girmezsiniz. canımız neler neler istiyor. her istedini verdikte bu hale geldik.
en güzeli unutmak zaten bende bilemedim neydi ooo:9:
dimi zekiyee her istediğini verdikte ne olduu sankiii
unuttt gitsinn...
iş yapınca hızlı geçti okul evrakları ve ütü yarına kaldı. yarında öğleden sonra misafirim gelicek. akşam börek sardım dolaba koydum dolmamı pişirdim yarın sabahtan da ıslak kek yapıyım diyorum burda bir arkadaş tarifini vermişti onu not aldım bakalım o tarifi yapıcam yarın.

kızlar dolmayı pişiriken kontrol amaçlı tadına baktım 2 tane falan :17: (bir ısırıkla anlamadım valla)
bu arada fırın poşetinde baget yapıyordum ama pirzolada bir harika oluyormuş içindeki patateslerde lokumm gibiii off offf şiddetle tavsiye ediyorummm hemde sıfır yağ.
bence menün gayet güzel bol spor da varr ohhh ne güzell
hadi bakalım yarına da kolay gelsin senin için zor bir gün olacak o kadar hazırlamışsın da ama umarım hafif atlatırsınnn

canım bende senin gibi bu gün tüm gün ev çocuk didindim valla. hangi odaya girsem rdan bişe tutuyorum sonra aaa ben bulaşık yıkıyodum ya diyip geri oraya gidiyorum falan böle koşturmacaydı bugünnn...

yarında aynen senin gibi ütü ve belki misafirim olacak

bu arada bu bildiğimiz dolma dimi sarma değil eğer dolmaysa afiyet olsun canımmm:9::9:

kolay gelsin çalışan tüm arkadaşlarımın yoğun haftasonlarınaaa:37:

bugünkü menümü yazayım

sabah 10:30
kaşarlı omlet 3-4 çatal
1 çay kaşığı bal
roka
yarım domates
1 dilim tam buğday ekmeği

ara 1 küçük armut

ara 1 su bardağı süt

18:30
4-5 kaşık ıspanak kavurması
2-3 kaşık taze turşu (ıspanak kökü ve biberden yaptım bol elma sirkesi ve limon koydum birde sarımsak)
1 dilim tam buğday ekmeği

ara
25 tane kadar çekirdeksiz üzüm

ara
1 su bardağı süt

3 litre su
1 naneli yeşilçay
1 kayısılı form çayı
1 tarçın karanfil çayı

1 saat spor ( 45 dakika leslie + 15 dakika twist+pilates)

herkese ii gecelerrrr

sevdacım birkaç gündür canımm sıkkın böle üzerimde bir rehavet kilo verimim de kötü geçen hafta 78 iken 77.5 e kadar düştüm ondan sonra hızlı bir çıkışa geçti yani anlamadım noldu
bazen hiç ben o hedeflediğim kiloları göremeyecekmiyim diye üzülüyorummmm
menülerim kaçamaksız bence idealdi bugün okula ton balıkla salata götürdüm herkes azmime hayran ama akşamları canım çok sıkılıyo bu gidişata ve iki gündür akşamları yemek te değil ama ara ara gereksiz şeyler tırtıklıyorum

amannn neyse daha da böle uzayıp gidecek pek keyifsizim işte galiba beni anca spor salonu paklayacak amaaa okuldan sonra çok yorgun oluyorum bugün bi arkadaşa perde bakmaya gttik eve 8 de geldim annemde koltuğun üstünde uyuyup kalmışım yani şu ann o kadar sersemimki okul ev o kadar yorucu oluyorki hiçbişeye hayrım yok ama salmak yok tabiki
omu inat ben mi inat göreceğiz er geç olacakkkk....

arkakadaşım bu topikteki kızlarımızın bu azmi zaten size hayran olmama sebep oluyor. ben yıllardır bi ileri gidemeyen biriyim tonla para döktüm bu ugurda ama artık yılmayan inatçı insanlar görüyorum senin gibi bu da beni şevke getiriyor.

sana ve senin gibi azimli arkadşlarıma teşekkür canım sakın moralini bozma dmeden de edemiycem bu arada :emir_bebek:

sevgilerr

SEN YİNEDE HER AKŞAM İYİ VEYA KÖTÜ MENÜLERİNİ YAZMAYA ÇALIŞŞŞ OK????

CANIM NE KADARDIR GİDİYORSUN BİLMİYORUM AMA BEN GEÇEN YIL İKİNCİ DÖNEM 3.5 AY GİTTİM BENDE ÇOK SIKILDIM AMAAAA KARŞILIĞINI TABİKİ ALDIM İNANILMAZ İNCELME SAĞLIYORR
70 KİLOYKEN GİYDİĞİM DAHA ÖNCEKİ PANTOLONLARI 80 KİLO İKEN BİLE GİYEBİLDİM EVDE İSTEDİĞİN DÜZEN OLMAYABİLİYOR FAKAT SALONUN SAATİ BELLİ OLUNCA KUZU KUZU HAZIRLANIP GİDİON DEDİĞİN GİBİ EŞE DOSTA BAKKK GİTMEDİ DE KİLO VEREMEDİ DEDİRTMEMEK İÇİNN SEN YİNEDE DÜŞÜN BENCE BAŞLAMIŞKEN 1 AY DAHA GİT 1 AY DEMEK SPORLA VERİLEN FAZLADAN 2 KİLO DEMEKKK...

BU ARADAAAA 45 DAKİKA LESLİE + 15 DAKİKA TWİST PİLATES KARIŞIMI YAPTIM
BUGÜNÜ KURTARDIK YARINA ALLAH KERİM
AKŞAM YEMEĞİMİ DE YEDİM 18:30 DA AKŞAMA DA BİR MEYVE YEDİMMİ GÜN BİTER GÜZEL BİR GÜNDÜ KENDİ ADIMA.....:nazar::nazar::nazar:

haklısın canım benimki tembellik aslında ama ne biliyim bu abonelik bitsin evde deniycem olmadı baktım yapmıyorum yine yazılırım bende:52:

kızlar sizin azminizi kendiniz için bişeyler yapmaya çalışmanızı gördükçe sizin adınıza çok mutlu oluyorum ama kendi adımada çok utanıyorum çünkü bayramdan beri hep yerimde sayıyorum aslında yaptıgım kaçamaklara yediklerime ragmen bu bile büyük başarı biliyorum ama birtürlü toparlanamıyorum son zamanlarda kafam çok yogun ev kızın okulu iş derken kendimi iyice yemeye verdim ne yapacagımı şaşırdım eskiye dönmekten korkuyorum bugün yediklerimi duysanız şok olursunuz şuan karnım ve başım agrıyor şeker dengem altüst oldu.ne yapsam kızlar bana bi akıl verin yerken aklım yerinde değil yedikten sonra büyük pişmanlık sürekli tatlı krizleri be yapacagımı şaşırdım :14::14::14:

Back
X