tebrik ederim canım sanırım dün yakınan sendin değil mi kilo veremedim diye oluyor işte bende bekliyorum geçen cumadan beri tartı 82,5 de takıldı kaldı kaç gündür üst üste sporda yapıyorum bugün 1 saat spor yaptım ama tartıda bi hareket yok bekliyorum inşallah bende cumaya kadar kilo vermiş olurummm
deryacım benim bu ikinci haftam olcak sanırım ben bu hafta listede olurum dimi tatlım yawww

evet canım bendim ben geçen hafta hafta sonunu çok sağlam geçirdim hatta butün hafta ilk günler düştü sonra hızla rtışa geçti noldu anlamadım bir günde +600ü bile gördüm ama bu hafta düşüşe geçti bak sabah 77.4 dü şimdi 77 .7 yani bu demek oluyorki sabaha daha da düşecek..
galiba ilk spora başlayınca düzenli kas oranı artıyorr inşallah da düşüşüm dewam eder...
ben 15 martta diyetisyene ve spora başladım ama diyetisyen basa basa sporu abrtıyorsun diyordu ki haftada 3 gündü her hafta kas oranım artardı yine abartmışın derdii
veee sen böyle dewam edersen 1 ayı 3 hafta say derdi yani 1 hafta regl ve sporun yüzünden verimsiz hafta diyordu tek önerdiği günlük yarımsaat spor derdii
ben istanbuldayım canım.ay bizim sofrada salata olsa ne ala yani.bak ya corba pilav ya da sebze yemegi pilav eger eserse akıllarına bir de yogurt koyarlar hamarat günlerindelerse salata da olabilir. zaten ben böyle yemegime özen gösterdiğim icin kontes asilzade felan diyorlar bana
ya sinir oluyorum full karbon full kalori besleniyorlar ama hala zayıflar.bak ben gecen senenin başında bu eve geldiğimde 68 kiloydum.1 yıl icinde 85 kiloya cıktım

hadi kek yapalım.hobaa cig köfte dürüm yiyelim.aman irmik helvası börektir bilmem nedir.ya 6 kişi içinden bir tek ben bu kadar kilo aldım digerleri dal gibi.çıldıriciiim yani:84:
bu arada benim diyetisyenimde bir gün yumurta yersen peyniri diger gün ye demişti neden ki aceba:26:
evet canım zaten ufaktan basladım daha düzgün beslenmeye.öğrenciyim valla kafam calısmaz sonra.ekmek felan az tüketirim gene de ölcülü olarak bakliyat yerim.aksam 6 dan sonrada yemezsem oldu bitti.zaten en gec 7 bucukta yiyorum.6ya da alışırım nasılsa.
ay gidip banyo etmem lazım bırakamıyorum burayı.pazar günü banyosu malum yarın okul var
bende canım konyada okudum ev arkadaşımla 4 yıl kaldık kız 50 geldi 50 gitti düşün yani benim yediğimi oda yerdi ama dediğin gibi her bünye bir olmuyorrr hele sınav zamanları hep makarna çikolata kahve ama o almazdı onun yerine de ben alırdım ki hiç kafama dank etmedi zayıflayayım diyee...
okul bitti atandım evlendim bebek düşünmeye başlayınca bi gün bi arkadaşta tartılınca 86 olduğumu gördüğümde inanamamıştım ki ben o zamana kadar hiç tartılmamıştım yani yemin etsem başım ağrımaz lise ortaokul hiç hatırlamıyorum tARTILDIĞIMIII
hamilelik öncesi 16 kilo verip 70 ile hamie kalmıştım ki 100 ile doğuma girdim çıktım 93
emziriyorum diye bi daha aldım yine 100 oldum işte o gün bugündür uğraşıyorum kendimce aslında çizelgemi 100 yapsam daha mantıklı olur ama burayla tanıştığımda 90 falandımm az gidiyor ama gidiyor aman pes etme...
daha 29 yaşındayım ama hiç bir zaman istediğim gibi tarzım olan kıyafetleri gyemedim ve sırf bu inançla zayıflamak istiyorum hayatımda ilk defa bu kararlılıklaaa..
bırak onlar ne yerse yesinn sen de bizler gibi şanssız olanlardansın işte...
sen önce alatanı ye
önce yoğurdunu ye
yemeklerden önce bol su iç
mutlaka gerisi gelirrr...
birde yatmadan 1-2 saat önce bence ara öğün yap çünkü o seni sabaha kadar tutması gerekiyorr
yoksa sabah yediğin şeyleri hemen depoya alır aç gözlü bünyelerimiz inan bizden daha akıllı kıtlık var zannediyormuş yemeyip yemeyip yiyince.....
ayşe ve banucum bende sizin gibi yavaş kilo veriyorum bahsetmiştim spor la sanki kilo vermem daha beter durdu böle bişe olabilirmi yoksa ben mi saçmalıyorum kızlarrr
daha da asılsam spora cumaya kadar veririm belki
sen pes etme canım emin ol bu hafta artı çıksan bile haftaya düşüşe geçer tecrübeyle sabittir...
ben haftaya mesela regl olucam yine artı olucam ama artık bünyemi tanıyorum son gününde ani bir düşüş oluyor...